ممنونم:40:.اول من تو این تاپیک سوال کردم دیدم کسی جوابم رو نداد:41:.بعدش اومدم تو تاپیک W960 سوال کردم و شما جوابم رو دادین.:40:نقل قول:
خوب.دعوای دوستانتون رو با دقت تا اینجا دنبال کردم:10:.حالا منتظر پست بعدی و دفاعیات شما هستم سعید جان:31:
Printable View
ممنونم:40:.اول من تو این تاپیک سوال کردم دیدم کسی جوابم رو نداد:41:.بعدش اومدم تو تاپیک W960 سوال کردم و شما جوابم رو دادین.:40:نقل قول:
خوب.دعوای دوستانتون رو با دقت تا اینجا دنبال کردم:10:.حالا منتظر پست بعدی و دفاعیات شما هستم سعید جان:31:
چیو باید بپذیرم؟نقل قول:
مشکلت اینه که نمیخواهی بپذیری
دری وریهای تورو؟:دی یا اینکه k850 در حد انتظار ظاهر نشد؟ اینو قبول دارم من
خبیث خودتی نامرد:دالنقل قول:
عزیز من اون مشنگی که توی ریویوی خودش مینویسه ان82 ال سی دی خوبی نداره نمیدونه که شما ممکنه فکر دیگه ای به ذهن خبیثت برسه!اون اقای ریویو نویس ال سی دی ان82 رو با 16 میلیون رنگیهای هم رده ی خودش مقایسه میکنه!اگه نمیدونی بدون که کنتراست ال سی دی ان95 8 گیگ بالاتر از ان82 و ان95 معمولی هست!
به من چه که کنتراستش پائین تره. میخواستن کنتراستشو ببرن بالا در هر حال ال سی دیه خوبی نداره!!
یه نفر نگفته ضعیفه ال سی دیش 50 نفر گفتن
هر وقت تونستی عکسو فیلمو تو گوشیت از هم جدا کنی این جوابتتو میدمنقل قول:
در ضمن وقتی میگی مدیا سنتر یعنی چی؟؟؟یعنی ویدئو پلیر موزیک پلیر و امکاناتی مانند این!خوب عزیز من لابد میخواهی قیافه ی پلیرها رو مقایسه کنی؟؟؟هیچ کاری به کدک ها و فرمتها هم نداشته باشی؟؟؟
زمانی که من این درسای خزوخیلو پاس میکردم تو داشتی با دختر همسایه لیله بازی میکردی:دالنقل قول:
فهمیدم کلاس اولت رو هم به زور پاس کردی!
دم دائیت گرم که اینقد زیرکه! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !نقل قول:
قسم میخوره میگه بازی دموی فیفا 2007 رو که متعلق به پلت فورم n gage بوده با بازی فیفا 2007 کامپیوتر اشتباه گرفته
خیلی بهتر از تو پاس کردم که هنوز بلد نیستی بنویسی چطور!!!!نقل قول:
در ضمن شما نمیدونم چظر تا حالا درساتون رو پاس کردید
------------------------------------
بابا خداحافظیتو بکن از count down چیکار من داری تو.
سال شماری شد نه لحظه شماری
سامان جان جوابی نداره که بده!اگه هم چیزی بگه دیگه از سر ناچاریه!میخواد کم نیاره!وگرنه اینو خود شما هم میدونید که خود سونی اریکی ها هم دیگه از کا850 نا امید شدن و قیمتش باید در حد جی600 سامسونگ باشه!جی 800 حداقل اسلاید هست و تشخیص چهره و زوم اپتیکال داره!!!
خوب جوابهای ایشون رو نظاره کردید!!؟؟؟دی:
همش نوشته خبیث خودتی!!کنتراستشو ببرن بالا!!دختر همسایه لیلی بازی میکنه!!!!چرا چطور رو نوشتی چظر!!!دم داییتون گرم!!!
این بود جوابهای مرد فهمیده ی سایت جناب سعید خان ابادانی!!دی:
آخه انتظار داری چه جوابی بهت بدم وقتی میگی گوشی تا اسلاید نباشه قشنگ نیست یا دائیم گفت فرق fifa 07 کامپیوتر با ngage فقط توی سایز شونه یا کنتراست ال سی دیه n82 پائین تره به همین دلیل ال سی دیه خوبی نداره آخه اینو کجای دلم بزارم؟ منطقی باش آسمونه بارونیه دزفول!
من همون اول گفتم k850 انتظار طرفداراشو تا حدی برآورده نکرد. تمومش کن تا دوتامون بن نشدیم
..........پست اشتباهی پاک شود!
پست اشتباهی پاک شود!!!!
کم اوردی ؟؟؟حالا میگی بکشیم کنار!!!؟؟نه !!من کنار نمیام!!بیا دستمو ببوس که ببخشمت!!!
منظور من از اون حرف این بود که یعنی گرافیک بازیهای n gage اینقدر بالاست ولی مثل اینکه شما مبالغه سرتون نمیشه؟؟پس با همون جاوا حال کنید!!!یه گیم جاوا روی گوشی دارم دلم نمیاد اجراش کنم!!حالم بهم میخوره!همون فیفا 2008 جاوا منظورمه!!!برای ال سی دی ان82 و ان 95 8 گیگ وقتی اطلاعی نداری حرف نزن!یکی از دیگر برتریهای ان 95 8 گیگ نسبت به ان82 و ان 95 کنتراست بالای ال سی دی هست!ال سی دی ان82 کمی مات تر از دیگر ال سی دی های 16 میلیون رنگی نوکیا هست!اینو خودم در ریویو خوندم!!حالا هبی خودتو خفه کن !!!!اصلا هم دی: در کار نیست کاملا جدی گفتم!!دی:!!!!!!
سلام من تا صفحه 3 این تاپیک و خوندم من هم w950 داشتم هم n95 معمولی هم n73 و...
من اصلا از n95 راضی نبودم فقط داری پول اسمش و میدی مثلا فیلم و عکس و یه جا میکنه تو گالری من نمیدونم اینا چقدر احمقن که گوشی قابلیت جدا کردن فیلم و عکس و نداره تازه همه اهنگارو یه جا میکنه تو یه فلدر mp3 -زنگ -هرچی که قابل پخش کردن باشه . w950 شرف داشت به n95 معمولی .
الان هم میگم شک نکنه بره همون w960 رو بگیره اصلا سرعت cpu n95 در حد فوق الاده باشه میخوای با سرعت cpu گوشی حال کنی یا میخوای از قابلیت گوشی استفاده کنی .باید چیزی بخری که باحاش حال کنی و بدرد بخور باشه .نه اینکه عالم و ادم تو بوق کرنا کردن ای n95 فلان . باید از کسی بپرسین که تجربه داشته باشه البته نا گفته نمونه که دوربینه خوبی داره و صدای اسپیکرش هم خوبه هدفونش اشغاله -باطریش کاش اشغال بود. البته تو 8 گیگ بهتر شده
در اخر یا iphon یا w960
نقل قول:
گفتم بازم میگم فعلا عمرا اگه لنگشا
پیداکنی N95 هشت گیگ را میگم.
W960 باید با هم رده خودش مقایسه
بشه هنوز کوچیکه فقط قیمتش زیاده.
هیچ تعصبی هم خداشاهده روی نوکیا ندارم .
soshiance جان خسته نباشی!امیدوارم حداقل در مراحل دیگه ی زندگیت تصمیمات بهتری بگیری!!!پس gps و سنسورها و چیپ گرافیکی و دوربین و 2 اسپیکر استریو و ال سی دی بزرگتر و با کیفیت 16 میلیون رنگ که مطمئنم از نزدیک ال سی دی ان 95 8 گیگ رو ندیدی و ..... رو اصلا نباید در نظر گرفت و چون شما از سونی اریکسون خوشتون میاد پس باید دبلیو 960 خرید؟؟؟؟البته ناگفته نماند ایفون رو نباید با این اشغالها (ان95 8 گیگ و دبل 960)مقایسه کرد چون ایفون از زمان خودش جلوتره!!
shak nakon n95 8gig behtare manam aval dodel boodam beyne n95 va w960 vali vaghti yeki az doostam kharid ke ghablan n95 8gig dasht va yek hafte bad bord ba zarar forookht va dobare n95 8gig kharid manam raftam n95 8gig kharidam va bi nahayat raziyam
گوشیو میبری تو آسمون بعد با مخ میکوبونی زمین.نقل قول:
البته ناگفته نماند ایفون رو نباید با این اشغالها (ان95 8 گیگ و دبل 960)مقایسه کرد چون ایفون از زمان خودش جلوتره!!
اول تو با خودت کنار بیا بعد راهنمایی کن مردمو
من که گفتم.با اینکه این و قبول دارم که N95 8GB سرتره ولییییی....:5:
من دلم پای W960 بوده و هست:11::40:.چون اتظارایی که از گوشیم دارم همه رو W960 داره:8:.کیفیت موزیک تو هندفری میخوام که میدونم هیچی مثل W960 نمیشه:8:.صفحه تاچش هم واسم مهمه:20:.دوربین در یه حد معمولی میخوام(به نظر من دوربین واسه مواقع ضروریه.چون هر موبایلی گرفتم دیدم واسه همیشه نمیتونه جای دوربین رو بگیره.چه k800.چه N95 که داشتم.):13:
حالا هم SyberShot 6.1 دارم که چه عکسش چه فیلم برداری با فرمت MPG اش N95 رو میخوره.درسته 1MP از N95 بیشتره ولی عکس و فیلمش رو با N95 مقایسه کنی میگی اگه N95 دوربینش 5 اه این 10MP ه:18:.(انقده تفاوت دارن.)
اگه کسی خواست بگه تا یکی از عکسهای دوربین رو آپ کنم.تا تفاوت رو ببینه.
اینا رو گفتم که بگم آدم اگه دوربین میخواد نباید بره موبایل بگیره.بره همون دوربین بگیره!!!(چقدر باهوشم:دی).کسی هم نگه این دیوونست که خودش میگه N95 8 Gb سرتره ولی میخواد W960 بگیره.:8:
n95 8Gb رو هم فقط به خاطر GPS اش میخواستم که اونم بیخیال شدم.چون میتونم یه GPS External جدا بخرم.همین.
شماها هم انقده دعوا نکنین
دعوا خطرناکه حسن!!!!
وسلام
یعنی شما کیفیت و بزرگی lcd و کیفیت صدا و gps و سیمبین 9.2 و cpu قوی و طراحی کشویی دو طرفه و کابل تلویزیون و n-gage و کارت گرافیکی قوی و دوربین قوی(درسته که برات مهم نیست ولی هر چی بهتر باشه که بهتره) و باطری قوی تر و حافظه 256 mb داخلی و... n95 8gb رو به w960 ترجیح میدی؟؟؟؟؟؟
ساسان...زور بیخود نزن واسه قلبت ضرر داره ! شلوغ کردی...سیمبین که 960 هم داره...کیفیت صداشم که بیشتره (به نقل از gsmarena) واکمن 3 داره ...لمسی هم که هست...حالا میمونه gps و ال سیدی(قبلا بحث شده) و دوربین ( که بازم بحث شد) و حافظه داخلی هم که w960 کم نداره اینم جزو امکاناته ؟ cpu هم که نمیخوای لا نوون بزاری بخوری..گوشی رو جواب بده کافیه....بعد منظورت شارژ بیشتر بود؟ یه چیزی بگو بگنجه !!! لازم به توضیح نیست........نقل قول:
یعنی شما کیفیت و بزرگی lcd و کیفیت صدا و gps و سیمبین 9.2 و cpu قوی و طراحی کشویی دو طرفه و کابل تلویزیون و n-gage و کارت گرافیکی قوی و دوربین قوی(درسته که برات مهم نیست ولی هر چی بهتر باشه که بهتره) و باطری قوی تر و حافظه 256 mb داخلی و... n95 8gb رو به w960 ترجیح میدی؟؟؟؟؟؟
کلا این بحثا فایده نداره...چند تا fan boy میان زور میزنن .. جنگ و دعوا میکنن تا برند مقابل رو خراب کنن..از هر ابزاری هم استفاده میکنن..گوشی تا حالا هنگ نکرده میگه من که اینو دارم (حالا ما خودمونم داریما..هه هه) روزی 8 بار هنگ میکنه...آره اصلا آشغاله...تو که ناراضی هستی برو بفروشش چرا خودتو عذاب میدی...دیگه هم از این برند نخر!! خووووب؟ آباریکلا !
:18::31::18::31::18::31::18::31:
چطور تونستی N95 8 Gig رو با W 960 مقایسه کنی؟؟؟
متعجبم !!!
خب یه نگاه به قیافش کنی میفهمی ن95 8 گیگ بهتره ....اگر با وجود گفته دوستان و ساسان خان بازم توضیح میخوای تا بگم !!
حمید جان حوصله جواب دادنتو ندارم
اتشالله بعدا سر فرصت جوابتو میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
سلام! اولا حمید جان احترام خودتونو نگه دارید!متاسفانه شما سونی اریکی ها چند چیز رو درک نمیکنید!!یکی اینکه چرا سونی اریکسون حتی برای رضای خدا و پیغمبر هم که شده یه دونه گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ مانند سامسونگ و نوکیا نداده بیرون!که این دلیلش بر میگرده به عدم توانایی تولید یک باتری مناسب !!دوما اگر دوربین 5 مگا پیکسلی و بزرگی ال سی دی براتون مهم نیست بدون رودربایستی میگم که به درک!!!چون کسی که 650 پول میده همه چیز میخواد از گیم گرفته تا سرعت و امکانات سوپر مولتی مدیای مناسب!چندما اینکه مثل اینکه نمیدونید وقت هم برای ادم چیز خوبیه!!!نوکیا ان 95 8 گیگابایت به جرئت میشه گفت سریع ترین گوشی سیمبین هست!چون از 98 مگابایت rom استفاده ی مفید میکنه و سی پی یوی dual 332 mh ARM11 داره!!بماند امکانات گرافیکی فوق العاده مانند n gage و 3d accelerator!!نوکیا ان 95 8 گیگ دارای سنسور شتاب سنج accelerometor مانند اپل ایفون هست!ان 95 8 گیگ دارای 2 اسپیکر استریوی کاملا برتر در کیفیت هست!!حالا اگه دبل 960 شما صداش بلنده اون مشکل سونی اریکسونه چون سیاست جدید نوکیا فقط کیفیته!هزارما اینکه اگه دبلیو 960 از سخت افزار و ال سی دی ان95 8 گیگ استفاده میکرد من همین جا به قران قسم میخورم که باتری بیشتر از یک روز شارژ دوام نمی اورد!در مورد تاچ اسکرین که دیگه تکنولوژی انچنان خاصی نیست(مگر مثل ایفون مولتی تاچ باشه!!)چندین بار گفتم که سیمبین مورد استفاده ی نوکیا رابط گرافیکیه تاچ اسکرین رو نداره و uiq هم در انحصار سونی اریکه!!نوکیا قول ارائه ی تاچ اسکرین رو بر روی همین سیمبین سری 60 داده که اگه عملی کنه به جرئت میگم تنها برتری سونی اریکسون در مقابل نوکیا هم از بین میره و میمونه نوکیا و سامسونگ!همچنین نوکیا ان810 و 7710 دارای صفحه ی تاچ اسکرین هستند!پس نوکیا از این لحاظ هم کم نداره فقط سیمبین مورد استفاده اش کم داره!در رقابت 5 مگاپیکسلیها کا850 سونی اریکسون هم یا سوم بود یا چهارم اینو همه حتی خود شخص شما هم در باطنتون میدونید ولی به رو نمیارید!
بحث با سونی اریکی ها دیگه کلیشه ای و تکراری شده و خود سونی اریکی ها دیگه فقط برای جبران مافات دارن میجنگن در حالی که هیچ فایده ای نداره و باید منتظر محصولات سونی اریک در سال 2008 بمونند که احتمالا سونی اریک هم بیکار نمیشینه و یک گوشی مولتی مدیای قوی حتما ارائه میده !!اگه اینکار رو نکنه راحت میگم که برنامه ریزان شرکت سونی اریکسون عقل ندارن!!الجی هم وضعیتش مثل سونی اریک بود!ساسان جان دیگه بحث رو با سونی اریکی ها ادامه نده!خود شما هم دبلیو 950 رو که عین دبل 960 هست دارید و میدونید چه اشغالیه پس به قول همین اقا حمید برای قلبتون خوب نیست زیادی درگیر بشین!!دی:
در مورد مسایل جزیی مانند gps و خروجی تی وی ان 95 8 گیگ هم صحبت نکردم تا این پست به مذاق سونی اریکی ها خوش بیاد!!!دی::8::8::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
در ضمن در جواب soshiance عزیز سونی اریکی باید بگم که:
و خداوندفایل منیجر را افرید!واللهو خلقا فایلا منیجرا!!!
شما اگه میرفتید توی سیتینگ ان 95 و قسمت مموری کارت اون وقت با فایل منیجر حرفه ای این گوشی مواجه میشدید!!در ضمن والله ما 5700 داریم هم توی گالری و هم توی فایل منیجر همه ی قسمتها جدا شده هستند!!sound clip ها در یک جا mp3 ها در موزیک پلیر و فیلمها در videos و تصاویر در قسمت ایمیجها!!!پس مشکل از شما بوده!دی:
نقل قول:
در ضمن ..اینم اضافه کن...قابلیت پوشه بندی و آلبوم بندی ..برای عکسها..آهنگها و....در گالری....
در ضمن آدم باید با یه سیستم کاربری که محیط زیبا داشته باشه استفاده کنه که اسمش گالریه
من حاظرم عکسها و فیلمهایم با هم باشن ولی یه گالری خوشکل مثل حالت n95 رو داشته باشم
که گوشی های سونی اریسکون از این امکانات بهرمند نیستن
همین w950 یه picture gallery داره که ازش حالت به هم میخوره
ترجیح میدی که با همون فایل منیجر کار کنی
برای همین اکثر(یا بهتره بگم همه)کسانی که سونی اریکسون دارند ناچار برای استفاده از مولتی مدیا از فایل منیجر استفاده میکنن
گوشی های نوکیا روی سیستم گالریشون خیلی کار شده و کارکرد با اون خیلی لذت بخشه
در ضمن نوکیا تا اونجایی که تونسته دسترسی به گالری رو آسون کرده نسبت به فایل منیجر اش
پس به این نتیجه میرسیم کسانی که سونی اریکسون دارن با همون گوشی هاشون حال کنن
چون کار کردن با گوشی معمولی رو بلد نیستن
واقعا زشته که بلد نباشی فایل منیجر گوشیت کجاست
به فرض هم که ندونی یعنی اینقدر با اون محیط پوشه ای فایل منیجر عادت کردی که نمیتونی با گالری کار کنی؟؟
خیلی تکیه این که همه عکس ها و فیلم ها رو میریزه یه جا
با حال بود لطفا بازم از این شوخی ها بفرمایین حمید خان .....
تایید میشه.نقل قول:
نقل قول:
اووه اوووه.حیف که اینجا فرومه و زشته منم مثل خودت جوابت رو بدم وگرنه میگفتم ..
داداش گلم احترام خودت رو نگه دار.داق کردی یه لیوان آب بخور.دلیل نمیشه که فحش بدی
مثل اینکه موضوع تاپیک و ندیدی.من اینجا رو زدم که در موری امکانات این 2 تا گوشی بحث بشه نه اینکه شما بیاین بگین به درک که دوربین 5MP اش و ال سی دیش واست مهم نیست.
منم فکر میکنم گفتم که چه چیزایی میخوام.بچه 15 ساله هم نیستم که موبایل بخرم که باهاش بازی کنم.
در مورد امکانات سوپر مولتی مدیا هم گفتم که فقط کیفیت هندفری رو میخوام.همین
دعواااا دعواااا ! جنبه نداری بحث نکن ! آهای با توام که توهین میکنی !
خیلی خوشحالم که نمیزنه .. گوشی که تو یه روز شارژش تموم شه به درده من نمیخوره..همون نوکیا باتری مناسب زده بسه ...6 ساعت البته بازم خوبه به نظر من(باتری کمپرسی گذاشته روش)... برو با 5700 حال کن... 3 ساعت !نقل قول:
rainysky : سلام! اولا حمید جان احترام خودتونو نگه دارید!متاسفانه شما سونی اریکی ها چند چیز رو درک نمیکنید!!یکی اینکه چرا سونی اریکسون حتی برای رضای خدا و پیغمبر هم که شده یه دونه گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ مانند سامسونگ و نوکیا نداده بیرون!که این دلیلش بر میگرده به عدم توانایی تولید یک باتری مناسب !
همه که مثله شما خوره دوربین و ال سی دی نیستند...عمرا اگه من واسه دوربین پول گوشی بدم..گوشی خوب باشه یه دوربین 2 هم باشه کار را بندازه راضیم.. عکس حرفه ای میخوای بگیری دوربین دیجیتال ...200 تومن میدی دوربین 8 عالی بت میدن... 2.0 السیدی قبلن گفتم چیزی نیست که بخوای باش پز بدی ...نقل قول:
!دوما اگر دوربین 5 مگا پیکسلی و بزرگی ال سی دی براتون مهم نیست بدون رودربایستی میگم که به درک!!!چون کسی که 650 پول میده همه چیز میخواد از گیم گرفته تا سرعت و امکانات سوپر مولتی مدیای مناسب!
اسپیکر استریو الزاما دلیل بر کیفیت نیست .. n73 هم استریو ..قیژ قیژ میکنه..مهم اینه رو صداش ...اکولایزاش چه قدر کار شده باشه ... w960 برتر است...نقل قول:
ان 95 8 گیگ دارای 2 اسپیکر استریوی کاملا برتر در کیفیت هست!!حالا اگه دبل 960 شما صداش بلنده اون مشکل سونی اریکسونه چون سیاست جدید نوکیا فقط کیفیته!
نقل قول:
هزارما اینکه اگه دبلیو 960 از سخت افزار و ال سی دی ان95 8 گیگ استفاده میکرد من همین جا به قران قسم میخورم که باتری بیشتر از یک روز شارژ دوام نمی اورد!
:5::5: :27::27: هر کی سخت افزار میزاره فکر باتریشم میکنه..هر گوشی متناسب با عملکردش باتری میزارن واسش .....
بحث درباره این دو تا گوشیه...دار و ندار نوکیا رو نریز رو دایره:27: ....650 تومن آدم پول بده ..السیدی 2.8 داشته باشه ..بده بالا با شماره هاش ور بره یا با جوی استیک کار کنه ؟! :13: اینقدر بخوام پول بدم میریم پاکت pc میگیرم..(البته قبلا هم گفتم قیمت 960 بالاست و قیمت واقعیش رو 400 تومنه...تازه اومده قیمتش بالاست...طبیعی هم هست)نقل قول:
در مورد تاچ اسکرین که دیگه تکنولوژی انچنان خاصی نیست(مگر مثل ایفون مولتی تاچ باشه!!)چندین بار گفتم که سیمبین مورد استفاده ی نوکیا رابط گرافیکیه تاچ اسکرین رو نداره و uiq هم در انحصار سونی اریکه!!نوکیا قول ارائه ی تاچ اسکرین رو بر روی همین سیمبین سری 60 داده که اگه عملی کنه به جرئت میگم تنها برتری سونی اریکسون در مقابل نوکیا هم از بین میره و میمونه نوکیا و سامسونگ!همچنین نوکیا ان810 و 7710 دارای صفحه ی تاچ اسکرین هستند!پس نوکیا از این لحاظ هم کم نداره فقط سیمبین مورد استفاده اش کم داره!
چه ربطی داشت به شب یلدا ؟!نقل قول:
در رقابت 5 مگاپیکسلیها کا850 سونی اریکسون هم یا سوم بود یا چهارم اینو همه حتی خود شخص شما هم در باطنتون میدونید ولی به رو نمیارید!
ساسان اولین نفری هست دیدم که میگه کیفیت صدای 950 خوب نیست...قبلا به من میگفت ازش راضیم بعد نمیدونم چی شد تعصبش به افکارش غلبه کرد و از راه به در شدنقل قول:
ساسان جان دیگه بحث رو با سونی اریکی ها ادامه نده!خود شما هم دبلیو 950 رو که عین دبل 960 هست دارید و میدونید چه جیگریه پس به قول همین اقا حمید برای قلبتون خوب نیست زیادی درگیر بشین!
gps که 70 درصد امکاناتش پولیه...میگه پول بده راهو نشونت بدم...امکانات صوتیش پولیه ....که :27: ... البته بودنش بهتر از نبودنه ....نقل قول:
در مورد مسایل جزیی مانند gps و خروجی تی وی ان 95 8 گیگ هم صحبت نکردم تا این پست به مذاق سونی اریکی ها خوش بیاد!!!دی:
والسلام ....نامه تمام ... (اخخخ تففف) اینم انگشت پای نامه :31:
عمرا اگه بیخود بخام تو سر گوشی بزنم یا برندی و خراب کنم...ولی هستند کسانی که تو این فروم ملتو منحرف میکنن..یه نگاه دور و برت بندازی میبینی .....نقل قول:
شما تجربه کردی ...نه ؟!
تیکه میای ؟!!نقل قول:
منظور عکس و ویدئو در گالریه !
هر گوشی رابط خاص خودشو داره ...محیط گوشیهای سونی ericsson ساده و سریعه...تو 3 سوت همه چیزاشو پیدا میکنی.. دیگه یه 3d gallery هم امکاناته.؟. عکسو میگیره میچرخونه بهت نشون میده ؟ یه نرم افزاره مثله بقیه.اولا تا load شه زمان میبره بعدشم حداقل نوکیا زحمت نداده به خودش ویدئو رو از عکس سوا کنه...یه جا تو imags&video بهت نشون میده...بغل ویدئو هم آیکن فیلم میزاره قاطی نکنی...نقل قول:
در ضمن آدم باید با یه سیستم کاربری که محیط زیبا داشته باشه استفاده کنه که اسمش گالریه
من حاظرم عکسها و فیلمهایم با هم باشن ولی یه گالری خوشکل مثل حالت n95 رو داشته باشم
که گوشی های سونی اریسکون از این امکانات بهرمند نیستن
دیگه اینم نمیذاشت ...بایستی به عقل طراح شک کرد ....نقل قول:
شما اگه میرفتید توی سیتینگ ان 95 و قسمت مموری کارت اون وقت با فایل منیجر حرفه ای این گوشی مواجه میشدید!!
سلام!اولا من اگه کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام!البته هیچ دلیلی برای ناراحت شدن کسی پیدا نکردم!دوما مثل اینکه دوباره همون پست قبلی رو باید اینجا paste کنم چون باز هم همون حرفهای تکراری!در مورد گالری هم همونطور که گفتم والله بالله ما گالری داریم توی 5700 ویدئو ها جدا و ایمیجها جدا و سوند کلیپها جدا و اهنگهای mp3 هم جدا هستند!این توی گالری بود!اما توی فایل منیجر هم عین سونی اریکسون همه چیز سر جای خودشه!!در مورد شارژ باتری زبونم مو در اورد ولی کسی جواب سوال در مورد ال سی دی 16 میلیون رنگ رو بهم نداد!!!!در مورد gps هم خدمتتون عارضم که gps صوتی فقط پولیه که طبق اصول لوشاتلیه باز هم باید گفت به درک که gps صوتیش پولیه!!!صوت میخوام برای چی؟؟راهو بهم نشون بده همین کفاف میکنه!!در مورد جوابتون در باره ی اسپیکر ان 73 متوجه شدم که شما ان95 8 گیگ رو با ان73 مثل اینکه اشتباه گرفتید چون این دو هیچ وجه تشابهی با هم ندارند و ان95 8 گیگ در اسپیکر اخر کیفیته ور بطی به قژ قژ و بلندی نداره!!:19::19::19::19:در مورد شک کردن به عقل طراح گالری نوکیا من قبلا هم گفتم که من هم به صحت عقل برنامه ریز شرکت سونی اریکسون شک کردم چون گوشیهایی که داده بیرون همه رو که رو هم بزاری به پای ان82 و ان95 8 گیگ و جی800 سامسونگ نمیشن!!در مورد گرافیک n gage هم بحث شده ولی میدونم الان سعید جان میاد میگه که سونی هم پلی اتیشن 3 رو تولید کرده!!!!!!!!!!:18::18::18::27::27:من دیگه حرفی ندارم دوباره هم در مورد اون کلمه ی درکی که گفتم معذرت میخوام!!!ولی هیچ نیازی به معذرت خواهی ندیدم!!!دی::11::11::13::46:نقل قول:
اصلا واسه چی بحث میکنیم؟؟؟اخرش که چی؟؟؟؟؟سهام سونی اریک و نوکیا رو بهمون میدن؟؟؟؟؟یا اینکه اگه از برندی طرفداری نکنیم بهمون تهمت کفر میزنند؟؟همین نوکیا و سونی اریک اگه پاش بیفته با هم همکاری میکنند شلوار مشتریها رو (جسارته!!)بکشن پایین!!!!دیگه تمومش کنید!حداقل به احترام اون ریش و موهایی که در راه مبارزه ی حق علیه باطل سفید کردم دیگه با هم دعوا نکنید!فکر نکنم توی فروم های خارجی اینقدر بحث باشه!!البته فایده ای نداره چون فردا هم بلافاصله یکی دیگه میاد میگه ان82 بخرم یا کا850؟؟؟؟حالا کی اینو رد کنه؟؟؟؟؟پس من جوابشو میدم!!!عزیزم ان82 سیمبین داره ال سی دی بهتری داره gps داره n gage داره دوربینش در ریویوها بیشتر امتیاز گرفته ولی کا850 چی؟؟؟هیچی نداره!!!!!!!!!!!!دی:دی::::::::::
تائیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییدنقل قول:
بابا ول کنید به خدا خود رئیس شرکت نوکیا و سونی اریکسون انقدر با هم کل کل نمی کنن
طرفدارهای سونی کا850 میخرن طرفدارای نوکیا ان82 حالا با حرف شما نظراونا عوض نمیشه که فقط فشار خون شما بالا میره:31:
من N95 داشتم.مال من که عکس و فیلم رو تو گالری با هم و یه جا نشون میداد.شاید منظور شما 8Gb شه.اون و نمیدونمنقل قول:
شما دیگه جای دیگه این رو نگو چون بهت میخندن!!!:27:
شما بلد نیستیسد اینگلیسی.نقل قول:
اول برید یاد بگیرید بعد بیاید حرف بزنید .
منظورم گوشیه بعدیم کا850 است . شما ببخشیدا ایکییو تون پایینه.
هر دو معنیو میده. فحش به iq همدیگه ندید.نقل قول:
شما بلد نیستیسد اینگلیسی.
اول برید یاد بگیرید بعد بیاید حرف بزنید .
منظورم گوشیه بعدیم کا850 است . شما ببخشیدا ایکییو تون پایینه.
نقل قول:
:31::31:
یعنی به هر چی دیگه خواستن فحش بدن ؟؟فقط به IQ فحش ندن ؟:31::31:
نقل قول:بالام جان گالری تو 5700 ساده هست..تقسیم کرده به video ..image ...sound clip و...که تو image عکسها رو ردیفی نشون میده..... اون 3d گالری رو نوکی فقط رو سری n میزاره ...که تقسیم کرده به images&videos ....sound...streamingکه ویدئو و عکس رو میکنه تو گزینه اول ...یه حالت 3d عکسا و ویدئو ها ...که سمت چپ کلیپها آیکون فیلم استریپ میذاره که تشخیص بدی این ویدئو هست...حالا باز بیا بگو اینجوریه...اونجوری نیست!نقل قول:
در مورد گالری هم همونطور که گفتم والله بالله ما گالری داریم توی 5700 ویدئو ها جدا و ایمیجها جدا و سوند کلیپها جدا و اهنگهای mp3 هم جدا هستند!ا
در مورد السیدی بحث شده...اما در مورد gps به غیر از امکاناته صوتیش که پولیه بعضی امکانات navigation ...نشون دادن کوتاه ترین مسیر و.... پولیه و خفن شارژ میکنه ...مجانیش اونه که رو نقشه نشون میده کجایی.. شاید اونم بعدا پولی بشه.......نقل قول:
در مورد شارژ باتری زبونم مو در اورد ولی کسی جواب سوال در مورد ال سی دی 16 میلیون رنگ رو بهم نداد!!!!در مورد gps هم خدمتتون عارضم که gps صوتی فقط پولیه که طبق اصول لوشاتلیه باز هم باید گفت به درک که gps صوتیش پولیه!!!صوت میخوام برای چی؟؟
پست رو متوجه نشدی ... چون صحبت از اسپیکر استریو کردی n73 رو مثال زدم که بدونی 2 تا اسپیکر حتما دلیل بر کیفیت بیشتر نیست...n95 شاید کیفیت خوبی داشته باشه ولی w960 برتره ...باز n81 رو میگفتی حرفی برای گفتن داشت..gsmarena رو که قبول داری...موزیک فونهای سال یه ترتیب n81...iphon...w910...w960 هستند.نقل قول:
در مورد جوابتون در باره ی اسپیکر ان 73 متوجه شدم که شما ان95 8 گیگ رو با ان73 مثل اینکه اشتباه گرفتید چون این دو هیچ وجه تشابهی با هم ندارند و ان95 8 گیگ در اسپیکر اخر کیفیته ور بطی به قژ قژ و بلندی نداره
منظور حرفم این بود : اگه فایل منیجر هم نمیذاشت خیییییلی ضایع بود ! در کل به نظرم بحث کردن فایده نداره ...مردم خودشون عقل دارن میفهمن چی واسشون مهمه ...به زور که نمیشه عقاید خودتونو بچپونین به مردم...نقل قول:
در مورد شک کردن به عقل طراح گالری نوکیا من قبلا هم گفتم که من هم به صحت عقل برنامه ریز شرکت سونی اریکسون شک کردم