قربون دستت !:31::31::31::10:نقل قول:
Printable View
قربون دستت !:31::31::31::10:نقل قول:
والا اگه راستشو بخوای منم توی این مسئله موندم ولی فقط یک تم را ریختم دیدم نمی تونم پیداش کنم دیگه ولش کردم!منم که هم کم حوصله و هم اینکه خیلی این گوشی در دستم نبود فکر کنم حدود یک هفته در دستم بود هر گوشی که میخرم همینجوره مگه اینکه خیلی دوستش داشته باشم من فقط روی tytn امتحان کردم!!!نقل قول:
ولی خودم فعلا Htc ندارم دوستم داره می رم از دوستم گوشیشو می گیرم و باهاش ور میرم تا بدونم.....
نقل قول:
اینجا هر چی مربوط به htc touch می شه گیرتون میاد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
نقل قول:
ممنون. لطف می کنی. ما رو بی خبر نگذار:46:
سلام بچه ها
تو این شیراز خراب شده که چیز خوبی گیر نمیاد هفته دیگه همراه داداشم که میخواد ماموریت بیاد تهران منم همراش میام تا گوشی بخرم ، می خواستم از دوستان تهرانی بپرسم مخصوصاmehr1095 که جای دیگه هم هست که touch ورژن دو داشته باشه ، با همین قیمتی که شما گفتید. در ضمن مرکز موبایل تهران کجاست چه پاساژایی هست و کدومش از همش بهتره ؟
اتفاقا اول گوشیها توی شیراز میان بعد میان تهران قیمت شیراز هم خیلی خوبهنقل قول:
تو اگه قم بودی چی کار میکردی دو هفته تمام دمبال ان81 بودم پیدا نکردم تازه خیلی وقته که رنگ کا850 رو ندیدم دوستمون توی چند پست قبل آدرس دادن
معروفترین جا پاساژ علاالدین هست که توی خیابان جمهوری هستش
مجتمع پایخت هم هستش که من بلد نیستم
هیچ کس تو این شک نداره که اول شیراز میاد بعد تهران ولی یه مشکل هست اونم اینه تو شیراز توزیع نمیشن.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز! ببینید تقریبا" عمده ترین مراکز فروش موبایل توی تهران همین مجتمع علائدین و مجتمع پایتخت هستن که اولی توی جمهوری و دومی توی میرداماد هستش. اما نمی شه از بابت قیمت تضمین داد.می دونی که قیمتها ساعت به ساعت عوض می شن. من خودم یه آیفون داشتم. روزی که فروختمش قیمت آکش 630 بود.فرداش شد 760!!!
ولی یه چیزی هم بگم که متاسفانه این آقای رمضانی یکی از کسانی است که انحصارPPC تو دستشه!
نقل قول:
تایید میشه! قم یکی از زاقارت ترین شهرها در زمینه موبایل هستش!!! به قمی های عزیز جسارت نباشه من خودم هم قمی هستم. یه مجتمع گنده داره به اسم الزهرا.هیچ کس توی این مجتمع از PPC سر در نمیاره!!! دوستانمون خیلی هم خوش اشتها هستن. چند وقت قبل رفتم اونجا برای خانمم یهW950 بخرم. یه دونه بیشتر نیافتم. حالا بگید چند می داد؟...... 380000 تومن!!! :18:
دوستان کسی چیزی درباره این مدل از اچ تی سی می دونه؟؟؟
HTC Phobus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کسی جواب پست 78 رو نداد؟!
سلام بچه ها
کسی touch ورژن1 نداره نمیدونید از نظر سرعت چقدر با ورژن 2 فرق داره ؟
مگه 2تا ورژن داره؟!
میشه یه توضیح بدی
ممنون
شما هنوز با این مسئله مشکل داری اگه مشکل داری بگو تا راهنماییت کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله دوست من دوتا ورژن داره فقط فرقشون تویه ramوrom گوشیه،romاز64 به 128 وram هم از 128 به 256 ارتقا پیدا کرده ولی پردازنده کماکان همان پردازنده است.
سلام،
1-کسی نمی دونه HTC Touch Cruise بالاخره کی میاد و قیمت احتمالیش چقدره
2-من یه ppc می خوام تو مایه های 500 تومن که هم wi-fi داشته باشه و هم gps سی پی یوش هم حداقل 400 باشه، دوربین و ... هم مهم نیست. شما چی پیشنهاد می کنید؟
EVEREX E900 یا همون ETEN M500نقل قول:
نقل قول:
بله کماکان مشکل برقراره. اگه راهنماییم کنی یه دنیا ممنونت می شم:11:
خب برو توی Setting بعد برو توی Todayنقل قول:
سلام
کسانی کهHTC Touch دارن ، از سرعتش راضی هستن؟
راضی که هستیم ولی اینکه ما می گوییم سرعت پردازنه اش پایینه منظورمون این نیست که یک برنامه که بخوای باز کنی 10 دقیقه طول بکشه منظورمون اینه که در مقایسه با گوشیهایی مثل x7500سرعت پایینی داره!نقل قول:
ببخشید که یکم این خبر را دیر براتون گذاشتم چون نمی دونستم کجا سیو کرده بودم!
