سلامنقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
اين فايل رو كه نبايد روش دوبار كليك كني
اين فايل رو بايد بري تو خود كاسپر و اونجا اد كني
Printable View
سلامنقل قول:
اين فايل رو كه نبايد روش دوبار كليك كني
اين فايل رو بايد بري تو خود كاسپر و اونجا اد كني
سلام سودا جان
تشكر از راهنماييت من نمي دونستم بايد چكار كنم
راستي يه سوال ديگه :
روي يه سيستم ديگه اصلا اين فايل رجيستري رو نشناخت يعني مي بايست يه برنامه برا باز شدنش انتخاب كرد ولي رو سيستم خودم باز شد چرا رو اون اونجوري بود
امين جان سلام
به نظر من اون نسخه اي كه نوشتي رو اصلا استفاده نكن. چون هم نسبت به اين نسخه جديد كه لينكش رو در صفحات قبل داده ايم سرعت رو خيلي كم مي كنه و هم اينكه يك سري باگ داشت كه در نسخه جديد اونها برطرف شده.
من تاریخ کامپیتر خودم به تاریخ 1/3/2006 جلو کشیدم و کاسپرم کار کرد اما تاریخ رو که به قبل از اون آوردم جواب
نمیداد-یعنی از march سال 2006
نميدوتم تا حالا با كسپر به اين مشكل بر خورد كردين يا نه ! تو ورژن هاي قببل از اين بتا بعضي مواقع رياستارت ميكنه ! ويندوز رو نه سيستم رو - بعد حالا تو اين ورژن بتا بعضي مواقع كه داره Dll ها رو اسكن ميكنه ميگه ميخوام ويندوز رو رياستارت كنم - اين هيچي - حالا از اين به بعد هر موقع بالا مياد ريست ميكنه وقتي پروتكشنش فعال ميشه ! Help Me
لينك تاپيك كرك اين آنتي ويروس در انجمن درخواست كرك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه update های kasperرو نگه داشت و بعدا" اگه لازم شد دوباره نصب شه اینهارو هم بریزیم؟
فربد جان سلام
خب حتما ميشه كه اين لينك بالا رو برا دانلودش گذاشته البته من خودم از طريق اينتر نت آپديت كردم و سخت نبود ولي ايني كه شما گفتي ميشه
سلام
بله.شما ميتونيد آپديتهاي كسپر را تو يه پوشه نگه داريد و 1000 ساله ديگه دوباره اونا رو روي آنتي ويروس سواركنيد.
البته بايد آنتي ويروس رو طوري تنظيم كنيد كه فايلهاي آپديت رو از روي پوشه مربوطه نصب كنه.
من هر بار كه دارم با كامپيوتر كار مي كنم با پيغام هاي زير مواجه مي شم . كه هميشه تو آدرس C:\System Volume Information\_restore{F0A03516-6D3A-4C7C-90F1-08BC7646D208}\RP117\A0024079.exe هست . با وجود اينكه نه تو سايتي جز همين فوريوم و اون سايت آپلود عكس مي رم و نه سي دي يا فلاپي تو كامپيوتر مي زارم چي كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بار براي اولين بار بعد اون دو پيغام پيغام زير هم اومد.
هومن جان سلام
اين نكته رو به طور كلي توصيه مي كنم. به نظر من سيستم ريستور ويندوز رو غيرفعال كن. چون محل خوبي براي تروجانها و ... است.
کرکی عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
من از فایروال زون آلارم ورژن آخر و آنتی ویروس کاسپرسکی استفاده میکنم و پس از خواندن این پست تو دوباره سیستم خودم رو تو این سایت چک کردم ولی باز هم مثل دفعات گذشته تمامی پورتها بسته وبه حالتstealth گزارش شد و حین انجام تست کاسپر حتی یک اخطار هم نداد چون چیزی از فایروال رد نمیشد لازمه بگم که من از ورژن(255) کاسپر استفاده
میکنم.به نظر من بعد از انتخاب یک نرم افزار امنیتی خوب چیزی که که بیشترین ااهمیت را دارد استفاده بهینه از آن و تنظیم دقیق آن است. من سال گذشته از آنتی ویروس و فایروال مک آفی استفاده میکردم وآن زمان هم نتیجه این تست
فرقی با الان نداشت.
لازم به ذکر است که صاحب سایت مذکور از علاقمندان زون آلارم بوده و فایروال دیگری را قبول ندارد!
این کسپرسکی همیشه اینقدر طول می کشه تلا یه اسکن کنه .من تو سیستمم 352985 ایل هست که 4 ساعت طول کشید اسکن کنه . در ضمن چرا فایلهای با پسوند زیپ و رار رو چک نمی کنه؟
دوستان سلام
ميگم منم همون مشكلي رو كه master عزيز داره دارم كاسپر من 5.0.390 هست
كه موقع بالا اومدن خيلي اسكن مي كنه بعد الان كه معمولي كار مي كنه
23 تا رم اشغال كرده در حاليكه قبلا اينطوري نبوده :sad:
سلام دوستان
كسي ميدونه دليل اين نوسان چي هست كاسپر در دو مورد در حالت عادي بدون اسكن دو مورد رم اشغال مي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون از جوابتنقل قول:
نوشته شده توسط gold_dragon
من فکر کنم پوشه مربوط رو پیدا کردم:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\5.0\Updater reserved files
درسته یا نه؟
و در ضمن نفهمیدم که این تنظیمی که می گی یعنی چی؟ ;)
سلام
بايد به قسمت Update configuration بري و تنظيمات لازمه رو انجام بدي.
كسپر بطور پيش فرض طوري تنظيم شده كه آپديتها رو از روي اينترنت دانلود كنه كه شما بايد اونو به راحتي تغيير بدي و بعد از اتمام كار به حالت اوليه برگردوني تا آپديتهاي چديد رو از اينترنت برات دانلود كنه.
مهرداد جان بالاخره بدون scan هم كه بايد Real-Time Protection داشته باشه پس رم رو هم بايد اشغال كنه همه ي آنتي ويروس ها همين جورن;)
نقل قول:
1-اگر سطح Real Time Protection رو بالا بردي اونو به حالت عادي برگردون.(حالت پيش فرض)
2-شايد جديدا برنامه اي نصب كردي كه تو شاخه ويندوزت ريشه دوانده.(طبيعتا كسپراسكاي فايلهاي ريشه اي رو كامل چك ميكنه و نبايد تعجب كرد)
Gold Dragonعزيز سلام
نه برنامه جديدي نصب نكردم
ميگم ممكنه از آپديت كردنش باشه يا از ورژنش باشه
دوست خوبم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Master
براي من حدود يك ساعت طول كشيد تا كل هارد رو اسكن كنه. حدودا همين تعداد فايل روي سيستمم هست.
در مورد اينكه چرا فايلهاي پسوند زيپ و rar رو چك نمي كنه بايد بگم كه اگه اين فايلهاي فشرده داراي پسورد باشند و پسوردشان را بدوني چك مي كنه وگرنه مي توني در تنظيمات طوري تنظيم كني كه پسورد دارها را چك نكند. ولي بدون پسوردها رو كه صد درصد چك مي كنه.
مهدي جان منظور تو چي هست؟
هومن جان سلام
اگه منظورت در مورد اسكن فايلهاي فشرده است بايد بگم كه فايلهاي فشرده مثل zip - rar مي توانند داراي پسورد باشند. يعني براي باز كردنشان نياز به پسورد هست.
در هنگام اسكن با كاسپرسكي به اين فايلها كه برسد به شرطي مي تواند آنها را اسكن كند كه پسورد آن را داشته باشد. وگرنه نمي تواند. البته مي توانيد در تنظيمات آن طوري تغيير ايجاد كنيد كه اصلا چنين فايلهايي را اسكن نكند. ولي اگر بنا بر اسكن باشد حتما بايد پسورد آنها را وارد نماييد.
البته هر آنتي ويروس ديگري نيز همينطور است و بدون دانستن پسورد نمي تواند آنها را اسكن نمايد.
نه مهدي جان . من منظور تو رو تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي خوام .(جوابي كه به من داده بودي)
هومن جان سلام
شما روي آيكون my computer كليك راست كرده و properties رو بزن. بعد به سربرگ system restore رفته و تيك turn off system restore on all drives رو بزن.
اين كار چه فايده اي داره ؟ (هم خود ريستور هم غير فعال كردن اون) .
البته من بعضي وقتا كه كامپيوتر قاط مي زنه اون رو از منو اكسسسوريز ريستور مي كنم به چند روز قبل اين همون ريستور هست يا نه ( با زدن اون تيك ديگه نمي تونم اين كار رو بكنم)؟
هومن جان سلام
سيستم ريستور براي همين كاري است كه گفتي. يعني اگر ويندوزت دچار مشكلي شود و اين سيستم فعال باشد، مي تواني به حالت قبل برش گرداني. اما اگر فعال نباشد ديگر اين امكان رو نداري. ولي به نظر من بهتره غيرفعالش كني. من هر موقع ويندوز جديد نصب مي كنم اولين كاري كه مي كنم غيرفعال كردن اين گزينه است.
ساسان جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
يعني تو يك روز بدون هيچ اضافه كردن برنامه جديد بايد دو برابر رم قبلي رو اشغال كنه :laughing:
هااااااااااااااااا يعني قبلا كمتر اشغال مي كرده؟
شايد برديش روي Maxmium قدرت Real-Time اش رو ميگم:);)
چه طور میشه جایی که اینترنت نداره رو آپ دیت کرد.یعنی مثلا یه فایل اگزه رو ببری اونجا نصب کنی..مثل نورتون.
چه طور میشه مثلا برا عوض کردن ویندوز آپ دیت شده ها رو حفظ کرد که نخواد دوباره بعد نصب ویندوز آپدینت کنی.کمک کنید
Kaspersky[1].Anti.Virus.Personal.v5.0.156 آپدیت این ورژن رو برام بزارید لطفا.اگه نسخه جدید ترشم اومده که فول باشه ممنون میشم.
آپدیت ویروس هاشم بزارید که دیگه نور علی نوره
نه اصلا دست به هيچي نزدم و اونا رو هم چك كردم به قول خودش همه چيز حالت عادي و از قبل روداشتنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
recoment
مصطفي جان بفرما
دانلود خودش:
اينم كركش:کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonal/kav5.0.388_personalen.exe
ضمنا شما دستي آپديتش كن با خودش بعد آپديتاش اينجا هستم از اينا كپي بگير:کد:http://file.uploadr.com/4d8d
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
Kaspersky Anti-Virus Personal 6.0.14.202
لینک دانلود باحجم:9.18 مگابایت
کرک:
alir500 جان نسخه ي فولش كه نيست؟
سلام.فکرمیکردم هست ولی نیست.
راستی من برای اولین باره که از آنتی ویروس کسپر اسکای استفاده میکنم.من همین لینکی گذاشتم رو دانلود کردم ولی مثل اینکه کارنمیکنه.تاریخ انقضای کدش 5/1/2006 بوده.حالا چکارکنم؟
مهدي جان آخه من تا حالا حد اقل 250 مگ ويندوزم رو آپديت كردم . اگه يه موقع خراب شه واقعا حيف هست آدم از اول ويندوز نصب كنه . (سرعت Isp هاي اين شهر به گفته خودشون 36.6 هست واي به حال اون كه به ما مي رسه)
نقل قول:
نوشته شده توسط alir500
سلام علي جان
اين نسخه بتا براي حدود 2-3 ماه پيش است. الان ورژن 257 آخرين ورژني است كه براي اين آنتي ويروس منتشر شده است.
هومن جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hoomant
به نظر من بهتره از برنامه هايي كه از ويندوز ايميج گرفته و در مواقع نياز آن را بر مي گردانند استفاده كني.
سلامMehdi_Best جان من اینو تو یکی ازسایتهای وارز باعنوان Kaspersky Anti-Virus Personal 2007 دیدم اینم آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن من برای اولین باره که ازاین آنتی ویروس استفاده میکنم اگه یه راهنمایی بکنین که چطوری باید کدش رو وارد کنم ممنون میشم.کد خودش تاریخش تموم شده.باتشکر.