شرمنده نمی دونم ای سوال جاش اینجا هست یا نه؟
من روی سایتم از cms جوملا استفاده می کنم . ایا می تونم این smf رو روی سرورم نصب کنم .
اگه جواب مثبته . اون وقت چه جوری میشه ازش استفاده کرد . یعنی از قسمت مدیریت سایتم باید کنترلش کنم ؟؟؟؟؟؟
Printable View
شرمنده نمی دونم ای سوال جاش اینجا هست یا نه؟
من روی سایتم از cms جوملا استفاده می کنم . ایا می تونم این smf رو روی سرورم نصب کنم .
اگه جواب مثبته . اون وقت چه جوری میشه ازش استفاده کرد . یعنی از قسمت مدیریت سایتم باید کنترلش کنم ؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
مبدل phpbb3 به smf پس کی میاد ؟
نقل قول:
بله میتونید .. یه سابدامین به نام forum اختصاص میدید و smf رو توی اون میریزید و نصبش میکنید ..
برای مدیریتش هم از قسمت مدیریت smf باید عمل کنید ..
ممنون همشهرینقل قول:
من که مثل شما حرفه ای نیستم
با جزئیات اگه می شه . لطف کنی ممنون می شم :40:
مثلا می هوام تو منوی اصلیم قسمت انجمن هم بزارم که وقتی روش کلیک بشه بره تو انجمن
smf رو باید کجا نصب کنم . تو جوملا ، تو سرورم < کجاش
بازم ممنون
دوست عزیز روی سرورت.شما ساب دامینت رو میسازی smf رو میریزی رو هاستت بعدش میری به آدرس(با توجه به sub domain) و نصب میکنینقل قول:
smf رو باید کجا نصب کنم . تو جوملا ، تو سرورم < کجاش
بازم ممنون
نقل قول:
شما یه هاست داری یه cpanel درسته؟
ادرس سایتت اینه مثلا domain.com
بعد از توی cpanel میری به قسمت subdomain manager و یه زیر دامنه به اسم forum میسازی ..
بعد توی فایل منیجرت یه پوشه به اسم فروم ساخته میشه .. فایل بسته ی smf رو اپلود میکنی اونجا بعد از حالت فشرده خارجش میکنی و توی مرورگرت ادرس forum.domain.com رو وارد میکنی و میری برای نصب smf ..
دمت گرم همشهرینقل قول:
نا اینجا علی بود
اون وقت چه جوری می تون بیارمش تو منوی اصلیم ( من از جوملا استفاده می کنم )
نقل قول:
یعنی فرومت توی صفحه اول سایت نشون داده بشه ؟
اگر اینو میخوای باید یک wrapper درست کنی توی جوملا و ادرس فروم رو بدی ..
اگر میخوای به صورت یک لینک وصل بشه باید توی منو یک لینک براش درست کنی ..
بازم سلامنقل قول:
اره می هوام به صورت لینک باشه
مثلا تو منوی اصلی ی. یه دکمه هم واسه انجمن بزارم ( مثلا دکمه لینکستان ، تماس با ما و .... )
که وقتی کاربر روش کلیک کرد بره تو قسمت انجمن ؟؟؟؟؟؟؟
سلام.:31:
گروه smf رو هم ساختم.:31:
forum.p30world.com/group.php?groupid=411
بیاین عضو بشید.:31:
:11:
نقل قول:
توی منوها ... یک منوی جدید ایجاد میکنی بعد توی صفحه بعدی url رو انتخاب میکنی ..
بعد اسم میزاری براش و ادرسش رو هم لینک فرومت میدی ..
