ایول! همینه! ولی اینطوری میکس نیست! همشو اون اسپانیاییه خونده!:20:نقل قول:
Printable View
ایول! همینه! ولی اینطوری میکس نیست! همشو اون اسپانیاییه خونده!:20:نقل قول:
دوست عزيز اون آهنگي كه شما شنيديد رو يك خواننده معروف اسپانياي به نام despina vandi خونده( آهنگ اصلي):46::31:نقل قول:
كه محسن جون خودمون هم باتغييراتي روي اهنگ اون رو با يك شعر زيبا به فارسي خونده كه دستش درد نكنه:8:
البته واقعا هم عالي خونده:5:
سلام!این اهنگ زن اسپانیایی رو میشه لینکشو برام تو خصوصی بفرستید!؟؟ممنون میشم!
سلام
من از دوست داران محسن یگانه هستم و کلا به مسئله ی رعایت حقوق معنوی آثار اهمیت می دم .
چند وقت پیش شنیدم که محسن مجوز گرفته . سوالی از شما دارم و اونم اینه که آیا خود محسن آهنگایی رو که قبل از این به بازار فرستاده برای فروش بوده ؟ یا برای شناخته شدن , رایگان توسط خودش عرضه شده .
یعنی واضح تر بگم از نظر اخلاقی مشکلی نداره من آهنگاشو دانلود کنم ؟؟؟؟؟
خیلی ممنونم .
بیشتر آهنگها بدون اجاز محسن بیرون اومده مخصوصا آهنگهای آخرش بعضی از آهنگها هم به صورت کاور برای اجرای خوانندههای دیگه خونده که با صدای محسن پخش شدننقل قول:
کلا واسه دانلود مشکلی نیست چون این آهنگها برای فروش وارد بازار نشدن اما از طرفدارهای محسن خواهش میکنم وقتی آلبوم نفسهای بی هدف به بازار اومد دانلود نکنین. خود محسن تو 360 هم اینو از طرفدارهاش خواسته.
:11:
نقل قول:
ممنونم . حتما . من هیچوقت آهنگ غیرقانونی دانلود نکردم اصلا خنده داره شما طرفدار یه خواننده باشی ولی باعث ورشکستگیش بشی .
آقا جان اين جا ايرانه...وقتي كپي رايت نباشه يعني آزاد
محسن يگانه هم از چند ساله پيش با همين تو اينترنت گذاشتن آهنگ هاش معروف شد
البته واقعا كارش خوبه اما مطمئن باش خودش اول گذاشت تو نت كه همه دانلود كنند
فكر نمي كنم مشكلي داشته باشه دانلود آهنگاش
هر وقتي يه آلبوم بيرون داد اون موقع دانلود نكنيد
خیلی باهاش حال میکنم
وقتی شادمهر از ایران رقت
گفتم دیگه pop مرده و کسی نیست
ولی وقتی کارای محسن یگانه رو شنیدم
گفتم ایول یکی بهتر از شادمهر ..
آهنگ برو برو رو خیلی دوست میدارم ازش
ممنون بابت تاپیک
همانطور که برخی از دوستان هم متوجه شده اند مصاحبه ای از شبکه امید ایران از حامد هاکان پخش شد که موجب ناراحتی آقای یگانه و هواداران ایشون شد. شایدخود شما دانسته اید که درسته آقای یگانه دلگير ميشن از این همه خیانت دوست نما ها اما بازم هم چيزي نخواهد گفت . اگر آقای حامد هاکان مي دونست ساختن آهنگ و ترانه سرگرمی تو چند ماه طول کشيده و هر لحظه اين شعر براي آقای یگانه خاطره ای بیش نبوده اونوقت به خودشون اين اجازه رو نمي دادند که خودشون رو صاحب اين کار بدونن .آقای حامد هاکان تا حالا تو عمرشون شعر گفتن که ترانه سر گرمي تو دوميش باشه . آقای حامد هاکان حتي آهنگ سازي هم بلد نيستند وآهنگ ها شون رو يه موقع آقای یگانه يه موقع آقای چاوشی يا ديجي عابد و بقيه دوستانشون براشون می ساختن آقای حامد هاکان مي خواستن اين طوري خودشونو معروف کنن که کردن و آهنگ رو اولین باربه اسم خودشون در اینترنت پخش کردندو باعث ناراحتی آقای یگانه شدن. ديگه همه دوستان می دونند خدا یه صبری به آقای یگانه دادن که اصلاً صداشون در نمي یاد وگله ای نمی کنن .ساخت آهنگ سرگرمی تو توی امتحاناي ترم اول دانشگاه آقای یگانه بوده که تند تند آقای یگانه جواب سوالا رو مي دادن و سري بلند ميشدن و مي رفتند استوديو که اين آهنگ رو با آقای محسن چاوشي بخونن. ترانه سرا و آهنگساز سرگرمی توآقای محسن یگانه و تنظیم این کار اثر محسن چاوشی هست . و آقای حامد هاکان توي اين آهنگ به عنوان خواننده مهمان بوده و کلاً هيچ نقشي در اين آهنگ نداشته و نخواهد داشت. وقتي معين خواننده ای با سابقه بیش از سی سال اعلام می کنه خواننده محبوبشون توی ایران آقای محسن یگانه هستند و محسن رو پدیده موسیقی پاپ می دونن دیگه چی بگیم که یه زن هرزه مي آد و ميگه آقای حامد هاکان پروفسور و دانشمند موسيقي ایرانه. واقعاً خنده دار هست فقط میتونم بگم آدما که هيچ استعداد و خلاقيتي ازخوشون ندارن تا چند سال دیگه به کلی محو خواهند شد و انهايي خواهند ماند که با بازوي خودشون و پشتکار و بي خوابي هاي طولاني مدت دارن فعاليت مي کنن شايد باورتون نشه آقای یگانه توي بیست و چهار ساعت شبانه روز هیجده ساعت پشت لب تابشون مشغول آهنگ سازی هستند براي ما هوادارها این ارزش داره مطمئنم بالاخره نتيجه اين زحماتشون رو یه روز خواهند گرفت و بار دیگر به امید حق و نیز با مساعدت و حسن نیت وزارت محترم ارشاد صدای ناب محسن یگانه را با مجوز خواهیم شنید. در پایان از جامعه ی بزرگ هواداری انتظار می رود که در برخورد با مسائل اینچنینی هوشمندانه عمل کرده و در صورت امکان به نوبه ی خود نقشی موثر در اطلاع رسانی و شفاف سازی صحیح این موارد و ابهامات ایفا کنند تا به عنایت و لطف حق،همگیمان زحمات گرانبهای محسن یگانه را به بار نشانده و دین هواداریمان را به نحوی شایسته در حق وی ادا کنیم
این آهنگ متعلق به 2 سال پیش میباشد و قرار بود از صدا و سیما پخش شود ولی هیچ وقت پخش نشد .
آهنگ بسیار زیبای بخواب آروم با صدای مرتضی شهریاری با همراهی محسن عزیز که بعد از تحویل سال از شبکه 3 پخش شد که ترانه آهنگ و تنظیم آن نیز محسن انجام داده است.
کد:http://mp3bazar.co.cc/download/Dl.Music/Single/30/Morteza%20Shabani%20Ft%20Mohsen%20Yeganeh%20-%20Bekhab%20Aroom%20%28www.Yazd-Music.Ir%29.Mp3
تیتراژ برترین ماه با آهنگسازی سلطان موزیک پاپ ایران محسن یگانه
خواننده: علی لهراسبی
آهنگساز :محسن یگانه
ترانه سرا : روزبه بمانی
تنظیم کننده : فرزاد فتاحی
برنامه تلویزیونی محرمانه شبکه سوم
دوستان همه متوجه شده اید ماکتی به نام مرگ خاموشی با کیفیت بسیار ضعیفی در سایت های موزیک پخش شده و صحت این مطلب بر هر فردی آشکارو روشن شده که پیکربندی کلی این ماکت به وضوح می رساند که نمی تواند از آثار و شاهکارهای جدید محسن یگانه به لحاظ کیفیت باشد. محسن یگانه چه در گذشته و چه در حال حاضر بهترین و زیباترین کارها را ارائه داده و خواهد داد. این کاوراز ماکت های قدیمی محسن یگانه هست که دوستان به ظاهر..تیکه های این ماکت رو به هم وصل کردن و آهنگو به اسم کار جدید محسن یگانه پخش کردن این ماکت بدون تنظیم وضعیف با کامپیوتراجرا شده . کار اصلی « ایدز» نام دارد که برای افرادی خونده شده که ایدز گرفتن و کسای دیگه رو به این بیماری مبتلا می کنن . آهنگ « ایدز» با تنظیم و شعری متفاوت از محسن و آهنگسازی حرفه ای می توانید بعد ازمجوز آلبوم نفس های بی هدف گوش کنید و مطمئن باشید یکی از شاهکارهای آهنگهای محسن هست که با سبکی خشن اجرا شده که قرار بر این شده ویدیو آهنگ « ایدز» هم ساخته بشه.
محسن یگانه آلبوم جدید داده بیرون؟ یا نه؟
من آهنگ چوپون دروغگو رو از دوستم گرفتم ولي وسطش انگار قطع و وصل ميشه واسه شما هم همينجوريه؟
آلبوم خیلی وقته کارش تموم شده اما هنوز ارشاد مجوز نداده :41:نقل قول:
نه دوست عزیز آهنگ کامله :8:نقل قول:
ايول بابا نميدونستم اين تاپيك هم هست من عاشق محسن يگانه هستم.آهنگ هاي جديدش رو براي دانلود بزارين.
ممنون
دانلود:جای تو نیست
کد:http://paart.persiangig.com/audio/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Jaye%20To%20Nist.mp3
آهنگ «باروبندیل وببند »آهنگی هست که قرار نبوده که در آلبوم قرار بگیره این آهنگ کاور بسته شد که بعداً ازش استفاده بشه ولی نه در آلبوم،آهنگی که از طریق سایت ها پخش شده کامل نیست و فقط چند بار میکس شده، آهنگ«باروبندیل وببند »در حال حاضر کامل شده وبرای گرفتن مجوز به ارشاد فرستاده شده و امیدواریم شاهد پخش این آهنگ در آلبوم باشیم آهنگ هایی که به ارشاد فرستاده میشن برای گرفتن مجوز نمی تونن کاور باشن و حتماً شعر و آهنگ باید بصورت کامل باشه تا مجوز براشون صادر بشه!!
واقعاً جالب برداشتن و یه آهنگ رو 3 بار میکس کردن و فرستادن روی سایت ها فقط و فقط برای اینکه نشون بدن آهنگی از محسن در سایت ها هست و باعث تاخیر و یا عدم گرفتن مجوز بشن که مطمئناً موفق نخواهند شد.
در مورد آهنگ بسیار زیبای جای تو نیست (باروبندیل و ببند ) که از طریق سایت ها گوشه هایی از این آهنگ رو شنیدید باید بگم این آهنگ در حال حاضر کامل شده ،در مورد نحوه پخش این آهنگ باید بگم که برای گرفتن مجوز به ارشاد فرستاده شده و امیدواریم شاهد پخش این آهنگ در آلبوم باشیم.
حالا این لینکی که تو پست قبلیت گذاشتی آهنگ کاملش هست یا همون میکس؟ تا بیخودی دانلود نکنیم.
آهنگ کامل نیست میکس شده :46: آهنگ کامل برای گرفتن مجوز به ارشاد فرستاده شد :8:نقل قول:
ممنون.
خوب شد دانلود نکردیم.
آهنگ کامل چوپونه دروغ گو رو من شنیدم کسی داره بزاره؟
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت کلیه دوستان عزیز
قبل از هر چیز می خواستم از شما بابت این پست و همکاری در اون تشکر کنم که محسن مون رو اینقدر دوست دارین! آخه من پسر عمه محسن هستم از گنبد کاوس!
