سلام
دوست عزيز اگه ip رو درست نداده بودم كه نه شير مي شد و نه مي شد پرينت گرفت و...
مشكل از جاي ديگست
Printable View
سلام
دوست عزيز اگه ip رو درست نداده بودم كه نه شير مي شد و نه مي شد پرينت گرفت و...
مشكل از جاي ديگست
win دو كامپيوتر چيست؟
Windows XP SP2
سلام خیلی خوب بود دمت گرم
ادام بده باهاتم
ip ها رو اتوماتيك بذار ببين چي ميشه
من دنبال كارت هستم
↓منم موافقم كه بريم تخصصيش رو بپرسيم ↓
سلام ..
آقا اصلا شما يه روش پيشنهاد بديد ...
تجهيزات (يه مودم Adsl و يه كارت شبكه +2 تا Lan مادربردها)
ميخوام در حين استفاده از اينترنت با Pc2 هم فايل رد و بدل كنم آيا امكان داره ؟؟؟
جلوی موضوع نوشته شده مهم
یعنی تثبیت شده و معتبر است ولی من هیچ آموزشی نمی بینم !!!
از مدیران محترم تقاضا می شود این موضوع را پیگیری فرمائید.
منم چیزی نمی بینم .....
بی زحمت یکی بیاد دوباره تمام مراحل شبکه کردن (lan) رو یه باز دیگه توضیح بده .....؟
من همه ی کار ها رو که کردم می کنم ولی باز نمیشه :
1)میرم تو administrator
2)ip adress : 192.168.0.1 و برای دوستم 192.168.0.2 بعد tab میزنم و زیریش میشه این : 255.255.255.0 و ok
3)ریستارت
4)my network place سپس setup home .....که تویه اون قسمت مثه زیر میرم جلو :
5)next
6)از بین سه گزینه other
7)دوباره از بین سه گزینه بعدی ، سومی رو میزنم
8)next
9)work group هردومون mshome و کامپیوتر دسکریپشن نیز mshome ولی نام کامپیوتر ها فرق داره .....
10)next و پرینتر ها روشن سپس فینیش و ریستارت ولی ....
وقتی میرم view workgroup میزنم ماله من یک eror قرمز میده ولی ماله دوستم اسم کامپیوتر خودش میاد ...
ویندوزامونم یکیه ......
کارت شبکه من ULI .... و ماله دوستم VIA هستش
در ضمن نمیدونم چرا انقدر sent دوستم بیشتر از منه (مثلا من 70 اون 170 )
چه کار باید بکنیم ؟
اگه سریعتر پاسخ بدید ممنون میشم چون کار فوری داریم .....
نبود .............؟
در ضمن جفت ویندوزامون xp sp 2 هستش !
کارت شبکه هامونم آنبورده
شما می خواید بازی کنید یا اینکه به کامپیوتر های همدیگه دسترسی داشته باشیدنقل قول:
جفتش !
ببین الان من همه راه ها رو رفتم .... وقتی دوستم فایلی رو شایر میکنه برای من میاد ولی نمیدونم چرا هر کاری می کنم و هر چی شایر میکنم برای اون نمیاد ...مشکل از چیه ؟
نزدیکه 3 ساعت داشتیم ور می رفتیم ولی نشد که نشد ... در ضمن من تو administrator که میرم کامپیوتر اون هست ولی تو یوزر اصلی ارور میده ......
خواهشا سریع تر جواب بدید ..............
خوب خودت نوشتی دیگه دلیلش رو یوزر شما محدوده بخاطر همین تو آدمین برو خوب
فهمیدم مشکل از کجاس...باس نود 32 ورژن جدید رو پاک میکردم...ولی چرا ماله دوستم که نود 32 ورژن 2.70 رو داره اینجوری نیست ؟
نمیشه کاری کرد که نود32 رو دستگاه باشه .....؟
نقل قول:
شما ابتدا به کنترل پنل برید و در قسمت پرینتر وفاکس ببینید پرینتر رو میبینید یا نه ( سیستم 2 )
احتمال زیاد تنظیمات شما در آنتی ویروستون مشکل داره برید تنظیمات آنتی ویروس دوستتون رو ببینید که مثل هم باشهنقل قول:
نقل قول:
فکر میکنم که نشه چون آدرس غیر مجاز است.
نقل قول:
آقا این آموزش تون کجاست ؟من که چیزی ندیدم.
