ariak جون ممنون ولی من 3 تا پست بالاتر گذاشته بودم
Printable View
ariak جون ممنون ولی من 3 تا پست بالاتر گذاشته بودم
نه بابا؟؟؟!!!
خدا نکنه اختصاصی باشه...ما که با نسخه قبلی خیلی حال کردیم
من که میگم برای pc هم میاد
خب عزیز والپیپیر بگیر چرا باکس شات !!!نقل قول:
تریلر نسخه ی 2 گیرز آف وار رو دیدم ... واقعا حیرت آور بود.
علی جون والپیپر میخوام اما میدونم قسمتم والپیپر بگم نمیدونن کدومه شاید اشتباه بزارن شما والپیپر همین رو نداری ؟؟ خودم هرچی گشتم نیافتم:(;)
تو تاپیک والپیپیر که وال های جدیدش گذاشته شد...بگرد پیدا میکنی
NEW TRAILER
Developer Diary 4: Enter the Horde
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD
SDکد:http://www.gametrailers.com/player/40653.html
کد:http://www.gametrailers.com/player/40654.html
R A A M که تو قسمت اول کامل می میره من نمی دونم چطوری برگشته ?؟
این شخصیت فقط در قسمت ملتی پلیر بازی هستش و به قولی در مراحلی که شما در بازی اونا رو میگزرونی وجود نداره!نقل قول:
r A A M که تو قسمت اول کامل می میره من نمی دونم چطوری برگشته ?؟
سلام
این دنیای بازی هم عجب کارایی میکنه ...
گرفته یه بسته درست کرده ، 1350 تومان
توش کلی مینی گیم + دمو و چیزای دیگه گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دمو رو توی همون دی وی دی دیدم !! خیلی باحال بودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی Pc آخرین مرحله که توی قطار هست باید R A A M رو بکشیم... آخرش هم قطار با موشک و... سقوط میکنه تو قلعه ی لوکاست هانقل قول:
این شخصیت فقط در قسمت ملتی پلیر بازی هستش و به قولی در مراحلی که شما در بازی اونا رو میگزرونی وجود نداره!
سلام
این بازی کی عرضه میشه ؟
این دنیای بازی هم عجب کارایی میکنه !! دمو رو گرفته نصب کرده گذاشته توی دی وی دیش فکر میکنه چیکار کرده ...
تمام دمو هارو نصف کرده
7 نوامبر 2008 یه 25 روز دیگه!نقل قول:
سلام
این بازی کی عرضه میشه ؟
این gear of war که من را اصلا راضی نکرد!
از نظر من بازی ضعیفی بود.
هوش مصنوعیش اصلا جالب نبود.
امیدوارم این نسخش را بهتر بسازند
این بازی زمان خودش همه جور رکورد شکست بعد شما میگی ضعیف بود!نقل قول:
این gear of war که من را اصلا راضی نکرد!
از نظر من بازی ضعیفی بود.
هوش مصنوعیش اصلا جالب نبود.
امیدوارم این نسخش را بهتر بسازند
نوآوری هایی به وجود آورد که همه دارن تقلید میکنن بعد میگی ضعیف بود!
هوش مصنوعی هم خیلی خوب بود لوکاست ها خیلی خوب پناه میگرفتن و...
اتفاقا من شدید معتقدم GeOW یک بازی در حد معمولی بود و هیچ جذابیتی نداشت!!!شاید همون در حد 30 دقیقه اولش درگیر کننده بود!!!
حالا اگه بازیش نمیکردم میگفتم اشتباه میگه دوستمون ولی خودم بازی کردم و یک بازی کسل کننده و خسته کننده بودش!!!
البته روی کنسول خوب بود ولی روی PC هیچ حرفی واسه گفتن نداشت!!!
البته تنها هوش مصنوعی لوکاست شرط نیست!!!این هوش مصنوعی افراد خودی بود که بز از انها باهوش تر بود!!!
عجب !!!!! gears of war جالب نبود ؟؟!!!!!! oh oh oh !!!!!! شما از این سبک بازی خوشتون نمیاد چرا میگین جالب نبود ؟؟؟؟ خنده داره !!!:)) ;)
ولش کنین دیگه بحث رو ادامه ندین ...
یکی هست که Fps باز نیست یکی هم هست که عشق Fps داره (خودم! :دی ) این جا نظرات کاملا فرق میکنه ...
نسخه یکش واقعا عالی بود عالی من خیلی خیلی حال کردمش باهاش فقط یکمی تو ویستا باگ داشت با این حال من وقتی شنیدم نسخه دومش برای Pc هیچ وقت عرضه نمیشه خیلی ضد حال خوردم .
نگران نباش عرضه میشه ...نقل قول:
وقتی شنیدم نسخه دومش برای Pc هیچ وقت عرضه نمیشه خیلی ضد حال خوردم .