من خودم همیشه صدای محسن رو گوش می دم...از همین جا هم به همه هواداران عزیز و گل محسن جان و خودش درود می فرستم
مرسی
23 اردیبهشت تولد محسن یگانه
تولد محسن رو به همه طرفداران محسن یگانه تبریک میگم
:40::40::40:
منم تولدشونو تبریک میگم .
میبینم که پسر عمه ی گرامی هم تشریف فرما شدن ( اینو خودم گفتم ؟! )
لینکهایی که گذاشتین خیلی بی کیفیت هستند کسی اهنگها را با کیفیت128نداره
میشه یکی متن آهنگ جای تو نیست و بزاره؟
لینکها رو درست کردم :46: دانلود همه آهنگهای محسن صفحه اول :8:نقل قول:
نقل قول:جای تو نیست
نه میخندم نه میخوام گريه كنم براي تو
اين ازم بر نمياد كه آب بشم به پاي تو
تو كتم نميره كه دوباره خام تو بشم
واسه من طعمه نذار ميخوام برم كوسه بشم
بار و بنديلو ببند اينجا ديگه جاي تو نيست
تو ترانه هاي من جايي واسه حرفاي تو نيست
نه واسه من گريه نكن به درد من نميخوره
تو گوشم قصه نگو گوشم از اين حرفا پره
آره بار و بنديلو ببند اينجا ديگه جاي تو نيست
تو ترانه هاي من جايي واسه حرفاي تو نيست
نه واسه من گريه نكن به درد من نميخوره
تو گوشم قصه نگو گوشم از اين حرفا پره
sm3 جان خیلی ممنون.
بیشتر واسه این تیکه اش میخواستم ولی تو آهنگش معلوم نیست چی میخونه.
تو كتم نميره كه دوباره خام تو بشم
واسه من طعمه نذار ميخوام برم كوسه بشم
این چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه من طعمه نذار محاله رام تو بشم
برام سواله ای تا به حال یگانه یه اهنگ شاد خونده؟!؟!؟!؟!؟!؟
چرا نخونده. همین آهنگ جای تو نیست.
ولی بیشتر آهنگهای منفی میخونه. به قولی سبک سیاه.
در به در منتظر آلبومشم تا بیاد. خدا کنه زودتر بیاد.
دوستان یه سری به سایت شرکت ترانه شرقی بزنین! زده آلبوم اول محسن یگانه مرداد ماه به بازار خواهد آمد!.......
آلبوم بسيار زیبای محسن يگانه به نام ته خط
این آلبوم شامل کارهای قبلی محسن یگانه بوده که قبلا به صورت دمو یا با کیفیت پایین پخش شده است ، هم اکنون می توانید این آثار را با کیفیت اورجینال دریافت کنید.
Info:
Artist: Mohsen Yeganeh
Album: Tahe Khat
Quality: 192 kbps
Year: 2008
Size: 87.4 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
01 - Atish Pareh
02 - Nefrin (Remix)1
03 - Hanooz (Guitar)1
04 - Vaghty Nisti
05 - Jome
06 - Khoone Jegar
07 - Rooto Kam Kon
08 - Gard o Ghobar
09 - Nafas Borideh
10 - Chi Begam
11 - Faseleha
12 - Hanooz
13 - Yeki Raft
14 - Galeye Karkas'ha
15 - Tabar Nazan
16 - Jaye To Nist
17 - Cheshmaye Khise Man
دانلود آلبوم با كيفيت 192 => لینک مستقیم.
کد:http://hosein2media.hits.io/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Tahe%20Khat%20%5B2008%20-%20192
link kharabe!!!
لینکی که امیر زحمتشو کشیده بوود کاملش اینه :
کد:http://hosein2media.hits.io/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Tahe%20Khat%20%5B2008%20-%20192%20kbps%5D%20%5Bwww.MediaFa.com%5D.rar
ممنون.:31::10:نقل قول:
aghaa in link ke doroste keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeنقل قول: