سلام
من بازي رو نصب كردم ولي در همون مرحله اول كه مي خواد لود بشه هنگ ميكنه و ديگه قفل ميشه ، مشكل چيه ؟
ممنون
Printable View
سلام
من بازي رو نصب كردم ولي در همون مرحله اول كه مي خواد لود بشه هنگ ميكنه و ديگه قفل ميشه ، مشكل چيه ؟
ممنون
در صورتی که سیستمتون برای اجرای بازی, مناسب باشه...نقل قول:
ویندوز کاملا آپدیت باشه و آخرین درایور کارت گرافیک نصب شده باشه...
پس به احتمال بسیار زیاد این ایرادی که ذکر کردید از خود بازی هست. برای رفع مشکلات عدیده این بازی لازمه که پچ ورژن 1.1.0 این بازی و کرکش رو از این آدرسها دریافت کنید:
Frontlines: Fuel of War US/Euro v1.1.0 Patch | Size: 271.23MB
Frontlines: Fuel of War US/Euro v1.1.0 Patch Crack | Size: 3.93MBکد:http://www.f i l e f r o n t.com/10511256/Frontlines-Fuel-of-War-v1.1.0-Patch-US/Euro/
این پچ رسمی, ایرادات و مشکلات بازی در هنگام لود, منوی بازی, گرافیک, صدا و ... رو برطرف میکنه.کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=FrontlinesFuelOfWarv1.1.0NoDVDFixedexeEng.rar
مشخصات سيستم من اينه :
cpu : intel core 2 2.13 GH
Gpu : gforce 8600 gts
ram : 1 GB
سیستمتون کاملا برای اجرای بازی مناسبه...نقل قول:
پس همون پچ رسمی بعلاوه کرکش رو که در پست 81 عنوان کردم دریافت کنید.
سلام
تو این بی بازی ای به نظرتون این بازی ارزش خریدن داره ؟
ارزششو داره ولی بعضی جاها یکم عصبانیت می کنن.کلا بازی خوبیه.گرافیک و نو آوری های خوبی داره.ولی کمی از نظر داستانی ضعیف (نه زیاد)نقل قول:
به نظر من که بخر واقعا عالیه از همه بابت (گرافیت . تجهیزات جنگی . گیم پلی و.....) و ارزش خریدن رو هم داره :46:
زودتری بخر تا تموم نشده:27::8:
در ضمن sinak جان شما این بازی رو چند دیویدی خریدید
واسه من 3 dvd بود.آخرش چی شد؟نتونستم برم.نقل قول:
به نظر من هم که بای خوبی بود. ولی یه مقدار کوتاه بود زیاد هم سخت نبود.
داستانش هم که ول بود و اصلا آدم جذب نمیشد.
تنها بازی بود که حوصله دیدن دمو های بعد از مرحله رو نداشتم.
ولی در کل من ازش راضی بودم.
عزیزان این بازی بشدت ارزش خریدن داره من این بازی رو
بازی را دیروز گرفتم 3 تا dvd بود .
با این حال که بازی ماله یک سال و نیم پیش هست اما واقعا با بازی های الانی قابل رقابته و از خیلی از اونا هم بهتره .
درسته . گرافیک بازی خیلی زیباست.مخصوصا وقتی اون هلی کوپتر هارو کنترل میکنینقل قول:
سلام
چون این بازی رو حدود یک سال پیش بازی کردم یادم نیست آخرش چی میشه
فکر کنم آخرین مرحلش همون بود که باید با هلیکوپتر حمله میکردیم البته نه تا آخر مرحله
منو که وسطاش زدن منم مجبور شدم خودم اون مرحله رو ادامه بدم (بدون هلیکوپتر)
کرک بازی Frontlines رو میخواستم ......
بازی رو من گرفتم 1 دی وی دی هستش. جریان چیه؟
بین ماموریها هیچ فیلم و دمویی نداره.
از این ارشادیهای دست کاری شدس مال من؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
ای بابا دوست عزیز مثل اینکه بی انصافها کل بازی رو سانسور کردن:18::19: من بازی رو پارسال خریدم سه تا DVD بود تازه سه تا پچ و کرک پچ دانلود کردم تا بازی مشکلش حل شد حالا اگه نسخه سه DVD رو پیدا کردی بگو برات پچها رو آپلود کنم :10:در ضمن بازی زیبایی بود اسلحه های مدرنی داشت که خیلی حال دادن
دیگه بازی جنگی رو چرا سانسور کردن.نقل قول:
ای بابا دوست عزیز مثل اینکه بی انصافها کل بازی رو سانسور کردن:18::19: من بازی رو پارسال خریدم سه تا DVD بود تازه سه تا پچ و کرک پچ دانلود کردم تا بازی مشکلش حل شد حالا اگه نسخه سه DVD رو پیدا کردی بگو برات پچها رو آپلود کنم :10:در ضمن بازی زیبایی بود اسلحه های مدرنی داشت که خیلی حال دادن
به خدا ماموریت رو میری بعد یه تصویر سبز میاد میره ماموریت بعدی. نه فیلمی. نه دمویی. یه تبریک هم نمیگه. همه چیشو حذف کردن.
حجم وشه ی Movie بازی 800 کیلوبایته.
خوب این یعنی چی؟ همه جا رو گشتم نسخه کامل رو ندارن.
نقل قول:
آره دیگه بازی مربوط به ارتش آمریکاست که در زمانی در دنیا سر سوختهای فسیلی مشکل پیش میآید
و جنگهای در مناطقی از دنیا پیش میاد یه جوری آمریکایی ها منجی میشن جالب اینجاست تمام ماموریتها
درست بالای سر کشور عزیزمون و کشورهای همسایه هستش حالا حق بدین دیگه به اینها باید
یک بازی تمام سانسور و سالم بدن دست منو شما :31: شما حالا بگرد حتما نسخه 3 DVD رو توی اینترنت
برای خرید پیدا میکنی اگه طالب باشی :10:
من ميتونم با اين سيستم اين بازي رو راحت اجرا كنم؟
VGA : 8400GS
CPU : E2200 Dual Cpu 2.20 GHz
RAM : 2.00GB
نقل قول:
بله دوست عزیز میتونی روان اجراش کنی بازی موتور گرافیکی روانی داره :10:
بابا دستکاریش کردن نامردا.نقل قول:
بازی رو من گرفتم 1 دی وی دی هستش. جریان چیه؟
بین ماموریها هیچ فیلم و دمویی نداره.
از این ارشادیهای دست کاری شدس مال من؟؟؟؟؟؟؟؟
فشرده شده.
معمولا میان کم حجم میکنن که ملت بخرن.نقل قول:
آره دیگه بازی مربوط به ارتش آمریکاست که در زمانی در دنیا سر سوختهای فسیلی مشکل پیش میآید
و جنگهای در مناطقی از دنیا پیش میاد یه جوری آمریکایی ها منجی میشن جالب اینجاست تمام ماموریتها
درست بالای سر کشور عزیزمون و کشورهای همسایه هستش حالا حق بدین دیگه به اینها باید
یک بازی تمام سانسور و سالم بدن دست منو شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما حالا بگرد حتما نسخه 3 DVD رو توی اینترنت
برای خرید پیدا میکنی اگه طالب باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما پیدا میشه.
تو شهر ما که هست.
رمت خیلی کمه عزیز.نقل قول:
مشخصات سيستم من اينه :
cpu : intel core 2 2.13 GH
Gpu : gforce 8600 gts
ram : 1 GB
خوبه فقط مرحله هاش کمه.نقل قول:
سلام
تو این بی بازی ای به نظرتون این بازی ارزش خریدن داره ؟
درود
دوستان من بازیو گرفتم ( 3 دی وی دی ) ، کرک و پچ و اینهاشو میخوام
لطفا" 1کی کمک کنه !
صفحات قبل رو بخونین خوب :دینقل قول:
خوندم، مشکلم حل شد !
من این بازی رو تا آخرش رفتم
فقط یکی میشه داستانش رو کامل از اول تا آخرش تعریف کنه؟
کسی نیست جواب بده؟!!!:41:
کسی ترینر این بازیو داره؟؟؟:20:
سلام عرض شد!
بنده بازی fuel of war رو روی ویندوز 7... 32 بیت نصب کردم .. کرکش هم کپی کردم! پچ رو هم نصب کردم (تمام اینها داخل سی دی بازی بود)
اما بازی رو ران میکنم ارور میده!
میشه کرک سالم رو بزارید و یا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست!؟
مرسی
به نظرتون بازی یه ذره بیش از حد تخیلی نمیزد؟!!
نه کی گفته موقعی که اومد من تو کفش مونده بودم واقعا گرافیکش بالاست عالی کار کرده بود مدرن بود
دمشون گرم خیلی بازی توپی بود ..مخصوصا قسمت lan ..
از بی بازی بودن مجبور شدم اینو بگیرم سرگرم شم :31:تازه هم می خواد بازی رو لود کنه واسه مرحله اول ارور میده!
هومن جان داداش این پچ که گذاشتی رو جای دیگه نداره که هیلتر نباشه؟اینهمه مدت از انتشار این بازی گذشته هنو یک پچ آدمیزاد نذاشتن تو dvd هاش!!!
تعویضش کردم...نقل قول:
لازم به توضیحه آخرین پچی هم که برای بازی اومد حدودا 950 مگه.
نقل قول:
به به ....!:31:
950mb !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ممنونم هومن جان ولی با cod 4-6 بیشتر حال می کنم تا سرگرم بشم :31:
مرسی