قیمت دقیقشو تا شب سعی میکنم در بیارم!
اما در کل قیمتا خیلی تخیلی شده دلیل اصلیشم توقف تولیده Fh12 !!
Printable View
قیمت دقیقشو تا شب سعی میکنم در بیارم!
اما در کل قیمتا خیلی تخیلی شده دلیل اصلیشم توقف تولیده Fh12 !!
Actros 1844 : تو بازار کمه!
Axor 1843 : 140000000
Actros 3331 : 125000000
خیلی وحشتناک شده قیمتانقل قول:
اکسور تا 94 تومن هم اومد یه زمانی
دم همتون گرم، خیلی حال کردم دیدم یه سری هم تو نت هستن که درباره ماشین سنگین بحث کنن، من هم از طرف دارهای پر و پا قرص 0302 با اون صدای خسته اش هستم :31: به 2628 ، 24 ، 1924 ، بتز تایتن علاقه ی شدید دارم، مخصوصا 1924 سوار هایی که ماشینشون رو مثل ماشین عروس جمع می کنن، با اون صدای مردونه اش :31:نقل قول:
من ماشین سنگین ندارم ، میشه دقیقا بگید مایلر چیه ؟ 2628 کابین دار ؟ یا 2628 عادی هم مایلره ؟
من یه 2628 طراحی کردم این هم عکسشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا داخل اتاق 2628 دو کابین رو ندیدم، کسی می تونه بهم عکس داخلش رو بده ؟ :41:
سلام!!!نقل قول:
مایلر به تک کابین بودن یا دو کابین بودن نیست به نوع دیفرانسیل عقبه !
و دیف اصلی مایلر اونی هست که تغریبا 4 انگشت بینه چرخای نو فاصله باشه (کاملا تجربی)
من میتونم عکس از داخل ماشین بگیرم ولی الان نمیتونم بزارم!(گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه)
چیزه جالبی هم نیست . دو تا تخته که یکیش جمع شده!!!!
اطلاعات دیگه هم خواستی بگو که بگم!!!:46:
محمد جان ممنون از راهنماییت :11: من نمی دونستم مایلر چیه !! :31: اگه زحمتی نیست و لطف کنی از داخل اتاق دو کابین عکس بگیری ازت خیلی ممنون می شم... ولی اگه موقعیت جور نیست مورد نداره رفیق... همین که گفتی هم کافیه :11:
يه سوال الان که ايران از سوي اروپا تحريم شده چه نوع اتوبوسي هايي وارد ايران ميشن؟
عکس از داخلش که نیست مگه کسی از دوستان که دارن بگیرهنقل قول:
سلام، چرا بنز 2628 مایلر و 2624 اکثرا" کشنده نیستند و کمپرسی یا تانکر اند، علت خاصی داره ؟ راستی موتور و شاسی 2628 و 2624 رو میشه مقایسه کنید ؟ ... ممنون
دوست عزيز مگر کفي هاي مايلر شما نديدي؟نقل قول:
سلام.
دوستان می خواستم به اطلاعتون برسونم که یک تاپیک توی گالری عکس برای تصاویر کلیه ماشین های سنگین ( کامیون ، اتوبوس و ... ) هست.
اینم آدرسش :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247463
بله درسته، ولی تعداد کمپرسی هاش خیلی بیشتر از کفی ها هستنقل قول:
شاسی که همونهنقل قول:
فقط موتورش قدرت و گشتاورش بیشتر شده
مایلر خیلی کفی داره
البته کمپرسی هاش برای کار داخل معدن رو دست ندارن:5:
ایول ، ممنون hamas و actors راست می گید مایلر کفی هم کم نیست، راستی من هم شنیده بودم مایلر واسه معدن کاربرد داره. فکر می کننین مایلر مختص معدن طراحی شده ؟ :20: متاسفانه اطلاعات زیاد از 2628 تو نت نیست :13: بیشتر اطلاعات 911 و 2624 تو سایت های خارجی هستند :41:نقل قول:
نقل قول:
چون کشنده این بنزا زیاد طرفدار نداره ;)
دلیل اصلیشم اینه که واقعاٌ بیش از 5-6 ساعت نشستن پشت این ماشینا دیوانگی کامله!!!:13:
برایه معدن به خاطر این خوبن که اسطحلاک (فکر کنم اشتباه نوشتم!) خیلی کمی دارنو دیر از کار میوفتن وگرنه این ماشینای جدید (NH12,actros, ....) خیلی قویتر و بهترن از 2628و 2624 اند
نقل قول:
آقا محمد ممنون :20:
محمد جان از ماشینهای کاماز و آمیکو اطلاع داری چه جور ماشینهایی هستن منظورم اطلاعاتی که تو اینترنت هست نیست منظورم چیزایی که راننده ها در موردشون میگن . ( کمپرسی )
محد جان اگه امکان داره از داخل Actros 1844 یا Axor 1843 عکس بزار
محمد جان لطف بزرگی کردی ، این عکس ها خیلی به دردم خورد، عکس ها رو از زاویه های خیلی خوبی گرفتی
راستی 2628 که حداکثر توناژش 26 تن هست، منظور 26 تن در حالت کشنده است یا تو حالت کمپرسی و اتاق دار ؟؟؟ اگه تو حالت کمپرسی 26 تن نیست ، ممکنه توناژش رو تو حالت کمپرسی یا اتاق دار بگید...:11:
ممنون :31:
من به شخصه کسی ندیدم که ازشون تعریف کرده باشه !:13:مشتری اینجور ماشینا هم اوصولاً آدمای ساده ای هستند که گول نمایندهارو خوردن!! همشونم پشیمونننقل قول:
actros جان الآن این ماشینارو در دسترس ندارم :20: اما تا دوشنبه شاید یه آکسور جفت(4848 فکر کنم) بیاد اگه بیاد حتماً ازش عکس میگیرم!:3:نقل قول:
قابل شمارو نداشت:15: اما به نظر خودم زاویش خیلی بده(شاید واسه تیکه شما گفتی خیلی خوبه!!!) اما خداییش خیلی سخت بود همینم از ماشین اویزون شدم!!!:34:نقل قول:
26 تن رو تو حالت باری(کمپرسی بونکر و..) با وزن خوده ماشین و اتاق حساب میکنن که تقریباً 18-19 تن بار میگیره!
کشنده (که اگه فابریک باشه 2628 نیست 2626ه) با وزن ماشینو تریلی و بار 42 تن (فکر کنم باید کارتشو ببینم)
محمد جان ممنون از عکس های بسیار زیبات، دمت گرم ، عکس هات با کیفیت اند و زاویه شون هم حرف نداره (کلی عکاسیااا ... ) راستی اون عکس بنزه رو هم جدا باهاش زندگی کردم، چون من به عکسی از پهنای در راننده بنز احتیاج داشتم و شما هم دقیقا از همون جا عکس گرفتی :D
یه عکس از 2628 ....
فکر می کنم باید 320 تومنی باشه !؟!
عشق است پارکینگ ماشین اوراقی ، بری کنار ماشین اوراقی ها ، کنار ماشین هایی که هزاران کیلومتر راه رفتند و هزاران تن بار زدند ، ده ها نفر پشت اونا نشستند جون کندند تا بار رو از پیچ ها و گردنه ها رد کنن، ماشین هایی که یه زمان برق استیل زه هاشون مثل رخش می درخشید، رینگ هاشون همیشه تمیز بود و اتاقشون بدون موج ، ولی الان خوابیدن یه گوشه ، منتظرن یکی دف و گیر بکسش به فنا بره، بیان دل و جیگر اینا رو جر واجر کنن !!
عجب مرامی داره این زمونه، این همه کار کنی عاقبت میشه اوراقی !!
دمت گرم توصیف خیلی توپی بود.نقل قول:
خیلی حال کردم.
نقل قول:
ایول بابا دقیق گفتی:18:
kumatsu 355 غولیه در نوع خودش !!!
اینم خیلی قشنگ نوشتی!!:10:نقل قول:
عشق است پارکینگ ماشین اوراقی ، بری کنار ماشین اوراقی ها ، کنار ماشین هایی که هزاران کیلومتر راه رفتند و هزاران تن بار زدند ، ده ها نفر پشت اونا نشستند جون کندند تا بار رو از پیچ ها و گردنه ها رد کنن، ماشین هایی که یه زمان برق استیل زه هاشون مثل رخش می درخشید، رینگ هاشون همیشه تمیز بود و اتاقشون بدون موج ، ولی الان خوابیدن یه گوشه ، منتظرن یکی دف و گیر بکسش به فنا بره، بیان دل و جیگر اینا رو جر واجر کنن !!
عجب مرامی داره این زمونه، این همه کار کنی عاقبت میشه اوراقی !!
محمد جان مطمئنی از این موضوع؟نقل قول:
راستی یه موضوعی یادم افتاد hamid00009 جان کاماز به جز چنتا انگشت شمار دیگه اصلاً تحویل ندادن شرکتش کلای مردمو برداشت رفت!!!!!
بازم کسی سوالی داشت بگه که بجوابم!
فکر نکنم
خریدار زیاد نداشت.کلا ضعیف بودن مثل نیسان های سایپا دیزل .الانم چنتایی توی دفتر فروشش هست هنوزم باز هستش کسی فرار نکرده.اینطوری میشد خبر دار میشدم .
یه سوال
اون دنگ فنگ کشنده چرا داره خاک میخوره؟
راستی کی میخواد یه چن تا عکس از کشنده ای آمریکای بذارم اونایی که تو ایران هستن .مثلا ماک اینترناشنال یا وایت
الان مال خودمون را دم دست دارم عکساش رو.
بذار عکس رفیق ، بذااااار ، از موتور طلا بذاااااااار ، دمت گرم
اگه پیدا کنم از ماک چشم باز باید یه سر به پارک پایانه بزنم .
