آقا اگه گیرش آوردی لطف کن آپ کن تو پست اول تایپیک بزارم اجرت با خدانقل قول:
ولی من یه نرم افزار دیگه دیدم که جزء30 رو به صورت صوتی داره وتو بخش نرم افزارهای تبیانه و در ضمن پسوندش جاوا هست
آقا اگه گیرش آوردی لطف کن آپ کن تو پست اول تایپیک بزارم اجرت با خدانقل قول:
ولی من یه نرم افزار دیگه دیدم که جزء30 رو به صورت صوتی داره وتو بخش نرم افزارهای تبیانه و در ضمن پسوندش جاوا هست
و کار همیشگی ما دادن آمار دان:
قرآن:187
مفاتیح:181
دعای عهد:56
بازم از اين پست هاي زيادتون تشكر ميكنم
اون صوتی رو آپ کردم فقط نوشتی هاش انگلیسیه اشکالی که نداره دانلود با حجم 0.98MB
کد:http://bo2up.com/upload/download.php?file=108quranaudio.jar
ايراد داره:سوره ي بقره آيه 257نقل قول:
چند تا ديگه هم داره،مثلا" يك جا بود دو تا "و" پشت سر هم گذاشته بود.
ایشون وقتی که وقت کنند اونجا رو درست میکنند موفق باشید و به خاطر گزارش دادن این مشکل متشکریم
ببخشين كل قرآن هستش؟
بله كل قرآن هستشنقل قول:
ببخشين كل قرآن هستش؟
من همين الان نگاه كردم متوجه مشكلي نشدم لطف كنين بيشتر توضيح بدين!نقل قول:
ايراد داره:سوره ي بقره آيه 257
چند تا ديگه هم داره،مثلا" يك جا بود دو تا "و" پشت سر هم گذاشته بود.
آقا لطف كن يه كم بيشتر توضيح راجع بهش بده تا در پست اول بذارم و منظورتو راجع به انگليسي بگو؟ اين فقط جزء 30 رو به صورت صوتي داره؟ فرمتش jar است؟ اشكالي داره من اينو تو 4shared آپ كنم تا بتونم آمار دان رو بگم ؟ با تشكرنقل قول:
اون صوتی رو آپ کردم فقط نوشتی هاش انگلیسیه اشکالی که نداره دانلود با حجم 0.98MB
کد:
کد:http://bo2up.com/upload/download.php?file=108quranaudio.jar
آره راست ميگي خيلي دير به دير ميام شرمنده وقت كم دارم من اون مشكل رو كه دوستمون گفت شما هم تاييد كردي متوجه نشدم لطف كن يه توضيحي بده.نقل قول:
ایشون وقتی که وقت کنند اونجا رو درست میکنند موفق باشید و به خاطر گزارش دادن این مشکل متشکریم
اولا انگلیسی یعنی سوره ناس رو نوشته AlNas و دوما اشکالی نداره ولی تو همین سایت هم میشه آمار دان گرفت مثلا تا الان آمار دانلود:0نقل قول:
من فارسی همین قرآن رو هم دارم ، ولی چه فرقی میکنه ؟
کدوم قرآن منظورت صوتی هست؟؟؟ اگه اونه بزار برا دان که همه استفاده کنند
برای شما :
کد:http://karimi.parsaspace.com/Mobile/Qoran_Soti.rar
آقا من اينو تست ميكنم اون يكي ديگه هم كه دوستمون گفت هم تست ميكنم ببينم كدوم بهتره تو پست اول ميذارم از همكاريه دوستان واقعا متشكرمنقل قول:
پس منظورت از انگليسي اينه كه منو هاش انگليسي هست نه اصل قرآن ميدوني چون من معمولا وقتي بيرون از خونه ام و ميخوام آمار دان رو بگيرم با موبايل اين كارو ميكنم و فقط 4 كيلوبايت حجم ميندازه تا 4shared رو باز كنم ولي سايت هاي ديگه معمولا بالاي 20 كيلوبايت است حالا اگه اين قرآن رو خواستم بذارم با اجازه شما تو 4shared آپ ميكنم ممنوننقل قول:
آقا من جفتيشونو رفتم امتحان كردم اون يكي كه فارسي بود كار نكرد يعني موقع نصب ارور مي داد ولي اون يكي ديگه درست بود و خوب هم كار ميكرد و كاملا صفحه لمسي كار ميكرد حالا 1 نفر ديگه اون يكي ديگه كه رويه گوشي من كار نكرد دان كنه اگه همين مشكل منو داشت اون انگليسي رو تو پست اول بذاريم
آقا من الان اين انگليسي رو گذاشتم تو پست اول ولي اگه اون كار كرد و بهتر بود اون يكي رو ميذارم
این قرآن که سالم هست ؟؟
رو W810i به خوبی کار میکنه !
سلام
دست شما بي بلا انشاالله بريد كربلا:20:
100% تست شد اون فارسی صوتی کار نمیکنه(یعنی نصب نمیشه)
Bach ha vaghean sharmande kheyli vaght bood nayamade boodam pas hamin noskhe engelisi bashe khobe bebakhshid alan ba gooshi amadam englisi nevashtam
dast shoma dard nakone az in doatoon kheyli khoshhal shodamنقل قول:
Bache ha dige man 1 chand roozi naboodam hade aghal shoma komak konin in typic in ghadr aghab nare
خسته نباشي . ممنون
Ghabeli nadasht aziz
Bache ha 1 nafar raje be narm afzar soti joze 30 nazar bede mikham bebinam che joorie az nazar shoma
قرار بود درست بشه ولی خبری نشد.نقل قول:
agha ma moaref in narm afzaram sazandesh ke nistam ba man dava mikonid hala 1 eerad be in koochiki ro sho cheshm pooshi konنقل قول:
Amar download
quran: 269
mafatih: 261
doaye ahd: 183
narm afzar soti joze 30 : 13
Baba zaheran be oon khahesh man too post aval tavajohi nashode
من پیگیرم اگه فارسی صوتی گیر اوردم بزارم
آقا من همین رو دارم استفاده می کنم ، شما یه بار دیگه دانلود کنید برای من که داره کار میکنه ،
شما این رو دانلود کنید :
کد:http://uploadbazar.com/986qoran_farsi_karimi.zip
Age sooti bood eshkal nadare bezarid vali bar taraf kardan oon kharej az dast mane mamnoonam az shoma ke inghadr ba deghat kar mikonid
chashm faghat 1 moshkeli hast oonam ineke man man internet khone moshkel dar shode alan ba mobilam nemitoonam alan download konam ta chand vaght dige miram cafenet in karo mikonam bebakhshidنقل قول:
دارم الان برای دانلود اون نرم افزار امتحان میکنم خبرشو میدم
بعدا خبرشو میدم
فعلا مفاتیحش رو دانلود کردم عالی بود
بقیه رو هم دانلود کردم نظرم رو میگم
ممنون از شما دوست عزیز
قابلی نداشت عزیزم