از الان باید دنبال فارسی ساز گوشی بگردیم !!!!!
از الان باید دنبال فارسی ساز گوشی بگردیم !!!!!
آره خوبه پارسی رو پاس بداریم ولی این کار سوء استفاده است و باید جولوش گرفته بشه ، فکر کردین دلشون به حال زبان فارسی سوخته ، میخان خزانه دولته پر کنن . :19:نقل قول:
حالا از كي قراره عملي شده
منکه گوشیما p1 بااخرین فریم ابدیت کردم.زبان فارسی هم نصب کردم و خیلی راضیم.:27::27:
به نظر من این کار برای جلوگیری از آسیب به زبان فارسی بسیار کار درستی بود. فارسی ساز هم به راحتی می شه تو اینترنت پیدا کرد.
با سلام .
با خواندن این مطالب متوجه یک چیز شدم و آن هم این است که ظاهرا کسی در مورد روش انجام این کار چیزی نمیداند !
من که خودم کامپیوتری هستم فکر میکنم باید نرم افزاری بگذارند که تک تک مسیج ها رو چک کنه و ببینه هر کاراکترش فارسی هستش یا نه ! که به دور از عقله :41:
شاید هم از همین نرم افزار میخوان استفاده کنند . نرم افزاری که روی 1100 هم اجرا بشه :18: ( البته گوشی جوادی دیگه تقصیر مشترک گرامیه که آپدیت نیست :27: ) :41:
تا اونجایی که من میدونم گوشی های جاوا مخصوصا سونی اریکسون برای امنیت بیشتر اجازه نمیدهند که چنین برنامه ای اجرا بشه و برای خودش مسیج بفرسته . ( برای فرستادن هر مسیج باید داخل کاربردها بری و برنامه رو اجرا کنی بعد هم پیام بفرستی ) :41:
یعنی دیگه نباید از امکانات گوشی خودتون برای ارسال پیام استفاده کنید .
احتمالا روی نوکیا جواب بده ( همون شرکتی که ایران رو تحریم کرده دیگه :2: ) . در این صورت بقیه ... ( برای چی ; وجود دارند ؟؟؟؟؟ ) :41:
نمیدونم بهتر برم بگیرم بخوابم . :19:
شب بخیر .
چي؟؟؟نقل قول:
همون شرکتی که ایران رو تحریم کرده دیگه
ايران رو تحريم كرده ؟
از شما که کامپیوتری هستی بعیده که این نظر رو داشته باشی . نرم افزار روی گوشی .نقل قول:
اصلا به این کار نیازی نیست . نرم افزاری که فرستادن مسیج رو روی سرور مدیریت میکنه این کار رو انجام میده .
و با چک کردن اینکه مسیج با unicode هست یا نه !!!!
شما برای این کار کافیه که فقط اولین حرف مسیج فارسی باشه . تا پول فارسی رو پرداخت کنی !!!!
البته این کار یه چیز دیگه هم داره که واسه trace کردن به کار میره تا راحت تر بشه کلمات مورد نظر رو پیدا کرد . میدونی که جی میکن . از لحاظ امنیتی ! چون در تایپ انگلیسی نوشتن ها فرق میکنه ولی تو فارسی نه !!!!
.نقل قول:
.
.
.
در این بین برخی از گزارشها نیز گواه بر این ادعا است که عمده شرکتهای تحریم کننده کاربران اینترنتی ایرانی به دلیل آنکه منفعتی در ایران ندارند یا به دلیل آنکه ماهیتی صد در صد آمریکایی دارند اقدام به فعالیتهایی از این دست میکنند.
نوکیا هم به جمع تحریم کنندگان می پیوندد
اما اقدامی که در حقیقت منجر به انتشار این گزارش شد، اقدام عجيب شرکت نوکیا نسبت به اعمال محدودیتی برای کاربران ایرانی است.
بر اساس جديدترين گزارشهای منتشر شده، صادرات جهاني تلفن همراه با رشد متوسط ١٢درصد در سال ٢٠٠٧ به ١٢/١ميليارد دستگاه رسيد و نوكيا براي نخستين بار ٤٠درصد از سهم اين بازار را به دست آورد.
در ایران نیز براساس آخرین آمار منتشر شده تا این لحظه بالغ بر 26میلیون کاربر تلفن همراه فعال وجود دارد که برخی از آمارها و منابع اطلاعاتی غیر رسمی معتقدند بالغ بر 60درصد این بازار در اختیار این نام تجاری است.
نوکیا متعلق به کشور فنلاند است و جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر مراودات سیاسی با این کشور از لحاظ اقتصادی و فرهنگی نیز مراودات بسیاری دارد. اما با این حال اخیرا این شرکت فنلاندی دسترسی کاربران ایرانی را به بخشی از سایت خود ممنوع کرده است!. شرکتی که به جرات میتوان گفت 60 درصد بازار تشنه ایران را به راحتی در دستان خود گرفته است این بار دسترسی کاربران ایرانی را به بخشی از سایت خود محدود کرده و همانند اقداماتی مشابه با درج جملهای بیان می کند: «این سرویس برای کشور شما قابل استفاده نیست»!.
این درحالی است که زمان راهاندازی این سرویس به واسطه پوشش خبریای که توسط رسانههای ارتباط جمعی صورت گرفته بود درصد قابل توجهی از کاربران ایرانی برای استفاده از خدمات مورد نظر خود عضو سایت نوکیا شده بودند. نوکیا چند ماه پیش زیر مجموعهای به سایت اصلی خود به نشانیnokia.com ا .mosh اضافه کرده بود. این سایت در رسته سایتهای گروهی دسته بندی میشود و این امکان را برای کاربران فراهم میآورد تا تجربیات، نرم افزارها، تمها و آهنگهای خود را به صورت رایگان در اختیار یکدیگر قرار دهند.
مدیران ارشد این شرکت فنلاندی اخیرا و با تعطیلی کارخانه خود در بوخوم آلمان با بحران تازهای در اروپا روبرو هستند که به نظر میرسد اعمال سیاستهایی از این دست، بیشک میتواند در بازار بکر ایران نیز تاثیر گذار باشد.
چرا که تجربه ثابت کرده است که کاربران دنیای فنآوری ایران به شدت به اقداماتی از این دست حساس بوده و واکنشهای بسیار شدیدی از خود نشان میدهند. گوشیهای نوکیا بی تردید جزو با کیفیت ترین گوشیهای موجود در بازار محسوب می شود اما با توجه به پیشرفت روزافزون در بخش تلفن همراه و فراگیر شدن گوشیهای هوشمند که به نرم افزارهای زیادی نیز نیاز دارد، ممنوعیت دسترسی به این سایت علاوه بر آنکه نوعی بی احترامی به مخاطبان ایرانی محسوب می شود، می تواند بازار این برند در کشور را با مشکل روبرو سازد.
.
.
.
منبع :همچنین ویژه نامه کلیک .کد:http://www.itiran.com/?type=article&id=9152
دوستان قبول کنید که این کار برای حفظ زبان فارسی لازم بود چون اخیرا فینگلیش به حالتی در اومده بود که احساس می شد ممکنه به زبان فارسی آسیب برسونه.
به هر حال من که خودم موافق این تصمیم هستم. این جز معدود کارای آقایون بود که به نظر می یاد کار مفیدی باشه!!!!!
خسته نباشید .نقل قول:
از من شاید بعید باشه ولی از اونها بعید نیست چون این حرف رو توی روزنامه خوندم .
اگه قرار باشه فقط حرف اول رو چک کنند شاید خیلی ها به این فکر بیفتند که حرف اولشون رو فارسی و بقیه رو انگلیسی بزنند . بهتره بشینند بخونندش تا مطمئن شوند :31:
Unicode شاید جواب گو باشه . برای خودش هم نظریه ولی اینها که مسیج هامون رو فردا پس فردا تحویل میدن حالا میخوان چکش هم بکنند ؟
من که چون پیام فارسی میفرستم هزینه پیامهام از بقیه بیشتر میشد ( یک پیام کامل حدود سه برابر انگلیسی حجم داره ( مثلا ) ) .
اگه خواهش میکردن بهتر بود . :31: احتمالا رضا خانی فکر میکنند .
کلاه سرمان نرود . انشا الله کار مفیدی است .
بر پدر و مادرشون ... هر کی که اینجا آشغال بذاره...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:
تازه نوشتن فارسیش بیشترم طول میکشه....:18:
هر اس ام اس فارسي 8تومن نيستش
قيمت اصليش 89 ريال هستش كه منطق رياضي حكم ميكنه بگيم 9تومن نه 8تومن
به هر حال اينم يه جور چاپيدنه ديگه
شما بروید یک دوره ی دیگه پای صندوق انتخابات ، مطمئن باشید که وضع شما بهتر میشه.
همینطوری که 30 ساله هر روز داریم به سوی خوشبختی میرویم و پله های ترقی را سه تا سه تا بالا میرویم.
تقبل ا...نقل قول:
عجله كار شيطونه عزيزم
راحت باش همونجور كه صاحابش راحته !!
نقل قول:
این 89 ریالشون منو کشته مثل همون 49.9 تومن ایرانسله .
این که هر دفعه یک گندی میزنند که عجیب نیست :46: توی همه دنیا همینه فقط کیفیتش متفاوته ( دیگه مثال نمیزنم چون بدیهیه ) . ولی این دلیل نمیشه که با رای ندادن همه کارها درست شه .این طرز تفکرها به موزه ها پیوسته . اگه خبر جدیدی در مورد قیمت یا روش این کار دارید بزاریم فایده داره (هر کار که بخواهند که میکنند ) .وگرنه با ناسزا گفتن فقط دلمون خنک میشه ( بهتر از نشدنشه ) .
البته اگه میشد کاری کرد که بفهمند اگه گرونش کنند مشتری هاشون رو از دست میدهند که عالی بود .
ظاهرا قراره یک اپراتور جدید بیادش . شاید مثل ایرانسل قیمت های مخابرات رو بشکونه ( یادتون هست که برای راه اندازی اس ام اس 2000 تومان میگرفتند :2: خوب حالا دیگه نمیگیرند:20:) .
دلم که حسابی پر هستش اگه بخوام بگم تا فردا میتونم بنویسم .
آقا گوشي من i-mate هست، SMS فارسي مياد، حروف رو جدا جدا، از آخر به اول نشون ميده! فارسي هم تايپ نميكنه! اينا اگه برنامه اي هم بنويسن، واسه همون نوكيا و سوني اريكسون مينويسن! مارو اصا به حساب نميارن! حالا يكي اين وسط مثلا iPhone داشته باشه كه ديگه تكليفش معلومه...
يكي از دوستان گفت تومار جمع كنيم، خداييش فكر خوبي بود!
به نظر من الان بهترین راه گرفتن ایرانسل هم کمتر پول میدی هم بین خطوط خودش فوق لعاده سریع دلیور میده.
من که از زمانی که این تعرفه جدید رو شروع کنن همراه اول رو تحریم میکنم.
از این مخابرات و ایران خودرو دزد تر شرکت نداریم توی دنیا.
من از اون دوستانی تعجب میکنم که این کار رو برای زبان فارسی تایید میکنن.یکم فکر کنید ببینید جز چندین کلمه خاص که توی sms استفاده میشه شما به کلماتی دیگه ای (جز در موارد کم) استفاده میکنید؟
مگه شما از چند درصد کلمات فارسی موقع sms زدن استفاده میکنید که بخواد باعث نجات زبان فارسی بشه.
اینها همش بهانه هست.شما چرا باور میکنید.
به کی بنالیم ,به چی بنازیم ,به ......................................
متاسفانه بدبخت ترین مردم جهان هستیم
در کشور های اروپایی سیم کارت مجانی به مردم ارائه میشه.
حتی من شنیدم یه گوشی هم روش میدند. چون با اضافه کردن یک مشترک چندین سال ازش هزینه میگیرند.
کاری که ایرانسل داره به سمتش پیش میره.
اون وقت این آقایون سیم کارت اعتباریشون را هم به چند برابر سیم کارت اعتباری ایرانسل حتی گرون تر از دائمی ایرانسل ارائه میدند.
تازه شانس آوردیم که اپراتورهای دیگه هم اومدند وگرنه قیمت سیم کارت الان هم همون 1 میلیون تومن بود.
به نظر من بهترین کار همون تحریم سیم کارت های همراه اوله.
من 6 ماهه این کار را کردم و با ایرانسلم دارم حال میکنم.
جالب ابنجاست که شما با یک sms میتونید سیم کارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کنید که خودش این قضیه رو تایید میکنه که کل سیستم یکی هست و فقط بحث پول هست.
10 هزار تومان ایرانسل کجا و 70 هزار تومان همراه اول کجا.چی بگیم والا.......
:31:این یکیو هستم ....!نقل قول:
انتن دهی ایرانسل کجا همراه اول کجا ...:46:
پول کم کردنای ایرانسل کجا ، همراه اول کجا ...:46:
سرعت بالای رسیدن sms ایرانسل کجا ، همراه اول کجا ...:46:
آدمهای ساده کجا و زرق و برق های ایرانسل کجا ... :46:
راستی راستی داره باورتون میشه ایرانسل بهترین اپراتور جهانه ؟؟؟!!!:31:
البته من منظورم تایید کار ایرانسل بود.خوب قبول دارم که مشکلاتی رو داره ولی اگر بخوایم منصفانه قضاوت کنیم ایرانل 2 ساله هست و همراه اول 13-14 ساله.اگر اشتباه نکنم.
کلا همگی سر و ته یه کرباس هستن و هدفشون چاپیدن هست.
اگه همراه اول بعد از 15 ساله نتونه يك آنتن درست و حسابي بده كه به درد لاي جرز ميخوره.نقل قول:
همراه اول هيچگاه صورتحساباش درست نيست.شما يك دفعه كنتور موبايلت صفر كن و بعد با قبض مقايسه كن معلوم ميشه كي پول مردم بالا ميكشه
اس ام اس هم شما بين خطوط ايرانسل رو تجربه كن بعد بفرما سرعتش كمه.ضمنا بزاريد اول تير ماه شه ببينم با اس ام اس 22 تومني چه حالي مي كنيد.
من هيچگاه نميگم ايرانسل بهترين اون براي خودش نقاط ضعف داره.ولي در نظر داشته باش همراه اول 15 سال داره فعاليت مي كنه 26 ميلويون مشترك داره وولي ايرانسل كه يك سال و نه ماه اومده 9 ميليون مشترك
نقل قول:
فکر می کنم پول کم کردنای ایرانسل خیلی ضایییییع تر از همراه اول باشه !
درکل اگه همراه اول از همون اول سیم کارتاشو 10 هزارتومن توی هر بقالی برای فروش قرار می داد و با خرید هر سیم کارت 4 تا جایزه می داد خودمونیما تا حالا کل مردم که هیچی دست هر 4 پایی هم سیم کارت بود .
در ضمن من حاضرم 200 تومن برای هر اس ام اس و دقیقه 1000 تومن بدم ولی کیفیت شبکه خوب باشه . نه این که فقط اسمش سیم کارت باشه و در عمل بدرد نخوره !
لازمه بگم که همراه اول یا ایرانسل هیچ فرقی ندارن و سرو ته یه کرباسن . فقط منو شما رو ساده گیر اوردن !!!:31:
من وقتی بدونم یه مغازه دار کلاه بردار هست، هر چقدر هم که جنسای مغازش عالی باشه ولی دلم نمیاد ازش چیزی بخرم.نقل قول:
نرخ های جدید مخابرات به نظر من یه جور کلاه برداریه. درست در زمانی که همه روزنامه ها از گران بودن قیمت SMS می نوشتند ناگهان مخابرات تصمیم گرفت برای حمایت از زبان فارسی SMS رو ارزون کنه. وای! چه عالی!
فقط نکته ی کوچک و کم اهمیتی وجود داره و اون هم اینه که تعداد کاراکترهایی که شما می تونی در هر اس ام اس فارسی ارسال کنی کمتر از اس ام اس انگلیسی هست. پس شما پیامی رو که قبلا در یک اس ام اس انگلیسی به مبلغ 14 تومان ارسال می کردی الان با زبان شیرین فارسی در دو اس ام اس ارسال می کنی و هزینه اش هم بسیار کمتر می شه: 2 تا 9 تومان: فقط 18 تومان!
شما وقتی می رید خرید کنی، بعد با چشم خودتون می بینید که مغازه دار چه طور داره شما رو ... فرض می کنه (سانسور شد) و کلاه سرتون می ذاره، چه احساسی بهتون دست می ده؟ بله! اگر مجبور باشید و مغازه های دیگه اون اجناس رو نداشته باشن، ممکنه بالاجبار ازش خرید کنید ولی اینک از فروشنده تعریف و تمجید کنید و براش تبلیغ کنید و فروشنده های دیگر رو مسخره کنید... اینو من اصلا درک نمی کنم!
نقل قول:
من که از حرفاتون نتیجه گیری نتونستم بکنم . بهترم هست دیگه بحث رو ادامه ندیم چون این حرفا نه سودی برای من داره نه شما ( البته شما رو یه ذره شک دارم !!! ) .
درکل می خواستم بگم که ایرانسل یا همراه اول برای من فرقی نداره من دنبال اون اپراتوریم که دارای کیفیت بالایی باشه که در حال حاضر همراه اول بهتره ( برای من که اینطور بوده ) . فکر می کنم این 4 تومن اختلاف قیمت sms اینقدر ارزششو داره که بدونی sms هات 3 ثانیه بعد به مقصد میرسه . هر چند که می دونم این 4 تومن برای شما هم چیزی محسوب نمیشه بلکه شما دلتون از یه جای دیگه پر هست .... و حالا به همین گیر دادی . شما و امثال شما از افرادی هستید که فردایی که اپراتور سوم اومد همین فحش و ناسزا ها رو به ایرانسل میدید والبته جای تعجبی هم نداره ....
البته یادمه قرار بود که یه نرم افزار برای گوشی ها بزارن که تا 200 کاراکتر فارسی بنویسی ( دنبالشو نگرفتم )
کسی خبری نداره ؟
دلم از کجا پره؟ شما مثل اینکه من رو بهتر از خودم می شناسی!نقل قول:
نه تا حالا قبضم زیاد اومده، نه بی دلیل خطم قطع شده نه با آنتن دهیش مشکل داشتم. 400 تومان دادم خط رو خریدم (چند سال پیش) و چون شمارش روند دراومد الان 3 میلیون تومان هم می خرن ازم. هر دوره ماکزیمم 3000 هزار تومان قبضش میاد. اس ام اس باز هم نیستم. فقط برای کار های ضروری از SMS استفاده می کنم. دلیلی نداره که از همراه اول دلخوری شخصی داشته باشم. کلا به نظرم خدماتش قابل قبوله.
آنتن دهی همراه اول هم مطمئنا از ایرانسل بهتره. من یه سیم کارت پیام رسان ایرانسل دارم که هیچ وقت اینترنتش راه نمی ده و همیشه ساعت 3 بعد از نیمه شب اس ام اس هایی که اون روز برام فرستادن تازه یکی یکی شروع می کنن به رسیدن! یعنی زمانی که شبکه خلوت می شه... توی نقطه پرتی هم زندگی نمی کنم. درنتیجه به نظر من خدمات ایرانسل چرته!
نتیجه گیری که نتونستی بکنی اینه:
گران شدن 4 تومانی اس ام اس هیچ تاثیری توی هیچ کجا نداره. ولی اگر این کار با زور یا با گول زدن طرف همراه بشه، غیر قابل قبوله. مثال: یه نفر با احترام میاد به شما می گه لطفا 100 تومان پول به من بده. شما خیلی راحت بهش می دی. ولی یه نفر دیگه سعی می کنه توی معامله گولت بزنه، سرت کلاه بذاره و 100 تومان اضافه ازت بگیره، اینجا شما ساکت نمی شینی: با اینکه مبلغ همونه.
اگر همراه اول اعلام می کرد: ما برای توسعه مخابرات در روستاها و... و جبران کسری بودجه خودمون ناچاریم قیمت ها رو افزایش بدیم. ما هم می گفتیم مشکلی نیست. ولی وقتی میاد می گه: اس ام اس ارزان شد! بعد گرونش می کنه... این یعنی چی؟
امیدوارم این بار منظورم رو رسونده باشم.
ضمنا شما بدون شناخت قبلی، حدسیاتت رو در مورد شخصیت دیگران توی جمع مطرح نکن. چون ممکنه اونقدر خوش شانس نباشی که حدست درست دربیاد!
موفق باشید
نقل قول:
من با همه حرفای شما موافقم فقط یه مشکلی هست اونم این که مخابرات اعلام کرده که sms 22 تومن شده واین یعنی که شما حق انتخاب دارید و مجبور به استفاده کردن از اون نیستید و در صورت ناراضی بودن می تونید استفاده نکنید البته شاید شما توقع داری مثل ایرانسل بگه sms 8 تومن ولی وقتی اعتبارتو چک کردی دیدی 2 هزار تومن کم شده اون وقت می فهمی که چه کلاه بزرگی ...
البته من بازم میگم که طرفداری بیجا از هیچ چیزی نمی کنم این حرفا هیچ سودی برای من نداره ....
همیشه سربلند و موفق :31: