assassins creed رو تموم کنم حتما بعدش میشینم اینو بازی میکنم
Printable View
assassins creed رو تموم کنم حتما بعدش میشینم اینو بازی میکنم
دانلود پچ ورژن 1.01 بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 و کرک مربوط:
این پچ شامل افزودن voice chat - گیم پلی به روز شده - bug های اصلاح شده و ... میباشد.
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 v1.01 Patch
Size: 51.1MB
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 v1.01 Patch Crackکد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Tom-Clancys-Rainbow-Six-Vegas-2-High-Stakes-Weekend-Trailer.shtml
Size: 7.34MB
کد:http://gbw.seedhost.com/dl.php?file=RainbowSixVegas2v1.01NoDVDFixedexeEng.rar
سیو 100% بازی:
[php]http://rapidshare.com/files/108013378/Tom_Clancys_Rainbow_Six_Vegas_2__MULTI5__SAVEGAME_ _100__by_IceCold.rar.html [/php]
ترینر بازی:
[php]http://rapidshare.com/files/108014331/vegas2promo-ch.zip.html [/php]
یه لینک دیگه واسه پچ:
[PHP]http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=3068&id=14648[/PHP]
این گیم پلی به روز شده تو این پچ یعنی چی؟ چیکار میکنه؟
ببخشید دوست عزیز که کمی سنگین صحبت کردم...نقل قول:
منظورم اضافه شدن 8 مزیت به این بازی بود که یکی از همون موارد افزودن voice chat هست.
در آدرس دانلود پچ بازی, در مورد مزیتهای اضافه شده و باگ های اصلاح شده توضیحات کافی داده شده.
سلام
من این بازی رو تموم کردم مدت زمان برای اتمام این گیم فکر کنم 7 ساعت باشه مثل cod 4 کم بود ! اما نصبت به نسخه اول بهتر شده بود گیم پلی و روونی بازی به همه توصیه میکنم .
یک سوال داشتم من نتونستم بالاخره بیشتر از lance corporal درجه بگیرم و بیشتر اسلحها باز نشد ! کسی هست اونم این طوری تموم کرده باشه ؟
voice comender اضافه نمی شه؟نقل قول:
بازیش تو مایه های Ghost Recon Advanced Warfighter اینه؟؟
یکمی جذابیتش از اون بیشتره !
Graw یکمی کسل کننده است ولی این هم گرافیکش بهتره و هم جذابیت و نوآوریش خیلی بیشتره .
اگه اينارو تو پرشين گيگ آپ ميكردي خيلي بهتر بود.ولي بازم ممنون به دردم خورد.نقل قول:
آقا من رسیدم اونجایی که این بابا که ما باهش بازی می کنیم با سم فیشر (اسپلینتر سل) همکاری می کنه خیلی با حاله . اون یارو تو اسپلینتر سل بود مدیر سم بود اون هم بعضی وقتا با سم حرف میزنه هم درآوردند !!!!
:18::18::18::18: SPLINTER CELL + Rainbow SIX :18::18::18::18:
جدا واقعا چه تبلیغاتی هست خودش برای splinter cell
من امروز بازی رو گرفتم...خیلی زیباست...ولی به پای cod4 نمیرسه...خیلی به swat شبیه..
واقعآ؟ اگه اينجوري باشه امروز حتمآ ميخرمش.:46:نقل قول:
تازه آخر بازی هم می گن یه Big Bang داره ولی هنوز آخرش نرسیدم که ببینم این بیگ بنگ آخر داستان چیه !!!:21:نقل قول:
یکی مشخصات سخت افزار مورد نیازشو لطف کنه
دوست عزیز! اطلاعات سیستم مورد نیاز در پست اول موجود هست.نقل قول:
یه سوال فنی!
تو شماره قبلی این بازی وقتی دشمن به شما تیر میزد وشما به روی زمین میافتادین ودرحال مردن بودین دوستانتون (اون دونفری که با هاتن)یه آمپول تزریق میکردن و تو سر جات بلند میشدی و تو شما ره جدید اینطور نیست چرا؟
اگه فرض کنیم که بازی قبلی به همون طریق هست که شما میگین(و من مطمئن هستم این طور چیزی وجود نداشت!) بازی, آسونتر میشد و اکشن نفسگیر بازی پایین میاومد.نقل قول:
عزيز مطمئن باش تو شماره قبلي بازي وقتي درحال مردن بودي يار شما با آمپولي كه بهتون تزريق ميكرد از مردن شما جلو گيري ميكرد.نقل قول:
ببین دوست عزیز! من بازی رو در هر دو حالت سختی رفتم ولی این حرفی که شما میگید رو ندیدم.نقل قول:
البته من پچ ورژن 1.04 رو بر روی بازی نصب کرده بودم و بازی رو با اون ورژن رفتم...
فکر کنم این دوستمون منظورشون Kane & Lynch هست !
چون توی اون این قابلیت هست .
تایید میشه !! منم همچین چیزی که دوستمون گفت رو ندیدم !!!نقل قول:
مثل اينه كه شما اصلا Rainbow Six را يازي نكردي عزيز ديگه يعني اينقدر ما .... شما تو همين شماره هم وقتي دوستانتون تير ميخورند و به روي زمين ميافتند شما ميتونيد بهش آمپول تزريق كنيد و از مردن اون جلوگيري كنيد برين و امتحان كنيد بعد بياين اينجا نظر بدين(ميخوام خوب باشم نميزارين)نقل قول:
بله , تایید میشهنقل قول:
خوشحالم که بازی اینقدر طرفدار داره. من الان Rank 13 هستم روی حالت Realistic دارم بازی میکنم
تحت شبکش خیلی عالیه. فقط اگر میشد انلاین بازی کرد عالی بود من رجیستر کردم :31: اما هم میخوام
join شم میگه سریال نامبر, دنبال یک سریال میگردم .چون من انریل رو دارم با سریال الکی و سی دی کپی بازی میکنم
منم حرف سروش رو تائید میکنم تو شماره قبلی با کلید space بود تو این یکی رو نمیدونمنقل قول:
مثل اينه كه شما اصلا Rainbow Six را يازي نكردي عزيز ديگه يعني اينقدر ما .... شما تو همين شماره هم وقتي دوستانتون تير ميخورند و به روي زمين ميافتند شما ميتونيد بهش آمپول تزريق كنيد و از مردن اون جلوگيري كنيد برين و امتحان كنيد بعد بياين اينجا نظر بدين(ميخوام خوب باشم نميزارين)
سم جان این درسته که شما میتونید به دوستانتان امپول بزنید و اونا رو خوب کنید و یا دستور بدین تا رفیق دیگه تون اینکار رو میکنن ولی اینکه خودتون رو اونا امپول بزنن در بازی وجود نداشت و شاید من بهش بر نخوردم که امکان نداره من سری قبل رو در دو حالت مدیوم و سخت تموم کردم ........حالا شما منظورتون چیه من نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
بله مثل اينكه درسته فقط خودتون ميتونيد يه دوستانتون آمپول بزنيد اونا نميتونن من از همگي عذر خواهي ميكنم شرمنده وقتتون را گرفتم.نقل قول:
اونا که عقلشون به این چیزا قد نمیده بابا :13:نقل قول:
والا چی بگم من که تاحالا توی این ورژن ها اینطور چیزی ندیدم !نقل قول:
مثل اينه كه شما اصلا Rainbow Six را يازي نكردي عزيز ديگه يعني اينقدر ما .... شما تو همين شماره هم وقتي دوستانتون تير ميخورند و به روي زمين ميافتند شما ميتونيد بهش آمپول تزريق كنيد و از مردن اون جلوگيري كنيد برين و امتحان كنيد بعد بياين اينجا نظر بدين(ميخوام خوب باشم نميزارين)
راستی دوستان منم بازی رو گرفتم .
