من وقتی خبر رو شنیدم خیلی خوشحال شدم
چون می دونستم علی دایی اهل باج دادن به هیچ بازیکنی نیست
علی دایی بهترین گذینه بود
توی جهان هم شناخته شدست
حالا که سرمربی انتخاب شده همه باید از اون حمایت کنیم
Printable View
من وقتی خبر رو شنیدم خیلی خوشحال شدم
چون می دونستم علی دایی اهل باج دادن به هیچ بازیکنی نیست
علی دایی بهترین گذینه بود
توی جهان هم شناخته شدست
حالا که سرمربی انتخاب شده همه باید از اون حمایت کنیم
چه مقطعی منظورته . مقابل کویت و ... ریسکه چیهنقل قول:
نقل قول:اینو خوب اومدی :31:
من که میگم تر زده شد به تیم ملی رفت پی کارش
به نظر من افتخار ایرانه
درسته کم تجربه هست در امور مربیگری ولی مطمئن باشید موفق میشه
من خودم که شخصا علی دایی رو خیلی بهتر از سایر کاندیدها میدونم.
یعنی بهترین گزینه ایرانی بود.
اگه نسبت به كله منته بگيم خوب نيست ولي به گزينههاي داخلي
ذولفقارنسب كه به بازي دفاعي و افتضاح معروفه ......
مايلي كهن كه براي دعاي كميل مناسب تره ......
قلعه نوعي هم كه امام زمان كمك كرد كه دوباره نياد
قطبي فقط خوش شانسه وگرنه پرسپوليس افتضاح بازي ميكنه....
جلالي مربي محترم و خوبيه ولي خوب نتيجه نميگيره.....
پول که به مربی خارجی نمیدن
قطبی هم که باهاش لج بودن
باز شانس آوردیم کریم باقری نشد:27:
چیمون درسته که ورزشمون باشه؟
فیروز رو از قلم انداختی .....نقل قول:
اگه اون هم میشد مسخره کل دنیا میشدیم :31::27:
حتما تو خيلي مخي!!نقل قول:
شرط ميبندم تو ديپلمم نداري و حالا به دايي ميگي اسكل
جمع كن خودت بچه
علي دايي جزو معدود تحصيل كرده هاي فوتبال ماست در حالي كه ميانگين ستاره هاي ليگ الان پنچم ابتداييست!!!!
only ali daei
خودتو کشتی با این علی دایی
ضمنا درست صحبت کن با کاربران
مشك آن است كه خو ببويدنقل قول:
نه آنكه persian_antonio بگويد:27:
بسه دیگه دعوا دارید با هم ؟ یه روز کارتون بهم گیر میکنه ها بحث سر داییه نه باید به هم فحش بدیم نه به دایی
منم از همه معذرت می خوام که دیشب خیلی بد حرف زدم بابا تیم ملی کشورمونه حالا هرکی می خواد سر مربیش باشه
بهتره فقط بگیم خوبه یا نه و از کسی که میگه خوبه یا بده دیگه ایراد نگیریم چون هرکس نظری داره
این قده به هم فحش ندید
منم معذرت می خواهم
یا قمر بنی هاشم
دیگه چه بدبختی می خواد ما رو بگیره
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بايد قبول كنيم علي دايي يكم جوونه براي تيم ملي
ولي اون وقطبي در گزينه هاي داخلي بهترين بودند
كه دايي مربي شد
اصل موفقيت تيم مليه
100 درصد موافقم! اما دايي بايد اين كاررو قبول نمي كرد! مردم ايران، طرفدارهاي تيم ملي، اكثريت مثل طرفدارهاي تيم بارسلوناي اسپانيا هستند!!! (نمي خوام حالا بين رئال و بارسا اينجا بحث راه بندازم) اما اون موقع يادتون هست كه چه sms هي بعد جام جهاني به اين علي دايي مي دادن!!! چه ناسزاهايي!!! . . خودش رو كوچيك كرد با اين كارنقل قول:
راستي در پي سرمربي شدن علي دايي، كريم باقري به عنوان مترجم انتخاب شد./
شوخي بودا
جدي نگيريد
اينم چند نفري كه انتخاب علي دائي رو تائيد كردن و بعضي هاشون هم اونو بهترين انتخاب دونستن
علي پروين - حشمت مهاجراني - خداداد عزيزي - علي كريمي - كارشناسان روزنامه هاي ورزشي (خبر ورزشي و جهان فوتبال) و ....
