آقا پینگش خیلی عالیه . . پس کجایید ؟
من اینقدر میمونم که این سرور رو به اسمم بزنند . . .
83.133.119.11:28960
Printable View
آقا پینگش خیلی عالیه . . پس کجایید ؟
من اینقدر میمونم که این سرور رو به اسمم بزنند . . .
83.133.119.11:28960
آقا یه سرور دیگه بگو اونجا همش punk گیر میده ؟
213.149.249.77:28960
من اینجام چند نفر دیگه هم هستن ولی ایرانی نیستن !
کجایی پس . .چرا این قدر سرور عوض می کنی . . .!!!!
مثل اینکه punk من update شده و این سرور رو دیگه قبول نمی کنه وقتی میام تو چند ثانیه بعد میندازم بیرون !!!
باید یه سرور جدید پیدا کنم ..
الان دارم punk رو آپدیت می کنم سعی می کنم دوباره بیام تو همون سرور اولی
iهر کی میخواد COD4 بازی کنه به این ID پیقام بده تا با همدیگه قرار بزاریم .
Mahdi_speilberg
همه بچه های ایرانی بیان تو این سرور
91.121.82.49:28960
اگه اسم نئو دیدید بدونید که بچه های گیم نت هستند . . .
آقا بیاین كه خیلی حال میده.
id بزارید قرار بذاریم.
ببخشيد يك سوال منظور از شبها 4 تا 8 ساعت 4 AM تا 8 AM است كه هم شب دارد و هم صبح يا منظور شما 4 PM تا 8 PM است كه باز هم شب دارد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه معمولاً شب ها 10 به بعد مي روم تو سرورها كه اغلب اوقات هم تو سرور زير هستمنقل قول:
85.249.167.114:28963
راستي كسي حدود ساعت 10 PM تا 3 AM بازي آنلاين نمي كند؟:20:
به دوستان هم پيشنهاد مي كنم كه روزها از يكي از دو سرور زير استفاده كنند:46:چون روزها بازيكن در آن موجود است زيرا سرور فيليپيني است و اختلاف ساعت بين ما و فيليپين وجود دارد مثلا 10 صبح اينجا حدود بعدازظهر آنهاست.
58.71.20.232:28960
58.71.20.232:28961
موفق باشيد!:46:
آقا Mikail یکی دو روز ازتون خبری نبود . .
من یه سوال پرسیدم که جواب نگرفتم . .
1 . هیچ سرور ایرانی وجود داره یا میشه ساخت ؟
اگه جواب منفی هستش لطف کنید نزدیک ترین سرور رو به ایران معرفی کنید تا راحت بازی کنیم
من که وقتی گیم نت بازه میتونم بازی کنم و تو خونه هم PC ندارم .ولی تو طول روز on هستیم (بچه های GameNet)نقل قول:
راستي كسي حدود ساعت 10 PM تا 3 AM بازي آنلاين نمي كند؟
ببخشید کسی لینک دانلود Punk Buster رو داره ؟
تو اين يكي دو روز من تاپيك را به صورت ميهمان دنبال مي كردم و پستي ندادم به همين خاطر شما فكر كرديد من نبودم در واقع پست هاي اخير را ديدم. تو سرورهايي كه آخرين بار ديده بودم سرور ايراني وجود نداشت.اگر هم بخواهيم سروري بسازيم احتمالاً بايد كرك شده آن باشد!:46:نقل قول:
در مورد نزديكترين سرور همين سروري كه Ping خوبي روي آن داشتيد يك سرور روسي است!
85.249.167.114:28963
البته سرور هاي تركيه اي هم وجود دارند كه Ping ما احتمالا روي آنها از 300 به بالاست:46:
خوب بالاخره شما ADSL دار شديد؟:20:نقل قول:
در مورد Punk Buster كه يك ابزار Anti-Cheat است مي توانيد به سايت خودش مراجعه كنيد و بازي هايي كه در آنها از PunkBuster استفاده شده است را ببينيد:
اگر هم قصد دانلود دستي آن را براي بازي خاصي داريد به آدرس مربوطه به آن بازي در PunkBuster مراجعه كنيد مثلاً براي بازي Call of Duty 4 لينك زير مربوط به اين بازي است:کد:http://www.punkbuster.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-cod4.php
موفق باشيد!:31:
سلام به همه . . . بعد از کلی گشتن تو سرور های مختلف , یه سرور ایرانی توسط Aliani پیدا شد و با بازی با بچه ای ایرانی لذت بردیم .
