من تا حالا این مارک رو ندیدم!:18:نقل قول:
میشه یکم توضیح بدی؟ مثلا ساخت کدوم کشوره و چه استانداردهایی داره و چه جایزه هایی برنده شده و قیمتشون چنده؟
Printable View
من تا حالا این مارک رو ندیدم!:18:نقل قول:
میشه یکم توضیح بدی؟ مثلا ساخت کدوم کشوره و چه استانداردهایی داره و چه جایزه هایی برنده شده و قیمتشون چنده؟
منم تا حالا نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
راهی هست بشه فهمید بین maxell اصل و قلابی کدوماش اصل یا نه ؟
پک 10تایی رو میگیرم 5500
ممنون
جدی ؟ عجیبه !!! گرونترین و قویترین برندی هست که دیدم ... البته خیلی کم ازش هست توی اهواز فقط 2 تا فروشگاه دارندنقل قول:
من تا حالا این مارک رو ندیدم!
ساخت تایوانه (اصلی ) و قلابی هم نداره ... Smartbuy
این هم سایتش ... صفا کنید:
کد:http://www.smartbuydisc.com/
کد:http://www.smartbuydisc.com/pro_dvd.htm
از دوستان سوالی دارم .
من هر شب چون از دانلود آفلاین استفاده میکنم حجم زیادی اطلاعات میگیرم .
قبلا رو dvd TDK رایت میکردم ولی گرون شده و به صرفه نیست .
دنبال یه مارک dvd خوب ولی ارزون میگردم .البته میدونم خوب و ارزون با هم چور نمیان ولی باز بین ارزونا کدوم خوبه ؟
من dvd ها رو خیلی تو دست نمیارم و فقط Archive میکنم .
برام صحت اطلاعات و سالم بودن dvd در زمان مهم هست . (پوست پوست نشن )
نقل قول:
سلام
توی مشخصاتش زده 100 سال ماندگاری اطلاعات روی dvd !!!
من اشتباه فهمیدم یعنی ؟
قیمتش چنده ؟
یعنی اگر بزاریش روی تاقچه و هیچ استفاده ای ازش نکنی تا 100 سال عمر مفید داره ولی اگه زیاد از dvd کار بکشی حداکثر 3-4 سال برات کار میکنه و ...نقل قول:
در کل ماندگاری دیسک نوری به طرز استفاده شما بستگی داره .
نگفتی قیمتش چنده؟نقل قول:
البته عجیب نیست که تو اهواز هست چون محل وارداتش همون نزدیکی هاست. با کشتی از تایوان میارن.
اگه ممکنه قیمت تکفروشی یوزر و همچنین قیمت کلی همکار رو لطف کن.
emtec بگیر.نقل قول:
هم فرانسوی و هم تایوانیش خوبن.
قیمت فروش Dvd+r 16x 4.7gb آبی رنک : پک 50 تایی : 14.000 توماننقل قول:
نگفتی قیمتش چنده؟
البته عجیب نیست که تو اهواز هست چون محل وارداتش همون نزدیکی هاست. با کشتی از تایوان میارن.
اگه ممکنه قیمت تکفروشی یوزر و همچنین قیمت کلی همکار رو لطف کن.
تک فروشی : دانه ای 340 تومان
هم Dvd هاش عالیه هم Cd ... کلا حرف نداره .... کیفیت فوق العاده ...
محل فروش : همون سی دی فروشی های معرف زیر پله بازار بزرگ
البته فکر کنم توی تهران و اصفهان و اینا هم گیر بیاد
من که 2 ساله فقط Smartbuy میخرم
اين قيمتهايي كه شما ميگي براي دي وي دي هاي رده ميان قيمت محسوب ميشه. الان در اهواز قيمت دي وي دي Fujifilm 16x 4.7GB ساخت تايوان و يا آلمان چنده؟نقل قول:
قيمت كلي فروشي در مشهد 700 تومان، كلي به همكار كلي فروش 600 تومان،باكس 50 تايي 50x800=40000 تومان و قيمت تك فروشي بين 900 تا 1000 تومان است.
Dvd ؟ چقدر گرون !!!
بله. قیمت همینه. تازه گرون ترش هم هست ولی خیلی کمیابه. مثلا دی وی دی ضد خش اورژینال یاماهای ساخت ژاین.نقل قول:
بگو من بندر آشنا دارم همینطور کارتون کارتون دارن میفرستن برای دوستان ، بفرستیم براتون
اینجا الان پک T-Gate دارن میفروشن : 100 تایی 18.000 تومان DVD-R 16X GradeA
کسی از دوستان تا حالا dvd با قابلیت لیبل فلش خریده ؟ کسی میدونه اینارو کجا دارن قیمتش چنده ؟
لایت اسکریپت منظورته ؟
سی دی اش دونه 500 و دی وی دی اش دانه ای 100 مارک Hp 16x +r
نه اما کارکردش شبیه لایت اسکریپته ولی یه خورده پیشرفته تر وفعلا فقط رایتر های nec از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند
از دوستانم پرسیدن اهواز که نیست
من چند تا سیدی 800 مگابایتی smart buy دارم وقتی با نرو میخوام رایت کنم ظرفیت رو 700 مگا بایت نشون میده.حالا چه جوری 800 مگا بایت روش رایت کنم؟
smartbuy هم مارک کارخونه پرودیسک تایوان ولی از نظر کیفیت به تی گیت نمیرسه در ضمن قیمتش هم بالاس
تی گیت خودش جزو بدترین مارکهاست حالا شما میگید . . .نقل قول:
من هر وقت یکی می خواست پولشو دور بریزه میگفتم تی گیت بگیره!:5:
کلا اولین بارمه حتی از یک کاربر مبتدی این حرف رو میشنومنقل قول:
smartbuy هم مارک کارخونه پرودیسک تایوان ولی از نظر کیفیت به تی گیت نمیرسه در ضمن قیمتش هم بالاس
فعال های بازار بهترین مارک رو Smartbuy میدونند ... T-Gate مفت و ارزان و عمر خیلی کوتاهی داره
خوب درسته Nero برای استاندارد 700 مگابایتی تعریف شده ... شما میتونی تا 850 مگاباست هم overburn کنی .... باید یک دیسک no multisession بسازی و تا 850 مگابایت add کنی و بعد از تست یا simulation رایت کنینقل قول:
بهتره توی نت بگردی ( فکر کنم توی مقالات کامپیوتری بود ) و روش overburn رو بکار ببری
سلام به نظر من الکی بحث می کنید تا وقتی اکثر جنسها قلابی اند نمی شه گفت کدوما خوبند
فکر میکنید جنسی که روی جعبه اش هولوگروم تایوانی خود کارخانه باشه تقلبیه ؟!
البته تقلبی هاش دست شمال کشوری ها میرسه ... اینجا چند فروشگاه هست کارشونه و فقط جنس اصلی میارن : اهواز
منم حرف شما رو تایید می کنم. جنس های اصل هم به وفور یافت میشن. این ماییم که باید سعی کنیم تا متقلبین کلاه سرمون نذارن. اکثر cd و dvd ها هم با کشتی از تایوان میارن جنوب کشور مثل اهواز و بندر عباس بارشون رو خالی می کنن.نقل قول:
درضمن دیگه cd چینی وارد نمیشه(خیلی کم) چون دیگه برای فروشنده ها صرف نداره. الان 99 درصد cd های وارداتی تایوانی هستند. که البته cd های ایرانی هم به اندازه یک سوم وارداتی ها در مغازه ها پیدا میشن. مثل فاینال و اپرو( شرکت فاینال اومد یک سری سی دی با نام اپرو برای صادرات تولید کرد که به علت کیفیت پایین جنسهاشون در خود ایران عرضه شد)، پروبیت و فراسو (که جفتشون واقعا عالی هستند) و ... .
دوستان سلام
من یه مشکل با Burn یه دی وی دی دو لایه (DVD 9 یا DVD+R DL) دارم
درایو من Sony DRU-840A هست،و با برنامه نرو رایت می کنم.دی وی دی که ایندفعه استفاده کرده بودم HP بود و 5000 تومان پولشو دادم و فکر می کردم بهترین باشه..با سرعت 2.4 رایت کردم.اولین باری بود که با درایوم 9 رایت می کردم،که همین بار اول وسط کار ارور داد و سی دی من سوخت.اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
REGISTERED USER شما که چند سال هست از این مارک دیویدی استفاده میکنی میشه بگی کیفیت دوام و موندگاری این دیویدی smart buy چقدر هست؟
روش نوشته 100 سال (واقعا هم راست میگه، البته اگر بزاری روی تاقچه و فقط نگاش کنی) اما عمر متوسطش (بسته به طرز استفادتون) چار پنج سالی میشه.نقل قول:
من کلا از قدیم فقط سی دی و DVD مارک smartbuy می خریدم ... اگر بد بودند مطمئن باش عوض می کردمش :10:نقل قول:
تقلبی این smart buy هم اومده ؟ اگه اومده طرز شناساییش چیه؟ ممنون میشم توضیح بدید
دوست عزیز من کاربر تازه وارد سایتم ولی اطلاعاتم در مورد مدیا خام و کارخانه های سازنده خیلی بالاس
اسمارت بای دیسک خوبیه ولی ساخت پرو دیسک کارخونه پرودیسک تو رنک هفتم کارخونه های تاپ ولی تی گیت ساخت رایتک که دیسکای معروف دنیارو تولید میکنه
من خودم ندیدم اما پک های اصلی برچسب و هولوگروم دارند که مشخصه مارک اصلیه ... کلا تقلبی اش نیستنقل قول:
T-Gate کیفیتش خوبه همراه قیمتش اما ماندگاری اش صفر ... من یک پک 16X DVD-R داشتم سال گذشته موزیک ریختم توش ... الان از کار افتاده و unreadable شده !نقل قول:
دوست عزیز من کاربر تازه وارد سایتم ولی اطلاعاتم در مورد مدیا خام و کارخانه های سازنده خیلی بالاس
اسمارت بای دیسک خوبیه ولی ساخت پرو دیسک کارخونه پرودیسک تو رنک هفتم کارخونه های تاپ ولی تی گیت ساخت رایتک که دیسکای معروف دنیارو تولید میکنه
مطمئن باش مارک های معتبر هم قیمتشون بالاتر از اونی هست که ارزش خرید پکی رو داشته باشه
کسی که جواب ما رو نداد، ولی من خودم به یه نتایجی رسیدم که شاید دوستان استفاده کنند:
1- رایتر سونی مدل DRU-840A که اگه اشتباه نکنم آخرین مدل سونیه قابلیت رایت DVD-ROM نداره و فقط قابلیت رایت DVD DL +R.چون در حالت DVD Video برای Nero حالت پیش فرض برای رایت Automatic هست،برای اینکه کیفیت خفن باشه حالت DVD Rom رو انتخاب می کنه.
2- تو سایت cdfreaks.com تست این رایتر نشون میده که با Firmware SS01 فقط حدود 87 درصد رایتهای دولایه موفقیت آمیز بوده که به نظر من درصد چندان خوبی نیست.
3- بعد از رایت این سه تا دیسک من به این نتیجه رسیدم که از خیر دیسک دو لایه گذشتن بهتر از این خرج زیاده،قیمت دیسکهای دو لایه از 3000 تومان (Philips) تا 8000 تومان (Sony) متغیری که با این قیمت میشه از 10 تا 25 تا دیسک معمولی گرفت،پیشنهاد من اینه که تا وقتی مجبور نشدید برای کارای آرشیو یا ویدئو ازش استفاده نکنید.چون :
4- نتایج آزمایش Nero Disc Speed رو میذارم ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید PIE و PIF در حد بالایی هستند،درست در لحظه تغییر لایه خطاها به شدت بالا میره.امتیازا هم که بیسار پایینه.
آزمایش اول مربوط به HP و دومی مربوط به TDK هست،که جفتشون 5000 تومنه.
امیدوارم استفاده کرده باشید.
میشه نتیجه اسکن samrt buy رو اینجا قرار بدید ؟
من تو cdfreak نتونستم چیزی راجع به smart buy پیدا کنم . میشه اگه چیزی از مقایسه دیویدی ها تو اون سایت پیدا کرده لینکی ازش بده. ممنون میشم
و بهترین Dvd از لحاظ ماندگاری؟
قیمتش هم مهم نیست.
T-gateیه مدل دی ویدی گلد آرشیو داره که روش زده 24k Goldکه رویش از طلای بیستو چهار عیاره و 300 سال گارانتیه حفظ اطلاعات داره ولی یکم گرونه حدوده 4000تومانه دونه ای تو ولیعصر هم میتونی گیر بیاری
تو dvd هاي RW موقع پاك كردن فايل هاي dvd حالت full بهتره بزاري يا حالت quick اصولا چه فرقي با هم دارن ؟
سلام لنز دی وی دی یا سی دی دی ازکجا میشه گیر اورد