شرکت HTC سه مدل رنگی جدید از کامپیوترهای جیبی HTC Touch خود را وارد بازار کرد.
طراحی جدید این گوشی ها، با توجه به اینکه نسبت به سایر مدل های پیشرفته ظاهر کودکانه تری دارند، مطمئناً بسیار جلب توجه خواهد کرد.
HTC استراتژی جدیدی را در بازار تلفن همراه پیش گرفته است و به جای اینکه با صرف هزینه های هنگفت یک گوشی جدید و پیشرفته بسازد یا قابلیت های گوشی های قبلی را ارتقاء دهد، برای جلب توجه مشتریان شکل ظاهری و طراحی گوشی ها را با هزینه ی اندک برای آنان جذاب تر می کند.
نسخه های جدید HTC Touch بیشتر برای جوانان طراحی شده تا آنان بتوانند به وسیله ی این گوشی ها توجه همه را به خود جلب کنند.
شکل های کارتونی و رنگی گوشی ها با عملکرد بالای این گوشی ها در تضاد است. گوشی HTC Touch دارای اینترفیس بسیار پیشرفته ای بوده و از جمله گوشی هایی است که توان رقابت با آیفون را دارد.
فروش این گوشی از هفته های آینده و به صورت محدود در تایوان آغاز خواهد شد.
دوستانی که خریدید ، میشه بگید محتویات جعیه چیا بود ؟ عکس جعبه و محتویات رو میشه بگذارید ؟
چه جوری بفهمم گوشی که میخرم کدام ورژن است ؟ از نظر تفاوت ROM , RAm ؟
سلام دوست عزیز!نقل قول:
ورژن جدید اسمش Touch Enhanced هستش و مدلش هم P3450 یا P3452 .
یه راه دیگه برای تشخیص اینه که رنگهای سری جدید پوست پیازی و شرابی و سفیده در حالیکه ورژن قبلی فقط رنگ مشکی داره.
ضمنا" ورژن جدید تا جاییکه من می دونم گارانتی نداره...
عکسهای محتویات جعبه رو می تونی اینجا ببینی:نقل قول:
ممنون .
ازنظر فونت فارسی چطوره ؟
بچه ها کسی دست دوم گوشی رو سراغ نداره.میخوام بخرم.
فونت فارسی که از اول روی خودش نداره ( مثل اکثر گوشی ها) ولی با برنامه Arabizer و امثال اون می تونید فونت فارسی هم داشته باشید.:31:نقل قول:
یه سری به پاساژ علائدین بزن. من یکی دو تا اونجا دیدم.نقل قول:
من پایتخت پرسییدم میگن مدل Enhanced فقط چینی داره!(بعید هم نیست به خاطر رنگی بودنشون!!!)نقل قول:
من شهرستان هستم.کس دیگه ای سراغ نداره؟نقل قول:
دوست عزیز! HTC TOUCH فقط که همین یه ورژن نیست! یه نگاهی به این آدرس بکن:نقل قول:
این سایت یکی از معتبرترین سایتهای پاکت پی سیه و جنس تقلبی توش جایی نداره.
گذشته از این حرفها من خودم ورژن Enhanced رو دارم. رنگ پوست پیازی و روش نوشته: Made in Taiwan
می تونم عکسهاش رو بذارم ببینید.:5:
یک نگاه به تاپیک معرفی دو گوشی جدید Htc بکنید!
کسی آدرس یا شماره تلفن جایی رو در شیراز یا اصفهان نداره که گوشی Touch رو بفروشه.
توی اصفهان اگه باشه حتما" این دوتا مغازه دارن:
1. اصفهان سل : خیابان فردوسی تلفن: 2224000
2. موبایل مجید : خیابان فردوسی تلفن: 2237000 و 2238000
سلام
چرا اینجا اینقدر خاموشه ؟ یعنی تعداد touch دارها اینقدر کمه؟
اگه کسی هست که تاچ داره و میتونه چند تا راهنمایی به ما کنه ممنون میشم اعلام کنه . اگه شیرازی باشه که باز هم بهتر .
:19::19::19:
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2218119&postcount=1409
شرمنده که این تاپیک رو از اعماق گورستان کشیدمش بیرون!
خواستم ببینم این گوشیای htc قابش گیر میاد؟ ما یه 3450 داریم که متاسفانه خیلی ظاهرش بی ریخت شده! نسخه ای ندارید واسه من؟!
نقل قول:
سلام.
پاساژ علاءدین.