ممنون سامان جان بابت توضیحاتت منم همین 220 رو میگیرم
Printable View
ممنون سامان جان بابت توضیحاتت منم همین 220 رو میگیرم
تو سه ماهه دوم سال 2008 معرفی میشه...نقل قول:
کسی تا حالا هندزفری HPM 77 سونی رو دیده؟ اصلا کسی میدونه که روی W980i این هندزفری هست؟
اگه می دونید یکم توضیح راجع بهش بدید..............
با این حساب یعنی 6 ما دیگهنقل قول:
حداکثر 6ماه دیگه.نقل قول:
با این حساب یعنی 6 ما دیگ
ممکنه آپریل که ماه 4 عرضه بشه
ممکنه می که 5 عرضه بشه
و ممکنه ژوئن که 6 عرضه بشه
تا برسه ایران و قیمتش معقول بشه
باید 6 تا 8 ماه دیگه وایسی در بهترین حالت !!
درسته ولی تا بخواهد بیاد ایران فکر نمیکنم کمتر از 6 ماه بشهنقل قول:
مثل اینکه 4 تا 5 ماهی باید تو کف باشیم تا این گوشی بیاد تو بازارنقل قول:
راستی مثل اینکه معرفی پی5 به تعویق افتاده:41:
خواهش میکنم بیایین و نظر بدین
می خوام از همه در خوات کنم این دعوا های مسخره رو بگذارن کنار
آره.همین و بگیر.ولی قبلش بپرس ببین به N81 میخوره یا نهنقل قول:
آخه انگار به n73 نمیخورد:20:
اگه آپ دیتش کنی ان73 رو
می خوره
چون تو فریمور جدیدش پخش استریو آهنگ با بلوتوث ساپورت شده
ممنونم علی جان.آخه دوستم N73 داره و خیلی از این Ds220 خوشش اومد.میخواست بگیره.حالا بهش میگم آپش کنه اگه مال من بهش خورد بره واسه خودش بگیره.
خواهش میشه
این یکی از کمبود های ان73 در مقابل کا 800 بود که نوکیا رفعش کرد
واقعا رقابت باعث پیشرفته همیشه....
من تازه این نظر سنجی این تاپیک و دیدم.فکر کردم آخرین نفری ام که میخوام نظر بدم:31:
اما نظر که دادم دیدم نوشت 1 نفر.اونم بلی.که اونم خودم بودم:27:
سامان جان منم اين 220 رو گرفتم ولي هر كاري ميكنم به n81 وصل نميشه شايد به خاطر اينكه تا حالا كار نكردم بلد نيستم ولي با كا 800 هم امتحان كردم باذ w810 هم همينجور هيچكدوم رو نميشناسه
اگه نمیشناسش به وسیله بلوتوث
حتما خوب ریست نشده
ضمنا تو ان 81 باید تو پرید دیوایس ادش کنی و به حالت تراست درش بیاری
توی k800 باید به این مسیر بری فکر میکنم
setting>calls<hands free<bluetooth
یا این مسیر
stting<bluetooth<hands free
ممنون از علي و سعيد عزيز
من تو كا800 همين مسير ها رو رفتم ولي اصلا نمي شناسه
ميگم نكنه خرابه
p1 من هم این و نمیشناسه.هرچی search میکنم پیداش نمیکنه.آپدیتش هم کردم ولی باز نشد.:13:نقل قول:
تو کلوپ p1 گفتم یکی گفت مال من که بهش وصل میشه:19:
ولی w910 فورا این و پیدا میکرد:20:
مال تو هم فکر نکنم خراب باشه
ببین دوست من (دلفین جان اسمتو یادم رفته )
با گوشی های دیگه یا با بلوتوث کامپیوتر هم امتحان کن
اگه بازم پیدا نشد حتما هندزفریت ایراد داره
چون پیدا کردنش یه بحثه و کانکت شدن به گوشیت یه بحث دیگه اس!
اگه بلوتوث گوشیه دیگه امتحان کردی که تو لیست هندزفریش ثبت شده باید از رو اون گوشی پاکش کنی...
كوچيكت مهدي هستمنقل قول:
ببین دوست من (دلفین جان اسمتو یادم رفته )
با گوشی های دیگه یا با بلوتوث کامپیوتر هم امتحان کن
اگه بازم پیدا نشد حتما هندزفریت ایراد داره
چون پیدا کردنش یه بحثه و کانکت شدن به گوشیت یه بحث دیگه اس!
با گوشي هاي ديگه كه امتحان كردم نشد
نگرفتم چي شد يعني چي؟نقل قول:
اگه بلوتوث گوشیه دیگه امتحان کردی که تو لیست هندزفریش ثبت شده باید از رو اون گوشی پاکش کنی...
من خودم نفهمیدم چی گفتم.
وقتی هندزفری رو به یه گوشی متصل میکنی برای اینکه فعال بشه باید تو لیست هندزفری بیاد.مثل کسایی که تو بلوتوست add کردی..وهمیشه هستن.حالا اگه هندزفری تو توسط گوشیه دیگه شناسایی شده باشه و روش کار کرده باشه تا از لیست هندزفریه اون گوشی پاک نشه رو گوشیه شما جواب نمیده.
