يادمه واسه ي k850 هم دقيقا همين حرفها رو ميزديد ولي بعد كه اومد تو بازار معلوم شد چيه.........
البته اين بهش مي خوره گوشي خوبي باشه
من خودم طرفدار سوني اريكسونم نگيريد ما رو يه وقت بزنيدا
اصلا غلط كردم
Printable View
يادمه واسه ي k850 هم دقيقا همين حرفها رو ميزديد ولي بعد كه اومد تو بازار معلوم شد چيه.........
البته اين بهش مي خوره گوشي خوبي باشه
من خودم طرفدار سوني اريكسونم نگيريد ما رو يه وقت بزنيدا
اصلا غلط كردم
مصطفی میگم تو اصلا نیای بهتره ها.با این سیبیلات تابلو میشیم.تو بمون همینجا اینجا بیشتر بهت احتیاج دارن:دینقل قول:
نقشه ای که ریخته بودی هم زیاد جالب نبود:13:.من که گفتم جونیها نینجا بودم بهتر میتونم xperia رو دودره کنم.اینطوری یه نفر از نیروها کم میشه و بهتر میتونیم تقسیمش کنیم.ناراحت نباش میدیم یه دور تو باهاش بزنی.:31:
اره اگه خدا بخواد بسیج 20 ملیونی داره جور میشه...حالا نمیشه با اتوبوس بریم ...یه نمور میترسم از هواپیما:27:نقل قول:
نامرد این همه ما خودمونو [v بدیم گوشی بدزدیم تو بیشینی نکاه کنی 60درصد بگیری ؟؟:18: این چه نقشه ایه ...اصلن از این سوسولبازی ها خوشم نمیاد...روش من جنگ مستقیمه (عوارض call of duty و melal of honor بازی کردنه:27:)...از زمین و هوا بهشون حمله میکنیم غافلگیر شن..البته فکر نمیکنم چیزی از گوشی بمونه:27:..سپردم بچه ها چند تا شهاب 3 و زولفقار و f22 و چند تا اژدر مژدر و پیکان گوجه ای اسپورتو :31:(این خیلی لازم میشه برا جواد بازی):27: از ناصر خسرو جور کنن ...اونوقت حمله میکنیم صافشون میکنیم :20:
برادر حسین که از گردان مریخی ها میای... سیم خاردار یادت نره ! :31:
هی هی هی هییی:31:نقل قول:
مصطفی میگم تو اصلا نیای بهتره ها.با این سیبیلات تابلو میشیم.تو بمون همینجا اینجا بیشتر بهت احتیاج دارن:دی
نقشه ای که ریخته بودی هم زیاد جالب نبود.من که گفتم جونیها نینجا بودم بهتر میتونم xperia رو دودره کنم.اینطوری یه نفر از نیروها کم میشه و بهتر میتونیم تقسیمش کنیم.ناراحت نباش میدیم یه دور تو باهاش بزنی.
اتفاقا بیاد بهتره..همه محو سیبیلای مصطفی میشن اونوقت کار ما راحتتره !!:27:
یه g900 واسه مصطفی میاریم دلش نشکنه...میخوام یه جوری از فکر c2000 بیاد بیرون :27:
راست میگه گوشی تا نیاد تو بازار معلوم نمیشهنقل قول:
حمید اینطوری که چیزی از xperia نمیمونه!نقل قول:
آقا تو همون پیکان گوجه ای رو بیار.رانندگیش با من.من باهاش دور xperia لایی میکشم تو باکشم بجای بنزین نفت
میریزیم تا حسابی دود کنه.مصطفی هم سرشو میاره بیرون تا حسابی محو ما بشن.تو این وسط میری xperia رو دو
دره میکنی.سامان هم میره g900 رو برا مصطفی دودره کنه.بعد از اینکه عملیات با موفقیت به اتمام رسید برادر
حسین با سیم خاردار همه جا رو حصارکشی میکنه تا نتونن دنبالمون بیان!!
