سلامنقل قول:
نه فكر نمي كنم احتياجي باشه!
بازي اجرا ميشه؟ رو كدوم نوشته هنگ مي كنه؟
والا من تو مشكلات شما موندم...:19: فكر مي كنم mslove جان بهتر كمك كنه ( فكر ميكنم N95 داره ):10:
شاد باشي:40:
سلامنقل قول:
نه فكر نمي كنم احتياجي باشه!
بازي اجرا ميشه؟ رو كدوم نوشته هنگ مي كنه؟
والا من تو مشكلات شما موندم...:19: فكر مي كنم mslove جان بهتر كمك كنه ( فكر ميكنم N95 داره ):10:
با سلام .خوب بازی اجرا شد .اما مشکل با پاک کردن اون دوتا فایل و اون ارور هنوز وجود داره.
من وقتی یه ماهی می گیرم بازی تموم میشه 1.شماها چطور اینقدر ماهی می گیرید و رکورد میزنین ویا چطور لنسر تونو عوض می کنین .2.چطور بازی رو سیو کنم؟؟؟ چه جوری شما مراحلشو میرین .من هر وقت ماهی گرفتم بازی تموم شد
دستتون در نکنه یه راهنمایی بکنید موندیم تو کف این بازی ها!نقل قول:
فكر مي كنم mslove جان بهتر كمك كنه ( فكر ميكنم N95 داره )
روی نوشته یا بهتره بگم تبلیغ:نقل قول:
رو كدوم نوشته هنگ مي كنه؟
ideaworks3D
ممنون میشم بازیvirtua tennis روبزارید من خیلی دنبال این بازی هستم
من درست منظورم رو نرسوندم...منظورم اینه که اون دانلود دومی که فایل اولیه باید فایل اصلی رو دانلود کنه همون حجم اصلی رو دانلود میکنه؟؟؟یا نه حجم اصلی در همون نوبت اول و دریافت فایل اولیه انجام میشه؟نقل قول:
اول سلام ،ورودتو به اين فروم تبريك ميگم:10:نقل قول:
دوم اينكه اينجا تاپيك درخواست بازي نيست
به اينجا مراجعه كن:46::
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=176
سلام:20:نقل قول:
من تازه متوجه شدم...
بله ،شما اون فايل اوليه كه دانلود مي كنيد فقط 300 تا 400 كيلو بايته...
وقتي اون رو اجرا مي كنيد به سايت اصلي N-Gage كانكت ميشه و بازي اصلي رو دانلود ميكنه...
اميدوارم منظورتو درست فهميده باشم:10:
حالا درست شد یونس جان...پس با این تفاسیر برای دانلود هر بازی و نصبش برم کافی نت:21:!نقل قول:
اصل بازی ماهیگیری هست؟نقل قول:
سرانجام موفق شدم .اقا درست شد دیگه ارور نمیده . هاهاها .بازی که اینجا هست مشکل داره .من اصلش گرفتم .حال کنید .البته اون دوتا فایل رو پاک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل بازی System_Rush رو نمیدونی باید از کجا گیر بیارم؟
مهدی جان من گوشیم 95 8 gig هستش و این ارورهایی که گفتی رو نداشتم شما بازی رو از لینک جدیدی که یونس
جان گذاشته دانلود کن اگه مشکلت حل نشد بگو تا فکر چاره باشیم
موفق باشی
علی جان از شما که کاربر فعالی بعیدهنقل قول:
یا اسم اون 3 تا فولدر رو بگو و یا اسم فایلها رو آخه تو فولدر پرایوت من حدود 50 تا فولدر هست :18:
با تشکر
خيلي ممنون مهدي جان:10:نقل قول:
تاييد ميشه!نقل قول:
من هنوز نتونستم سيو لول 11 رو بيارم...:19:
سلام بچه ها گوشي 5700 بازي هاي n gage پشتيباني ميشه
نه عزيز گوشي 5700 پشتيباني نميكنهنقل قول:
نقل قول:ممنون سرمست جان:10:نقل قول:
اينم منبع:
شاد باشيد:40:کد:http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/uk/en/support.html
تو پوشه privet چیزی نیست تو گوشی من که بخوام ویرایشش کنم.
چه کار کنم؟
اول سلام:20:نقل قول:
شما ميتوني به وسيله رم ريدر يا وصل كردن گوشي در حالت data transfer اين كار رو بكني...
تو فولدر هايه مخفي هست...:46:
من اون لینک تصحیح شده رو هم دانلود کردم و ریختم ولی دوباره همون قسمت گیر میکنه!
جون من یکی کمک کنه
mslove جان
الان چارت چی هست به نظرت چیکار کنم؟
برنامه ngage installer و بازیهایی که ریختی رو از رو گوشیت پاک کن و یه بار دیگه نصب کن شاید درست بشه
در ضمن من احتمال میدم ایراد از آپدیت گوشیت باشه
موفق باشی
یه سوالی از دوستان ان گیج باز دارم...من یه بازی کامل ان گیج رو به ترتیب پوشه هاش کپی کردم توو مموری گوشیم ، فایل های سیستم و لیبز و چه می دونم تا آخرش...حالا چطوری و از کجای گوشی بازی رو بیارم بالا؟؟؟
شما برنامه N-gage Installer رو نصب كردي؟نقل قول:
اگه نصب كردي ،خيلي ساده بازي دانلود شده رو ميريزي تو فولدر N-Gage
صفحه ی دوم باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟؟؟
Download and Install PC Suite
Download the N-Gage application to your desktop
کدومش؟؟؟
اين لينكه گوشيه شما:
اميدوارم ديگه مشكلي نباشه...کد:http://www.n-gage.com/ngi/etc/medialib/ngage/web/common/downloads/app.Par.53060.File.dat/n-gage.sisx
ببینید من ان گیج اینیستالر رو نصبش کردم.رنگ آیکون ان گیج توو گوشیم هم آبی شد.یه بازی کامل هم دارم.شما گفتین که پوشه ی کامل بازی رو بریزم توو پوشه ی ان گیج توو مموری کارد بعد برنامه ی ان گیج رو از توو گوشی بیاریم بالا و بعد خودش نصبش می کنه...درسته؟
اما مال من نصبش نمی کنه!در واقع وقتی برنامش رو باز می کنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته...چیکارش کنم تا نصب شه؟از توو منوی ان گیج باید کاری کرد تا بازی نصب بشه؟لطفا راهنمایی کنید...
سلامنقل قول:
مجتبي جان شما بايد فقط اون فايلي كه فرمت ngage هست رو كپي كني تو مموري...مثلا" system rush.ngage
یونس جان اون فایلی که دارم یه پوشه س به اسم System!نقل قول:
توو این پوشه ی سیستم کلی فایل و پوشه ی دیگه س...من باید کدومش رو بریزم؟؟؟
اصلا بدجور قاطی کردم:19:!!!شیطونه می گه بیخیال هر چی ان گیج شم...
نکنه باید تمام بازی رو به صورت یه فایل آماده و Setup شده داشته باشیم؟؟؟
نقل قول:
اون بازي ها N-Gage I هست نه II....
بايد بازي هايي كه اينجا معرفي شده رو دانلود كني...
یونس جان من این پستت رو تازه همین الان دیدم به خاطر همین موقع چت کردن باهات اسم اون بازی ها رو گفتم...نقل قول:
ســـــلام...
بازي Mile High Pinball به پست 4 اضافه شد....
شاد باشيد:40:
:27:بازي Asphalt 3 : Street Rules به صورت فول:27:
در پست 5 قرار گرفت:8:
شاد باشيد:40:
واقعا علی بودن.مرسی
دوباره اگه دارین بذارین
منم مشکل مجتبی جان رو دارم...
یکی راهنمایی کنه...
ممنون...
دوستان یه خبر بدم که بچه های موبایلستان تونستن ان گیج رو روی گوشی های غیر سری ان تجرا کنن.
من الان با ای 50 خودم آسفالت و سیستم راش رو دارم بازی می کنم.من وقت نکردم روش رو بزارم خودتون این کار رو بکنید
مشكلت چيه؟نقل قول:
یونس جان من ان گیج رو دانلود کردم رنگش ابی شده...
بعد بازی رو دانلود کردم و ریختم تو گوشی تو فولدر انگیج...
بعد رفتم نصبش کنم...یکیش ارور داد...او یکی رو خواستم دانلود کنم رفت واسه دانلود ولی اخرش ارور داد...
چی کار کنم به نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون...
بچه ها ميتونيد كمكم كنيد؟
من بازي Rush رو دانلود كردم و روي گوشي هم نصب شد و هيچ پيغام خطايي نداد ولي وقتي كه ميخوام بازي رو شروع كنم بعد از 2 ، 3 ثانيه مكث دوباره صفحه Ngage باز ميشه و بازي شروع نميشه متونيد كمكم كنيد و بگيد مشگل از كجاست؟
بجه ها واقعا دستتون درد نکنه. عالی کار کردین مخصوصا ا قای" لگند" .
این فیفا ترکونده!!!!!
اقا یه راهنمایی برا این ماهیگیری بکنید. من هر چی میگیرم سیو نمیشه و وقتی میام بیرون دوباره میرم تو هیچی نیست. شما سنگین ترین ماهی تون چه قد بود؟
تا حالا چه بازی ایی فول شدن؟ چه طوری میشه فولشون کرد؟
ممنون.
نقل قول:
اکتور جان شاید بی ربط باشه. ولی من هم این مشکل رو داشتم. هر چی میریختم یا با ایرانسل از اینترنت میگرفتم ارور میداد و میگفت" فایل خراب است. پاک شود؟" 4-5 بار خود انگیگ ابی رو پاک کردم و نصب کردم. باز نشد. همینجوری کشکی کشگی تازیخ گوشی رو گذاشتم رو میلادی .دوباره امتحان کردم شد. الان هم 6 بازی روش هست. شمام یه امتحان بکن.....