این ماشین خودمون هستش
اینترناشنال هاروستر paystar5000 مدل 1975
تغییر وضعیت داره موتورش وی 8
بقیه اطلاعاتش رو پیدا میکنم میگم
بله دوست عزیز مطمئنم حدود 1000تا ثبت نام کردن 150 تا دعوت نامه برای تحویل دادن که 50 تاشم تحویل ندادن .نقل قول:
شما برو تو دفتر فروشش مردمو میبینی که با قمه وایسادن اونجا تا شاید همون دمه دریو ببرن ولی بهشون نمیدن!
اون دنگو فنگا هم فروخته شده خوابیده(خاک میخوره) تا وامش درست شه!
از عکساتم خیلی ممنون :11:
من از شنبه اگه بتونم یه pc واسه دفتر بخرم خیلی خوب میشه هر روز واستون عکسو تفصیر یه ماشین مینویسم:8:
ممنونم محمد جان
اطلاعات خوبی میدی
بازم به نظر من خوب شد .
حالا اینجاشم هست همونشرکت رخش خودرو که کاماز رو آورده بود یه suv پاترویت روسی مال uvz رو آورده بود حتی تبلیغات هم میکردن .
ولی من شنیدم که امسال تو نمایشگاه مشهد هم بودن .
باشه چشم یه سر میرم دفتر مرکزی .حتی سالن کارخونه منتاژ هم حاضر بود
نمیدونم حالا بازم باید برم دنبالش.
ولی ما به هوو هم راضی نشدیم بخریم چه بماند به کاماز.
اگه بتونم از یه اینترناشنال 9800 کابین بزرگ براتون عکس میزارم .
یه ماک کاناداییr-600 هم هستش .یه ماک f-700 هم که در دیت رس هست.
ببینم دیگه چی پیدا میکنم.
یه خبر به اقا محمد گل
اونی که میگی کاماز نیست .کاماز الان مداوم وارد میشه و خط منتاژهم داره را می افته گمرک سهلان پر این ماشیناس و جلوی سالن منتاژهم .
اونی که تو میگفتی کامیونهای ماز بودن که مستقیما از بلاروس وارد میشدن و قرار بود تولید بشن که تخته کردن رفتن.
کاماز هنوز هم در قید حیات هستش .رخش خودرو هم اسم شرکت هستش که کاماز رو وارد و مونتاژمیکنه.
در ضمن کاش بتونم برم توی گمرک سهلان و از یه سری کامیون وارداتی کار کرده براتون عکس بیارم .نمونه های خاصی توشون هست .فقط شماره نمیکنن اونا رو
دوستان سلام چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1 - کمپرسی 1924 و 2624 چند تن بار می گیرن ؟؟
2 - اطلاعی از ماشین های amico دارید میگن کارخونش تو تبریزه ؟؟؟ چه جور ماشین هایی هستن ؟؟؟
3 - ماشین کاماز بهتر هستن یا آمیکو ؟؟
اینم عکس جفت آمیکو و کاماز
تا جایی که میدونم 24 تن هر دوش
آمیکو کارحخونه توی جلفا هستش تا جایی که میدونم موتراشون قدرت مناسبی دارن
کاماز و آمیکو تقربا تو یه سطح هستن ولی آمیکو هم از نظر طراحی و کمی از نظر تئوانیی حرکتی بهتر از کاماز هستن
ممنون از جوابت ولی فکر نکنم جوابت در مورد سوال اولم درست باشه یعنی تک و جفت به یک اندازه بار بگیرن 100% تناژ جفت بیشتره.
میبخشی ولی من دقیق یادم نمیاد این ارقام کدومش ظرفیت بود
بازم بچه ها بیان دقیقتر میگن.
تا جایی که یادکه فقط یکی ظرفیت کامیون بود که فکر کنم اولی باشه .دومی دقیق نمیدونم چیه
یکی بگه منم یاد بگیرم ممنون میشم
[QUOTE=hamid00009;2893177]دوستان سلام چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1 - کمپرسی 1924 و 2624 چند تن بار می گیرن ؟؟
2 - اطلاعی از ماشین های amico دارید میگن کارخونش تو تبریزه ؟؟؟ چه جور ماشین هایی هستن ؟؟؟
3 - ماشین کاماز بهتر هستن یا آمیکو ؟؟
تک 10 تن (اصولا به اين خودروها هم 10 تن ميگن)
مايلر 15 تن (اگر اشتباه نکنم)
آميکو مالي نيست حداقل کاميونت هايي که ديدم
صد در صد کاماز بهتره
دوست عزیز میشه بگی چرا کاماز بهتره؟؟؟؟؟
1924 19 تن(ناخالص)
2624 26 تن(ناخالص)
بچه ها دمتون گرم ، عکسا با حال بود، مخصوصا اینتر 5000 مدل 75 آقا rami_hemi
در مورد 1924 و 2624 هم آقای drs_mehri درست عرض کردند. 2624 ، 26 تن ناخالص بار می زنه که برای بدست آوردن بار خالص باید 26 رو از وزن کامیون کم کنی( مخلص حاج ممد k750 )
عدد دوم ( یعنی 24) هم مربوط به اسب بخار میشه یعنی 240 اسب