الان کامپیوترو روشن کردم خوب شدنقل قول:
Printable View
الان کامپیوترو روشن کردم خوب شدنقل قول:
با سلام.....
من مي خواستم بدونم چطور ميشه فيلم با كيفيت DVDRip كه روي DVD هست رو تغيير فرمت داد تا در VCD قابل پخش باشه.
||سپاس**
/^يا حق^/
با نرم افزار های کانورتر میتونید به فرمت های قابل پخش در VCD تبدیل کنید.نقل قول:
با خود Nero هم ميشه اين کار رو انجام داد اما چون فيلم Rip هست ممکنه بعد از کانورت حجمش بيشتر از يک سي دي بشه و Nero اون رو نتونه رايت کنه.نقل قول:
براي اينکار مي تونيد از برنامه هايي مثل Video Convert Master يا jetAudio استفاده کنيد و در صورتي که حجمش بيشتر از حجم يک CD بود اون رو اسپليت کنيد.
نقل قول:با سلام...نقل قول:
دوست عزيز اين اسپليت چيه مي شه يه توضيح بديد..!!؟؟
در مورد زير نويس چي، اونو چيكار كنم؟
||سپاس**
/^يا حق^/
يعني اگه حجمش بيشتر از 700 مگ باشه (که نشه روي يک سي دي رايت کرد) اون رو تبديل به دو قسمت کرده و در دو CD رايت کنيد.نقل قول:
دوست عزيز اين اسپليت چيه مي شه يه توضيح بديد..!!؟؟
فيلم و زيرنويس رو همنام کرده و با JetAudio فيلم رو با فرمت VCD کانورت کنيد. خودش بهمراه زيرنويس کانورت ميشه. (قبلش هم ميتونيد رنگ، فونت و سايز زيرنويس رو تعيين کنيد.)نقل قول:
در مورد زير نويس چي، اونو چيكار كنم؟
دوستان زیر نویس فیلم "Cloverfirld" رو من از توی فروم دانلود کردم و فایل IDX/SUB رو کنار فایل اصلی فیلم گذاشتم ، ولی نمی تونم با اجرا کردن فیلم اونو ببینم ، منظورم اینه که توی فیلم مشاهده نمی شن . . .:19:
لطفا بگید بهم که مشکلشون چین ؟؟؟ :41:
سلامنقل قول:
من همون زیرنویس رو دارم استفاده میکنم
مشکلی نداره
از چه پلیری استفاده میکنید ؟
【ツ】
جدی میگی رییس ؟؟!! من از JetAudio 7.1.0 استفاده می کنم ، همهی فیلم هام رو با همون می بینم و هیچ مشکلی هم با زیر نویس ها ندارم !! نمی دونم این یکی چرا اینجوری شده . . .نقل قول:
میتونید کمکم کنید . . .:41:
1. شما مطمئنی که هر 2 تا فایل رو با فیلم "دقیقا" هم نام کردی؟
2. از KM Player استفاده کن. بعد از باز کردن فیلم هر 2 تا فیل زیرنویس رو انتخاب کن و بیار روی پلیر ولش کن (Drag & Drop ) ببین مشکل حل میشه؟
دست شما درد نکنه دیگه ! این چیزای جزیی رو که می دونم . . . :27:نقل قول:
مشکلم حل شد ، البته انقدر تابلو بود که شاید باورتون نشه ، ولی اینجا نمی نویسم . . . :5:
خب اگه تابلو بوده شاید همین بوده که من گفتم دیگه :دی:31:
در هر حال من نمیدونستم اطلاعات شما در چه حده دوست عزیز. قصدم کمک بود. امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم.:11::11:
سلام دوستان
من با kmplayer يك مشكل عجيب دارم
من اين نرم افزار را هم بر روي كامپيتر رو ميزيم دارم و هم بر روي لب تاپ و جالب اينجاست كه فيلمهاي با پسوند rmvb را در كامپيوتر رو ميزي بدون مشكل باز ميكنه ولي در لب تاپ صداي اين نوع فايلها را پخش نميكنه كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
K Lite رو نصب کنيد شايد مشکل تون حل بشه.نقل قول:
ولي در لب تاپ صداي اين نوع فايلها را پخش نميكنه كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
ايا ميشه فيلمو با زيرنويس تو Wmp خود ويندوز نگاه كرد؟
نقل قول:
ممنون ولي اين klite چي هست از كجا بايد نصب بشه
سلام.نقل قول:
مجموعه از کدک های تصویری و صوتی
با یک سرچ توی گوگل میتونید پیداش کنید .
