همش خوبه . فقط يک ماشينی بخر که بعدا تو کف خرجش نمونی. مثلا چراغ جلو 400 تومان.!!!!!!!!!!!!
همش خوبه . فقط يک ماشينی بخر که بعدا تو کف خرجش نمونی. مثلا چراغ جلو 400 تومان.!!!!!!!!!!!!
خوب 100 در صد megan بهتره.
2000% مگان خيلي بهتره ولي در مورد اون دوستمون كه گفت 400 تومن فكر كنم منظورش مگان بود اونم بخاطر اينه كه با پيچوندن فرمان يكي از چراغ ها 15 درجه ميچرخه داخل اون يكي 20 درجه يا همچين چيزي مچرخه بيرون:31:
ماشین کرهای چیه بابا نه امنیت دارن نه سواری مگان که نیاز به تعریف نداره ولی مزدا 3 هم میتونه انتخاب خوبی باشهنقل قول:
اصلا ليسته ايشون مشكل داره.
اخه پرشيا كجا ,مگان كجا.
بعد تازه گفتيد تو اي قيمتها .قيمت پرشيا كه تقريبا نصف مگانه!!
اگه تو رنج مگان هزينه ميكني واقا مزدا 3 بهتره.از هر نظر از مگان سرتره.مثلا زيبايي و ...
مگان فقط يكم تجهيزاتش بيشتره.
اولا مقایست اشتباه
تو اون لیست مگان 2000 از همش بهتره
مگان بهتره.
منم مثل همه میگم مگان
این ماشین چند سالی هم به عنوال ماشین سال اروپا انتخاب شده یا پرفروش ترین ماشین تو اروپا
درست میگم؟
دقیقا یادم هست اگه یکی میدونه بگه.
پر فروش ترين و بهترين خودرو از نظر مشتري تويوتا كرولا بود.(بيشترين فروش رو تو اروپا داشت) منبع : مجله ماشين
ولي بازم مگان بهتره.
سلام
میخوام یه ماشین قدیمی و آنتیک ولی با کلاس بخرم(مثل بیوک و ...)
اگه میشه در باره انکه چه ماشینی بخرم و چه قیمتی داره راهنماییم کنید
متشکر
مطمئنی؟نقل قول:
سال 2007 منظورته؟
به نظر من ، هم لیست شما مشکل داره و هم شیوه سوالتون.
شما بهتر بود پولی که داری میگفتی و انتظاراتت رو هم از ماشین میگفتی تا
خودمون بهترین ماشین رو بهت بگیم.شما تو لیستت پرشیا داری ، مگان هم داری.اصلا این دو تا از هیچ نظر
به هم شبیه نیستند. ضمن اینکه اگه شما منظورت مگان 2000 باشه ، چرا تو لیستت سوناتا و مزدا 3 نیست.
که به نظر من اولویت های بالاتری دارند.حالا بهتره مقدار پولت رو بگی با انتظاراتت رو تا بهت بگم چی بگیری.
ضمنا ماشین صفر میخوای یا کارکرده؟
اره همين سال 2007 بود.نقل قول:
الان هم كه مدل جديدش رو داده بيرون.
كلا تويوتا كرولا تو بين خانواده اي اروپايي طرفداراي زيادي داره.
مدل جديدشو فقط ديگه دارن قيافشو نزديك مي كنند به camery2007,كه كاره جالبي نيست.
پس درست گفتم من منظورم سالهای قبل بود.نقل قول:
اتفاقا طرحش قشنگتر شده طرح قبلیش قشنگ نبود
نقل قول:
منظور من بخاری است
درسته قشنگتر شده.نقل قول:
اتفاقا طرحش قشنگتر شده طرح قبلیش قشنگ نبود
ولي ايكاش زياد ديگه به سمت كمري نكشوننش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم فکر کنم مزدا 3بهتر باشه و در کل تو این قیمت دارای بهترین و اسپرت ترین سواریه
مثلا مدل چند .اگه هم دوره بیوک میخوای
mercedes benz 450 slc
mercedes benz 280s
نقل قول:
به نظر بعضی ها قد تندر زشت است ولی بعضیها هم این ماشین را با ابهت می دانند . این هم بگم تندر از جلو از 405 و ریو خیلی بهتره
این هم چند عکس تندر و ریو مقایسه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اينكه ريو سپرهاشم عوض كرده بازم به تندر نرسيده.
در ضمن اين تندر نيست اين مدل داچيا لوگان هست كه از نظر ظاهري با تندر تو ايران كمكي فرق مي كنه.
جلو پنجره تندر از اين خوشكل تره.
تندر مصرفش چقدره؟ یه کمی زیاده مثله اینکه.
100 به 7 هست.
اگه اشتباه نكنم.
من یه چیزی به ذهنم رسیده شما بررسی کنید بگید درسته یا نه؟
لوگان نسل جدید رنو 5 هست.
ریو نسل جدید پراید هست.
شما اصلا براي چي اين فكر رو كردي , بگو شايد حرفت درست باشه!نقل قول:
ریو نسل جدید پراید هست.
نقل قول:
مصرفش توشهر تقریبا 8 لیتراست . ولی در جاده با 7لیتر بنزین تقریبا 160 تا رفتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرف تندر یا همون لوگان پیش پژو خیلی بهتره
من نمی دونم چرا ما ایرانی ها هنوز به چهره مینگریم شاید چهره یک ماشین دل ربا تر باشد ولی اگر همان ماشین زشت شما رو با امنیت به مقصد برسونه و امکانات و مضایای بهتر
خوب نیست ؟؟؟؟؟
شاید درست باشه شاید نه ولی نمی توان تایید کردنقل قول:
چون رنو 5 یک اتومبیل کوچک شهری ولی لوگان تکاملی
پراید اصلیت هاچ بک و کوچک و تقریبآ در زمان خود موفق بود و ریو یک اتومبیل نمی دونم چی اخه نه شهری نه برون شهری نه تکاملی و یک طرح نا موفق در کره :13:
سلام
:41:به نظر من ریو بهتره چون اولین چیزی که چم ادم میگیره ظاهر ماشین که تندر نداره دوما این فرانسویها بسیار ادمهی دزدین و ماشینهای اشغالیشون و از رده خارج میدن ایران منتاژ میکنه نمونش زانتیا که مدل 94 دادن ما منتاژ میکنیم یا پژو 405 که مدل 1988 که همچنان داره تو ایران منتاژ میشه یا پرشیا که اصلا در کشور فرانسه وجود نداره و انها با همون بدنیه پژو 405 طراحی کردن واسه ما ایرانیها و در اخر اینکه ماشینهی فرانسوی اصطحلاک بالای دارن و خیلی زود به خرج میفتن:41:
خسته نباشي عزيز.
براي چي دزدن,وقتي مردم ما خودشون هنوزم 405 ميخرن به اونا چه ربطي داره.
اينبار جواب ميدم.نقل قول:
ریو نسل جدید پراید هست.
اصلا اصولا همچين چيزي غلطه.
اينجوري حساب كني ميشه گفت كه پس زانتيا هم نسل جديد ژيانه!!
اصلا همين كيا و رنو اينهمه ماشين ساختن دليل نميشه چون قبل از اون ماشين ساختن اين مدل مكمل اون يكي بشه...
سلام دوست مننقل قول:
کاملآ نتیجه گیری اشتباهی
هیچ وقت یک اتومبیل اروپای رو با اسیای مقایسه نکن
و بعدش ایران نمی تونه ماشین های المانی رو منتاژ کنه چون گرون میوفته (بنز و بی ام دابلیو )
و ماشینهای امریکای که تحریم و دیگر هیچ
و می موند بین پژو و رنو و فلوکس واگن که پژو گزینه عالی تری هست
بعدش این لوگان به ایران داده نشده بلکه این اتومبیل به کل دنیا داده شده حتی در کشو رهای همسایه هم دارد منتاژ میشه .
و در مورد پارس که فیس لیفت یعنی بهبود چهره بوده به علت نداشتن مدیریت 405 قدیم در خط تولید ماند
مانند همین سمند سال با سمند معمولی
و از اسیای ها هم فقط شرکت کیا هست که هنوز سهامش فروخته نشده و کاملآ تولیدات ارزان قیمت داره و فقط در حوزه اسیا این شرکت کار می کنه
شما اصطحلاک اتومبیل های پژو رو با چه شرکتی میسنجی میگه بالا هست؟؟؟؟؟
همین ریو شما بزار چند سال کار کنه ببین اندازه 405 های 1990 هم سالم مونده ؟؟؟؟
حسين جان منو ببخشيد اين تايپيكو دير ديدم من هر دوي اين ماشينها رو داشتم و الانم ريو دارم هر كدوم از اين ماشينها يه مزايايي دارن يه معايبي كه بعضي از دوستان به اونها اشاره كردن به نظر مننقل قول:
مزاياي ريو:
1- زيبايي بيشتر و بهتر
2- handeling بهتر
3- staible بودن ماشين در پيچها
4- بهتر بودن و نرم تر بودن سيتستم تعليق
5- زيباتر و پيشرفته تر بودن فضاي داخلي و داشبورد
6- شتاب بيشتر
7-قدرت مانور زياد در سرعتهاي مختلف
8- فرمان نرمتر
9- راحتتر بودن صندلي ها
مزلياي تندر : البته E2
1- مصرف سوخت كمتر ( البته ناچيز )
2- فضاي داخلي بيشتر
3 - فضاي صندوق بيشتر
4- احساس امنيت بيشتر سرنشينان
5- قدرت موتور
6- دارابودن ABS و AIRBAGE كه خيلي مهمه
اميدوارم كمكتون كرده باشم.
این فکر وقتی به ذهنم رسید که یه سپند PK رو کنار یه لوگان دیدم. سایز خودروها (قوطی کبریت)کارخونه سازنده (رنو) و شکل و شمایل گلگیرها چراغها (مخصوصا چراغ عقب) و ... عکسهاشون رو کنار هم بذار و مقایسه کن ...نقل قول:
شم که هردو این ماشین هارو داشتید چرا این صحبت رو میکنید.!!!!!نقل قول:
زيباتر و پيشرفته تر بودن فضاي داخلي و داشبورد
abcdefdsdd
با عرض سلام مجدد. اولا اینکه ماشین های اسیای تا اسیای و اروپای داریم تا اروپای مثل ماشینهای ژاپنی که در مقایسه ماشین های فرانسوی اصلا قابل مقایسه نستن حتی بعضی از ماشینای ژاپنی از ماشینای المانی بهترند مثل TOYOTA land cruser که بهترین خودرو SUV دنیا شناخته شده دوما انکه شما حتی یک ماشین فرانسوی تو امریکا نمیبینی در صورتی که ماشینهای ژاپنی تو امریکا بیشترین فروش دارن و حتی تو دنیا میدونی چرا؟ چون امریکا کشور پهناوری و ماشینای فرانسوی از نظر کیفیت و عمر مفیدکاراد رد شدند . و اینکه در مورد منتاژ ماشینای المانی گرون میفته باید گفت چقدر گرون میفته؟ تو کشور ما قیمت خودرو خیلی بالتر از قیمت واقی فروخته میشه بگذریم منظور اینکه اí همین ماشینای المانی تو کشور ساخته بشن مطمن باش که قیمت حداقل یک سوم کمترمیشه . و در مورد ریو باید بگم که تو المان هم این ماشین فروخته میشه ماشینهای کره ای تو امریکا بشدت با ماشین های ژاپنی در فروش دارن رقابت میکنن ولی ماشینها فرانسوی به همون علتهی که گفتم در امریکا نیست تو همین سیلو رو با پپژو 405 مقایسه کن ببین کودومشون از نظر کفیت و اصطحلاک بهترن یا اصلا میتونی از تعمیر کارها بپرسی و ...نقل قول:
نقل قول:
با سلام .من قبول دارم که ریو از نظر زییبایی درونی از تندر کمی زیبا تر است . ولی در شتاب بنا به قول یکی از دوستامون ریو شتاب 0 تا 80 بهتر از تندر است وبعد ان تندر شتابش بیشتر است همانطور که شتاب 0تا 100 ریو 11.5 است ولی برای تندر 10.2
حسين آقا من نظرمو گفتم ولي من ميتونم برات يه كاري بكنم شما قبل از اينكه يكي از اين 2 تا ماشينو بخري سوار هر جفتشون بشي از هر كدومش خوشت اومد اونو بگير من ميتونم تو اين زمينه كمكت كنم اگه خواستي برام يه پيغام خصوصي بده ميگم چطوري با هام هماهنگ كني تا سوار جفتشون بشي بعد تصميم بگيري چون اين موضوع بهت خيلي كمك مي كنهنقل قول:
خوب نظرمو گفتم دوست عزيزنقل قول:
اگه اطلاعات بيشتري خواستي بهم پيغام خصوصي بده همون جا بتونم بيشتر كمكت كنم :10:
متن من رو خوب بخوننقل قول:
بله من خودم میتسوبیشی و تویوتا رو برتر از پژو میدونم
ولی چرا تویوتا رو کسی نمی خواد منتاژ کنه ؟؟؟ و اینکه همون کمری 18 میلیونی توی ایران 40 میلیون در میاد برای چی هست ؟؟
و دوو سیلو هم که گفتم جنرال موتورز امریکا خریده که ما رو اوردیم به پژو
و تویوتا لند کروس هم به دلیل پایین بودن قیمت و کارای بالا برترین انتخاب شد یک اتومبیل نمیشه معروفیت ؟؟؟ بله همه میدوند تویوتا برترین فروش رو داره و هر سال در حال افزایش فروش هست در ان شکی نیست و شما کیا موتورز رو با تویوتا مقایسه میکنی :18: مثل اینکه من بگم بی ام دابلیو رو با فلوکس واگن مقایسه کنم دو اندیشه متفاوت
و کیا موتورز رو من کاملآ رد میکنم چون شرکتی هست مانند ایران خودرو که با پول دولت راه میره و به هیچ جا نمیرسه و همش دوپینگ دولت هست :41:
ماشینهای المانی بنز در 3 مدل c & e در ساوه استان مرکزی در حال منتاژ هست و قیمت تمام شده انها چیزی کمتر از وارداتی ان نیست :21:
پس :8: