تشکرنقل قول:
ناراحت نشید
ea این تصویر رو منتشر نکرده به این خاطر خواستم و فکر کنم به جای شما باید از این سایت منبع میخواستم
Printable View
تشکرنقل قول:
ناراحت نشید
ea این تصویر رو منتشر نکرده به این خاطر خواستم و فکر کنم به جای شما باید از این سایت منبع میخواستم
فقط خدا این بار EA کارشو درست انجام بده!
اگه تموم پک های Sims 2 تو بازی باشه خیلی بهتره
یعنی فصل ها تغییر کنه.حیوانات خانگی داشته باشه و ....
سیمز2 به تاری پیوستنقل قول:
نه اینکه اینایی که گفتی رو داره بلکه خیلی بیشتر از اینا رو داره
یعنی همه ی پکها رو یک جا داره؟ ایول. اگه بشه که فقط خودش باشه و هی پک بهش اضافه نشه خیلی خوب میشه.
واقعا! كي حوصله داره هي پك نصب كنهنقل قول:
مثلا اگر الآن سيمز من پاك بشه ( خدا نكنه! ) ديگه نصبش نميكنم! چون خيلي زياده حدود 12 يا 13 تا بايد پك نصب كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي چه بخوايد چه نخوايد دوباره براي اين كه بازي خسته كننده نشه براش پك مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. اما خیلی بده که اینطوری. حداقل یه بازی بسازن که آدم خسته نشه. مثل بازی های دیگه. حالا مگه برای همشون پک اومد؟ اما خسته کننده نیستن . به قول یکی از دوستام سیمز هدف نداره. همش بری غذا بخوری بری بخوابی. کنارشم حالا مهارت کسب کنی و کارای یکنواخت. اگه هدف هم باشه خیلی خوب میشه. یا اینکه پکهاش رو مثل آپدیت از اینترنت بگیریم. هر دفعه چند کیلوبایت فقط.نقل قول:
ولي چه بخوايد چه نخوايد دوباره براي اين كه بازي خسته كننده نشه براش پك مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمز بزرگترین هدف یعنی زندگی رو دارهنقل قول:
ما هر کاری میکنیم واسه زنگی هست و چه هدفی بالاتر از زندگی
خوب منظور فرنوش جان اينه كه چون همشون يك هدف دارن و اونم زندگيه و مشكل اينجاست كه زندگي همشون مثل همه براي همين تكراري ميشه بعد از يك مدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله خبنقل قول:
خوشبختانه این مشکل در سیمز 3 حل شده
خوب نميشه گفت حل شده بالاخره بازم خسته كننده ميشه و تكرارينقل قول:
و مجبور ميشن براش پك بسازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا. مرضیه جون مرسی برای جواب :40:نقل قول:
تایید میشه. اما اونقدر که ما توی زندگیمون هدف داریم و مشغول زندگیمونیم این بازی هدف نداره. ما از زندگی کردن خسته نمیشیم به خاطر این همه هدف اما توی این بازی چرا.نقل قول:
ایول. اما چطوری؟نقل قول:
تایید میشه:11:نقل قول:
در sims 3 یه کار خوبی که کردن اینه که وقتی تو بزرگ میشی همسایه هات و فامیلهاتم بزرگ میشن . این خیلی خوبه.بعد یه کار دیگه هم که کردن اینه که مثلا اگه تو با مدیرت روابطت خوب یا بد باشه بعد وقتی میری به تفریح اونو اونجا ببینی اون روی روحیت ودر نتیخه روی زندگیت اثر میزاره . به طور خلاصه از روزنامه کلیک است منبعش.
خب اونوقت اگه بخوایم با یکی از همسایه هاش بازی کنیم که یهو میریم میبینیم پیر شده که.:41::19::13:نقل قول:
دومین خبر رو تایید میکنم.:40:
خوب بهتره از اینه که دوست دوران دبستانت به تزنگ میزنه بعد تو 90 سالته.:10:نقل قول:
اما من دوست ندارم اینطوری. خوبه ها . اما نمیدونم چرا به دلم نمیشینه. خب آخه من یکی که دوست دارم تمام سیمزام جوون باشن و همش بهشون از این داروها میدم بخورن تا هیی جوون شن. مگر اینکه توی یه خونواده ای باشن که میخوام همش ادامه بدمشون. یهو دیدی و من مثلا دارم با یه خونواده بازی میکنم اما دستم به یه خونواده دیگه که نمیرسه که جوون نگهشون دارم. بعد یهو پیر میشه!!:19::13::2:نقل قول:
کاملآ درستهنقل قول:
در واقع همسایه ها با شما مساوی هستن
تو این سیمز دیگه واقعا به زندگی واقعی نزدیک میشه . ما تو زندگی واقعی دارویی باسه جوون کردن نداریم یا حداقل هنوز کشف نشده. پس تو این سیمز هم به همین ترتیب دیگه واقعا انگار داری زندگی میکنی . مثلا این واقعا خیلی مسخره میشه که مامان یا بابات ازت جوون تر باشن:18:. اصلا نمیشه. و اینجوری خیلی قشنگتره. نه؟:10:نقل قول:
منظورش اینه که اون آمهایی که باهاشون نمیری بزرگ میشن! این رو توی سیمز 2 هم درست کردننقل قول:
خوب. مطمئن شدم:31:نقل قول:
ممنون مگی جون:40::11:نقل قول:
شاید تغیرش دادن که مثل سیمز 2 نباشه. اما کاش انتخابی بود که میشد انتخاب کرد که سیمزای دیگه بزرگ شن یا نه.:19:
توی 2 که انتخابیه 3 هم باید اینطوری باشه توی 2 بیشتر از سه نفر رو نمیتونی بزرگ کنینقل قول:
یعنی چی بیشتر از 2 نفر رو نمیتونی بزرگ کنی؟:31: مگه میشه؟ اونوقت انتخابیه؟ که مثلا من بگم فلان سه نفر رشد کنن؟ بعدم اینکه میشه بگی کجای options هست؟نقل قول:
ایول که توی 3 هم انتخابیه:40::11::40::11:
اینم خبرش از روزنامه کلیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتونستید بخونید در قالب pdf بخونید:
کد:http://rapidshare.com/files/126262888/scan.pdf.html
لوگان جان منم اینو خوندم ولی به نظرم کامل نیستنقل قول:
نظر دوستان چیه
خیلی متن خوبی بود. خیلی خوبه که اینقدر تغییر کرده. من که خسته شده بودم از بس این سیمزا رو میبردم حموم و توالت!!!
