زياد خوشحال نباش چون داره i450 سامسونگ مياد ايران:46:نقل قول:
Printable View
زياد خوشحال نباش چون داره i450 سامسونگ مياد ايران:46:نقل قول:
من که خوشحال نیستم ولی مثه اینکه شما خیلی خوشحالی .....حالا چه ربطی به حرف من نداشتنقل قول:
فکر کنم چیز باهالی باشه
ولی طراحیش زیاد جالب نیست
شما برو توی تاپیک مربوطه عکسهاشو نگاه کن . من که کف کردم از طراحیش
آره همین الان دیدم
باهال بود
از پشت قشنگه ولی ار جلو...
با سلام
اول بگم ما قصد دعوا نداریم
دوم کسایی که میخوان در مورد طراح ظاهری گوشی با سامسونگ رقابت کنن برن U900 Soul رو ببینن
سوم این گوشی برای قرار گرفتن در برابر گوشی های دوربین دار شرکت های دیگه است (به نظر من) البته بماند که حرفهای خیلی بیشتری علاوه بر دوربینش داره!
ببخشید که عکساش یه کم بزرگه
اینم چند تا عکس از G810 که توی نمایشگاه گرفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز ...
هیچکس نمیتونه به زیبایی U900 Soul شک کنه , البته نظر شخصی من اینه که هیچکس نمیتونه به زیبایی گوشیهای سامسونگ شک کنه ....
سایت GSMArena هم گفته زیباترین و خوش دست ترین گوشیی که تا به حال دیده U900 Soul هستش ...
کلا گوشیهای سری Soul زیبا هستن و G400 Soul هم که به تازگی معرفی شده جزء بهترینهاست ...
موفق باشی ....
این گوشی خوشگله رو نگاه کنید . البته چون خیلی خوشگل جای خواهرتون بهش نگاه کنید من غیرتی میشم :d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم واسه بحث هاي شما تنك شده بودز
اینم شد گوشی ........................! دکمه قبول و قطع مکالمش زیرش قرار داره!! یعنی چی؟؟؟؟ ( یه For با ایندکس n+n ، دی.!)
تنوع همینه دیگه...........
منم چشمم به این عکس خورد تعجب کردم یعنی چی چرا اینجاست؟یعنی هر وقت میخوای تماس برقرار کنی هم باید اسلایدش رو باز کنی و هم باید اون دکمه رو بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
بجه ها اسپیکرش کجاست؟نشد سامسونگ یه گوشی بزنه که صداش یه نمه بلندتر باشه فکر کنم همون قسمتی که صدا برای مکالمه هستش مال اسپیکرش هم هست.
کسی در مورد کیفیت صدای این گوشی چیزی میدونه و اینکه قیمت احتمالی اون چقدره؟
من شنیدم صدا و بلندی خوبه . ولی اسپیکر نداره .
درضمن اگه بخوای با شماره جدیدی تماس بگیری مجبوری در گوشی رو باز کنید پس در نتیجه دکمه قطع و وصل تماس هم باید اونجا باشه اگه هم شماره توی حافظه باشه اصلا لازم نیست بازش کنید روی اسم طرف آپشن رو میزنی و دکمه call رو فشار میدی . علکی ایراد نگیرد .
سلام به همگی ...
مهیار درست میگه ... من فکر میکنم همون 2 دگمه منو هنگام مکالمه به کلید قطع و وصل تبدیل میشن ...
ببخشید اگه اسپیکر نداره ؟؟؟ پس این چیه ؟؟؟؟ !!!!
کسی در مورد قیمت احتمالی آن و اینکه کی به بازار وارد میشه اطلاعی داره؟اگه قیمتش از ان95 هشت گیگ بالاتر باشه زیاد ارزش نداره.فلاش زنونش هم توی ریویو که دیدم از ان82 هم ضعیفتره.ولی عکساش خیلی خوبه.
در ضمن سی پی یو این گوشی مثل ان95 هشت گیگ میمونه در کل چه تفاوتهایی از لحاظ سخت افزاری ما بین جی810 و ان95 هشت گیگ وجود داره؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم سی پی یو ی جی 810 330 مگا هرتزیه
که فکر کنم کافی باشه
سلام به همگی ....
G810 پردازشگر 330 مگاهرتزی داره ولی N95 8GB پردازشگر 333 مگاهرتزی داره ... G810 از IceMobile amplifier استفاده میکنه که N95 فکر نکنم داشته باشه ... G810 توی سیمبینش از Qualcomm MSM6260 استفاده کرده که نوکیا اجازه استفاده از این کارو توی هیچ کدوم از گوشیهاش نداره بکنه .... چیپ ست N95 رو نمیدونم ولی G810 از چیپ ست TI OMAP 2430 استفاده میکنه که شامل 2D/3D-accelerator هستش که جون میده واسه بازی و ویدیوهای سه بعدی ... رم G810 اینطور که میگم 84 مگابایت ( مطمئن نیستم ) ولی N95 8GB رم 128 مگابایتی داره ...
