پینگ داخل بازی با پینگ سایت کلا فرق دارهنقل قول:
من پینگم تو کانتر 40 و تو یاهو 140
اگه از سرور های ایرانی بازی کنی پینگت خیلی بهتر می شه
Printable View
پینگ داخل بازی با پینگ سایت کلا فرق دارهنقل قول:
من پینگم تو کانتر 40 و تو یاهو 140
اگه از سرور های ایرانی بازی کنی پینگت خیلی بهتر می شه
سلام دوستان من دونباله برنامه بن و آنبن کردن در بازی wow هستم ممنون میشم اگه کمکم کنید:10::10::10::10:
یک سوال از کجا بفهمم پینگ من چنده؟
نقل قول:
از طریق این سایت می تونی
اول بگذار صفحه فلش صفحه اول دانلود شه بعد روی بیگن تست کلیک کن اول پینکت رو میگه بعد سرعت دانلود رو و بعدش هم سرعت آپلود رو بهت می ده . زیر تصیویر نهایی هم نوشته کپی اون اینک تصویر هست می تونی اون رو کپی کنی .
RL]http://speedtest.net/[/URL]
اینم سرعت 128 من
زرشک این isp هارو باید گردن زد
کد:http://www.speedtest.net/result/576689412.png
تو دنیا 192 کشور هستش ایران 186 کشور از نظر سرعت اینترنت هستش حتی از افغانستان و عراق جنگ زده هم سرعتش کمه
یه روزی بود وقتی امریکا به افغانستان حمله کرده بود جوک درست می کردیم می گفتیم امروز فرداست که افغانستان از ما جلو بزنه 10 سال نشد جلو زد . حالا 10 سال بعد هم از علم پزشکی که ایران در خاور میانه اول هست جلو می زنه حالا ببینین .
پینگ من 400 هست.خوبه؟
---------------------------------------------------------------------------------
من تو این تایپیک یک مشکل دارم اما تایپیک خوابیده.مال بازی cod4 برید یک سر بزنید لطفا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195941&page=59
من ISP شهراد هست
پینگ یاهو هم 250
حالا این Latency تو کانتر یعنی چی ؟همون پینگه ؟کمتر باشه بهتره یا بیشتر
بعضی وقتا پینگ رو پایین نشون میده ولی اگه به TTL نگاه کنید میبینید داره عوض میشه ، یعنی Routing مشکل داره و شما احساس پینگ بالا داریدنقل قول:
در حال حاضر فکر کنم به خاطر قطع شدن 50 درصد پهنای باند اینترنت در ایران پینگا پایینه .
من که خودم پینگم بعضی موقعا زیر 200 هست و بعضی موقعا بالای 300 یا حتی 600
بستگی به سروری داره که شما به اون وصلید.
من از کجا میتونم پینگ خودم رو ببینم .... ؟
128 کیلوبایت دارم ... نمیدونم چرا تو اکثر بازی ها لاگ میزنه ... مخصوصا wow
shoma mitoni az siteestefadeh konin va nazdiktarin servero entekhab koninکد:www.gametracker.com
مال من اینجوریه خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب میشه گفت ! اما بخوای مثلا Cod4 بازی کنی فکر کنم فقط بتونی توی سرور های ایرانی بدون لاگ بازی کنی :31:
من که صبانت دارم 128 هم هست با 230 KB/sec دانلود می کنم هیچ کار هم نمی کنم تو بازی ها هم مثل cod 6 اگه سرور ایرانی پیدا کنم معمولا پینگم زیره 150 نهایتا 200
حل شد....................نقل قول:
برای من 304 هستش....
در بازی چطور میشه فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
من که تو GARENA بازی میکنم خیلی گیر میکنه مخصوصا 3به 3 به بالا....
1به 1 کمتر گیر داره.......
چند تا سوال:
1- من 128 دارم سرعت دانلودم حد اکثر 14 هست خوبه؟ 1 ساله 150 تومن گرفتم:5:
2-خودتون نگا کنین اینقدر تفاوت!!!
(البته من تهرانی نیستم اهل گلستانم گفتم شاید اینجا فرق داشته باشه)
:31:
بی زحمت اینجام برین یه سری بزنید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4725639#post4725639
سلام تو بازي battlefield2 موقعي كه ميخام انلاين بازي كنم با اين كه اكانت دارم به سرور وصل نميشه؟؟
پينگ بين 400 تا 600
چه طوری میتونم از speed test
تست سرعت بزارم؟
نقل قول:
نظر منو بخوای میگم دارن سرتو کلا میزارن من 128 دارم 220 kb/s سرعت دانلودمه یک سال برام در میاد 160000 تومن:20:
ایشون نامحدود گرفتن به احتمال 99درصدنقل قول:
ولی مال شما محدود هست
مثلا برای یک ماه میتونید 5 گیگ دانلود کنید ( مثلا 5 گیگ )
من adsl 512 پارس انلاین دارم این هم وضعیت ping ام هست چه کار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بالاخره چه ککار کنیم من هم pingam بالاست سالی 1 بار تو گارنا کسی رو میبینم چه کنم پایین بیاد؟
اگه كسي راه حلي داره بگه ، من تا يكي دو سال پيش پينگم خوب بود و از 70 بيشتر نميشد ولي تو اين چند روز اخير پينگم شده بالاي 200 و گاهي به 1000 هم ميرسه و تو بازي واركرافت [Garena] لگ دارم !
اينترنتم Shatel هستش با سرعت 128
Plz Help Me !
داشتم تو اينترنت چرخ ميزدم اين سايت رو ديدم ، راستش خودم ترسيدم امتحان كنم ، يكي انجام بده ببينه درست ميشه يا نه ، جوابشو به ما هم بگه!
ممنون
سايت :
کد:http://www.pardisgame.net/thread-4054.html
همگی سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با نرم افزار Game Ranger فیفا 10 بازی میکنم، و همینطور با Xfire بازی Call Of Duty 2 , Modern Warfare. اما مشکل اساسی من بالا بودن پینگم هست! (در حدود 300 تا 400) "و سرعتم 128 نامحدود هست" این بالا بودن پینگ باعث میشه که استعدادم رو نتونم تو بازی ها نشون بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوالم اینه که آیا با پایین آوردن روزولیشن گیم آیا میشه پینگ کمتری گرفت؟
یا اصلا راهی برای پایین آوردن این پینگ لعنتی هست!؟؟
آیا با سرعت 128 معقولانه هست که من میشینم پای فیفا و Call Of Duty؟
کسی میتونه به صورت تقریبی بگه در صورت بازی کردن بر حصب اینکه اینترنت من از نوع محدوده در یک ساعت تو یک بازی معمولی چقدر میتونه مصرف کنه
( 1 ساعت چند Mb )
بستگي به بازي اي كه ميكني داره .
ثلا من خودم کانتر بازم مقدار سند و رسیوت تو بازیه کانتر به 8*8 میرسه البته می تونی با کانفیگ تغیر بدی ولی خب کیفیت بازی کم میشه در ثانیه 8 کیلو سند 8 کیلو رسیو!نقل قول:
ببین برای این که پینگ خوبی داشته باشی توجه داشته باش که قبل از هر تلفنی توی خونه و هر وصیله ای که به خط تلفنت وصل میشه حتما اسپیلیدر نصب کن
2- سعی کن یک خط مستقیم از ورودی تلفن خونه برای اینترنت خودت داشته باشی
3- اگه نویز تلفنت زیاده ( تلفن را بردار 1 شماره بگیر و خوب گوش کن اگه صدای خش خش داشتی نویز داری) از ورودی خونه چک کن اگه اونجا مشکلی نداشتی پس سیم کشی داخلیت خرابه
4-برا مرکز مخابراتی خود (MDF) تماس بگیر و بگو روی خطط نویز زیادی دارند
سلام.
آیا نورتون رو پینگ تاثیر داره؟ این نورتون من دائم خودش رو آپدیت میکنه و میگه مثلا دو دقیقه پیش آپدیت شده.
آیا این آپدیت ها دلیل افت پینگ منه؟؟؟ یا میشه آپدیت اتوماتیکش رو آف کرد؟
-----------------------------------
کسایی که پینگشون یه نمور بالا هست میشه یه کاری کرد 50 تا اینطورا بیاد پایین با برنامه ی battle ping
خوبه
ولی بدی ای که داره اینه که خریدنیه . یه 30 دقیقه نمیشه بیشتر ازش مجانی استفاده کرد
BATTLEPING
سلام
من اطلاع زیادی از بازیهای آنلاین ندارم .....
چیزی که فهمیدم یه پینگ هر چی پایینتر بهتر میخواد ....دیگه چی میخواد؟!!
منظورم سی دیه بازی هست ؟! باید ارجینال باشه حتما ؟؟
دوستان منم 512 دارم ولی مشکل اینجاست که سرعت دانلود رو مینویسه 0/50 و سرعت اپولود رو 0/38،میشه کاری کنم از سرعت اپولود کم بشه و به سرعت دانلود اضافه بشه؟؟؟
نه نمیشه:27:نقل قول:
دوستان
من اگه سریال اورجینال NFS HP رو بگیرم بعد به کدوم سرور وصل میشه؟؟؟ --> EA؟
اگه تو ایران کسی نباشه میشه با کشورای دیگه با پینگ کم بازی کرد بدون لگ؟؟(مثله سرورای کانتر در ایران)
نه عزیز اون سرور هایی که توی کشور های خودمون هستند بهشون می گن سرور زامبی !! یعنی یه سیستم قوی دارن به اینترنت با پهنای باند خوب که ما بهشون وصل میشیم و بازی می کنیم و اصلا هم ربطی به شماره سریال بازی ها نداره و یه جور هایی برای بازی های کپی و غیر قانونی استفاده میشه نمونش هم COD MW1 , COD MW2 .... ...نقل قول:
دوستان
من اگه سریال اورجینال NFS HP رو بگیرم بعد به کدوم سرور وصل میشه؟؟؟ --> EA؟
اگه تو ایران کسی نباشه میشه با کشورای دیگه با پینگ کم بازی کرد بدون لگ؟؟(مثله سرورای کانتر در ایران)
شما اگه شماره سریال یه بازی رو بخری مثل اینه که بازی رو قانونی (_اورجینال ) تهیه کردی و به سرور هایی که شرکت سازنده اون بازی برات تدارک دیده وصل میشی که ممکنه توی منطقه آسیا باشه یا جاهای دیگه ......معمولا توی هر منطقه چند تا سرور می زارن تا هم فشار پایین بیاد و هم پینگ بازی کننده ها کم بشه ....
باید دید سرعت اینترنتتون چنده .. برای بازی ماشین 128 با پینگ 250 دیگه بالاتر نباید باشه .. هر چی سرعت بالاتر ، پینگ هم کمتر ...البته به شرکت ارائه دهنده اینترنت هم مربوط میشه...
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس میشه بازی کرد!!!!
من الان 256 دارم پینگ از سایت گوگل گرفتم 200ms هستش فکر می کنید بتونم بازیای اورجینال رو راحت بازی کنم؟؟
آره برو حالشو ببر !!!! عید خوش بگذره با بازی آن لاین ...نقل قول:
ممنون از پاسختون
پس میشه بازی کرد!!!!
من الان 256 دارم پینگ از سایت گوگل گرفتم 200ms هستش فکر می کنید بتونم بازیای اورجینال رو راحت بازی کنم؟؟