نكنه فكر مي كنيد اينا هم چيزي از فوتبال نمي فهمن!!!
خوب اگه اين كاررو بكنه اشتباه هستنقل قول:
اما بزرگترين مربي هاي جهان هم از برخي بازكنان خوششان مياد از بعضي ها نه!
مثال: رايكارد از گودجانسن خوشش مياد، آراگونس رائولي رو كه كل اسپانيا پشتشن رو به تيم دعوت نمي كنه!
.
نقل قول:تاييد ميشه! :46:نقل قول:
اينكه از اون 5 نفر رسيديم به دايي جدا جالب بود و بايد همين الان 90 بهش بپردازه نه اينكه وايسته ببينه دايي گند ميزنه يا نه، اگه زد بياد گير بده كه چرا از اون 5 نفر رسيدين به اين يارو!نقل قول:
اما حالا مشكلتون بااينكه يهو رسيديم به دائي؟ اگه يهو مي گفتن فرگوسن اومد مربي شد هم اين حرف رو ميزدي؟ تو مشكلت فكر كنم با نام علي دايي هست!
يه مربي هميشه نتيجه نمي گيره به اين چيزا گير ميده! بعد بيچاره راست هم ميگه! يارو 6 متر تو آفسايد بود، كمك داور نديد!!!نقل قول:
همه بهونه ميارن، مثال: شوستر بهونه آورد كه مصدوم داره، كه رئيس باشگاه هم در جواب گفت بهونه نيار!!!
.................................................. .................................................. ....................
حالا چند چيز خودم بگم! ( بعد اينكه تك تك پست ها رو خوندم! )
1- دايي چندين دوره به عنوان بازيكن درجام جهاني شركت داشته، پس ازاين نظر تجربه داره
2- دايي در اولين دوره مربي گريش، قهرمان ليگ كشورش شد، پس استعدادش رو داره!
3- كليزمن، مورينيو، بنيتز جزء نام هاي بزرگي هستن كه يك بار رو نيمكت نشستن و نشون دادن مربي گري، استعداد مي خواد!
4- دايي براي پول نمياد مربي بشه! شكر خدا اونقد پول داره كه...
5- مشكل ما اين نيست كه كي مربي باشه، ما بايد به اون وقت بديم! پشتش باشيم! اما شما از همين الان... درپست برخي از شما نفرت از نام علي دايي به روشني ديده ميشه
الان هم لابد می خواهی بدونی 44 نفر کی هستن.:31:نقل قول:
به نظر من هم آدم خریه. می دونید چرا؟ چون ایرانی جماعت لیاقت نداره که بیایی بهش خدمت کنی. اگه می رفت مثلا تو کویت یا امارات پناهنده می شد بهتر قدرش رو می دونستند.نقل قول:
مشکل اصلی هم همین مورده نه ... . اینطور نیست؟؟؟؟نقل قول:
مربی گری مایلی کهن رو هم چند سال پیش دیدم. گند زدنش به فولاد رو هم همینطور.نقل قول:
در آخر به جای تمامی کسانی که دایی رو مربی کردند از شماها معذرت می خوام. آخه این تیم لیاقتش کاپلو، مورینو یا حداقل (ولش کن) بود.