دوستان من این بسته رو گرفتم ولی میگه هیچ فایل نصبی تعریف نشده استنقل قول:
امکان داره منو راهنمایی کنید
ورژنی رو که می خوام روش نصب کنم 1.1.4هستش
با سپاس
سلام.نقل قول:
دوستان من این بسته رو گرفتم ولی میگه هیچ فایل نصبی تعریف نشده است
امکان داره منو راهنمایی کنید
ورژنی رو که می خوام روش نصب کنم 1.1.4هستش
با سپاس
1- الان جدیدترین نسخه 1.1.6 هست.از نظر امنیت و امکانات بهتره اون رو بگیرید.
2- این رو هم یک تست بکنید:
3- قبل هر کاری بک آپ فراموش نشه...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2888453&postcount=14
سلام ، من مي خواستم smf نصب كنم ...
لينك آخرين نسخه كامل رو كه مشكل نداره مي خواستم + فارسي ساز خوب + يكسري قالب كه يكيش vb باشه :D
ممنونم
دوستان سلام
سوای بحث اینکه چه فرومی انتخاب کنیم ، فعلا دارم با smf 1.5 کار می کنم ولی فایل فارسی سازی که از سایت اس ام اف لرن میگیرم ، محتویاتش سه فولدر بیشتر نداره و طبق راهنمای فارسی این سایت ، گفته قسمت themes را باید در شاخه اصلی smf کپی کنید در حالیکه همچین چیزی وجود نداره .
ضمنا اگه لینکی از فارسی ساز 1.1.6 دارید بگذاری ممنون
سلام.
دو تا خبر تو اس ام اف لرن پشتیبانی فارسی و رسمی اس ام اف منتشر شد.
اولیش :
سلام
امروز باگ جدیدی گزارش داده شده که در تمامی ورژن های SMF سری 1 موجود است .
برای حل این موضوع 3 راه حل وجود دارد :
1- از قسمت مدیریت Attachment رو کلا غیر فعال کنید
2- تغییر زیر رو اعمال کنید :
فایل index.php را باز کنید و 3 لاین زیر را پیدا کنید :
'packageget' => array('PackageGet.php', 'PackageGet'),و به صورت زیر تغییر بدید :
'packages' => array('Packages.php', 'Packages'),
'permissions' => array('ManagePermissions.php', 'ModifyPermissions'),
'pgdownload' => array('PackageGet.php', 'PackageGet'),
// 'packageget' => array('PackageGet.php', 'PackageGet'),
// 'packages' => array('Packages.php', 'Packages'),
'permissions' => array('ManagePermissions.php', 'ModifyPermissions'),
// 'pgdownload' => array('PackageGet.php', 'PackageGet'),
3- منتظر انتشار پچ و یا نسخه جدید از طرف Simplemachines باشید
یا علی
نکته:
تو انجمن اس ام اف لرن این سوال و جواب شده بود:
سلام.
من وقتی وارد پانل مدیریت میشم آیتم های منو سمت راستم همگی کار می کنند به جز مدیریت بسته ها !
وقتی مدیریت بسته هارو میزنم میره صفحه اصلی تالار. مشکل جدیدی هستش. قبلا نبود !
چه کنم؟
این علتش اینه که شما اون کاری را کرید که جناب فیروزمندان برای رفع مشکل امنیتی گفتن. فعلا نمیتونید چیزی نصب کنید تا این مشکل برطرف بشه
موفق باشید
دومی:
Simple Machines انتشار SMF 1.1.7 را اطلاع میدهد.
این نسخه فقط مشکلات امنیتی را برطرف کرده که اخیرا کشف و منتشر شده اند. SMF 1.1.6 و تمام نسخه های قبلی دارای این مشکل امنیتی می باشد و ما توصیه میکنیم که SMF خود را سریعا به نسخه 1.1.7 ارتقا بدهید. برای ارتقا می توانید در صفحه اول مدیریت یک پیغام را مشاهده نمایید که با کلیک بر روی لینک مربوطه ، بسته ارتقا نصب می شود.
برای کاربران سری SMF 1.0.x نیز ما نسخه 1.0.15 را منتشر کرده ایم که کاربران باید به آن ارتقا بدهند. این مشکل امنیتی برای نسخه های سری 2.0 وجود ندارد .اگر شما نتوانستید SMF را ارتقا بدهید باید ارتقا را به صورت دستی اعمال نمایید که این ارتقا دستی در راهنمای SMF موجود است.
در پایان در صورت داشتن هرگونه مشکل ، مشکلات خود را در انجمن های پشتیبانی Mambolearn مطرح نمایید.
با تشکر
Simple Machines
مثل این که تو این نسخه اون مشکل امنیتی رفع شده...:46:
يكسري سوال داشتم
در تمامي نسخه ها بايد سطح دسترسي يكسري فايل ها را به 777 تغيير داده سپس به 755 باز گردانيم يا خير ؟ كدام فايل ها؟
وقتي پچ يا اضافاتي ميريزيم مي نويسد فقط با قالب پيشفرش كار مي كند ، براي استفاده در ديگر قالب ها بايد تغييرات دهيد ، اين تغييرات چيست ؟
چگونه مي توان تبليغي در قالب گذاشت يا چيزي اضافه يا كم نمود ؟
سپاس...
سلام
دوستان من از PHPBB می خوام بیام SMF نصب کنم حالا باید چیکار کنم منظورم دیتابیس هست مشکل ایجاد می کنه یا نه
جدید ترین ورژن و قالب هاش رو از کجا دانلود کنم
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز دیتابیسشون کاملا متفاوته ..
باید کانورتر پیدا کنی تا بشه تبدیلش کرد ..
اونم ممکنه بشه ممکنه نشه ..
کسی از دوستان می دونه چطور می شه smf روی لوکال هاست نصب کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوالی داشتم در رابطه با تغییر hedar بالی صفحه
من می خواستم سوال کنم که توی چه فایلی میشه header رو تغیر داد
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
آقا من یه سایت با دیتالایف دارم
میخواستم ببینم میشه این smf رو نصب کنم و با دیتالایف هماهنگش کنم ... یعنی دیتابیس سایت و فروم smf یکی باشه ، کسی که در سایت عضو هست به طور خودکار عضو فروم هم باشه و بلعکس ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید و نحوه کار رو هم بگید
نه اصلا چنین چیزی ممکن نیست چون smf پسورد هارو دیکد می کنه و نمیشه هماهنگش کرد ولی اگه سایتتون رو تازه راه انداختین می تونید با انجمن ساز mybb ستش کنید این در صورتی هماهنگ میشه که کاربرای جدید باشه و با کاربران قدیمی هماهنگ نمیشه :13:نقل قول:
میشه بگید باید چی کار کنم تا با mybb هماهنگ بشه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام . خیر عزیز همچین چیزی ممکن نمی شود. 1 بار در تایپیک آموزش گذاشته شده بود . جستجو کنید منم اگه پیدا کردم برایتان در همین جا قرار می دهم .
سربلند و سرافراز باشید
اینجا یه سرچی بزن :11:نقل قول:
کد:www.datalifecms.ir
سلام
یک سوال خنده دار !
من الان از سایت smf نسخه ی اخر رو دانلود کردم .. چطور الان فارسیش کنم ؟
پکیچ های فارسی رو هم دارم ولی تاثیری نداره وقتی میریزم !
من اطلاعی راجع به smf ندارم ولی خوب حالا تو پروفایل گفتید میام یه پستی میدم :31:
معمولا فایل زبان توی فولدره languages هستش که در یک فایل php نام زبان مثلا english یا en یا ... هستش که با استفاده از array معمولا زبان یک سایت رو عوض بدل میکنند :31: یعنی این array میاد با مقدار تایین شده مقداری که روبه روی اون کلمه یعنی بعد => وجود داره رو قرار میده :31:
سلام
دوستان من با freeforum.org یه فروم رایگان ساختم که از PHPBB استفاده می کنه من وارد کنترل پنل مدیریتم شدم و رفتم تو قسمت زبان ها و از لیست سایر زبان ها زبان فارسی را اضافه کردم ولی زبان انگلیسی حالت پیش فرضه وقتیم می خوام پاکش کنم به انگلیسی پیام می ده حالت پیش فرضو نمیشه پاک کرد چی کار کنم حالت پیش فرضو بزارم رو فارسی تا فروم فارسی شه ؟
ممنون می شم کمک کنید .
