گیم اسپات به بازی 9 داد
برم بگیرمش ! :دي
Printable View
گیم اسپات به بازی 9 داد
خوبی این امتیاز اینه که نسخه های کنسولی هم 9 گرفته بودن یعنی پورتشم مشکلی نداره !نقل قول:
گیم اسپات به بازی 9 داد
دوستان من بازی رو گرفتم و به صورت کامل هم نصب کردم ولی وقتی می خوام پچ رو نصب کنم این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه بازی نصب نیست!هیچ راه حلی برای این مشکل وجود داره؟!
دوست من این پیغام مال وقتی هست که Setup بازی اصلی نباشه .نقل قول:
چون وقتی اصلی نباشه ، بازی نصب میشه ولی تو Registery ثبت نمیشه .
واسه همینه که Patch هم اونو نمیشناسه .
سروش جان اگر مال تو دستکاری نشده میشه قسمت رجیستری این بازی رو برام سیو کنی و یه جایی اپلود کنی؟!
خیلی منت داره و خیلی خیلی ممنون میشم.
ببخشید داود جان ولی من بلد نیستم !نقل قول:
مگه اینکه خودت تو پروفایلم مراحل کار رو بنویسی .
ذر مورد بازی باید بگم از UnderCover خیلی بهتره .
ولی چند تا مشکل داره .
اول از همه اینه که راننده نداره ! شاید هم خورزو خان باشه !
دوم هم اینه که کلیومتر شمار نداره .
سوم هم اینه که خیلی غیر طبیعی هست .
ولی گرافیکش خوبه .
کنترل و گیم پلی بازی هم روونه .
بازیش خیلی قشنگه ولی از نظر سرعت نسخه های قبلی بهتر بود
من موندم این ea خجالت نمی کشه ! اکثر آهنگ های بازی مال نسخه ی قبلیه ! که تو PSP بازی کرده بودم
سلام دوستان من یک مشکل دارم موقعی که در کامپیوتر بازی می کنم بعد از چند دقیقه ( تقریبا نیم ساعت بازی) گرافیک بازی بهم می خوره مثل تصویر زیر خواهشا هر کس میدونه بگه واقعا لازمه.
دست شما تن کیو :دی :دی :دی
ببخشید دوتا پست دادم ولی یک سوال دیگه.
این شمارشگر معکوس بالای صفحه که میاد باید چکار کنیم و موقعی هم که تموم می شه می نوسه failed شما نمی دونید باید در این زمان چکار کنیم. ( مانند بالای تصویر پست قبلیم)
درایورکارت گرافیکت اپدیت کننقل قول:
خدمت شمانقل قول:
کد:http://www.speedyshare.com/681175160.html
بازی در چند dvd عرضه میشه ؟؟؟ بدون سانسور.
دوست عزیز بازی چیزی نداره که بخواد سانسور بشه !نقل قول:
در 1 دی وی دی !
ولی مال من دوتا بود...!!!نقل قول:
دوست عزیز من تا اونجایی که تو سایت های خارجی دیدم بازی با حجم 3 گیگابایت و توسط گروه Reloaded ریلیز شده حالا این شرکت های ایرانی چه بلایی سر بازی اوردن که دو تا DVD شده من دیگه نمیدونم !!!:46:نقل قول:
با سلام به همگی
گرافیک و هیجانش چجوریه؟اصلا در حد grid هست یا نه؟
سلامنقل قول:
گرافیکش فکر نکنم به grid برسه. ( ولی کم نمیاره)
اما هیجانش از grid خیلی بیشتره.
چنتا شات از بازی بزارین دوستان.
این grid که 1 چرتو پرتی بود که تو عمرم فراموش نمی کنم
[QUOTE=ali_gamer;3525895]این grid که 1 چرتو پرتی بود که تو عمرم فراموش نمی کنم[/
منم باهات هم عقیده ام
آخه چرا؟نقل قول:
grid كه خيلي بازي خوبيه گرافيكشم كه حرف نداره
از وقتي grid بازي كردم ديگه هيچكدوم از بازي هاي race بهم نچسبيده اميدوارم اين خوب باشه:46:
میشه بگید حجم فایل نصب شده برای شما چقدره؟
مال من که فایل اجرایی بازی رو تو دوتا دی وی دی فشرده کرده بودند ( به صورت زیپ ) 5 گیگ است.
نسخه کامل این بازی برای pc اومده ؟
اگه اومده از کجا میتونم بگیرم ؟ westgame آورده ؟
من گرفتم 1 dvd بود..منتها چون dvd rom ام خراب شد هنوز نصب نکردم...یارو می گفت ورژن موتورشه...نمی دونم هیچی حالیش بود یا نه؟
در ضمن paradise ultimate box ورژن متفاوتیه؟مال من اینه
خیلی وقته - من دیدم همه جا داشتننقل قول:
فکر کنم برای کامپیوتر فقط همین ultimate box هست که کامله. موتور و ... هم توش داره.نقل قول:
یکی میشه به طور خلاصه, داستان بازی رو توضیح بده ؟
بازی داستان نداره که ! برو تو شهر مسابقه بده حالشو ببر !!
با سلام
من هم بازی رو گرفتم ولی به یکی دو مشکل برخوردم :
اول از هم هر کاری کردم نفهمیدم چه حوری بعد از باختن یا وسط یه race دوباره ریستارت کنم و از اول برم؟(فکر کنم گفته بودن این قابلیت رو بهش اضافه کردند).
بعدشم یه سوال فنی داشتم اینجور که من فهمیدم محیط این بازی خیلی شبیه undercover هستش که به نظر می یاد حول وحوش 20 تا30 درصد ارتقاش دادند(منظورم graghic quality هستش) مگه موتور گرافیک جفتشون یکیه؟
با تشکر...
منم میدونم داستان خاصی نداره ولی بلاخره بازیش یک محوریتی داره که حول اون بچرخه.منظورم اینه که در باره بازی توضیح بدید, انواع مسابقاتش و ... .نقل قول:
نقل قول:
در ابتدا یک گواهینامه بهت میده که باید تعدادی مسابقه رو برنده بشی تا گواهینامت آپگرید بشه.
در ابتدا فکر کنم کلاس C رو میده بعد کلاس B بعد کلاس A بعد یک گواهینامه میده که نفهمیدم اسمش چیه.
ولی نوشته 120 بازی باید برنده بشی تا به elite آپگرید بشه.
بازی کاملا آزاد است مانند MostWanted در شهر می توانید بازی کنید و مسابقات را برگزار نمایید.
توضیحات بیشتر در صفحه اول و اینجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=299068
جواب اول - در صورتی که بین Race باشین کلید 6 از بخش ماشین حساب رو بزنین و Restart Current Event رو تایید کنین.نقل قول:
در صورتی Race رو باخته باشین دوباره کلید 6 از بخش ماشین حساب رو بزنین و Restart Last Event رو تایید کنین.
جواب دوم - اشتباه نشه! این دو بازی تیمهای سازنده متفاوتی دارن و فقط تو ناشر مشترکن.
موتور Burnout Paradise که به نام RenderWare توسط خود سازندگان بازی یعنی Criterion Software ساخته شده.
موتور Need for Speed: Undercover هم به نام Heroic Driving Engine شناخته میشه.
سلام
من چطوری کنترل بازی رو از کیبرد بفرستم روی گیم پد ؟؟؟؟؟
اصلا میشه یه همچین کاری کرد ؟
آره...میری تو تنظیمات...هر کدوم رو خاوستی انتخاب می کنی که وارد تغییرات بشه...بجای اینکه دکمه ای از کیبرد رو بزنی...دکمه مورد نظر گیم پد رو بزن...خود بخود اونم میشناسه.نقل قول:
بچه ها یه سوالی داشتم...من قبلا این بازی burnout revenge رو تو ps2 بازی کرده بودم....خیلی هیجانش بیشتر از این بود..ماشینای ترافیک رو از عقب میزدی نفله می شدن و از جلو می زدی نفله می شدی! :دی...ولی این اینارو نداره؟فقط باید رقبا رو بزنی به در و دیوار...
نسخه ای شبیه اینی که من گفتم نیست واسه کامپیوتر؟
اینم که همینجوریه خوب فقط در هر دو حالت خودت نفله می شی:31:(نه خداییش بچه ها راست می گفتند آخر لذت و هیجانه:46:).نقل قول:
بچه ها یه سوالی داشتم...من قبلا این بازی burnout revenge رو تو ps2 بازی کرده بودم....خیلی هیجانش بیشتر از این بود..ماشینای ترافیک رو از عقب میزدی نفله می شدن و از جلو می زدی نفله می شدی! :biggrin:...ولی این اینارو نداره؟فقط باید رقبا رو بزنی به در و دیوار...
نسخه ای شبیه اینی که من گفتم نیست واسه کامپیوتر؟
منم یه سوال داشتم این بازی jump to event نداره یعنی باید حتما خودت رو به مسابقه مورد نظر برسونی آخه اینقدر منوهاش پیچیده هست که آدم نمی فهمه چی به کجا راه داره!(اینجوریشو دیگه ندیده بودیم:18:).
مکانهای junk yard هارو کلشو با عکس دارین؟
اینم مکان junk yard های بازی
دوستان من امروز نصب کردم
عجب بازی هست این بازی
آخر هیجانه
من که لذت بردم
آره . بعد از گند کاری nfs واقعا چسبید !نقل قول:
خوبیش هم اینه شهر محدودیت نداره .
حتی توی مسابقات هم میتونی از مسیر های خارج از مسابقه بری .
با توجه به پیشنهاد کاربر virus2009 نظر سنجی به تاپیک اضافه شد.
موفق باشید