فوکوس لمسی جی 900 (همون فوکوس نقطه ای ) ببینید چه میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی چیز ردیفیه اگه توی ویدیو ها دیده باشید هشت دهم LCD یه کادر کشیده شده که توی اون کادر هرجا که بخای میتونی فوکوس کنی...میگم Media Center این دو تا گوشی عجب چیزیه....
خیلی چیز ردیفیه اگه توی ویدیو ها دیده باشید هشت دهم LCD یه کادر کشیده شده که توی اون کادر هرجا که بخای میتونی فوکوس کنی...میگم Media Center این دو تا گوشی عجب چیزیه....
نقل قول:
مهدی جان منظورش اینه بود
که یه بار باید هندزفری رو ریستکنی قبل از این
که اد کنی با گوشی جدیدت!!
البته شک دارم اینو ندونی
فکر کنم اون عکس های سری جی جوابی بود به کم کاری های
سونی اریکسون در تولید کا 850 !
فقط نمیدونم چرا هیچ کدام از برند ها تو بارسلون دوربین بالاتر از 5 رو ارائه ندادن ؟؟
نقل قول:
بلاستر جان فکر کنم اشکال هندفری من هم همینه که به گوشیم وصل نمیشه.چون هنوز تو لیست بلوتوس w910 هستش که فروختم.چرا زود تر از اینا نگفتی:دی.خیلی ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز که تعطیله,ولی فردا میرم موبایل فروشیه.خدا کنه w910 رو نفروخته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه فروخته باشه باید چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هندفری رو چجوری میشه ریست کرد؟آخه فقط دکمه واسه روشن و خاموش داره.واسه ریست نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای اجب فوکوسی
بسی حال کردیم با این فوکوس
درسته واقعآ جبران کرده
فک کنید که این فوکوس توی سری سی بکار بره
چه شود
نه تو گوشي ديگه اي ادد نشده بودنقل قول:
حالا شناخت ولي كانكت نميشه پس كد مي خواد نمي دونم چي بدم من فكر ميكردم همچين كه روشنش كنم بايد شناسايي بشه ولي نميشد بعد كه روشنش كردم همينطوري دستم رو روش قرار دادم ديدم 2تا فلش اومد كه دور هم ميچرخيد امتحان كردم ديدم گوشي شناخت ولي الان كانكت نميشه پس چي بايد بدم؟نقل قول:
نقل قول:
چه جالب.اتفاقا منم الان اومده بودم بگم این کار و بکنی.منم امشب بردم پیش یه موبایل فروشی.بهم گفت اینجوریه(به عقل خودم نرسیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).مال من که پیداش کرد.وصل شد.کد هم نخواست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا که شناخته رو اسم هندفری تو گوشیت کلیک کن.تا بهش وصل شه.چند ثانیه صبر کن.حتما وصل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این موبایل فروشیه واستون بگم.ایرانی بود.من که تو مغازش بودم داشت imate jasjam رو به یه عربه میفروخت.دست دوم.بعد که رفت گفت خوب بهش انداختم.40 دینار ازش سود گرفتم.jasjam رو خریده بود 60 دینار یعنی 200 هزار تومان.به طرف فروختش 100.یعنی 330 تومان.رو یه گوشی دست دوم 40 دینار سود کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل تابستون باز رفتم تو کف jasjam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابستون تو کفش بودم ولی بیخیالش شدم و N95 گرفتم.
.حالا میشه p1 رو بفروشم با همون پول این و بگیرم ولی...
نظر شما چیه؟:10:
مهدینقل قول:
جون علی پیر شدم
خودم از هندزفری سونی اریکسون استفاده میکنم
کدش یادم رفته!!!
ولی
فکر کنم
چهار تا صفر باشه
0000
اینو امتحان کن ایشالا حل میشه :8:
ممنون از علي آقاي گل و تام بچه ها
علي جون درست شد همون چهار تا صفر خيلي ممنون ايشاالله جبران بشه
نقل قول:
خدا رو شکر.حالا برو حالش و ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
نقل قول:
خدا رو شکر که حل شد
هنوز خیلی پیر نشدیم هنوز...:10:
دارم رویو سی 902 رو تو جی اسم آرنا میخونم
واقعا معرکه اس !
آره خدا رو شكر ولي اصلا حال نكردم يلندي و كيفيتش اصلا به خوبي هندزفري خودش نيست من كه خوشم نيومد شايد با نوكيا سازگار نيست نميدونمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما رو نوکیا اینجوریه.برو یه se گیر بیار.با همین هندفری باهاش آهنگ گوش کن تا ببینی چیه:8:.راستی چند گرفتی.مطمئنی اصلیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه تا حالا گرفتم از يك نفر بوده تا حالا 6ميليون واسه دوستام از همون مغازه دار گوشي گرفتم تا الان جنس تقلبي بهم نداده همه اصل بده مگه اينكه خودشم نفهميده باشه جنسش اصل نيست به شرط اصل بودن گرفتم حالا اگه جنس اصلش مشخصاتي داره بگو تا نگاه كنم
من 65 تومن گرفتم