خوب نظرسنجی رو عمومی می کردین.نقل قول:
حداقل با داشتن این خصوصیت، اسطوره ای:31: مثل علی کریمی نمی تونه بگه اگه فلانی بازی کنه من نمی کنم، که نکرد.نقل قول:
نقل قول:تو کردی یا لری؟ یا نه از نوادگان خشایار هخامنشی هستی؟ با هخا نسبتی نداری؟نقل قول:
به نظر من خیلی زود بود براش که مربی تیم ملی شه . اگه یه چند سال می گذشت براش بهتر بود
موافقم!!! نه اينكه تجربه يا استعداد و ... نداره، آخه هنوز علي دايي درست حسابي خداحافظي هم نكرد! هيچ كي نمي تونه اين مورد رو كه اون افتخار تيم ملي هست رو انكار كنه، هيچ كس!نقل قول:
اونوقت هنوز براش يه بازي دوستانه درست حسابي، در حد اسمش براش ترتيب ندادن تا خداحافظي كنه!
در واقع باز هم، مسئولين فدراسيون فوتبال و كلا تربيت بدني خودشون رو پشت يه نام بزرگ پنهان كردن و اونو فرستادن جلو!!!
اگه فردا هم تيم نتيجه گرفت، از انتخاب شايستشون تمجيد مي كنن اگر هم نرگفت (كه ديگه بقيش رو خودتون مي دونين!
نقل قول:
شرطو باختی گوگولی
:27:
ولی بدون هر اسکلی با خر زنی میتونه بره هر مدرکی بگیره
اصلا گیریم دکترای فیزیک هسته ای داشته باشه
چه ربطی به فوتبال داره؟؟
---
تنها چیزاییی که توش این بشر به درد بخوره زبان بلد بودنشه و استیلش!!
---
:40:حالا تو برو پوستر علی دایی بخر بغل کن بخواب
چه نظر زيبايي!!! واقعا آدم دلش مي خواد يه چيزايي بگه ( اما حيف كه درست نيست )نقل قول:
دوست عزيز شما اول لطف كن و ببين فرق يك انسان تحصيل كرده و كسي كه تا 5 ابتدايي بيشتر درس نخونده چيه ( بدون اينكه اصلا به اين مساله فوتبال، دايي و ... فكر كني )
اگه اين آقا تحصيل كرده نبود، مي گفتين چرا اين گاگول رو آوردن مربي تيم ملي كردن، حالا كه هست، هيچ كي به اين به عنوان يك حسن مثبت نگاه نمي كنه!
.
درمورد استيل هم، واقعا خيلي جالب هست! مردم ما همش دوست دارن انتقاد منفي كنن و از يه چيز ايراد بگيرن، حالا چرا، نمي دونم! (نميگم شما گفتي اين نكته بدي هست تا فردا نياي پست بزني كه من تعريف كردم و ... ) اما يكي قيافش بده، لباسش داغون، استيلش ماله عصر غار نشيني، مياد يكي از مهمترين پست هاي دولتي رو مي گيره، ما ناراحتيم، يكي هم مياد مربي ميشه، كه عكس اون فرد هست، ما باز ميگيم فقط دنبال تيپ و قيافه هست!
جوابت احمقانه است و در حدي نيست كه جوابتو بدم!نقل قول:
به نظر من هم بهترین گزینه بود البته تو ایرانی ها
تیم ملی به یکی احتیاج داشت که تیم رو جمع کنه و باند بازیها رو از بین ببره
من خودم قطبی رو خیلی دوست دارم امااون نمیتونس واسه تیم کاری کنه و بدتر خودش رو خراب میکرد
ولی در هرصورت امشب 90 رو از دست ندید
فردوسی پور =/=دایی
ایشون یکی از سرمایه های تیم ملی , فوتبال و ورزش کشور هستند و حتی در عرصه بین المللی هم دارای رتبه و شان بالایی هستند
شاید چند تا بازی آخر ایشون بعد از رفتن از تیم ملی به دل خیلی ها نشست
ولی یکی از خصلت های ( بد یا خوبش پای شما ) ایرانی ها اینه که ماشاالله 1000 ماشاالله خوب فراموش کار هستند و خوب هم زحمات یک نفر رو پایمال میکنند
به نظرم ایشون قطب اصلی فوتبال ما هستند
تا وقتی که همه ما یادمون میاید اسم علی دایی بوده ( و خواهد بود )
حالا میگن به مالدیو گل زده شده آقای گل دنیا و 1000 تا حرف و حدیث دیگه
اروپا هم لیختن اشتاین داره , قبرس داره و 10 ها تا تیم ضعیف تر نسبت به مالدیو و گوام توی آسیا ( نسبت به سطح فوتبال اروپا )
همچنین برای آمریکا و کونکاکاف ؛ آمریکای جنوبی
تایید میشهنقل قول:
ویرایش شد.........
-
بحث کردن با خیلیا فایده نداره !
--
90 داشتیم میدیدیم!
برنامه امشب نود چند تا نکته داشت...
1.معلوم شد کفاشیان رئیس فدراسیون است ولی تصمیمات رو علی آبادی میگیره درست مثل زمان هاشمی و دوباره فوتبال ایران داره به سمت تعلیق پیش میره...!
2.کفاشیان جوری صحبت میکرد که اینگار مردم از پوشت کوه اومدن یا ...
3.کمیته فنی فدراسیون یک چیزی تو مایه های... (یکی از شرایطشون این بود که قبلا تجربه مربی گری ملی داشته باشه ولی علی دایی...
واما علی دایی چون بهش به عنوان یک قهرمان ملی احترام قائلم دوست داشتم روی حرفهای هفته پیشش میموند و این پست رو قبول نمیکرد چون خیلی واضحه که فدراسیون با اینکارش میخواست مردم رو به نوعی در مقابل علی دایی قرار بده و یکجورایی خودشون رو پشت این قهرمان ملی پنهان کنند همونجور که مشخص بود که کفاشیان در جواب همه سوالهایی که جوابی براش نداشت مدام از خوشحالی مردم از این انتخاب صحبت میکرد...
امیدوارم علی دایی مثل بعضی از نقاطع دوران بازیگریش قربانی سیاستهای مسئولان بالاتر نشه...
ولی همه چی یه طرف اونجاش که علی دایی در مورد قلعه نوعی حرف زد یه طرف
واضح بود کاملا گفت هر کب هر چی دلش میخواد میاد اینجا میگه بیاد نشون بده کجا مربیگگریشو گذرانده
آره! منم احساس كردم منظورش اونه، حالا مگه قلعه نويي خالي بست؟ :41:نقل قول:
نتيجه اخلاقي برنامه نود ديشب:
هر كسي غير از دائي سرمربي تيم ملي مي شد پارتي قوي تري داشته ولي انتخاب دائي كار خدا بوده!!!
بد گیر داده بود به کاپلوووووووووووو
نقل قول:
نتيجه اخلاقي برنامه نود ديشب:اون پنج تا مربی که برنامه کاری ازشون گرفته شده بود انتخاب نشدن .پس هرکی برنامه کاری نداشته باشه مربی تیم میشه!!!!!!!!!!!!!!!:21::21::21::21::21::21::21 ::21:
نه به اون شدت ولی خداییش قطبی هم نگفت که من 5 تا جام جهانی رفتمنقل قول:
روز به روز که نود به جای اینکه رو به جلو حرکت کنه متاسفانه ...
این لحن صحبت که رئیس فدراسیون خودش رو به ... بزنه و از زیر سوال در بره و دایی هم همه رو به زیر سوال ببره و ...
هر کی ندونه فکر میکنه پاکترین و با شعورترینه . که با صحبتهای دیشبش ...
این کفاشیان هم که همه مربیان رو به بازی گرفت ولی خدایی قطبی خیلی ملاحظه کرد که چیز خاصی نگفت