من همین اطلاعات رو از قبل چندتاشو میدونستم اما خیلی دیگه ازش فهمیدم. ممکنه کامل نباشه اما خیلی اطلاعات خوبی داره.نقل قول:
لوگان جان منم اینو خوندم ولی به نظرم کامل نیست
نظر دوستان چیه
این حموم توالتو باهاتون موافقم جدا خسته کنندس. ولی خوبه تو این سیمز حل شده.نقل قول:
حالا کسی میدونه که تمام پکهای سیمز 2 رو از اولش داره یا نه؟ یا متفاوت با اونا؟ آخه خداییش از اونا هم خسته شدیم دیگه(حالا نیس همشو دارم!!)
به نظر منم کامل نیست کلا توی این جور جاها همه ی اطلاعاتشون رو لو نمیدننقل قول:
تایید میشه. خب اگه کامل بگن پس چیش میمونه؟ اونوقت ما هم یا بیخیال بازی میشیم یا خیلی مشتاق. اما دنبال اطلاعات دیگه نمیریم. برامون کسل کننده میشه.نقل قول:
به نظر منم کامل نیست کلا توی این جور جاها همه ی اطلاعاتشون رو لو نمیدن
کسی میدونه چی به این نسخه اضافه میشه ؟
خیلی چیزانقل قول:
انواع نیازهای جدید
نژادها
مکان های تفریحی
گزینه های زیادی برای ساخت سیم
و...
بازیهای الان اونقدر خوب هستن که آدم نمی دونه کدومش رو بخره!
پس بازیهای سال بعد رو چی میگی.نقل قول:
بازیهای الان اونقدر خوب هستن که آدم نمی دونه کدومش رو بخره!
باید یه بازی مخلوطی از GTA و The Sims بسازن ، البته بدون خشونت.
به نظر من خیلی جالب میشه.
یعنی میشه سیمز 3 اینجوری بشه ؟!!
امکان نداره.
وای. اینکه خیلی محشر میشه. مخلوطی از جزئیات داخل خونه و بیرونش. :40::40::40: به نظر من GTA 10 و Sims 10 اینطوری میشن!!!!!:27:نقل قول:
سیمز3 تقریبآ اینطوریهنقل قول:
با این فرق که در جی تی ای شما مراحل هم دارید که میرید ولی در سیمز3 مراحل همان داستان زندگی سیم شما هست
ولی فکر نکنم ... توی سیمز وقتی مثلا میخوای بری یه جایی مثل استخر میتونی سوار ماشین بشی ولی بعد بازی قطع میشه و دوباره از استخر شروع میشه ... منظور من اینه که مثل جی تی ای شهر هم داشته باشه هر موقع خواستی سوار ماشین بشی و بری اینور اونور و خودت رانندگی کنی.نقل قول:
سیمز3 تقریبآ اینطوریه
با این فرق که در جی تی ای شما مراحل هم دارید که میرید ولی در سیمز3 مراحل همان داستان زندگی سیم شما هست
تایید میشه. منم منظورم همین بود دقیقا. اگه این دو تا بازی به هم پیوند بخورن میشه زندگی الانمون!!!:27:نقل قول:
تریلر جدید از این بازی
کد:http://www.gamespot.com/video/936498/6193872/the-sims-3-e308-official-trailer
باحال بود. از اینش خوشم اومد که دیگه منبع عکسهای واقعی بود که تقلبی نیستن.
درستت درد نکنه!
آقا هنوز بايد منتظ باشيم براي تغييرات بيشتر چون سازنده بازي Ea خيلي وقت داشته و داره
تا يك چيز عالي تحويل بده