این هم ادرسش که معمولا روشنه
91.184.77.248:28960
اگه نبود یه پیام به من بدید تا بگم الان بچه ها کجا هستند . من همیشه هستم .رو مسنجر . .
Mahdi_speilberg
به سلامتی خشک کردن ریشه ی کانتر استریک 1.6 و مابقیه کانتر ها
دوست من ،نقل قول:
خوب بالاخره شما ADSL دار شديد؟
به حمد و قوه ی الهی و تبریک 22 بهمن و صلوات بر محمد و آل محمد اگه فردا مشکلی پیش نیاد بله !
قرار بود امروز وصل بشه که زنگ زدم گفتند هنوز خط تلفنتون ویژه نشده ! امروز واستون ویژه میکنم ...
AnyWay
واسه لینک برنامه ممنونم .
راستی با 128 میشه به راحتی اینو آنلاین بازی کرد یا بازم مشکل Lag داریم ؟
از شما هم ممنون دوست من .نقل قول:
سلام به همه . . . بعد از کلی گشتن تو سرور های مختلف , یه سرور ایرانی توسط Aliani پیدا شد و با بازی با بچه ای ایرانی لذت بردیم .
این هم ادرسش که معمولا روشنه
91.184.77.248:28960
اگه نبود یه پیام به من بدید تا بگم الان بچه ها کجا هستند . من همیشه هستم .رو مسنجر . .
Mahdi_speilberg
به سلامتی خشک کردن ریشه ی کانتر استریک 1.6 و مابقیه کانتر ها
اقا منم بازی میکنم خواهشا
هر وقت میخواستید بازی کنید پیام خصوصی بزارید
و وقت بازی هاتون هم بگید
و بگید به چه طریق بازی میکنید
راستی با این نرافزار میشه انلاین بازی کرد :
Hamachi
آره , یعنی اینکه اجنوی ها که دارن بازی می کنن .نقل قول:
ولی در کل همین حالت بهتر و راحت تر هستش .
شما با این حالت مشکلی داری ؟؟
به به تبریک آقا !!!نقل قول:
128 که آره بابا من الان دوستم داره با 64 صبانت راحت بازی می کنه . مخصوصا اگه به این سرورهای ایرانی وصل شی که دیگه پینگت حدود 50 تا 150 هستش که واقعا خوبه . البته این پست شما ماله قبلا بوده و پس الان که من پست دادم حتما وصل شده دیگه (ما که برای شما دعا می کنیم و خطوط تون . چون بلایی که سر ما اومد خدا کنه سر کس دیگه ای در نیاد - از شانس بد ما موقع گرفتن ADSL سیستم مخابرات مشهد قاط زد و 3 هفته الاف شدم:19: )
خوب آقا این مشکل بازی ما هم حل شد واقعا گیر مذخرفی بود .نقل قول:
البته یه نکته متذکر بشم این خطایی که برای من میومد تازگی ها داره مثل یه ویروس منتشر میشه . تو سرور های خارجی که هم میرم چند نفری همین مشکل رو دارن . حواستون جمع باشه . و نکته منفی دیگش هم اینکه گند میزنه به profilet و هر چی کشتی و مردی همه صفر می شه و درجت رو هم ازت می گیرن .:41:
آقا این سرورهای ایرانی که پیدا می کنید اگه تونستید تعداد max بازیکنان و ping رو هم بنویسید تا من اینها رو رو سایت ها معروف بزارم تا بالاخره اسم ایران هم بین اونها بیاد . (پاکستان اسمش بین اون کشورها هستش و سرور فعالی هم داره - بعد ایران ایران نداشته باشه . مگه میشه .
خوب بالاخره کی بازی میکنید ؟
از اول تا اخر همش بحث سرور بود
یه تاپیک دیگه واسش باز کنین اونجا بحث کنید
اره من با این نرافزار بازی میکنمنقل قول:
آقا بهتره id یاهو بذارید. تا ما بخوایم از طریق پیغام خصوصی همدیگرو مطلع کنیم یه چند ساعتی طول میکشه.
من دارم هر روز با این سرور بازی میکنم.
محدودیت داره اگر زیاد بشن پینگا قات میزنه اونم بخاطر این پهنای باندیه که قطع شدس.
خلاصه اینکه id بذارید.
لعنت خدا بر انسانهای .... ( صبا نت )نقل قول:
به به تبریک آقا !!!
128 که آره بابا من الان دوستم داره با 64 صبانت راحت بازی می کنه . مخصوصا اگه به این سرورهای ایرانی وصل شی که دیگه پینگت حدود 50 تا 150 هستش که واقعا خوبه . البته این پست شما ماله قبلا بوده و پس الان که من پست دادم حتما وصل شده دیگه (ما که برای شما دعا می کنیم و خطوط تون . چون بلایی که سر ما اومد خدا کنه سر کس دیگه ای در نیاد - از شانس بد ما موقع گرفتن Adsl سیستم مخابرات مشهد قاط زد و 3 هفته الاف شدم )
امروز زنگ زدم گفتم چرا نمیاین نصبش کنید ؟
میگن مودم تموم کردیم . خواستم یه چیزی بهش بگم دیدم کارم بهشون گیره !
به هرحال هروقت نصب شد بهتون اطلاع میدم .
من 1 ماه دووندنم تا ADSL بهم دادننقل قول:
فقط بلدن زنگ بزنن بگن بیایین شارژ کنین:19:
اين كه مشكلي نيست وقتي مثل من يك ماه منتظر بموني تا شركت ADSL قبلي سرويسش رو جمع كنه و آنوقت شركت جديد سرويسش رو راه بيندازد آنوقت چي مي توان گفت؟:24:نقل قول:
لطفا در مورد اين مشكل كمي بيشتر توضيح دهيدو راه شناسايي و برطرف كردن اين مشكل را در صورت امكان توضيح دهيد.:12:نقل قول:
يك مشكل عجيب تر كه براي من اتفاق افتاد اين بود به جاي Reset شدن Profile بازي ، Profile خود ويندوزم Reset شد:18: يعني وقتي وارد ويندوز مي شدم مثل اولين دفعه اي شده بود كه ويندوز نصب شده بود البته تمام برنامه هاي ويندوز وجود داشت و تنها مشكل User Environment وجود داشت:24:
اين عجايب ويندوز را كه هر روز يكي از آنها رو مي شود كجا مي توان ثبت كرد:26: شايد هم تونستيم كتاب ركوردهاي فناوري را چاپ كنيم!:15: اگر هم خواستيم كتاب تهيه كنيم اين مشكل من جز كدام يك از عجايب ويندوز مي شودجز 10 تا اولي؟:blink:
اگر هم خواستيد يكي ديگر از عجايب ويندوز را ببينيد اين هم يك تاپيك ديگر از خودم:
كه هنوز اين مشكل براي من وجود دارد يعني تو تقويم ويندوز هم ماه ها برابر 2 است!:18:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=124596
موفق باشيد!:31:
سلام به همه
من یه سرور ساختم اینم ip
84.241.9.166:28960
اگه join بشید خوشحال میشم
با xfire میتونید سرورهای ایرانی دیگه ببینید ....
میشه اموزش بدی چطوری وصل بشم ؟نقل قول:
اول باید punkbuster دانلود کنی و بزاری بازیرو update کنه بعد باید patch 1.5 رو دانلود کنی .... بعد بری تو بازی تو option: enable console رو yes کنی و بعد این علامت رو تو منو میزنی ~ یا همون پ رو میزنی بعد یه صفحه مستطیل شکل باز میشه اونجا مینویسی connect بعد آیپی رو میزنی :20:نقل قول:
اولی از کجا دانلود کنمنقل قول:
2. اپدیت از بازی میشه کرد یا اگه لینک داری بده
این لینک punkbusterنقل قول:
شما باید با برنامه punkbuster بازی call of duty 4 رو انتخاب کنی بعد بزنی update کنه...
[PHP]http://www.punkbuster.com/index.php?page=updatepb.php[/PHP]نقل قول:
آیدی من تو یاهو :
djmd2006
خوب دوستان Adsl منم راه افتاد .
حالا برای آنلاین بازی کردن باید چیکار کنم ؟
در ضمن :
من هر شب از ساعت 10 الی 12 آنلاین هستم .
بیشتر هم اون موقع بازی میکنم .
سلام دوستان
ميدونم که از کانتر بازي کردن خسته شدين و آرزو مي کنيد که اي کاش سرورهاي Call of Duty 4 هم مثل کانتر هک بشه و پس از پايان قسمت Single Player اين بازي که بسيار کوتاه بود قسمت Multiplayer را هم تجربه کنيد.
حالا تا حدودي آرزوهاي شما برآورده شده چون قسمت مالتي پلير اين بازي هک شده و فقط مانده که يکي از ISP ها براي Call of Duty 4 هم سرور راه اندازي کند تا بتونيم بدون lag اين بازي فوق العاده را با دوستانمون انجام بديم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي شما دوستان که از سرويس هاي پر سرعت اينترنت استفاده مي کنيد آموزش ورود به سرورهاي کرک شده ي Call of Duty 4: Modern Warfare را آماده کردم :
ابتدا فايل زير را دانلود کنيد :
حجم : 1.32 مگابايتکد:http://www.aryangig.com/GamersLand.ir/Call_of_Duty_4_Multiplayer_----.rar
سپس مراحل زير را دنبال کنيد :
بازي را به طور کامل نصب کنيد.
سپس فايل iw3mp را کپي کرده و در محل نصب بازي paste کنيد و با فايل قبلي جايگزين کنيد.
سپس اين فايل را دانلود کنيد :
حجم : 1.25 مگابايتکد:http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
بعد فايل pbsetup را باز کرده و مراحل نصب را ادامه دهيد(براي نصب و آپديت کردن برنامه بايد به اينترنت وصل باشيد)
بعد از اينکه اين برنامه نصب شد ، آن را باز کرده و بر روي دکمه ي Add a Game کليک کنيد و بعد از قسمت Game بازي Call of Duty 4 را انتخاب کنيد و بر روي Browse کليک کرده و محلي که بازي قبلا در آنجا نصب شده را مشخص کنيد. به قسمت قبلي برگرديد و بر روي Check For Updates کليک کنيد و دقايقي منتظر بمانيد.
فايل CD key را باز کرده و يکي از سريال ها رو يادداشت کنيد.
سپس به محل نصب بازي رفته و فايل iw3mp را باز کنيد و به قسمت Options رفته و بعد Multiplayer Options را انتخاب کنيد. دقت کنيد که گزينه PunkBuster بايد Yes باشد. سپس Enter Key Code را انتخاب کنيد و سريالي که يادداشت کرده بوديد را وارد کنيد و بر روي Verify کليک کنيد.
حالا به منوي اصلي بازي برگرديد و بر روي دکمه ي ~(پايين Esc) از صفحه کليد کليک کنيد و در کادري که باز مي شود بنويسيد connect و يک بار space بزنيد و بعد از آن يکي از IP هايي که در فايل Cracked servers وجود دارد را کپي کنيد.
اگر ping شما بالا باشد نمي توانيد وارد اين سرورها بشويد.
يکي از سرورهايي که تست شده است :
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]69.65.11.42:28961
منم adsl ام رو امروز وصل کردن منم می خواهم به جمع عزیزان cod4 دوست به پیوندم
البته یه مشکلی داشتم که توی تاپیک جداگونه مطرح کردم
آی دی یاهو من:young_prince_from_tehran
فقط یککککککککمممممممممممی طولانیه :31:
آرنولد جان عالی بود . دستت درد نکنه . من تست میکنم و نتیجشو میگم .
بازم مرسی .
لول میریم تو بازی , بعد میزنیم multiplayer بعد switch میشه به multiplayer اون وقت کجا باید ~ رو بزنیم؟
چرا من دیروز تو همون صفحه ی اصلی بازی میزدم میومد الان نمیاد؟
ببخشید دوستان من میخوام توی هر سروری برم میگه یه سریال میخواد .
اینو از کجا گیر بیارم ؟
دوستان درست شد ولی توی هیچ سروری نمیره .
اینو مینویسه : Awaiting Connection ... 1 تا 10 میره بعد ارور میده نمیتونه کانکت بشه .
پچ من ورژن 1.4 هست . ورژن جدیدتری داره ؟
هست ورژن 1.5 که از لینک پایین میتونی دانلود کنی
در ضمن من پچ ها رو نصب کردم pb رو هم آپدیت کردم ولی وقتی به سرور ها وصل میشم این پیغام رو میده:کد:ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/callofduty4/client/win32/CoD4MW-1.4-1.5MP-PatchSetup.exe
notice
punk buster premanent ban issued on this game server [اسم پروفایلم]
for player smart-killer ...global punkbuster guid ban faf3fa58
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــک