دسوت خوب با فلش برطرف میشه البه شاید باید Flax کنینقل قول:
چون این گوشی ها برای ایران تنظیم نشده اند...
Printable View
دسوت خوب با فلش برطرف میشه البه شاید باید Flax کنینقل قول:
چون این گوشی ها برای ایران تنظیم نشده اند...
نه عزیزم یه خاطر Sar نیست Sarگوشی ها موتو خیلی بالا هستندنقل قول:
دلیل اصلی جای هست که گوشی هب سفارش اونجا تولید شده..
من اینو توی V3Xفهمیدم
V3X یک گوشی نسل سوم هست و اولین سریش که تو ایران اومد سفارش استرلیا بود برای همین با پهنا باند ایران مشکل داشت و آنتن بد میدادبعهد اینکه با یک MPخوب فلشش کردم واقعآ عجیب شده جا هایی که هیچ گوشی آنتن نمیده زنگ میخوره....
N95 هم همینطوری هست اون مدلش که روی جعبش Spider man داره برای دبی تنظیم شده و خیلی آنتنش میپره تا زمانی که فلش نشه ردیف نمیشه...
عزیزم داستان SAR تمام داستان نیستنقل قول:
نوع آنتن گوشی
نوع پردازنده مخابرتیش
و همینطور نگارش سیستم عاملش که منحصر به کجا هست هم بسیار مهمه ببیند بسیار روشنه موتورلا یا اریکسون یا نوکیا در ضمینه اجرای پروژه های مخابراتی غول هستند پس گوشی هایی هم که میسازند از این داستان جدا نیست و اگر گوشی به درستی و وارد شده باشه و تنظیم باشه برای کاربرانوشن مشکل ایجاد نمیکنه...
تمامی این مشکل ها به خاطر تحریم و این محدودیت هاست که گوشی ها به سفارش ایران وارد نمیشند و اکثرآ برای عربستان یا هند تنظیم شده اند که باید کمی از نظر نرم افزاری دستکاری بشن تا براتون ثابت بشه با 1100 فرقی تو آنتن دهی ندارن...
من حرفایه دوستمون apachi رو در مورده آنتن دهی با توجه به اینکه تجربش کردم کاملا تایید میکنم..:12:
خوب تو زمینه سازگار کردن این گوشی ها با سیستم مخابراتی ایران، خود فیتکو که نماینده هست هیچ کاری نمیکنه؟ یعنی میدونه چنین مشکلی هست و کاری نمیکنه یا اگه بهشون بگیم، ترتیب اثر میدن؟ ممکنه تو پروسه فلش کردن یه بلایی سر گوشی بیاد بعد شرکت هم که قبول نمیکنه و گوشی پر... یعنی میخوام به جوری باشه که از اول گوشی مشکلش حل شده باشه و بعدا دستکاری نشه. البته بیشتر در مورد V8 میخوام بدونم. در مورد sar موتو اتفاقا جزو رده های پایین هست، معمولا بین 0.5 تا 0.9 هستن، کمترینشون همین V8 که 0.34 هست و بیشترین هم Z6 که 1.55 هست.
از جواب همه هم ممنونم...
عزیزم خوب باید گزارش بشه بهشون تا به فکرش بی افتن بعدش هم فکر کنم هر جقدر هم فیتکو یا امثالش مثل اتصالات به روز باشه علم این موضوع رو ندارند و میگن مثلا مشکل از سیم کارت شماستنقل قول:
حرف شما صد درصد منطقی هستش کسی که میاد یک گوشی لوکس و گرون میخره دلیلی نداره که بره خونه و فلشش کنه و این اصلآ راه درستش نیست کاریر داره پول میده وباید به راحتی استقاده کنه..
ولی خوب من با گوشی N95 هم همین مشکل رو داشتم..که خودم نتونستم کاریش کنم..
در مورد فلش که فیتکو من بارها تست کردم خدا رو شکر گوشی مشکل ضاهری و جای سوختگی نداشته باشه راحت قبول میکنه:27: و حتی یک A1200 زمانی 400 تومن بود برای من عوض کرد
من با V9 توی ایران کار کردم و واقعآ باهاش مشکلی درمورد انتن نداشتم V9 یکی از فوق العاده ترین تجربیات من باموتو بود این گوشی از نظر مخابراتی خیلی کامل هستش و من حدس میزنم V8 هم با توجه به اینکه همین سیستم رو داره هیچ مشکلی نداشته باشه V8-V9 System crystal talk نویز صدا رو توی هر شرایطی میگره ومن حتی شما میتونی توی یک موتور خانه هم به راحتی باهش حرف بزنی و آنتن گیریش هم فوقا لعاده هستش
من صدرصد وقتی ورژن 2GB رو پیدا کنم میخرمش و نگه میدارمش
بازم حق با شماست ولی تا زمانی که فروش موتو تو ایران بالا نره خوب از اونور هم خوب ساپورت نمیشه
نمونش V3X اول ها زبون فارسی نداشت که بعد از اینکه توی ایران زیاد فروش کرد خود موتورولا زبون فارسی رو هم بهش اضافه کرد....
در هر صورت بازم میگم SAR فقط10 درصدداستان هستش. مابقیش سیستم عامل و پردازنده مخابرتی گوشی هستش.
حرف انتن دهی شد ما هم که زیاد سر دوستان رو با این مشکل درد اورده بودیم
بهر حال امیدوارم حل بشه
در ضمن با این حرف دوستمون هم راجع به حل مشکلات گوشی قبل از ورود به بازار تا حدودی موافقم
چون تو فلش هزار مشکل ممکنه پیش بیاد
تازه خیلیها از فلشی که اینهمه گوشی رو ارتقا بده خبر ندارن یا بخان فلش کنن باید بدن مغازه ای,جایی و هزینه ای مضاف بر پول گوشی رو هم بدن
البته اینو هم بگم اگه مثلا همین v3x که خودم دارم اگه با فلش اینهمه عوض نمیشد فرقش با گوشی های دیگه چی بود
رفع مشکلات گوشی قبل از ورود به بازار تا یه حدی خوبه البته به نظر من
اره دوست عزیز حرف هات رو قبول دارمنقل قول:
ولی هرکه طاوس خواهد جور هندوستان کشد
اگه می خوایی آخرین تکنولوژی رو داشته باشی و از بقیه خوشتیپ تر باشی باید پای این چیز هاش هم باشی...:5:
سلام به همگی ....
بچه ها من اشتباه رای دادم ...
گزینه اول انتخاب من هستش نه آخر ...
اشتباه شد ..
میشه یه کم در مورد z6ها توضیح بدینقل قول:
یه عکسی یه چیزی
شاید همون طور که شما گفتید کردم...
تكراري.....
دوست عزيز عكس z6 در اولين پست گذاشته شده است only motorola......!
نقل قول:
دوست عزیز مانستر پک هارو دانلود نمیکنه یه صفحه میاد پر از نوشه با فرمت sbf . خودت یه لینک برای مشکلم میزاری.و اینکه ستاره و مربع رو قبل از روشن کردن با هم فشار بدم ؟ چه فایده ای داره ؟ و این عملیات رو انجام بدم مشکلی پیش نمیاد واسه گوشی ؟ مثلا اگه درست نشد بدم به فیتکو نمیگه دستکاری کردی ؟
خیلی دستت درد نکنه
سلام
می شه بگین z6تا چه رمی ساپورت می کنن؟
همه فایل ها رو باز می کنن؟
دوربین شون چند مگا پیکسله؟
و...
می شه بگی از کدوم گوشی ها پایین هست ودوربینش چند مگا پکسله و اینکه فلش داره یا نه؟؟؟؟نقل قول:
دوربین 2 مگاپیکسل با کیفیت مطلوب و فلش هم داره .
دوست من برنامه رو دان کردم و وصل کردم گوشیمو نمیشناسه و اولش یه ویزارد میاد واسه نصب درایور و چون ندارمش نصب نمیشه و دیگه جلو نمیره . درایور ها رو از کجا بیارم ؟
آره من هم تو کف موندم! درایورها رو از کجا میشه گیر آورد؟
عجب دردسری داره این گوشی ایشالا که درست میشه فقط خوبیش اینه که سرش به تنش میارزه حتی اگه ان 95 هم بود پرتش میکردم از پنجره بیرون!!!!
این لینک درایور Z6 اگه نتونسید توی این سایت Id بسازید چند روز منتظر بمونید تا من همین فایل رو یک جا اپلود کنم...
کد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=2239
آقا دستت درد نکنه! فقط یه چیزی...
همونطور که اعلام کردم امروز خریدم. ولی به نظرم آنتنش مشکلی نداره. در حقیقت انگار فلشش کردن! شاید باور نکنید ولی منوی فارسی هم داره!!!
حالا واقعا لازمه من فلشش کنم؟!
اقا نشد هر چی زور زدیم نشد توی modmymoto ثبت نام کردم و رفتم تو لینک ولی دانلودش خودش لینک میشه به یه سایت دیگه به اسم motodev توی اون هم ثبت نام کردم که خیلی سخت بود ولی ارور میده و نمیزاره دانلود کنم مثل اینکه ثبت نامم هنوز کامل نیست و دانلود نمیتونم بکنم . توی گوگل هم که سرچ کردم هرچی سایت پیدا کردم همش باید رجیستر میکردی و همش پولکی.
خلاصه فعلا هیچ کاری نمیتونم بکنم بدونه درایور . یه جورایی دارم ناامید میشم خیلی گوشیه خوبیه ولی اذیت میکنه.به فیتکو هم زنگ زدم گفت که این مشکل شبکه هست هنوز یک سری از گوشی های ما رجیستر نشده تو مخابرات که تا 2-3 روز اینده درست میشه و تو همه مناطق انتن میده ولی خودم فکر میکنم اونم چرت گفته چیزی سرش نمیشد.
ممنون میشم بتونی برام درایور رو آپ کنی
گوشیت چینیه یا سنگاپور؟ تو کدوم منطقه میشید ؟ مسیرت به آریاشهر کاشانی یادگار امام بین حکیم و جلال ....
اونورا میخوره ؟ ماله من اونجا با سیمکارت مشکل پیدا میکنه و سیم رو نمیشناسه.از ولیعصر خریدی ؟
یا اصلا دوست عزیز اگه برات زحمته خودت درایور رو از کجا اوردی دانلود کردی ؟ یا سی دی ؟ سی دی یی هست که توش باشه من بتونم بخرم ؟
سلام
دیروز من MOTO RIZR Z8 خریدم
گوشی خیلی قشنگیه خیلی هم قدرتمند و شیک اما نه برای منی که قدرت و راحتی کار با A1200 تجربه کردم
به همه اونهایی A1200 دارن توصیه میکنم گوشیشونو فقط با چیزی جدیدتر و در کلاس A1200 عوض کنند
در ضمن من A1200 و Z8 و Z6 با نرم افزار MatraxBench 2.1 تست کردم نتیجه رو ببینید:
ROKR Z6: 920
A1200 : 725
RIZR Z8 : 694
اشتباه نشده Z6 از همه قویتره
دوباره سلام
راستی با اینکه Z8 پروفایل A2DP رو ساپورت میکنه اما نمی تونه Stereo Bluetooth Headset DS970 Sony Ericsson رو پشتیبانی کنه در حالی که A1200 این مشکل رو نداشت مثل اینکه این موتورولا نامرد کاری کرده که گوشی فقط با محصولات خودش کار کنه دوستان اگه راه حلی برای این مشکل هست لطفا به من کمک کنین
نه عزیزم دلیلی نداره فلشش کنینقل قول:
فقط کافیه که روش چندتا برنامه نصب کنی که من یکم سرم خلوت بشه تاپیک Z6 روحسابی میسازم...:10:
عزیزم اصلآ فکرش رو هم نکن من برات اپلودش میکنم وا گوشیت رو کاری میکنم که با آپلو هم عوضش نکنینقل قول:
نقل قول:
من گوشی رو از جمهوری خریدم منم درایوررو دانلود کردم از یک سایت روسی که باید عضو بشی و کمی روسی بلد باشی ولی خیالت راحت من الان دارمش و برای همگی آپلودش میکنم
با این درایورمیتونی حتی از گوشی استفاده وبکم و یا مودم GPRS رو بکنی خیلی کامله
عزیزم Z8 جز تنها گوشی هایی هست که 30 فریم در ثانیه فیلم پخش و ضبط میکنه این گوشی دوتا پردازنده داره که پردازنده دوم ش تو هیچ برنامه ای شناسایی نمیشه نکته جالب اینه که سرعتش به خاطر پردازندش نیست و به خاطر MVM رمش هستش که توی دنیا هیچ رقیبی ندارهنقل قول:
این گوشی رو با A1200 مقایسه نکن عزیزم این کار خیلی کم لطفی هست A1200 وقتی روشنه حتی رمش رو نمیشه در آورد انوقت این گوشی رو میشه سیم کارتش رو عوض کرد وقتی روشنه گوشی تو 3 سوت بوت میشه و توی توابع سه بعدی Z6 رو هم میخوره این گوشی رو به عنوان یکی از شاهکار هایی موتو میشناسن....
این گوش اولین و تنها گوشی هست با این ورژن از سیمبین تکامل یافته و توی سایتی هم چون Wekipedia ازش به عنوان یک شاهکار یاد شده
تنها گوشی هست توی دنیا که وقتی روشنه میشه سیم کارتش رو عوض کرد و از سیمکارت بعدی استفاده کرد
تنها گوشی هست که از حافظه نظامی MVM استفاده کرده
حالا برات تو این هفته کلی برنامه میگذارم تا قدر این گوشی رو به فهمی
این باز بر میگرده به نسخه فلشش شما گوشی های احتملآ گوشی Z8 با کلاس بلوتوث اون گوشی سازگار نیست گوشی شما موتورلا محصوب نمیشه و در درجه اول سیمبین هستش سیبمن ورژن بالایی که هنوز در هیچ گوشی به کار نرفته و فقط مختص موتورلا هستش و هیچ شرکت حق استفاده ازش رو داره ای ورژن سیمبن چون فقط برای موتورلا هستش فعلآ با اون هدست سازگار نیست چون SE هستش سعی میکینم در مورد این موضوع تحقیق کنم و بهتون بگم که چطوری این مشکل برطرف میشه ولی در هر صورت بدونید سیمبین اون هدست روساپورت نمیکنه A1200 چون لینوکس بود راحت ساپورتش میکرد به شما قول میدم هیچ گوشی سیمبن دیگه هم ساپورتش نکننه مگر روش چیز خاصی نصب بشه مثل سخت افزار هایی که توی XP شناسایی میشن ولی با Vista کار نمیکنننقل قول:
در هر صورت من توی V3Xاین مشکل رو حل کردم راه حل Z8 رو هم براتون پیدا میکنم..
اقا شرمنده z8 رو از ایران بخریم بهتره یا مثلا از کشوری مثل عربستان کدوم خوبه
از توجه شما متشکرم در ضمن اگر راه حلی برای مشکل هندزفری DS970 پیدا بشه بسیار عالیه.نقل قول:
عزیزیم اگه بیشتر ایرانی از ایران بگیر گارانتیش برای ایرانه اگه نه از عربستان بیشتر هستی و اونجا زندگی میکین عربستان بگییرنقل قول:
البته من تو عربستان z8 ندیدم و فکر کنم اونجا نیست....
ممنون پس ما منتظریم
با توجه به این که گوشی z8 میتونه در حین روشن بودن سیم کار عوض کنه یه سوال برای من پیش اومده
باطری این گوشی کجاست؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من z6 ای که خریدم بجز شارژر هیچ لوازم جانبی ای نداشت! گارانتی فیتکو هم هست. باید داشته باشه یا من توقعم زیاده؟!
مال منم هیچی نداشت دوست عزیز.فقط شارژر با یه مشت دفترچه.راستی گوشیت رو جعبه زده سنگاپور و زیر باطری تو گوشی چین ؟
راستی آپاچی جان من طبق چیزهایی که فهمیدم unregisterd sim مربوط به اینه گه گوشی تو رجیستر نشده تو مخابرات.
و داستان هم اینجاست که سریال گوشی من اصلی و با فلش تغییری نمیکنه.به فیتکو زنگ زدم گفت که این پیغام ماله اینه که یه سری از گوشی های ما رجیستر نشده که تا 2-3 روز اینده تو مخابرات حل میشه بعد بهش گفتم که اخه گوشی من همه جا کار میکنه جز یه سری منطقه ها مثل آریاشهر گفتش که همیجوریه رجیستر نشده و تو یه سری از جاها مشکل داره.حالا شما فکر میکنی این اقا اطلاعاتش درسته ؟ اخه اگه رجیستر نشده باشه که همه جا باید تعطیل باشه و کار نکنه این طور نیست ؟ و با فلش به نظرت درست میشه ؟ یا اینکه صبر کنم فیتکو رجیسترش کنه .
د ضمن دو تا سوال یکی اینکه سیم خاصی واسه ارتباط نمیخواد که سیم یواس بی معمولی میخوره دیگه.با سیم /mp3player کار میکنم.
و 2 اینکه وقتی وصل میکنم new hardware به نام s flash scm A-11 رو میخواد نصب کنه و دنبالش میگرده
ممنون
اینجا که همه فقط درباره سریهای Z صبحت می کنند، کسی نظری درباره V8 نداره؟ Cpu اون چه جوریه؟ ارزش قیمتشون داره؟
آپاچی جان زحمت کشیدی.درایور رو پیدا کردم و گوشی رو فلش کردم با همون اولین فایلی که توی این سایت بودحالا فعلا تست انتن نکردم . باید برم اون سمتی.کد:http://berliozz.bashorg.net.ru/
ولی خب سرعتش یکم بالاتر رفته و یه فولدر به نام اسکین اضافه شده . ولی چه اسکینی باید توش بریزم ؟ با فرمت ski ریختم جواب نمیده چه جوری باید تم عوض کنم ؟ و اینکه چه برنامه هایی هست که بشه توش ریخت تا فرمت های فیلم رو پخش کنه ؟ همچنین افزایش صدا هم میشه دادش ؟ و ......... خلاصه اینکه توپش کنم دیگه
خیلی ممنون
این گوشی 2 تا در داره یکی برای باتری اون یکی هم برای سیم کارتنقل قول:
سلام
توی این سایت می تونید framware بروز شده به همراه تم و چیزای دیگه برای z8 پیدا کنید
و همین طور از اینجا:کد:http://www.motosmartphones.com/news/z8-firmware-updates-go-live.htm
وکد:http://www.motox.info/showthread.php?t=56760
برای فلش از rsd lite 4.1 استفده کنید.کد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=260
درایور رو هم از لینک زیر بگیرید
کد:http://mobilemodding.info/disknode/get/356/Handset_USB_Driver_32_v3.4.0.msi