دوســـت من امتحان نكن نميشــــه من امتحان كردم زبان رو هم تغيير دادم هيچي نميشـــه اگه بوده تا حالا محدودش كردن حالاها نميشـــه امتحان نكنيد :41:نقل قول:
Printable View
دوســـت من امتحان نكن نميشــــه من امتحان كردم زبان رو هم تغيير دادم هيچي نميشـــه اگه بوده تا حالا محدودش كردن حالاها نميشـــه امتحان نكنيد :41:نقل قول:
سلام به همه
این تاپیک رو همین الان دیدم
من این کارهایی که توی این تاپیک گفته شده نکردم
ولی الان حدود یک ماهی هست که به هر شماره ای که اس ام اس می زنم از اعتبارم کم نمی کنه
انگار کنتورش خراب شده
نظرتون چیه
برا منم بگين چه جوري ميشه اينجوري ميشه
ما هم نتونستیم وقتی زنه حرف میزنه که اصلا دکمه ها کار نمی کنه
ای بابا ما 1ساعته داریم امتحان می کنیم تازه فهمیدیماعتباریه برید حالشو ببرید
برای0912ها چی هیچی نداری
نقل قول:
واقعا که . بابا تو دیگه کی هستی !!:31:
من من هستم دیگه اسمم هم نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم یه رفیق دارم که خطش اینطوری شده.هرچی اس ام اس میفرسته از اعتبارش کم نمیشه.تازه اعتبارش هم تموم شده ولی میترسه با خریدن اعتبار دیگه نتونه مفتی اس ام اس بفرسته.نقل قول:
به نظر من بهترین کار اینه که به نزدیکترین دفتر ارتباطی مراجعه کنی و قضیه رو بهشون بگی!!!!دی:
سلام
ظاهرا بعضى از سيمها رو ميشه كارى كرد كه اس ام اسش رايگان بشه
خط پسرداييم هميجوريه، اومده به آخر شماره مسيج سنتر، 7 تا صفر اضافه كرده
من خودم هر كارى كردم نشد
سيم من 916 اهوازه
پسر داييم 913 اصفهان
كسى چيزى ميدونه ؟
ديشب هم يكى از دوستام پيشم بود ميگفت اس ام اسش رايگانه، مركز پيامش با 98935+ شروع ميشد !!!
خط اونم 916 هست
------------
تمام سيمهاى كه گفتم اعتبارين
من هركارش ميكنم بعد از اينكه 5 رو ميزنم زنه خداحافظي ميكنه بعضي ها ميگن الان ديگه نميشه تو اين سرويس مشترك شد تو رو خدا هركي فهميد به ايميلم خبر بده تو رو خدا خبرم كنيد خدا خيرتون بده تازه من يه كارت شارژ 919 خريدم رمز و زدم قبول نكرد كسي ميدونه بايد چي كار كنم دوستان خواه ميكنم خبرم كنين ايميلم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظرم :19::2::13:
سيلام دوستان بالاخره قضيه چيه اين طرح رو بستن يا نه من هرچي امتحان ميكنم نميشه بعد از زدن 5 زنه به انگليسي خداحافظي ميكنه تازه من يه كارت شارژ خريده بودم هركار كردم روزشو قبول نكرد كي ميدونه بايد چي كار كنم تورو خدا خبرم كنيد به ايميلم خدا خيرتون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا همش خیالات محضه توی همراه اول اینقدر حرارت!
نه دوستان من هم از اين سرويس استفاده كردم و هنوز هم به ده شماره اي كه دادم اس ام اس رايگان ميفزستم ولي الان فكر كنم مخابرات متوجه شده و اين قضيه رو منتفي كرده
مدیر محترم این بخش ؛
لطفا هرچی زودتر این تاپیک را پاک و یا حداقل ققل کنید
سپاس