واقعا گرافیکش بهتر شده .
من نمیدونم شماها روی چه حسابی میگید گرافیکش بدتر شده !
ولی هنوز اساسی بازی نکردم .
نمای کوه واقعا قشنگ بود ( اول بازی )
کیا ؟!!! .....نقل قول:
ما از اول منظورمون این بود که دوستان نمی تونن به ما آمپول بزنن فقط ما می تونیم به اونها یا خودشون به خودشون !!!
سلام دوستان.
من بازی رو از شرکت Mitiden خریدم.ولی به جای 2 تا DVD فقط یه DVD هست.
به نظر شما این چیزی از بازی کم میکنه یا نه؟
راستی من با 1 گیگ رم و 8500 GT و Cpu 3.2 به راحتی و با اخرین جزییات بازی میکنم(البته روی ویستا)
این قابلیت که میشه با صدا به یار ها دستور داد فعال شده یا نه؟
راستی حالت Assuault با حالت infiltrate چه فرقی داره؟
اصل بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.نقل قول:
برای کمتر شدن DVD, نسخه یک DVD به سایز 4.5 گیگ هم موجوده که فایلهای مربوط به زبانهای غیر از انگلیسی از DVD بازی حذف شده.
این قابلیت با نصب پچ ورژن 1.01 فعال میشه که در پست 82 موجوده.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2310054&postcount=82
در حالت assault اسلحه های هم تیمی هاتون مجهز به صدا خفه کن نیست ولی در حالت infiltrate برعکس.نقل قول:
نه عزیزم مال شما فقط زبون انگلیسی واسه نصب داره .
مثلا من که 2DVD گرفتم 4 تا زبون دیگه هم داره !
پس شما بیشتر نفع کردی تا من !
اتفاقا من حواسم بود ولی هرچی گشتم همه 2DVD داشتن .
AnyWay
خداییش بازی آخرشه ! گرافیکش حرف نداره .
گیم پلیش هم زیاد تغییری نکرده ولی یه قابلیت اضافه شده .
همون که Climb هست . میتونی از سطوح سطح پایین بپری اون ور !
داستانش هم خیلی جالبه .
طراحی مراحل عالی .
در کل من خیلی حال کردم .
از ساعت 11 تا الآن داشتم بازی میکردم .
خیلی حال داد .
همچنین قابلیت دویدن به کمک Shift که جایگزین راه رفتن شده.نقل قول:
آهان . اونو دیگه توجه نکردم !
من از این Rapple کردن هاش خوشم میاد !
میبینی تروریست ها حواسشون نیست یه دفعه ما میریزیم تو !
در کل خیلی بازی جالبیه .
من ورژن 1.05 رو دارم.نقل قول:
میشه یه توضیح بدبد که چه جوری باید این قابلیت دستور دادن با صدا رو راه اندازی کرد؟
Anyway (به قول oracle... :31:)
ما هم کیف کردیم.
فقط یه مشکلی که داره اینه که وقتی بهت تیر میخوره به جای اینکه صفحه مات
بشه به نظر میاد که از کیفیت کم میشه.البته این نظر خودمه.
ميگم اين پچ را اگه نصب كرديم سيو گيم هاي بازي از بين نميره؟نقل قول:
این قابلیت با نصب پچ ورژن 1.01 فعال میشه که در پست 82 موجوده.
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2310054&postcount=82
دوست عزیز مگه استالکر هست که سیوها از بین بره ... هیچ کار نمیشه خیالت راحتنقل قول:
من با 8500 و 2gig رم میتونم حداکثر بازی کنم ؟
cpu 4000 AMD
درایور گرافیک هم تاثیر داره ؟مال من 15.8 هست.
من با 8500 و 2gig رم میتونم رو حداکثر جزییات بازی کنم ؟
cpu 4000 AMD
درایور گرافیک هم تاثیر داره ؟مال من 15.8 هست.