اینطوری با کمترین هزینه و تلفات میتونیم به هدفمون برسیم.نیازی به زولفقار و اژدر واحمد و حسن هم نداریم ولی
برا محکم کاری با خودمون میبریم.:27:
فقط یادت باشه کارت سوخت اضافی و چندتا نوار از زنده یاد مهستی و هایده بیاری چون من بدون اینا نمیتونم پشت
فرمون بشینم چه برسه به دریفت و لایی!!:21:
من با بن لادن هم صحبت کردم اگه مجبور به استفاده از زولفقار شدیم حاضره مسئولیتشو به عهده بگیره.همه چی
حله فقط میمونه دعای خیر بچه های p30world!!
با مصطفی هماهنگ کن صبح زود راه بیوفتیم تا بتونیم ناهارو اونجا بزنیم!!:31:
منم میام واقعا فوق العاده اس یک ساعت توی یک هفته بدین به من کافیه من سلاح ها رو جور می کنم بعد از اون ویدیو هنوز تو کفم:18: چه می کنه این سونی اریکسون اون وقت میاین می گین صفحه 65 k هستش بد بخت ها سونی اریکسون سیاست داره نمیره صفحه 16 m بزنه باتری بشه 3 ساعت که می دونه چی کار می کنه راستی یادم رفت مامور شهر داری در خونمون یه n95 8gb داره ازش به عنوان خاک انداز استفاده می کنه به هر حال اینم یه مزیتی هست برای خودش تازه سیستم عاملو بچسب سونی اریکسون یا سیستم عامل نمی زنه یا وقتی می زنه خوب می زنه نه مثل نوکیا با اون مودل های تکراریش همشون s60 با اون منوی الکی منو رو بچسب کف کن :8:
عزیزم هنوز شروع نکرده 5 تا پست دادی
اونم با تعصب ؟؟!!!
وای عجب چیز خفنینقل قول:
ویدئویی که الان دیدم خیلی جالب بود
کلید جهت نمای این گوشی( که کار اسکرول کردن صفحات رو بیشتر بر عهده داره) به صورت اپتیکال هست
یعنی چشم داره
بدون لمس روش میتونید انگشتتون رو به سمت بالا و پایین حرکت بدین جلوی چشمش تا اونم عمل کنه
یه چیزی فراتر از تاچ
دیگه رو هوا دستتون رو تکون بدین میبینه (البته فاصله انگشت هم نباید زیاد باشه)
دمت گرم از اطلاع رسونیت
داداش فوکوس بوسیله ی ال سی دیش چطوریه ؟؟؟نقل قول:
اگه فیلمها رو دیده باشین میبینید که xperia علاوه بر اینکه توی محفظه شیشه ایه کسی که توضیح میده مال خود شرکته
یعنی دست من و تو نمیدنش :D
گوشی های دیگه هم یه چیزی به پشتش چسبوندن و با یه کابل و ... به میز چسبیده که نمیشه دودر بشه :D
الان دارم ویدئو های G900 رو میبنم
خیلی ازش خوشم اومده
کارش درسته
وقتی یه ضربه به ال سی دیش بزنی فوکوس می کنه به جال اینکه دگمه ی دوربینش رو بزنی به همین سادگی...نقل قول:
فکر نکنم فقط همین باشه ها!!!
راست میگی؟؟عجب چیزه باحالی!!!
فلاش دوربينش xenon يا LED ؟
نمیییییخوام:19: من عملیاتی که توش بکش بکش نباشه نمیـــــــــخوام :19: پیکان جوانان گوجه ای رو میارم به شرطی که سقفشو برداریم یه دوشکا ببندیم روش که رسیدیم اونجا من طرفدارهای نوکی و سامسونگ و لت و پار کنم:31:... 2 تا آر پی جی هم بزنم وسط محصولات نوکی و سامی که دیگه واسه ما شاخ نشن :27: ... با بقیه نقشت موافقم... نوار هم با من...داوود مقامی رو یادت رفت:13:... سوخت هم مشکل نیست..با بچه های تدارکات صحبت میکنم یه 2 کیلو کیک زرد بیارن با سس مایونز قاطی کنیم بریزیم تو باک..میگن کار اورانیوم غنی شده رو میکنه..این از این..چند تا بمب c4 هم میارم برگشتنه راهها رو باش مسدود کنیم ..سیم خاردار هم بزنیم...فردا 3.5 صبح حرکت...فقط میترسم این خشانت ها رو روحیه لطیف مصطفی اثر بزاره:27:..شایدم پا پس بکشه..من باش گفتمان میکنم اگه راضی نشد 2 تا دیازپام میدیم بش بره هپروت:21: .... برو دارمت !!!نقل قول:
شرمنده...دیگه ظرفیت تکمیله ! ماشین نمیکشه دیگه :27:نقل قول:
منم میام واقعا فوق العاده اس یک ساعت توی یک هفته بدین به من کافیه من سلاح ها رو جور می کنم
نقل قول:
تا حالا مگه گوشی دوربین دار با قابلیت اتو فوکوس با ستفاده از لمس صفحه داشتیم ؟؟
فقط یه پی 990 بود که اونم با دکمه دوربین این کارو میکرد
حالا یه چی به رسید البته شک دارم که اینقدر پیشرفت کرده باشن دوربین های گوشی موبایل
اونم چیزی نیست جز فوکوس کردن بروی اجسامی که لزوما در وسط
صفحه نیستند
و با لمس صفحه در آن نقطه بروی اون جسم فوکوس میکنه !!
باشه حمید قبوله.راس میگی باید این بروبکس نوکیا و مخصوصا سامسونگ(تازگیها خیلی شاخ شدن) رو نابودنقل قول:
کنیم!!ولی فرمانده اینطوری پیکان کارمون رو راه نمیندازه.من میگم یه مزدا 2000 دوکابین ردیف کنیم دوشکارم بزاریم
پشتش.رفتنی دو گروه میشیم شما با پیکان گوجه ای برید منم با مزدا میام اگه نیروی جدید هم بود پشتش سوار
میکنم.منم نگران مصطفام.خیلی حساسه.میترسم طاقت خشونت و خونریزی رو نداشته باشه.حیف که به سیبیلاش
احتیاج داریم وگرنه کاری ازش برنمیاد فقط دست و پا مونو میگیره!!
آخرین خبرها از مصطفی حاکی از اینه که مدیران سایت من و تو بهش مرخصی نمیدن میگن بهت احتیاج داریم
باید یه نفر رو پیدا کنیم تا بجاش کشیک بده.بهش بگو تو بارسلون تعمیر کارهای ماهری هست که میتونن گوشیشو
تعمیر کنن اگه اینو بشنوه با کله میاد.:31:
با اینکه خیلی جوونی ولی اشکالی نداره تو هم بیا.ببینم میتونی با دوشکا کار کنی؟نقل قول:
منم میام واقعا فوق العاده اس یک ساعت توی یک هفته بدین به من کافیه من سلاح ها رو جور می کنم
اگه جواب مثبته مشکلی نیست میتونی بیای.اینم بگم فقط برای تفریح میبریمت هیچ حقی از xperia نداری ها.بعدا
نگو نگفتی!!
شاد باشید!!
حالا که احتیاج به نیرو کمکی شد منم هستم تازه من میخوام با لا نچیکو بیام چی داداش...نقل قول:
به نظر من جای 2تا ماشین خاور بگیریم خیلی بهتره:46:
داداش منظورم رو خوب نفهمیدینقل قول:
تا حالا مگه گوشی دوربین دار با قابلیت اتو فوکوس با ستفاده از لمس صفحه داشتیم ؟؟
فقط یه پی 990 بود که اونم با دکمه دوربین این کارو میکرد
حالا یه چی به رسید البته شک دارم که اینقدر پیشرفت کرده باشن دوربین های گوشی موبایل
اونم چیزی نیست جز فوکوس کردن بروی اجسامی که لزوما در وسط
صفحه نیستند
و با لمس صفحه در آن نقطه بروی اون جسم فوکوس میکنه !!
اون دوستمون گفت که ضربه زدن به ال سی دی کار فوکوس کردن رو انجام میده و دکمه برای فوکوس کردن نداره
من پرسیدم یعنی منظورشون فقط همین بوده و فقط همین کارو میکنه !!!
+++++++++++
بچه ها بسه دیگه
مثلآ تاپیک ایکس وان هستا
اسپم ندید . تا یه جایی گفتید خندیدیم . دیگه کشش ندید
سونی اصلا این سری زنون نزده فلاشش LED هست فکر کنم این دفعه میدون رو داده به جوونانقل قول:
(نوکیا و سامسونگ)
نه من نگفتم که دیگه دگمه ای نداره برای فوکوس گفتم برای راحتی کار می شه از طریق لمس صفحه فوکوس کرد...نقل قول:
به این سادگیها که فکر میکنی نیست.اول باید تست بدی ببینیم میتونی عضو گروه شی یا نه.اتفاقا به یه رزمی کارنقل قول:
احتیاج داشتیم.یه اسم خوب هم باید برای تیممون انتخاب کنیم.سرقت در بیست 20 ثانیه خوبه؟
قابل توجه بقیه دوستان: هر کس خواست عضو تیم بشه باید یه 32 قطعه عکس و کپی از شناسنامه و
کارت ملی بده به حمید.آدرس هم متعاقبا توسط حمید اعلام خواهد شد.
بچه ها در رید صاحابش اومد.نقل قول:
چشم داش بهراد تمومش میکنیم.
خوب دوستان عزیز
حرکت فردا ساعت 3.5 صبح هست...فرودگاه به شکا اس ام اس براتون اراسل میشه تا قابلیت ردگیری نباشه
میبینم که دوستان بعضی دارن من رو دور میزنن..بابا من مغر متفکر تیمم!!!مردین بیایید سایت iq ببینید به 128 من میرسید یا نه...
ضمن اینکه اون نقشه رد گک کنی بود...نقشه و کار هر شخص به شکل پیام خصوصی میاد دم خونتون
مایشنم قصه اش رو نخورید...من خونم رو فروختم یه بنز تو اسپانیا خریده ام اینترنتی!!!برسیم اونجا ردیفه همه چیز
نقل قول:
خواهش میکنم
فوکوسش رو دقیقا نمیدونم
تو ویدئو ها هم ندیدم
فکر نمیکنم فقط با لمس صفحه فوکوس بشه
یعنی فکر نمکنم همچین ساده باشه
حدس میزم روی هر نقطه از تصویری که توی ال سی دی میبینی اگه لمس کنی دوربین همون نقطه رو فوکوس میکنه
یعنی فقط فوکوس مرکزی نیست
شاید مثل دوربینهای حرفه ای فوکوس نقطه ای داره
بازم میگم
این فقط حدس منه
اگه حالت مولتی پوینت باشه که محشره:18:نقل قول:
ولی همون جور که تو پست قبلیم گفتم شک دارم فناوری گوشی های موبایل
در زمینه دوربین اینقدر پیشرفت کرده باشه !!
