:18::18:نقل قول:
آقای حمبد بابایی
میگفتی یه گاوی گوسفندی سر می بریدیم:27:
Printable View
:18::18:نقل قول:
آقای حمبد بابایی
میگفتی یه گاوی گوسفندی سر می بریدیم:27:
بابا ! بگو شتری نمیدونم گوزنی سر می بریدیم ! حمید بابایی دیگه خواست یع دفعه بیاد بچه ها رو غافلگیر کنه .نقل قول:
البته باید نصف من وقت بزاره برای این 3 تا تاپیک که حداقل نصف وقتم آزاد شه بندازمش گردن حمید . :19:
از همین کوسه بدم میاد دیگه:5:نقل قول:
اره خدایی اس ال 65 خدای تورک 1000 نیوتون :27:
اگه سیستم کنترل الکترونیک خودروی sl65 رو خاموش کنی و بخوای یک مقدار در نده های 1 و 2 در شرع حرکت و دنده های دیگه در سر مانور ها گاز بدینقل قول:
تنها اتفاقی که میفته در دنده های 1 و 2 اینه که فقط بدون اینکه حتی بلد باشه دور 360 به دور خودت میزنی ! به عبارتی ناخودآگاه برن اوت و دونات رو با هم انجام میدی ! و در دنده های بالاتر که احتمالا میری تو باقالی !
اهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! من خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
از همین کوسه بدم میاد دیگه
من خیلی با مدلای قدیمی داخل ایران بنز حال میکنم
سهیل جان مطلبی در مورد 450 slc یا 500slc اگه دیدی بزار
فقط فارسی باشع:5::20:
من 450 رو با موتور 6.9 دوست دارم . البته خیلی خیلی تعداد 6.9 ها کمه . شاید تعداد انگشتان دست !!!نقل قول:
انتهاي هندلينگ---شتاب عالي---شتاب ثانويه عالي تر---صداي موتورو كه نگو روح آدم رو به پرواز در مياره---ترمز عالي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ماشين واقعا رقيبي نداره از هر نظر چندين سال از هم نسلاش جلوتره
موتور واقعا سگ جوني داره. راحتي ولذت رانندگيش بهترينه واقعا حسي كه روندنش به آدم ميده
با هيچ ماشيني قابل مقايسه نيست واسه همين هم هست كه از سال 1972 تا 90 توليد
شده البته اگه كروك باشه SL كه يه چيز ديگه منيشه ولي كوپه هم من راضيم SLC
هندلينگش كه حريف نداره .ترمز هاي 4 چرخ ديسك كه از ترمز ماشيناي جديد هم بهترن
مصرفش هم فوق العاده كمه
ولي 350 كه گيربكس دستي داشت هباشه بيشتر حال ميده چون 450 فقط گيربكس اتومات داره
كه 3 دنده هست.
من شديدا پايه يكي از اينا هستم
قيمت اين اس ال 107 متفاوت هست. موتورهاي مختلفي هم داره كه تو ايران بيشتر موتور 450هست كه به همين اسم هم معروف هست تو ايران .بعدش 350 كه مون موتور هست
با حجم كمتر بعدش موتور 280 كه موتورش مثل ماشين من هست و 280 هاي قديمي
(اين موتور از سال 71 تا 85 توايد شده)
قيمت هم مختلف هست .قيمت مدل كروك sl با قيمت كوپه slc به طور ميانگين 5-6 تومن فرق داره كه مسلما كروك گرونتر هست
قيمت هم از 8 تونن براي مدل 72و73 و74 شروع ميشه كه براي مشاين بد هست و محدوديتي
هم نداره الان اس ال 50 تومني هم هست ولي ماشيناي ترتميز عالي دوروبر24-25 تومن هستن
كه به سختي كسي همچين ماشيني رو ميفروشه ولي 450 معمولي كه بشه باش راحت اينور اونور رفت و مرتب هم باشه 14-15 تومن هست
البته كوپه هاي 5-6 تومني هم هستن كه بايد بازسازي بشن و تقريبا اندازه قيمتشون خرج دارن
از نظر لوازم هم لوازمش هست ولي گرون تو استاندارد بنز
اينم بدونين كه 5-6 تا مكانيك بيشتر نيست كه موتور اينا رو بلد باشه و نكته ديگه كه كمتر كسي
تو ايران توجه ميكنه اين هست كه همين موتور 450 5 مدل داره از 225 اسب داره تا بالاي 250 كه
هر كدوم هم تكنولوژي مخصوص خودشون رو دارن
نكته جالب در مورد اس ال ها اين هست كه خيلي هاشون سند دست اول دارن يعني از اول تا
حالا دست يه نفر بودن
دمت گرم سهیل جان عالی بود
من دیونشم:5:
تبریک
به همه عشاق و عاشقان و دوستداران اتومبیل انجمن شدن تاپیک اتومبیل رو تبریک عرض میکنم .
