agha ali bod dasteton dard nakone man donbale yek barname ye chat migashtam mamnon
Printable View
agha ali bod dasteton dard nakone man donbale yek barname ye chat migashtam mamnon
دوستان منم اینو دانلود کردم.....چه جوری میشه رفت تو چت یاهو؟؟؟؟ :دی
متاسفانه استفاده از nimbuzz هزینه زیادی داره..
.
.
در ضمن برنامه های مشابه بسته شدند..:19:
با عرض سلام
مدتهاست من با یک مشکل در نیم بوز کامپیوتر مواجه ام
نسخه ی آخر نیمبوز روم نداره
متاسفانه نسخه ی قدیمیش رو گیر نیاوردم
ممنون میشم پاسخ بدید
با تشکر
کسی می تونی مشکل فارسی نیمباز رو برای گوشی w910 حل کنه؟
بچه ها نیم بوز من از امروز صبح دیگه ساین نمیشه
واسه شما چطور ؟؟؟
مشکل سیاسیه ! :46:نقل قول:
همه چی خراب شده
یکی از بچه ها گقت یه ربع گذاشته رو صفحه ی ساین مونده
بالاخره وصل شده
من این نرم افزار و استفاده کردم نه تو نصب مشکل داشتم و نه تو کانت شدن علاوه بر اون می تونید کل اد لیست یاهو و برنامه های دیگه و بهش اضافه کنید و فقط با دوستای خودتون بچتین که این طوری خیلی با صرفه هم هست فرضا به جای س ام اس بازی با یه دوستتون این برنامه رو جفت گوشی ها باشه و یه بند به هم پی ام بدین
برای استفاده از چت روم و چت با ایرانی ها می تونید تو قسمت سرچ روم کلمه Iran رو تایپ کنید کلی چت روم ایرانی میاد که البته تو این چت روم ها با آی دی NimBuzz می چتین
در کل نرم افزار توپی هست کلی هم امکانات داره کار کردن باهاشم راحته
در جواب دوستی هم که گفت هزینش زیاده باید بگم من دیشب کلی استفاده کردم خیلی خیلی کم از شارژم رفت خودتون امتحان کنید می فهمید
جواب ندند اين نرم افزار چت...ميشه بيشتر توضيح بديد
منم چند روزی هست از nimbuzz استفاده میکنم ولی اخرش نفهمیدم چرا مصرف اینترنتش حساب کتاب نداره
والا مجانی نیست ................
یه بار 3 ساعت چت کردم به طور مداوم 40 تومن شارژ کم کرد ........
ولی یه بار 2تا pm دادم 80 تومن کم کرد
کسی میدونه هر pm چندکیلوبایت حساب میشه؟؟؟؟
سلام من یه گوشی p990 دارم ولی تو برنامه نیمباز توی اون بخشی که می خوام عکسمو بزارم هیچ فایلی نشون داده نمیشه که من بتونم عکسمو پیدا و انتخاب کنم.فکر می کنید باید چیار کنم؟
.?linke danlodesh kojast>
سلام دوست عزيز پســـت نخســـت رو ديده باشي اونجا قرار داده شــده :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.getjar.com/products/6865/Nimbuzz
سلام دوستان همه صحبتهاتون رو شنیدم جالب بود و ممنون از این همه علاقه ولی به نظر میرسه دوستان بیشتر دنبال برنامه ای باشن که هزینش کمه و فقط میتونید از shmessenger با ساختن یه نام کاربری و پسورد مثل نیمبوز استفاده کنند زود کانکت میشه و میتونید off های دوستانتون هم بخونید و برای دوستاتون off بزارید فونتش خوبه و اگه دوستی مخفیانه اومده چت نشونش میده.
با سلام به دوستان عزیز
میشه یک نرم افزار بهتر واسه چت گوشی معرفی کنید NIM BUZZ که به درد نخورد خیلی کم میکنه شارژ:46:
سلام
اینکه میگه رو G900 قابل اجرا نیست...
مگه برنامه جاوا نیست ؟؟؟
من اکثر برنامه هارو امتحان کردمنقل قول:
به جرات میگم SH messenger کم هزینه ترین نرم افزاره چت برای گوشی هستش
سلام دوســت عزیــز :20:نقل قول:
بستگی به مدل گوشیــه که وارد میکنـــی ...
اگه گوشیتون سیمبین باشه فرمت فایل Sis یــا Sisx هستش !
اگـه جاوا باشــه jar هستــش !
موفق باشید!:40:
سلام به همه
خوب چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونین بعد میخوریدش !
برید بهو روی Get NImbuzz کلیک کنین ، حالا مدل گوشیتونو سرچ کنین و دانلودش کنینکد:www.Nimbuzz.com
من خیلی وقته ازش استفاده میکنم ، اینم بگو که هزینش هیچ فرقی با نرم افزارای دیگه نداره . من با اکثر نرم افزارای چت کار کردم اما نیمباز خیلی باحاله و رابط کاربری خوبی داره
فقط یه بدی داره اونم اینکه یه چند ماهیه که دیگه اوضاع رومهاش خیلی بهم ریختست و خیلی چرند شده ! درضمن نرم افزارش خیلی باگ داره ، با این حال واسه Private Chat گزینه ی مناسبیه :46:
با سلام:11:
من ورژن جدید رو که دانلود کردم، هنگ زیاد میکنه!!...دوستان هم همین مشکل رو دارن؟ ..ورژن های قبل اینجوری نبود اصلا!!!:41:
سلام من که نتونستم دانلود کنم چون ایکون دانلوش دیده نمیشه
نقل قول:سلام منظورتون کدوم پستــــه ؟ که نتونستید دانلود کنید ازش ...
موفق باشید!:40:
عاليه مرثي
سلام من هم ورژن قبلی رو می خوام چکار کنم
این جدیده فیس بوک رو وارد نمی کنه
گوشی شما چیه ؟نقل قول:
برید اینجا :
کد:www.langroud20.com
سلام...من گوشیم نوکیا 5310 هستش...نه این برنامه نه هیچ برنامه چت رو موبایلم کار نمیکنه....میشه یکی کمکم کنه؟یعنی من نمیتونم چت کنم؟تو اینترنت میره
offنشون میده؟
منم استفاه می کنو از نیم باز عالیه فقط زود زود دیسکانکت میشه خیلی هم دیر لاگین میشه!
بله نشون میده.نقل قول:
ولی من خودمم یک سوال داشتم.شاید جاش اینجا نباشه ولی تاپیک مخصوص خودش رو نتونستم پیدا کنم :13:
از کسانی که نسخه PC این نرم افزار یعنی Nimbuzz رو استفاده میکنن راهی ( یا روش ) رفتن به چت روم رو بلدن ؟؟؟
من همه جاش رو گشتم نبود.گفتم شاید راه خاصی داشته باشه.ممنون:11:
سلام دوستان .
من گوشي 2700 نوكيا دارم.
وارد سايت ميشم و ميخوام نيمبوز رو دانلود كنم.
اما متاسفانه 2 تا فايل واسه دانلود به من ميده.
يكيش جار است و يكيش جاد.
من بايد اين 2 تا فايل رو چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ترو خدا منو راهنمايي كنيد.خيلي وقته دنبال همچين برنامه اي ميگردم.اما نميدونم چيكار كنم:41:
شما باید هردو فایل رو دانلود کنی . ولی فایل اصلی اصلی اونی هست که پشوندش جار هست.ولی توی بعضی گوشی ها واسه ی نصب وجود اون یکی در کنار اصلی (جار) هم واجبه.هردو رو دانلود کن.فایل جاد که فکر نکنم بیشتر 2 یا 3 کیلوبایت باشه.میگم که اصلی ش جار هست.موفق باشی:10:نقل قول:
salam
گوشی من فارسی رو بر عکس نشون میده شما چطور؟:41:
آره اون موقع روی 5700 من هم فارسی رو برعکس نشون میداد:41: ولی الان که C905 دارم درست نشون میده :10:نقل قول:
سلام بچه ها
من گوشیم نوکیا 7310 هس خب
نیم بازو همون ورژن مناسب گوشیمو از سایت خودش گرفتم ولی...
وصل نمیشه تو گوشیم، هیچ جا هم تنظیماتی تو این گوشی لعنتی نداره من دسکاریش کنم
این مشکل برا همه نرمافزارای اینترنتیم هستا مثل اپرا مینی، ایبادی و..
ولی اینترنتش وصل میشه با براوزر خود گوشی من گوگلو باز کردم راحت جیمیل و اینا رو
هر چی هست مال تنظیماتشه من که میدونم ولی نمیدونم کجای همایونیشه آخه!!!
اینو چیکارش کنم یکی به داد من برسهههههه
نيمباز و شمسنجر كه به درد نمي خورند من يه برنامه ميخوام بهتون معرفي كنم كه از همه ي اينها بهتره:
برناه گپ اين برنامه روم نداره و فقط با اي دي برنامه ميتونين بچتين اما از همه ي برنامه ها بهتره امكاناتش بيشتره و از همه مهمتر حجمش كمه ميتونيد
براي دانلود به سايت گتجار بريد و عبارت گپ را جستجو كنيد
کد:www.getjar.com
qeep
بچه ها میشه لطفا بگین این برنامه دقیقا کارش چیه؟میشه باهاش مکالمه کرد تو ایران؟هزینش چطوره؟(سیم کارتم دائمی هست)
و اینکه من این برنامه رو برای آیفونم گرفتم میتونم با سیمبیانیها مکالمه داشته باشم؟
ممنون میشم یکی جواب بده.
این برنامه بیشتر برای چت استفاده میشه .. میشه باهاش مکالمه کردنقل قول:
دو نوع مکالمه داره ... 1.با افرادی که تو addet هستن که نیمباز خودش هزینه ای نمی گیره شما و اون طرف باید فقط پول اون مقدار داده ای که رد و بدل شده رو با توجه به نرخ اپراتور بدید ...
2.با هر شماره ای میتونید تماس بگیرید که باید از نیمباز یه اکانت بخرید و یا با اکانت Skype هم میشه ...
به علاوه اون پولی که واسه اکانت میدید پول اپراتور رو هم باید پرداخت کنید ...
بله میتونید با اونی که از iOS استفاده میکنه مکالمه کنید ... از هر os ی به os دیگه میشه ...mob به pc هم میشه
حالا قیمت ها رو نمی دونم ... ولی تو ایران با توجه به اینکه سرعت EDGE و GPRS خیلی پایینه ... یخورده رسیدن صدا تاخیر داره و کیفیت خوبی هم نداره ... هزینه ی GPRS و EDGE هم زیاد به صرفه نیست واسه تماس ...