سلام
جوملا بهتره يا smf?
سلام
دوستان؛ برای نصب SMF روی appserv باید چیکار کنم؟
بی خیال سوال قبلی! نصبش کردم.
فقط یه سوال دارم.
توی سایت smf فارسی، توی آموزش نصبش گفته:
منظورش چیه؟نقل قول:
در پایان کار باید دسترسی برخی از شاخه ها و فایل ها را بصورت قابل خواندن و نوشتن (CHMOD'ed to 777) تغییر دهید. لیست فایل هایی که باید تغییر دهید به شرح زیر است:
* attachments
* Packages
* Packages/installed.list
* Packages/server.list
* Smileys
* Themes
* agreement.txt
* Settings.php
* Settings_bak.php
* install.php
* Themes/default/languages/Install.english.php
چطور میشه فایل ها رو بصورت قابل خواندن و نوشتن (CHMOD'ed to 777) تغییر داد؟
این یکی رو اگه کسی میدونه، توضیح بده، ممنون میشم.
اس ام اف يه انجمن سازه
از انجمن جومفا خيلي بهتره
باید با یه نرم افزار FTP سایت رو باز کنی بدش همه فایل ها رو انتحاب کنی 777 کنی.نقل قول:
من از CuteFTP استفاده می کنم
smf باگ هاي زيادي داره كه گفتن تو نسخه 2 همه باگ را رفع و امكانات جديد از نظير اديتور حرفه اي براي پست ها و هماهنگ سازي بسته ها با تمام قالب ها و.. ميباشد.نقل قول:
کانورتر تبديل phpbb به smf تا جايي كه ميدونم نيستنقل قول:
ولي چرا؟
phpbb خيلي حرفه اي تره . نيازي نيست كه انتقال بديد! :18:فكر كنم اولين نفري هستيد كه برعكس كار ميكنيد. همه از smf به mybb , phpbb ميان
نقل قول:
دوست عزيز نسخه اخر 1.8 كه فارسيش نيامده! شما 1.7 از همان سايت اس ام اف بگير پكيج فارسي داخلش موجوده
سلام خدمت همه اساتيد گل
يه سوال ؟
بسته تشكر روي smf نصب ميشه ؟؟
چون من خيلي بسته تشكر دانلود كردم چه فارسي چه انگليسي ولي همشون مشكل دار بودن يا نصب نميشدن يا نصب ميشدن فعالم ميشدن ولي هيچ گزينه ي تشكري ايجاد نميشد ؟
اگه كسي هست كه تشكر نصب كرده واسه smf بي زحمت لينك بسته + راهنمايي هاي لازمم بكنه ممنون ميشم
منتظرم
بسته تشکر های زیادی اومده ولی همشون مشکل داشتن
پس باید باز هم منتظر موند....
انتشار SMF 1.1.9 را اعلام می کند. انتشار این نسخه به علت رفع چندین مشکل امنیتی در نسخه 1.1.8 می باشد. ما توصیه می کنیم سایت خود را هر چه سریعتر به نسخه 1.1.9 ارتقا دهید .
برای ارتقا باید فایل زیر را دانلود کنید ( در صورتی که از نسخه 1.1.8 استفاده میکنید ) و آن را از حالت فشرده خارج کنید . فایلها اکسترکت شده را جایگزین فایل های انجمن خود کنید .
انجمن شما به نسخه 1.1.9 ارتقا میابد .
فایل ارتقا
کد:http://www.mambolearn.com/modified_1-1-8_1-1-9.zip
و فایل نصب