توی انجمن نرم افزار هم بخش مولتی مدیا اگه اشتباه نکنم پیدا میشه.
نصب میکنید هرجا که دلتون خواست و تموم.
چون زياد با Media Player کار نکردم دقيق نمي دونم. اما اگه فـيلتر VobSub رو نصب کنيد اين کار انجام ميشه.نقل قول:
K-Lite Codec Pack منظورم بود. تو گوگل سرچ کنيد راحت پيدا ميشه.نقل قول:
با سلام ..نقل قول:
دوست عزيز مي تونيد از لينك زير استفاده كنيد،تمامي ورژن ها توي اين تاپيك هستند.
||سپاس**:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=78102
/^يا حق^/
سلام دوستان
من فیلم "Closer" رو دانلود کردم ، ولی این زیرنویس فارسی ای که توی فروم هستش با اون مطابقت نداره ! یعنی اون یه مقدار جلوتر از فیلم هست . خود فیلمی که دانلود کردم یه زیرنویس انگلیسی همراهش بود که اون کاملا باهاش مطابقت داره ، اون رو آپلود کردم و میگذارم اینجا ؛ کسی میتونه زیرنویس فارسی ای که مطابق با این انگلیسیه باشه رو برام درست کنه و در واقع اون زیرنویس فارسی رو شیفت بده ؟؟ :41:
خیلی ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه :11:
کد:http://www.69mb.net/users/walling/Closer%202004%20en.rar
سلام.نقل قول:
چون ورژن های ویدیویی مون فرق میکنه چنین چیزی ممکن نیست من یکی رو که خودم تنظیم کردم رو براتون میذارم شاید به دردتون خورد
یعنی چی ؟ یعنی اون فیلمی که من دانلود کردم با اونی که بقیه دارن فرق میکنه ؟! :18: اگه اینجوری باشه که آخر بدشانسیه . . .:41:نقل قول:
آخه زیرنویس اینگلیسی ای که مطابقت با فیلم داره از اینجا شروع میشه :
1
00:02:29,087 --> 00:02:30,964
Hello, stranger.
ولی زیرنویس های فارسی که برای این فیلم هستند از اینجا شروع میشه :
1
00:02:33,442 --> 00:02:35,410
.سلام غريبه
حالا من چکار باید بکنم :9::23: .... راستی یادم رفت اون فایلی هم که شما لطف کردید همین جوریه . . .
subtitle Workshop رو باز کن. ساب رو لود کن! کنترل-دی بزن منهای 4.355 رو انتخاب کن اوکی کن و ذخیر کن!نقل قول:
فرمت زیرنویس SRT هستا ! میشه بازم اینکارو کرد ؟ در ضمن این برنامه رو از کجا دانلود می تونم بکنم ؟؟نقل قول:
با سلام...نقل قول:
دوست عزيز بفرما:
||سپاس**:11:کد:http://www.urusoft.net/download.php?id=sw&mirror=1
/^يا حق^/
با سلام....
دوست عزيز اين آموزش برنامه subtitle Workshop مي تونيد استفاده كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
||سپاس**
/^يا حق^/
از وقتی ويندوزم رو عوض کردم ، بعضی از Player ها فيلم های AVI رو به صورت سوتی نشون ميدن !
چطوری بايد درستش کنم ؟
احتمالا بدليل نصب نبودن codec هاي مربوطه هستش. K-Lite رو نصب کنيد مشکل حل ميشه.نقل قول:
km player نصب کن خیال خودت رو راحت کن
جمیعا سلام
آقا اینا رو ول کنین... کسی میدونه چی جوری میشه زیرنویس رو به یک فیلم Divx بچسبونیم و ذخیرش کنیم؟
طوری که انگار خودمون فیلم دی وی دی رو با زیر نویسش ریپ کرده باشیم...
ملتفتین که چی میگم؟ جونه مولی یه ترفندی پیدا کنید، خیر دنیا و آخرتتون تو اینه:دی
من که هر کاری کردم نشد...!
عزت زیاد...
در JetAudio کليدهاي ترکيبي Ctrl + 0 رو بزنيد بعدش خودتون متوجه ميشيد بايد چيکار کنيد.نقل قول:
wwoooww
Superly Done
Thank You So Much...
ببخشید جو گرفت:دی
دمت جیز داداش... تا حالا کجا بودی پس؟؟؟
1000 در دنیا 1001و خورده ای در آخرت خدا نصیت کنه ! من از بچگی دنبال برنامه ای بودم که این عملیات خطیر رو انجام بده.
دستی باید تا معجزه ای فرود آید... یاحق...
ممنون لطف داريد.
با TMPGEnc XPress هم ميشه اين کار رو انجام داد اما مسخره بازي داره و به فيـلتر VobSub و اينطور موارد نياز داره ولي با همين JetAudio سريع تر و راحت تره.
دوستان بيچاره شدم لطفا هر کي مي دونه کمک کنه
چيزي به پايان زيرنويس نمونده بود يعني تا دو سه روز ديگه تموم بود.
زيرنويس (سي دي 1) تو Subtitle Workshop باز بود داشتم يه سري تغييرات درش اعمال ميکردم يه دفعه بر حسب يه اتفاق سيستم ري استارت شد. الان کل زيرنويس شده فاصله و هيچي نداره فاصله يعني اينطوري شده: همش پر فاصله شده و هيچ متني نداره و هيچ کاريش هم نميشه کرد.
لطفا اگه راهي هست بگيد. من که ديگه اصلا انگيزه و حوصله اينو ندارم که زيرنويس رو از صفر شروع کنم.
تو رو خدا هر کي بلده کمک کنه. الان خيلي خيلي خيلي ناراحتم.
دوست عزیز ، شما که این همه وقته داری اینهمه زحمت میکشی ، خب پسر خوب یه پشتیبان ازش تهیه میکردی. بزار امین بیاد ببینیم کاری بلده؟ از بچه های قسمت نرم افزار هم بپرسی بد نیست. شاید بتونن یجوری Restoreش کنن.
خب يوسف جان تا حالا اصلا چنين مشکلي سابقه نداشته پيش بياد. براي همين هم ازش بکاپ نگرفته بودم.
البته زيرنويس سي دي دوم سالمه اما نصف بيشترش که مال همون سي دي 1 بود که پريد. مشکل هم اينه که فايل پاک نشده بلکه محتواش عوض شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بی احتیاطی بزرگی چرا یه بک آپ ازش نگرفتینقل قول:
من که با این مسئله مواجه نشدم ولی خوب یه چیزایی می گم امتحان کن شاید جواب ده ...
خود فایل srt رو با ورد باز کن (کپی پیست نکن داخل ورد ) بعد سیستمها کدینگ بین ansi و unicode تغییربده...
با subtitle creator v2.3 باز کن (یه خوبی که این برنامه داره اینه که خودش کودینگ رو تشخیص میده) احتمال میدم با این بشه کاری کرد...........
در فولدری که ویندوز وجود داره (یا جایی که زیرنویس رو قرار دادی)یک فولدر مخفی وجود داره به اسم System Volume Information که برای ریستور کردن سیستم فایلهای اصلی رو در خودش نگه میداره این فولدر رو باز کن دنبال یه فولدر مثل این بگرد RP103 آخرین این فولدرها رو پیدا کن ببین هم اندازه فایل زیرنویست چیه به احتمال 99 درصد یکی از فایلها زیرنویس شماست(یکم حوصله می خواد ولی پیدا می کنی)
دست آخر هم سیستمت رو یار ریستور کن بین جواب میده یا نه.....
اگر این کارها جواب نداد زیرنویس رو یه جا آپلود کن تا یه کم سر به سرش بزاریم ببینیم جواب میده یا نه......
آخه تابحال چنين چيزي سابقه نداشته.
زيرنويس رو هم هيچ کاريش نميشه کرد. مثل اين ميمونه که بريم يه فايل متني باز کنيم و دست مون رو بگيريم رو Space و بعد سيو کنيم. کلا فايل نفله شده.
بايد اين فايل که حذف هم نشده رو ريکاوري کنم. اما چطور؟
یه کم توضیح میدی؟نقل قول:
بر فرض مثال من الان دارم امپراتوری ممنوعه رو با زیرنویس دانلود شده میبینم،حالا اگر بخوام زیرنویس رو بچسبونم به فیلم و بعد رایتش بزنم جوری که زیرنویس جزئی از فیلم شده باشه باید چیکار بکنم؟
1- زيرنويس و فيلم رو همنام کنيد.نقل قول:
2- در JetAudio کليدهاي ترکيبي Ctrl + 0 رو بزنيد.
3- فيلم رو اضافه کرده و از قسمت Output Settings تنظيمات فايل خروجي رو تعيين کنيد.
4- در قسمت Options هم ميشه رنگ و فونت و سايز زيرنويس رو تعيين کرد.
5- حالا کافيه روي دکمه Start کليک کنيد.