خوب
فکر کنم حدسم درسته
این ویدئوی 30 ثانیه ای رو ببینید از G900
کد:http://www.youtube.com/watch?v=bqrVMZODg7M
راستی مگه XPeria X1 هم touch autofocus داره؟
g900 رو میدونم اما x1 رو نمیدونم
حيف شد اين همه زحمت كشيدن گوشي به اين باحالي زدن چي ميشد يه فلاش زنون هم ميچسبوندن پشتش؟نقل قول:
با اين حساب قدرت عكس برداري در شب:41::41::41:
گوشی های کا800 و ... که فلاش زنون دارند تا حالا صد تا جا در مورد روشن نگه داشتن فلاش در هنگام فیلم برداری دیده ام که نمیشه. پس فکر کنم دلیلش این باشه.نقل قول:
حيف شد اين همه زحمت كشيدن گوشي به اين باحالي زدن چي ميشد يه فلاش زنون هم ميچسبوندن پشتش؟
با اين حساب قدرت عكس برداري در شب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم نمیشه هر دو را داشته باشد ، ما خودمون انتخاب کنیم؟؟؟!!!
نقل قول:ما هردو را نميخواهيمنقل قول:
همون فلش زنون بودعالي ميشد
واقعا باورم نميشه كه LED دارند ...
از روحيه افتادم يكي بهم روحيه بده :2:
من همون روز اول فهمیدم که c902 هم فلش زنون نداره ولی نگفتم. تو یه سایت خوندم که نوشته بود توی این گوشی از آخرین فناوریها در زمینه فلش استفاده شده. پس انتظار یه فلش در حد کبریت نداشته باشید!
ســـــــــــــــــــلام بچه ها ....
بابا همه چی رو ول کردین چسبیدید به فلاش زنون اگر میخواید عکس برداری کنید خوب یه دوربین 14mpix بگیرید
الان مارکش یادم نیست چیه ... با اون عکس بگیرید یک عمر در کف میمونین ....
بر روی امکانات دیگه بحث کنید همه حالشو ببرند,
شاد باشید.
n96 رو دیدین بچه ها؟
به نظر من یه گوشی اصلا فلاش نداشته باشه خیلی بهتر از اینه که باتریش فقط 3 ساعت و 40 دقیقه دوام داشته باشه
شارژ سری G در زمان مکالمه دیدین؟
12 ساعت
12 ساعت پسر
میدونی یعنی چی؟
یعنی برو حالتو ببر 4 روز بعد بیا شارژش کن
گوشی من 8 ساعت شارژش رو تخمین زدن با اینکه کلی باهاش ور میرم 3 روز بسمه
امیدوارم X1 هم باطری و مصرفش خوب باشه و بالای 8 - 9 ساعت در زمان مکالمه 2G داشته باشه
خوب اخه گوشي K800 فلش زنون داره فمر نميكردم x1 نداشته باشهنقل قول:
شايد اين يه سياست باشه ميدونين چرا ؟
چون وقتي رو K800 فلش زنون ميذاره حتما رو x1 هم ميتونست بزاره
اما چرا نذاشته ؟
من حدث ميزنم با اين كار خواسته گوشيهاي پايينتر هنوز حرفي برا گفتن داشته باشند به عباتي خيلي زود خز نشند و در ثاني پس از فروش خوب x1 فلش زنون را در ورژن بالاتري مثلا x2 ميذاره (و كمي امكانات ديگه) تا اونم فروش خوبي داشته باشه ...
ايني كه گفتين 3 ساعت و 40 دقيقه منظورتون كدوم گوشيه ؟نقل قول:
منظورت N96 هست واقعا ؟
بالا خره باید فرقی بین کمرافون و اسمارت فون باشه دیگه مثلا اگه جی900 فلش زنون داشت دیگه کسی سراغ c902 می رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا گند زده نوکیا با این باتریشنقل قول:
4 ساعت تاک تایم نداره !! البته حق داره اون ال سی دی که ان96 داره باید به برق شهر وصلش کنی
تا جواب بده !!!
الان اون فیلمو دانلود میکنم میبینمنقل قول:
خواهش میکنم
فوکوسش رو دقیقا نمیدونم
تو ویدئو ها هم ندیدم
فکر نمیکنم فقط با لمس صفحه فوکوس بشه
یعنی فکر نمکنم همچین ساده باشه
حدس میزم روی هر نقطه از تصویری که توی ال سی دی میبینی اگه لمس کنی دوربین همون نقطه رو فوکوس میکنه
یعنی فقط فوکوس مرکزی نیست
شاید مثل دوربینهای حرفه ای فوکوس نقطه ای داره
بازم میگم
این فقط حدس منه
بازم دمت گرم
داداش مثل اینکه این گوشی یه اسمارت فون هم اونورتره هانقل قول:
ما هردو را نميخواهيم
همون فلش زنون بودعالي ميشد
واقعا باورم نميشه كه LED دارند ...
از روحيه افتادم يكي بهم روحيه بده
ن95 که کمرا فون نوکیا هست هم فلش ال ای دی داره (چرا راه دور بریم ن96 هم همینه)
در ضمن ک850 هر دو رو داره تازه 3 تا ال ای دی هم داره
باید بیاد ببینیمنقل قول:
من همون روز اول فهمیدم که c902 هم فلش زنون نداره ولی نگفتم. تو یه سایت خوندم که نوشته بود توی این گوشی از آخرین فناوریها در زمینه فلش استفاده شده. پس انتظار یه فلش در حد کبریت نداشته باشید!
آرهنقل قول:
ايني كه گفتين 3 ساعت و 40 دقيقه منظورتون كدوم گوشيه ؟
منظورت N96 هست واقعا ؟
N96 نوکیا
سلام مصطفی ...من از بارسلون پست میدم ... کجایی پس؟؟؟ نکنه اشتباهی سوار هواپیمای لس آنجلس شدی؟؟ :27: این جا جات خیلی خالیه ...بچه ها هه جمعن ... سیدی پلیر هم هست داره تعداد محدودی xperia رو پیش فروش میکنه 1 ماهه تحویل بده :31:... ما خودمونو کشتیم نقشه ریختیم اصلا لازم نبود...نماینده سونی اریکسون منو شناخت اینجا و یه xperia بهم یادگاری داد...عکسم گرفتیم ..حالا میام بهت نشون میدم:46:
تاپیک هم تا اطلاع ثانوی به گند نکشید تا من بیام..وای به حالتون اگه اسپم بدید..من بدم مورد نداره:31:...
غصه نخورید..اینجا من صحبت کردم با دست اندر کارای نوکیا ... میگن تا گوشی وارد بازار بشه روش کار میکنن که انشالا بتونن باتری تراکتور رو روش سوار کنن که 5...6 ساعت و جواب بده ...باتری 950 میلی همینه دیگه:13: این حداقل 1200 میلی رو میخواد ...نقل قول:
اقعا گند زده نوکیا با این باتریش
4 ساعت تاک تایم نداره !! البته حق داره اون ال سی دی که ان96 داره باید به برق شهر وصلش کنی
تا جواب بده !!!
هیوو.من اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شماها نگفتین این سامان که خودش طرح اولیه رو داد کجا رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چون دیدم دست داره زیاد میشه خودم رفتم بارسلون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یا همکاری اسپایدرمن و راکی و چند تا دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبونه یه شبیخون زدیم و یه دونه xperia از تو نماپشگاه کش رفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .منم تو این مدت چیزی نگفتم.ترسیدم شماها بفهمین و بیاین از من بدزدینش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم با xperia آنلاینم و دارم پست میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جون اون تیکه در مورد باطری نوکیا رو خیلی خوب اومدی
سامان گوشیتو که فروختی پس امضاتو عوض کن. 2تا پست که بدی تو هر صفحه باید 20متر اسکرولو بکشیم پایین!
شما چه قدر کاراتون خزه!
باید برید x1 بدزدید. بابا برا من فرستادن. گفتن چون آدم مهمی هستی یکی میدیم بهت هر اشکالی داشت بهمون خبر بده تا برطرفش کنیم. حالا منم میخوام بگم ویندوزو بر دارن به جاش DOS بذارن!
این image stabiliser همون ثابت کننده تصاویر دیگه؟
که توی c902 و g900 هستش.