سلام دوستان. من یک سوال دارم .میخواستم بدونم ایا میشه بدون اتصال به اینترنت و تنها از طریق خط تلفن ، بوسیله کامپیوتر و یک وب کم ، بین دو کامپیوتر ارتباط تصویری برقرار کرد ، آیا نرم افزار خاصی برای این کار وجود داره؟
لطفا راهنماییم کنید.
معذرت میخوام ولی خیلی این تاپیک برام جالبه. 10 صفحه شده اما هنوز هیچکسی جواب کامل و جامعی در مورد شبکه کردن دو کامپیوتر (به منظور بازی یا اینترنت) رو بدون استفاده از سوئیچ نداده.
ممنون میشم اگه یکی بچه ها و بنده ی حقیر رو راهنمایی کنه.
مرسی.
دوست عزیز پهنای باند تلفن برای انتفال تصویر وب کم به هیچ وجه کافی نیست و تصویر اگر هم بتواند برد با فواصل زمانی طولانی تصویر تصویر است که با صدا هم بخواهید بفرستید اصلا نمیشه.نقل قول:
با سلام
من میخواستم کامپیوتر خودم با ویندوز xp رو با یک لپتاپ ویندوز ویستا شبکه کنم. به هر دو IP دادم و با اطلاعات بسیار کمی از شبکه، این دو کامپیوتر رو شبکه کردم. اما مشکل اینجاست که به صورت یک طرفه شبکه شده! یعنی لپتاپ میتونه به کامپیوتر من وصل بشه و از منابع اشتراکی من استفاده کنه ولی من نمیتونم به اون وصل بشم و از منابع اشتراکی اون استفاده کنم
و یا اینکه لپتاپ میتونه کامپیوتر من رو Remote کنه ولی من نمیتونم لپتاپ رو Remote کنم.
وقتی ping میکنم همگی reply میشه و loss رو صفر درصد میزنه.
سلام دوستان من یک مشکل بزرگ در شبکه کردن دارمالان نزدیک به 1 ماه هست که نمی تونم 2 سیستم رو به هم شبکه کنمدر حالی که قبلا می تونستمنمی دونم چش شدهمشخصلت سیستم اول1)کارت شبکه کاملا نصب هست2) Administrator3) ویستا سرویس پک 14) 192.168.0.84 یا 192.168.0.15)255.255.255.06) esmail2مشخصات سیستم دوم1)کارت شبکه کاملا نصب2)Administratorیا میهمان3)ویستا سرویس پک 14)192.168.0.2 یا 192.168.0.855)255.255.255.06)Esmail1سیستم اول به عنوان سرور انتخاب شده(esmail2) و این هم عکس دستورات و عکس پسغام خطا که در ویستا به من میده:IpconfigPing 192.168.0.85Ping 127.0.0.1[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تصویر تغییر اندازه داده شده است.برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 1280x1024 میباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تصویر تغییر اندازه داده شده است.برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 1280x1024 میباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چی میتونه باشه من که خیلی کلافه شدمممکنه به خاطر کابل باشه؟ (ولی اگر کابل خرابه چرا دو سیستم همدیگر رو شناختن ولی اجازه نمی دن و یک همچین پیغامی می ده؟)جا لبه وقتی از توی سیستم دوم می زنم ipconfig به من این پیغام رو میده؟(esmail1)!Request timed outRequest timed outRequest timed outRequest timed outLoss 100%کارت شبکه ممکنه ایراد داشته باشه؟چی می تونه ایراد داشته باشه؟خدایا کمک!
سلام . يه مشكل دارم
من كامپيوتر و لپ تاپ رو شبكه كردم تا از دي وي دي رايتر دومي استفاده كنم. فيلم رو share كردم و توي لپ تاپ ميتونم با مديا پلير ببينم ولي وقتي ميخوام كپي كنم توي لپ تاپ يا توي برنامه NERO لپ تاپ فريز ميشه.
بنظرم يه قلقي داره كه بلد نيستم. هر نوع راهنمايي ممكنه بدردم بخوره .تشكر.
salam man taze ozv shodam
ye matlabe kamel darbare topolojhi khati ya bus mikhastam
mamnon
اساتيد عزيز يك سوال دارم
من ميخوام اينترنت Adsl خودمو تو خونه به صورت بيسيم قرار بدم تا همه جاي خونه با لب تاپ بتونم كار كنم.
ميشه راهنماييم كنيد.
ممونم
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کنید.نقل قول:
تو بخش مقالات فکر کنم بتوانید جواب خودتان را پیدا کنید.
این راهنمای شاتل برای یکی از مودم های بیسیم است یک برا بخوان فکر کنم بتوانی بفهمی چجوری اینترنت را بی سیم کنی.نقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/images/stories/FAQ/billion%207300.pdf
سلام دوست عزیز من خودم همچین مشکلی برام پیش امده بود ... شما باید فایل مورد نظرت رو روی کامپیوتر اصلی که می خوای رایت کنی کپی کنی ...نقل قول:
سلام دوستان
آیا میشه XP , vista رو با هم شبکه کرد؟
من vista رو با xp شبکه کردم فقط مشکلی که هست وقتی با سیستمی که روش xp نصب هست وقتی می خوام فولدر های sharروی ویستا رو ببینم از من user name و pas سیستمی که روش ویستا هست رو می خواد این در صورتی هست که رو ویستا پسورد نیست و اگه فقط user name رو بدی و پسورد ندی قبول نمی کنه یه پسورد همین جوری دادم بازم قبول نکرد.
من رو ویستا پسورد گذاشتم وقتی پسورد رو بهش دادم مشکل حل شد
حالا می خوام یه کاری کنم که از من user name و pas نخواد
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
در هر 2 ویندوز administrator باش و پسوردهای جفتشون مثله هم باشهنقل قول:
بنظرم باید پرمیشن سکیوریتی رو دست کاری کنی و به لپ تاپ فول کنترل بدی تا همه کار بتونه انجام بدهنقل قول:
شما از چه کابلی استفاده میکنی؟نقل قول:
cross یا straight ؟
برای شبکه کردن 2 کامپیوتر باید از کابل cross استفاده کنی
سلام دوستان
من میخوام 2 تا سیستم رو به هم وصل کنم تا بازی کنیم ...
کابل + کارت شبکه هم داریم (روی مادربورد هست )
کابل رو وصل میکنیم و تمام تنظیمات مربوطه مثل کانکشن و وارد کردن IP ها و شناسه کامپیوتر و workgroup و همه رو درست وارد میکنیم ..
اما local area connection رو که اجرا میکنیم اول میگه connected و بعد میگه network cable unpluged ...
ایراد از کجای کابل هست ؟
ممکنه کابل اشتباه گرفته باشم ؟
یعنی کابل pc به pc با کابل pc به hub فرق داره ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ...
آرهنقل قول:
pc2pc از کابل cross استفاده میشه
اما اگه یه device ی این وسط باشه مسه hub یا switch از کابل straight استفاده میشه
کابلهای توی بازار همه از نوع straight هستن
باید خودتون کابل رو cross بزنید یا بدید براتون بزنن
نقل قول:
ممنون دوست عزیز..
یعنی بدم برام سوکت بزنند ؟
اگر نکته یا موضوع خاصی هست بگید چون فردا صبح میرم بگیرم ..
ممنون
خواهش میکنمنقل قول:
ترتیب رنگها در کابل cross:
سوکت رو توی دستت میگیری جوری که ضامنش به سمت پایین باشه
از چپ به راست:
- نارنجی سفید
- نارنجی
- سبز سفید
- آبی
- آبی سفید
- سبز
- قهوه ای سفید
- قهوه ای
اون یکی سوکت:
- سبز سفید
- سبز
- نارنجی سفید
- آبی
- آبی سفید
- نارنجی
- قهوه ای سفید
- قهوه ای
(این رنگها رنگ سیم هاس )
طرز شبکه کردن دو تا ویستا بصورت وایرلس چطوریه؟
نقل قول:
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb878035.aspx
دوستام من میخواستم یه لپ تاپ رو به یه pc شبکه کنم که با مشکل بر خوردم چون وقتی سیم رو وصل میکردم هیچی نمیومد!!!
فکر کردم سیم خرابه سیمو بردم همونجا که گرفتم یه سیم دیگه گذاشت باز همینجوری شد که گفت مشکل از ویندوز لپ تاپه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته خودشم نمیدونست جی میگه ، فکر کنم داشت میپیچوند!!!
حالا نظر شما چیه؟!! یعنی واقعا مشکل از ویندوزه؟ یا مثلا یه چیزی کم داره؟!!!!
فقط خواهشا شما مثل اون نگین که باید ویندوزم رو عوض کنم!!!!!!
راستی pc موقع کانکت کردن پیغام connection failed میده... (البته همیشه!! چه کابل وصل باشه چه نباشه)
مرسی
به قول یکی از دوستان جستجو اولین مرحله یاد گیریستنقل قول:
چند تا پست پایین تو رو میخوندی میفهمیدی مشکلت کجاست