به هر حال یه سری افراد که pc دارن و نسخه اول رو تموم کردن برای اونها باید بازی عرضه بشه تا اونها هم داستان رو بفهمن
الکی نیست که! :دی
من که خیلی دوست دارم ولی اونچیزی که سازنده بازی گفته بود من خونده بودم این بود که میخوان برای همیشه یه بازی اختصاصی برای Xbox360 نگهش دارن , شایدم بلف زده باشه چون خیلیا اگر بدونن برای PC میاد طرف نسخه Xbox360 نمیرن ولی اگر فقط بگن برای Xbox360 میاد حتی ممکنه خیلیا برای این بازی برن Xbox360 بخرن الانم که ارزون شده رو بورسه .نقل قول:
آقا سیستممو مینویسم اگه این بازی روی high اجرا بشه تا برم بگیرمش
این بازی چند تا دی وی دیه؟
gf 7300 gt
ram 1 gig
cpu athlon 64 +3200
عزیز این بازی که هنوز نیومده بعدش هم برای xb360 میاد
شرمنده حواسم نبود بگم نسخه یک آن آخه دنبال تاپیکش گشتم ندیدمش
دموش تو E3 2008 حرف نداشت به گیم پلی جذابش می خواد داستانم اضافه بشه چیزی که تو شماره ی یکش خیلی کم بهش پرداخته بودن بیشتر رو گیم پلی اکشن بازی تمرکز کرده بودن
یه چیز جالب رفتم دیروز cd بخرم یهو دیدم یارو بهم گفت gears of war 2 شنبه برای p30 میاد میارم گفتم مطمئنی گفت اره
گفت resident evil 5 هم همینطور میاد گفتم نگه دار من میخرم وقتی فروشنده جمات بازی که هنوز منتشر نشده میگه بیا ببر
این هم از درد جامعه ما
بازی امروز برای xbox360 اومد و ریجن بازی free می باشد.
امروز اومددددد؟؟؟؟!!!!@@@!!@@!
نقل قول:
امروز اومددددد؟؟؟؟!!!!@@@!!@@!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3093126&postcount=145
بله، بازی منتشر شده ... حدوداً 17 روز زودتر!!نقل قول:
بازی امروز برای xbox360 اومد و ریجن بازی free می باشد.
خوش به حاله شما 360 داران برای ما که 3چراغ شد ترکید بی نصیب موندیم
ایول شنبه یه سر میزنم اگه یارو داشت حتمی میگیرم
فوق العاده ست!
تعجب میکنم چطور سازنده ها تونستند تا این حد گرافیک بازی رو بهبود بدن... کافیه همون اول بازی نگاهی زره مارکوس بندازید تا دهنتون از تعجب باز بمونه .. اونوقت دیگه زره نسخه ی اول اصلا به چشم نمیاد!.
از کجا شروع کنم؟! .... نورپردازی خارق العاده؟ ... چهره ی شخصیت ها؟ ... نحوه ی راه رفتن زیبای کاراکترها؟ ... این بازی از همه جهات، یکی دو پله صعود کرده. یادمه قبل از عرضه ی بازی خیلی ها میگفتن این بازی Gears of War 1.5 خواهد بود و نکته ی جدیدی برای گفتن نخواهد داشت ... . متاسفانه بازهم قضاوت زود کار دستشون خواهد داد.
با سه-چهار تا جمله نمیشه بازی رو توصیف کرد ... باید بازی کنی تا بفهمی این بازی چه جواهریه! :40:
موفق باشید
برای pc منتشر نشد؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا میاد برای pc ؟؟؟؟؟
اگه نیاد باید مونیم تو کف این بازی
پیمان جان نگو اینطورینقل قول:
دلم آب رفت :13:
منتظر نسخه ی PC خواهم بود !!!
پیمان نگو وای من قش کردم این همه منتظرش بودم بعد 360ام 3چراغ وای نگو
نه!نقل قول:
برای pc منتشر نشد؟؟؟؟؟
اصلا میاد برای pc ؟؟؟؟؟
اگه نیاد باید مونیم تو کف این بازی
فعلا هم قرار نیست که بیاد!
گویا باید تو کف بمونیم : دی
گیرز 2 در ژاپن منتشر نخواهد شد!
مایکروسافت امروز تائید کرد که این بازی که بزرگترین انتشار xbox 360 در پائیز است در ژاپن و آلمان منتشر خواهد شد.
نسخه اول این بازی در ژاپن 33,212 عدد بود که فروش نسبتا زیادی بود. هیچ دلیلی برای عدم انتشار در دو منطقه یاد شده, اعلام نشده است.
کد:http://www.videogamer.com/news/22-10-2008-9730.html
شاید برای دوبله باشهنقل قول:
گیرز 2 در ژاپن منتشر نخواهد شد!
این بازی فوق العاده باعث شد تا من که هیچ وقت در مورد هیچ بازی نظر نمی دم بیام بگم این بازی خداست،هیچی کم نداره.حتما بازیش کنین.ضرر نمی کنین هیچ،سودم می کنین.