به نظر من الان نمیشه این 2 گوشیو مقایسه کرد آخه تا G810 نیاد که نمیشه نظر داد !
موفق باشین ...
علی جون الان گوشی نداری؟جی800 رو چه کردی؟نقل قول:
Qualcomm MSM6260 یعنی چی؟ از قیمت احتمالیش خبر نداری؟هم قیمت ان82 باشه خوبه در ضمن رم 8 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟نقل قول:
مشتری خوب پیدا شد ما هم فروختیمش (380 تومن)نقل قول:
علی جون الان گوشی نداری؟جی800 رو چه کردی؟
سلام زیمکا جان ...
Qualcomm اسم یک شرکت مخابراتی هستش که امکانات وسیعیو دراختیار کاربر میزاره .... البته توی ایران فکر نکنم کاربرد داشته باشه .... خودم هم باهاش کار نکردم...
با این که خودم از طرفداران سرسخت سامسونگ و بالاخص طراحی هاش هستم اما مطمئنم که این سیستم عاملی که سامسونگ رو G810 قرار داده خالی از اشکال نیست اما نوکیا چند سال که داره از سیستم عامل سری 60 توو گوشی هاش استفاده می کنه و عملا به مشکلاتش و طریقه ی حلشون واقف تره تا سامسونگ...
منم نگران همينم.نقل قول:
از محدوديت برنامه هاش همين بس كه تو موبايل رويو نوشته بود هيچ برنامه ديگه اي با gps ش مچ نميشه و فقط با برنامه خودش كار ميكنه. خب اين يعني بلا استفاده شدنش براي ما ايرانيا.
و اینک سلام..........................
و سال جدید برهمگان مبارک.................................!!!
دوستان خواهشن نوکیا رو با سامسونگ قیاس نکن!!!!! نوکیا اگه 50 سال دیگه هم گوشی سیمبین بزنه بازم توش مشکل داره!!!! در ضمن سامسونگ اولین گوشی سیستم عامل دارش که نیست که ندونه چی به چی هست!!!!!
یه چیزه دیگه ساموسنگ برای همه استفاده کنندهاش احترام قائل هست ، مثل نوکیا تحت کفالت جایی نیست که مجبور باشه به یکی خدمات بده به یکی نده.!!!
برای بحث و تبادل نظر در مورد 2 اسمارت فون بی رقیب دنیا در حال حاظر:
(ان95 8گیگ و سامسونگ جی810)
برید به این ادرس...
ممنون...
این اسپیکر نیست . یه طرح که بالا و پایین گوشی وجود داره . اگه توی این عکس دقت کنی میبنی که کاملا بسته هستش این شیارها . اسپیکرش همون گوشیشهنقل قول:
سلام مهیار جان ...
درسته این اسپیکر نیست !
صداش کاملا شبیه G800 هست ... البته GSMArena گفته ...
موفق باشی ...
ای بابا ! این که خیلی ضایعه....نقل قول:
بد شد............................
ممنون
مشکل بعدی جی 810 طبق گفته ی جی اس ام آرنا...
گفته : کیبرد این گوشی افتضاحه(دقیقا همین کلمه ی افتضاح).گفته که در نگاه اول خوب به نظر می رسه ولی موقع شماره گیری و تایپ پیام کوتاه خیلی اذیت می کنه و دکمه هاش خیلی سفت و سخت هستن و در کل اصلا دست باهاش راحت نیست.
سلام به همگی ...
ببخشید نمیدونم چرا دوستان از جمله مشکل بعدی G810 استفاده میکنن .... مگه چندتا از مشکلاشو دیدن که میگن مشکل بعدی ...
G810 اسپیکر جدا نداره ولی کیفیت صدای خوب و نویز کمی داره .... صداش شبیه G800 هست با این تفاوت که از هدفون 3.5 میلیمتری استفاده میکنه ...
دوست عزیز GSMArena احتمالا صفحه کلید G810 رو با صفحه کلید گوشیهای دیگه سامسونگ مقایسه کرده و اینکه اشاره بیشتری به دگمه های 5 و 8 به خاطر اینکه یک نوار فلزی دورش هست کرده .... امیدوارم مشکل زیادی در نسخه اصلی نباشه ...
موفق باشین ...
ايول...نقل قول:
اينو خوب اومدي.:46:
ما که کف کردیم این گوشی نیومد
اگه بیاد دیگه کسی G800 نمیخره
حالا مثلا چه خدماتي تا حالا به شما داده كه نوكيا نداده ؟نقل قول:
درسته.چه خدماتی؟اگه هم خدماتی بده که نوکیا نداده باشه مطمئن باشید توو خارجه...والا که توو ایران هر دوتا تقریبا مثل هم هستند.نقل قول:
حدود 10 روز دیگه از این پس من این گوشی حالت اویلبل میگیره !
بابا نزارید تاپیک بره پایین!داشت خوب پیش میرفت!!!