یه پچ سالم معرفی کنیدنقل قول:
یه پچ سالم معرفی کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
از پچ جناب M.C استفاده کنین
البته کیجن بهتره
کیجن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ توی تایپیک اختصاصی معرفی پچش هست.
چرا کسی جواب منو نمی ده
سلامنقل قول:
سال نو مبارک
سوال شما را ندیدم دوست من پیغام شما به مورد خاصی اشاره نمی کنه شما با چه نرم افزاری کار می کنید و آیا از درست دانلود شدنش مطمئنید؟لطفا جواب این سوال را با گرفتن نقل قول از سوال خودتون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدید چون مسائل مربوطه به فایل های فشرده در اونجا بررسی می شه.
شما نرم افزار را باید حتما رجیستر کنید .
ولی خوب دلیل اصلی اش اینه"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
The archive is damaged, usually - truncated. Frequently it may indicate that the file hasn't been completely downloaded. However, sometimes other types of damage lead to the same message.
با این تفاسیر بهتره یک بار ریپیرش کنین
بد نیست به اینجا هم سری بزنین راه هاشو امتحان کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و با تبریک سال نو
مشکلی که من با IDM دارم اینه که وقتی از سایتهای که برای دانلود ازشون باید اکانت داشته باشی مثل راپید شیر دانلود می کنم وقتی بر حسب فراموشی و ... اکانت تموم میشه اون فایلی که در حال دانلود بود به علت معتبر نبدون اکانت دیگه دانلود نمیشه .
ولی IDM دانلود فایل رو متوقف نمی کنه و صفحه HTML رو به جای بون دانلود می کنه و علنآ اون فایل چه 1 مگ و چه 100 مگ ازش دانلود شده پر میشه، ولی توی FDM در این مواقع دانلود فایل متوقف میشه که میشه یا ااکنت جدید اون رو ادامه داد آیا راهی برای این مشکل توی IDM وجود داره ؟
سوال دوم : توی IDM گزینه برای تنظیم مقدار پهنای باند یا سرعت دانلود وجود داره ؟
مثلا اگه سرعتم 128k هست بهش بگم که سرعت دانلودم بیشتر از 6 نشه یا بیشتر از مفرضآ 64k از پهنای باند استفاده نکنه ، توی FDM هست ولی توی IDM من ندیدم، پلاگینی چیزی داره ؟
ممنون و با آرزوی سالی خوب و خرم برای تمام کاربران
دیگه نمی شه کاریش کرد!نقل قول:
مشکلی که من با IDM دارم اینه که وقتی از سایتهای که برای دانلود ازشون باید اکانت داشته باشی مثل راپید شیر دانلود می کنم وقتی بر حسب فراموشی و ... اکانت تموم میشه اون فایلی که در حال دانلود بود به علت معتبر نبدون اکانت دیگه دانلود نمیشه .
محدود کننده سرعت هست:نقل قول:
توی IDM گزینه برای تنظیم مقدار پهنای باند یا سرعت دانلود وجود داره ؟
Downloads/speedlimiter
بعد روی ترن آن بذارش و حداکثر مقدار را هم بزن البته توی ورژن های قدیمش نیست .
عید شما هم مبارک باشه
چه حیف "ناراحتی"نقل قول:
دیگه نمی شه کاریش کرد!
ممنون ، این خیلی به درد میخوره .نقل قول:
محدود کننده سرعت هست:
Downloads/speedlimiter
بعد روی ترن آن بذارش و حداکثر مقدار را هم بزن البته توی ورژن های قدیمش نیست .
سلام
اين سريالي كه گذاشتيد رو چطوري بايد استفاده كرد
تو IDA از منوی Help گزینهی Enter Registration Info رو انتخاب کن
تو پنجرهای که باز میشه اونارو وارد کن
سلام
من از IDM استفاده میکنم
من ویندوزو عوض کردم
Temporary Directory هم کپی کردم تو مسیر،
ولی تو نرم افزار نیست
راهی داره درستش کنم؟
منظورتون دانلود فايل نيمه كاره از سيستم قبليتونه؟نقل قول:
بلهنقل قول:
هم اون، هم لیستی که گذاشته بودم برا دانلود
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟
نقل قول:
شما که میگی بعضی از سایتا خصوصین ! من خوستم از سایت Sarzamin دانلود کنم این اختار اومد و یوزر و پسورد خواست !
یکی از دوستان همین مشکلو داشت با همین مدیریت دانلود که با تعیض مدیریت دانلود حل شد مشکلشنقل قول:
نقل قول:
کمممممممممممممممممک
سلام
من با دانلود منیجر DAP استفاده میکنم.
من میخواستم بدونم که در منوی File و در بخش Export میتونم چیزی که دارم دانلود میکنم رو ذخیره کنم تا بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم دوباره از قسمت File و بخش Import بازش کنم تا ادامه ش رو دانلود کنم؟
اینم قسمت Exporet مال ذخیره دانلود نیمه کاره فایل هست؟
منم مشکل Gole_Sang رو دارم. کسی نیست بتونه کمکی بکنه؟؟؟
سلام روی منوی Task کلیک کنید سپس Import و بعد گزینه ی اول را انتخاب کنید.نقل قول:
سلام
چشتون روز بد نبینه که Adsl من به دلیل درس امروز رسما قطع شد ولی یک فایلم نیمه کاره موند ... تقریبا از 360 مگابایت میشه گفت 70 تاش ...
حالا میخوام بدونم ایا میشه این فایل نیمه کاره رو یک جای دیگه برد و ادامه دانلود رو انجام داد ؟
خیلی ضروریه برام با دابال آپ هم طول میکشه و ارزشش رو نداره به نظرم ولی اگه مجبور بشم میکنم ... :19:
ممنون میشم اگه کمک کنید . . .
راه ساده اي كه به نظر من ميرسه اينه كه كامپيوترت رو جابه جا كني.(سخت افزاري)
من خودم با idm كار نمي كنم.opera خودش يه بخش براي دانلود داره من با اين بيشتر حال مي كنم.ولي طبق اصول و قواعد اگر تمام tempهاي برنامه را پيدا كني(كل پوشه temp رو كپي كن) با تمام فايل هاي اجرايي برنامه كه داخل درايو ويندوز نصب ميشه و اينها رو ببري روي سيستمي كه idm داره كپي كني. بايد جواب بده(البته مشخص هست كه فايل نيمه كامل هم نياز هست)
من دقيقا نمي دونم اين tempهاي اين برنامه كجا ذخيره ميشه، كه اگر بدوني كارت بسيار ساده است.
با اين حال كار اول راخن تر هست
بعد از پاک کردن فایلهای اضافی ویندوز از طریق یک برنامه نمیدونم چرا دیگه IDM کارایی خودش رو از دست داده و حجم فایلها رو نشون نمیده
IDM رو به طور کامل uninstall کردم از رجیستری هم همینطور و دوباره برنامه نصب کردم ولی مشکلم حل نشد
چند ماه پیش هم همین مشکل برام پیش اومد که با نصب دوباره ویندوز مشکل حل شد
حالا راه دیگه ای به جز این کار هست ؟
سلام.
آیا راهی هست که idm به تنظیمات default برگرده؟
سلام
توی ویندوز من که اینجا قرار می گیره .
C:\Documents and Settings\aboozar\Application Data\IDM\DwnlData
وقتی اون گزینه رو میزنم فایل هایی با پسوند ief ef2 رو میخواد ولی پسوند فایل های من b1 b2 b3 ... هستن.نقل قول:
نشـــــــــــــــــــــــ ــــد :41::41::41::17:
یکی کمـــــــــــــــــک کنه :42:
حالابا Idm میشه یا نه ؟
نقل قول:
یکی به داد ما برسه
اعصابم خورد شد از اینکه نمیتونم هیچی دانلود کنم :19::19::19::19::19::19:
منم دانلود منیجرم دانلود نمیکنه.هر لینکی که میدم میگه سرور پاسخ نمیده!
ولی مشکل من چیزه دیگه ایه حتی از بعضی سایت ها هم میخوام دانلود کنم این مشکل دارم یعنی اصلا دانلود نمیکنه مثل سایت download.comنقل قول:
کسی میتونه کمک کنه ؟ دقیقا توضیح بدید اگه ممکنه . ..نقل قول:
ببخشید دوستان من یه سئوال داشتم :
من تا یه 3 ساعت پیش ویندوز ویستا نصب کرده بودم که 3 ساعت پیش عوض کردم و Xp نصب کردم .
بعد یه فیلم هم گذاشته بودم واسه دانلود که تا 80 درصد رفته بود .
حالا هم دیگه نیست !
خواستم ببینم راهی هست که برگرده ؟
دوست عزیز براى مشکلت بهتره به این تاپیک مراجعه کنى
البته بعید میدونم امکان بازگشتش وجود داشته باشهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=202495
چکار کنم opera با Ida دانلود کنه ؟
میخوام مثل اینترنت اکسپلورر تا یه فایل رو دانلود میخوام بکنم با ida باز بشه نه اینکه خودش دانلود کنه!
تو تنظیماتش این بخش رو تیک زدی؟
بابا ایول مرسینقل قول:
کارم حل شد
دمت گرم
سلام دوستان من با ورژن جدید این برنامه یک مدتی مشکل دارم تا انجا که یادمه با ورژن قبل از این مشکلی نداشتم . مشکل به اینصورت هست که میخوای دانلود کنی یک دفعه برنامه خارج میشه . این مشکل چندین بار اتفاق افتاده . از دوستان کسی این مشکل را داشته؟!! حالا دارم ورژن v5.5.1.1109 را دانلود میکنم. در ضمن برنامه را هم ریجیستر می کنم با اون پچ.:41:
من که تا حالا واسم پیش نیومدهنقل قول:
اگه مشکلت حل نشد برنامه رو یه بار کامل حذف کن ، یعنی برو تو Registry و اسم برنامه رو جستجو کن
هر چی اومد بگیر پاکش کن ، شاید حل شه
کسی نمیتونه مشکل من رو تو پست 96 حل کنه ؟
سلام
این مشکل و نمیشه گفت که صد در صد از هستنقل قول:
بعضی از لینکها از کار افتاده و بعضی ----- هستن
بهتره که آخرین نسخه از این نرم افزار رو امتحان کنی
دوست عزیز این مسئله گاهی وقتها پیش میاد به خصوص وقتی که از فروم ها و فایلهای پیوستنقل قول:
و بعضی از لینک های غیر مستقیم دانلود انجام میشه
در هر صورت شما آخرین نسخه رو امتحان کن نسخه V 5.12 Build 8
بله این کار باید بشهنقل قول:
فقط باید در سیستم جدید کل اون پوشه ناقص رو در مسیر اصلی کپی کنی و لینک رو بدی
با توجه به اینکه لینک مستقیمه و ثابت مشکلی نباید باشه
امتحانش ضرری نداره
:11::11::11:
دوستان ای دی ام که روی سیستم نصب کردم ریجستر شده ولی دائم به سرورش وصل میشه ومیفهمه کد ها قلابی و پیغام میده ایا پچی هست که همیچیم مشکلی و نداشته باشه؟ من تقریبا 8 نوع پچ و کیجن استفاده کردم همش همین مشکل رو داشتن ورژن 5.12 بیلد 8 هست
لطفا راهنمایی بفرمایید البته امروز با فایروال کاسپراسکای بلوکه کردم که به سرورش وصل نشه حالا نمیدونم تنظیماتم درست بوده واین کارمشکلم رو حل خواهد کرد یا نه ولی کلا میخواستم بدونم همه این مشکل رو دارند یا نه
ایا به زیان فارسی اون ربطی داره؟
ببخشید دوستان من یه سئوال داشتم :
من تا یه 3 ساعت پیش ویندوز ویستا نصب کرده بودم که 3 ساعت پیش عوض کردم و Xp نصب کردم .
بعد یه فیلم هم گذاشته بودم واسه دانلود که تا 80 درصد رفته بود .
حالا هم دیگه نیست !
خواستم ببینم راهی هست که برگرده ؟