بالاخره امروز بعد از رای زنی های زیاد با بعضی مدیران سایت و ارائه پیشنهاد یه دفعه جا خوردم ه پذیرفتن پیشنهاد
من رو و من همین جا به نمایندگی از همه اعضای تاپیک و دوستداران اتومبیل از مدیران و مسببان اصلی این کار
زیبا تشکر و قدردانی ویژه دارم .
به امید بهتر شدن روز به روز انجمن اتومبیل
سهیل حسینی
دوستان حالا دیگه میتونن امضا هاشون رو به امضای مورد درخواست خودشون برگردونن ( ممنون از همتون )
سلام سهیل جون
راستش شما که استاد مایی
اما این چیزی که دیدم داشتم شاخ در میوردم!!!
ماشین کوپه بود.آیینه ها رینگ ها آمپر ها همچی اس ال آر اما موتور و عقب ماشین اس ال 500
سهیل جان ما 4کرتیم ما همیشه به یادتیم
یا علی
سلام مخصوص به همه بروبچه های گل مخصوصآ اکترس و سهیل
امیدوارم حال همتون خوب باشه.یه خروس هم واسه ما سر ببرین کافیه!!!
باهاتون هستم
یا علی
بالاخره يدونه بي ام و سري5 در شان بي ام و تيونينگ شد ماشيناي قبلي كه G Power .Alpina,... تيون كرده بودن همه در حد 520-530 اسب بود كه اصلا براي M5 كافي نيست ولي متخصص تقويت ماشيناي بي ام و كه به نظر من بهترين تيونر بي ام و هست يعني هامان كار رو تموم كرده و از نظر Performance .bodytuning بهترين ام5 تقويت شده رو معرفي كرده.
موتور ماشين از 507 اسب و 520 نيوتن متر استاندارد به 567 اسب و 574 نيوتن متر رسيده يعني
قويترين ام5 تقويت شده تا حالا
با توجه به مشخصات موتور تقويت كردن اون كار راحتي نيست و براي همين هم تا حالا ام5 با اين قدرت تيون نشده بوده چون اين كار مستلزم تغييرات كلي و Reprogram كردن كامپيوتر موتور بوده(نميدونم چرا از اين كلمه استفاده كرده)اينكار به اضافه نصب هدرز مخصوص.تعويض كاتاليزور.تعويض منبع اگزوز .60 اسب بخار به قدرت اضافه كرده كه براي موتوري كه خودش توسط MPower ساخته شده كار خيلي سختي هست.چون يك ماشين معمولي شهري نيست بلكه سدان اسپرت هست .با اينكار و برداشتن محدوديت سرعت به 320 كيلومتر بر ساعت ميرسه.
به خاطر اسم ماشين و اسپرت اديشن بودنش بادي كيت سبك و كارايي هم براش ساخته شده كه باعث DOWNFORCE بيشتر ميشه. و سعي شده كه چهره ماشين مثل ماشينهاي مسابقات DTM بشه(كه ابي ام و فعلا در اون شركت نميكنه )رينگ هاي 19 و20 اينچي و سيستم تعليق اسپرت تر كه جلو و عقب رو 30 و 25 ميليمتر پايين آورده.
داخل ماشين هم بي نصيب نمونده و با قطعاتي از فيبر كربن اسپرت تر شده كه به نظر من با اين طرحشون گند زدن به داخلش
به نظر من اين قدرت و تورك بازم بايد بيشتر بشه اگه به بيشتر از 600 اسب برسه خيلي عالي ميشه چون الان ماشيناي بيشتر از 500 اسب زياد شدن.البته با اين مشخصات موتور و شرايطي كه هميشه ماشيني مثل M5 داره كار خيلي سختيه
علی یارت .نقل قول:
سلام مخصوص به همه بروبچه های گل مخصوصآ اکترس و سهیل
باهاتون هستم
یا علی
انتظار می رود پس از مذاکرات نسبتا طولانی از آغاز سال جدید میلادی همکاری دو رقیب دیرینه یعنی مرسدس بنز و بی ام و در آلمان آغاز شود یک منبع آگاه از درون مرسدس بنز با اعلام این خبر اعلام کرد : که همکاری این دو کمپانی فعلا در حد تولید موتور چهار سیلندر کوچک و کم مصرف برای نسل آتی مرسدس بنز کلاس B و مینی خواهد بود .
به گزارش خبرخودرو ، ظاهرا مرسدس بنز مذاکراتی هم با آئودی داشته که به سرانجام نرسیده است .
خودروسازان آلمانی اخیرا دچار نگرانی هایی بابت هزینه های گزاف تحقیق و توسعه شده اند و به نظر می رسد اجرای پروژه های مشترک در تولید موتور ، پلت فرم و قطعات جانبی می تواند هزینه های آنها را پایین بیاورد .
البته همکاری مرسدس بنز و بی ام و قطعا در تولید پلت فرم مشترک نخوهد بود زیرا بی ام و فعلا احتیاجی به پلت فرم جدید ندارد . اما ظاهرا مرسدس بنز پلت فرم جدیدی در کلاس A و B است
معرفی بی.ام.و (BMW M6 Convertible 2007)قیمت: 110,000$
سرعت:250 کیلومتر بر ساعت(الکترونیکی محدود شده )
صفر تا 62 mph برابر 4.8 ثانیه
موتور تایپ : V10
توان:500 bhp یا 373 kw در 7750 rpm
تورگ :383 lb-ft یا 520 Nm در 6100 rpm
گنجایش:4941 سی سی
[IMG]file:///E:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///E:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شتاب صفر تا صد: زير 5ثانيه
حداكثر سرعت 250 کیلومتر بر ساعت (كه بصورت الكترونيكي محدود شده)
وزن 1400 كيلوگرم ( بدنه از جنس آلمينيوم )
لاستيك در جلو245/45 R 18 W و در عقب 275/40 R 18 W
Z8 ظاهري یک Roadster دونفره است . دارای ظاهری شبیه بهRoadster هاي كلاسيك تقریبا شبيه به Z3 می باشد.
اعتراض نمیکنیم فقط تعجب میکنیم
ترک تبارو همینجوری گفتم (شاید چون همه می گن یه عادت شده). منظورم این نبود. منظورم این بود که نظرتون رو در مورد نحوه مدیریتش بگید. تغییراتی که تو شرکت و سیاست هاش داده.نقل قول:
bmw m5 g-power hurricane
یکی از سریع ترین m5 تولیدی دنیا توسط جی پاور معرفی این ماشین دارای 730 اسب بخار قدرت و 700نیوتن گشتاور است که بوسیله موتور 5لیتری 10 سیلندر ب ام و که توسط [D پاور مجهز به سوپر چارجر شده به دست آمده همچنین شتاب 0تا100 در 4.1 ثانیه و 0تا200 10ثانیه و 0تا300 در 25ثانیه به دست آ,LNI
همچنین بیشترین سرعت این اتومبیل 340کیلومتر در ساعت اعلام شده
من هم این خبر رو شنیدمنقل قول:
ولی اونطور که من شنیده بودم
قرار بود این دو با همکاری هم یه ماشین بایه اسم مشترک بدن بیرون
اگه اینطور بشه اون ماشین چی میشه
ولی فکر نکنم تا اخر عمرم هم بتونیم یه بار هم سوارش بشیم:31:
عاقبت مدل كاملا جديد و از نو طراحي شده شركت خودروسازي پروتون مالزي كه به ياد اولين محصول اين شركت در سال 1985، ساگا نامگذاري شده است، روانه بازار شد.
ساگاي جديد پروتون كه از سوي مديران اين شركت نماد توانمنديهاي پروتون و تجربه 21 سالهاش است به احتمال زياد وضعيت نه چندان اميدوار كننده پروتون در بازارهاي جهاني خودرو را بهبود ميبخشد.
پروتون تاكنون 2/1ميليون دستگاه از مدلهاي مختلف ساگا را به فروش رسانده است.
اين شركت پيشبيني كرده طي سالجاري ميلادي ماهانه 50 تا 60هزار دستگاه از ساگاي جديد را در بازارهاي داخلي و خارجي به فروش برساند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع :دنیای اقتصاد
تاریخچه پروتون ساگاکد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=87386
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Proton_Saga
ايسنا- تا پايان آذر امسال حدود 27هزار و 309دستگاه خودرو به ارزش 514ميليارد و 188ميليون و 480هزار تومان و ارزش ارزي حدود 553ميليون و 550هزار و 296دلار به كشور وارد شد.
براساس آمار گمرك ايران، واردات خودرو تا پايان آذرماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزايش 9هزار و 311دستگاه، رشدي معادل34 درصد داشت. اين افزايش از نظر ريالي 215ميليارد و 426ميليون و 320هزار تومان و از نظر ارزش ارزي 228ميليون و 287هزار و 842دلار افزايش داشته است.
منبع : دنیای اقتصاد
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=87388
واحدي مركزي خبر- معاون گمرک اعلام کرد: واردات خودروهای کم مصرف مشمول تخفیف در پرداخت حقوق گمرکی هستند.معاون امور گمرکی گمرک ایران گفت: برای خودروهایی که کمتر از ششلیتر در هر صدکیلومتر بنزین مصرف کنند به ازای هر 25صدم لیتر کاهش مصرف از این میزان، پنج درصد از تخفیف حقوق گمرکی برخوردار خواهند شد.
محمدرضا نادری افزود: هماکنون حقوق گمرکی واردات خودرو های سواری قابل ورود (حداکثر یک سال ساخت، نو، دارای نمایندگی در ایران و تائیدیه سازمان حفاظت محیطزیست و موسسه استاندارد) 90درصد است. معاون گمرک افزود: بر اساس ضوابط همه خودروهای تولیدی حتی مربوط به شرکتهای معتبر هنگامی اجازه ورود خواهند یافت که نمایندگی آنها برای تامین قطعات یا تعمیر آنها اعلام آمادگی کرده باشد.
منبع : دنیای اقتصاد
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=87389
تائید 100%نقل قول:
ولی فکر نکنم تا اخر عمرم هم بتونیم یه بار هم سوارش بشیم
شركت خودروسازي كرايسلر آمريكا اعلام كرد: مترصد گسترش دامنه برنامه كاهش نيروهاي خود است و در اين چارچوب 10هزار فرصت شغلي ديگر را در اين شركت حذف ميكند.
روابطعمومي كرايسلر شرط حذف فرصتهاي شغلي جديد راموافقت داوطلبانه كارگران عنوان كرده است.
document.write( " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " );
اين شركت به هر كارگري كه داوطلب بازخريد خود در ازاي چشمپوشي از حقوق خود يكصد هزار دلار پرداخت ميكند و اگر فرد به سن بازنشستگي رسيده باشد، 7هزار دلار هم به عنوان حق سنوات دريافت ميكند. پس از واگذاري مديريت كرايسلر به شركت خدمات مالي سربرس تاكنون نزديك به 400تن از كارگران اين شركت به بازخريد رضايت دادهاند
با توجه به استقبال قابل توجه مصرفكنندگان از مزدا 6 و محبوبيت اين خودرو در كشورهاي در حال توسعه، شركت مزدا توليد آن را در سال جاري ميلادي افزايش ميدهد.
document.write( " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " );
شركت مزدا كه در سال 2007ميلادي موفق به عرضه 240هزار دستگاه مزدا 6 شد، براي توليد و عرضه 300هزار دستگاه از اين محصول طي سال جاري ميلادي برنامهريزي كرده است. اين در حالي است كه قرار است نمونه جديد اين خودرو ، به زودي در ژاپن رونمايي شود.
مزدا 6 جديد يا ؟؟ موتوري 5/2ليتري خواهد داشت و به رغم آنكه حجم موتور آن 200سيسي در قياس با مدل كنوني افزايش يافته اما مصرف آن كمتر شده اس
جام جم آنلاين: گروه خودروسازي آلماني بامو، سازنده خودروهاي لوكس مارك بامو ، ميني و رولزرويس اعلام كرد، در سال 2007 گردش مالياش 12.7 درصد نسبت به سال 2006 رشد داشته است.
به دليل كسب اين نتيجه خوب گروه بامو انتظار دارد گردش مالياش در سال 2008 به يك رقم ركورد دست يابد.
به گزارش خبرگزاري رويترز، گروه بامو اعلام كرد ، در سال 2007 گردش مالي گروه به سطح 53.82 ميليارد يورو رسيد كه نسبت به سال 2006 ميلادي 12.7 درصد افزايش نشان ميدهد.
در سال 2007 فروش جهاني انواع ماركهاي گروه بامو به سطح 1.5 ميليون دستگاه خودرو رسيد كه اين رقم 9.2 درصد نسبت به سال 2006 افزايش يافته است.
ابتدا مقدمه ای بر شكل گيري موتورهاي جديد ب ام و .
موتورهای 12 سیلندر:
در سال 1987 موتورجدید 12 سیلندر ب ام و به حجم 5 لیتر و قدرت 300 اسب بخار برای اولین باردر سال 1988 در سری 7 جدید نصب شد.
اما در سال 1992 سری جدید این موتورها با قدرت 380 اسب بخار تولید و نصب شد.
اما کمپانی برای اینکه جای خالی بین موتورهای 6 سیلندر و 12 سیلندر موجود پرکنه و برای عقب نموندن از مرسدس که موتور 8 سیلندر جدید خودش رو در اس کلاس جديد به کار گرفته بود دست به طراحی موتور جدید 8 سیلندر کرد.
موتورهای 8 سیلندر :
27 سال پس از پايان توليد موتورهاي 8 سيلندر كمپاني BMW كه در اوايل دهه 1960 در مدل هاي كلاسيك 502.503.507.به كار گرفته مي شدن دومين سري از اين موتورها در سال 1992 طراحي و توليد شدن.اين موتورها تماما (بلوك سيلندر وسر سيلندرها) از آلياژ هاي آلومينيوم توليد ميشدن.اين موتورها درحجم هاي 3000 و 4000 سي سي با دو ميل بادامك و 4 سوپاپ در هر سيلندر به ساخته مي شدن.
اين موتور ها از نظر اندازه قابل جاگذاري در همه مدل ها و سري هاي ب ام و بود و اولين باردر سري 7 بكار رفت.مدل 730 جديد جاي گزين 735 سابق شد .
هر دو موتور3 و4 ليتري خورجيني جديد از قطعات مشترك زيادي با موتور هاي قبلي استفاده نمي كردن.حتي بين هر دو موتورهم تفاوت زياد بود.كورس سيلندرها .جنس سيلندر وميل لنگ ها هم با هم تفاوت داشتن.مثلا ميل لنگ موتور 3ليتري ريخته گري شده و جنس ميل لنگ موتور4 ليتري از ميل لنگ كوبيده شده بود.دسته پيستون ها به روش متالوژي پودر ساخته مي شدند.در عين حال 18 درصد سبكتر از انواع كوبيده شده بودند.
در پوش سر سيلندر از جنس منيزيوم و محفظه ورودي هوا از جنس پلاستيك بود.اما نكته جالب اين بود كه وزن موتور كامل تنها 200 كيلوگرم بود.(وزن موتور پيكان 140 كيلوگرم)
موتورجديد 8 سيلندر 3000 سي سي (در سري 7):قدرت 220 اسب بخار در دور 5800.شتاب 0 تا 100 8.5 ثانيه.و حداكثر سرعت 235 كيلومتر برساعت.مصرف بنزين 11 ليتر در 100 كيلومتر.وگشتاور285 نيوتن متر در دور 4500 .ضمن اينكه حداكثر دور مجاز در 6400 دور محدود شده بود.
موتور جديد 8 سيلندر 4000 سي سي:قدرت 286 اسب در دور 5800. حداكثر گشتاور 392 نيوتن متر در 4500.شتاب 7.4 ثانيه و حداكثر سرعت محدود شده 240 كيلومتر.و مصرف سوخت 11.9 ليتر
دومين نسل از سري 7:
پس از پايان توليد نسل اول سري 7 سري جديدبا کد E32 با تجهيزات مدرن وشكل زيبا بعنوان سدان بزرگ وسري تشريفاتي ب ام و در سال 1987 در خط توليد قرار گرفت .این نسل به مدت 7 سال تا سال 1994 تولیدشد.اين نسل دردو اتاق معمولي و بلند قابل سفارش بودن.فاصله اكسل در مدل بلند 294.7 سانتي متر بود كه 11.5 سانت از مدل معمولي بلند تر بود.
تجهيزات مدل هاي 92 به بعد:ايربگ.براي راننده وسرنشين جلو.شيشه هاي دوجداره.سيستم كنترل پاركبا حس گر هاي مادون قرمز.صندلي هاي برقي.چراغ هاي زنون.كمك فنر هاي قابل تنظيم با كنترل الكترونيكي.غربيلك فرمان با تنظيم الكتريكي.و...
همچنین وزن این سری از 1700 تا1900 کیلوگرم متغیر بود.
1987:در اين سال سري 7 با موتور هاي 6 سيلندر قديمي با کد هاي 730i.735i.735il عرضه شدند.:3000:شش سيلندر به قدرت 186 اسب بخار .ستاب 9.4 ثانيه و حداكثر سرعت 222 كيلومتر .
3500 سي سي:شش سيلندر211 اسب بخار .شتاب 8.3 ثانيه و حداكثر سرعت 230 كيلومتر.
1988تا1992: در اين سال هاعلاوه بر مدل هاي قبلي مدل 750i.750il.با موتور12 سيلندر 5ليتري عرضه شدند:12 سيلندر به قدرت 300 اسب بخار شتاب 7.9 ثانيه.وسرعت محدود شده 250 كيلومتر.
1993 و 1994:در دوسال آخر مدل هاي 730i.740i.740il.750i.750ilدر خط توليد قرار داشتن.(با مشخصاتي كه ذكر شد)
سري 8:
در سال 1990 ب ام و نسل جديدي ازكوپه رو بعنوان سري 8 با کد E31به دنياي خودرو معرفي كرد.چراغ هاي مخفي .ظاهر خشن و اسپرتي طرفدارهاي زيادي رو به طرف خودش جذب كرد.
يادش بخير 7-8 سال پيش در نمايشگاه بين اللملي مدل 850 كه نمره دبي داشت منو ديوونه خودش كرد.
اين نسل بعنوان تنها سري 8 به مدت 9 سال تا1999 توليد شد.
در سالهاي 90تا 92 سري 8 بصورت 850i با شتاب 6.7 ثانيه توليد شد.
در سال 93 با كد 850ci (با موتورقديم) و 850 csi (با موتور جديد)ساخته شد.
در سال 94 و 95 مدل 840ci با موتور8 سيلندر جديد هم ارايه شد.
از سال 96 تا پايان توليد يعني 1999 مدل 12 سيلندر حذف و فقط مدل 840ciA توليد شد.
سرعت در تمام مدل ها به 250 كيلومتر محدود شده بود.
ادامه دارد....
عکس هاي سري 7:مدل معمولی ولانگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 640) {this.width=640}" style="" onclick="javascript:window.open('http://i1.tinypic.com/mwbec3.jpg')" border="0">
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 640) {this.width=640}" style="" onclick="javascript:window.open('http://i1.tinypic.com/mwbekk.jpg')" border="0">
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 640) {this.width=640}" style="" onclick="javascript:window.open('http://i1.tinypic.com/mwber5.jpg')" border="0">
و سري 8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 640) {this.width=640}" style="" onclick="javascript:window.open('http://i1.tinypic.com/mwbf4x.jpg')" border="0">
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 640) {this.width=640}" style="" onclick="javascript:window.open('http://i1.tinypic.com/mwbgh0.jpg')" border="0">
این ماشین جدید فولکس واگن مدل پاسات را یکی معرفی کنه دعا گوش میشم
سلامنقل قول:
فکر کنم سوال شما بیشتر شبیه 20 سوالیه ! پاسات که اسم تیپ ف واگن هست . مدلش رو شما باید مشخص کنی که از کدوم مدلش اطلاعات میخوای !!! از 1970 ! 1985 ! 2005 یا 10 یا ... ! کدوم !
ولی از اونجایی که حدس میزنم کدوم پاسات مد نظرت هست که تو ایران زیاده ! از اون هایی که از عراق آوردند !
مدا 85 فکر کنم منظورت باشه :
تا جايي كه من ميدونم موتورش همون گلف MK I هست كه بصورت طولي نصب شده ...
ماشين خوبيه ولي تكنولوژيش كلا مربوط به دهه 70 هست البته اگه آلمانیش رو پیدا کنی خوبه .
خيلي شكل و شمايل موتورش عجيبه جاي باتري جاي رادياتور موتور طولي براي ديفرانسيل جلو اینو ببین !
مصرفش حدود 10 ليتره تو صد كيلومتر در حال عالي.
قدرتشم 75 اسب.
شتاب حدود 14 ثانيه.
امنيت حتما از رنو و پرايد بهتره.
راحتيشم بد نيست ولي من كلا با قيافش حال نميكنم.پاساتهاي 78 قشنگ تر هستند.
یه ترفند بهت یاد بدم برا اینکه بفهمی آلمانیه یا ... عراق یا مکزیک ! یا ...
3 حرف اول شماره شاسی براي فولکس هاي آلمان بايدWV2 يا WVW باشه .
تازه اگر vin code هم داشته باشه یعنی مشخص باشه که راحت میتونی ریزش رو در بیار ی.
موفق باشید .
ممنون اطلاعاتت مثل همیشه کامل بودنقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم وحید جان .
البته تو سایت فولکس دیدم قراره نسل جدیدش رو با قیمت خیلی مناسب وارد ایران کنه و تا حدی هم این خبر جدیه .
اگه بیاد بازار از دست ایران خودرو و سایپا در میره . البته اگه اون آپشنی که موتور 2.5 لیتر و 240 اسبی رو بیارند حتی بازار وارداتی ها هم خراب میشه .
به اطلاعات قبل این رو هم اضافه کن :
نکته جالب توجه ! :نقل قول:
کد:Manufacturer Volkswagen
Type S-4
Wet sumped
SOHC
8 valves total
2 valves per cylinder
Main bearings 5
Construction cast iron block; light alloy head
Bore × stroke 81.00mm × 77.40mm
3.19 in × 3.05 in
Bore/Stroke ratio 1.05
Displacement 1595 cc
(97.333 cu in)
Unitary capacity 398.75 cc/cylinder
Compression ratio 9.00:1
Fuel system 1 Solex 34 PC 5 carburettor
Aspiration Normal
Compressor type N/A
Intercooler None
Catalytic Converter N
Max. output
(DIN) 75 PS (74.0 bhp) (55.2 kW)
@5000 rpm
Max. torque
(DIN) 125.0 Nm (92 lbft) (12.7 kgm)
@2500 rpm
Maximum rpm 6000 rpm
Coolant Water
Specific output 46.4 bhp/litre
0.76 bhp/cu in
Specific torque 78.37 Nm/litre
تورک موتور خوبي داره مخصوصا از دور پايين final ratio بالاي 4 داره و آيروديناميک عالي داره از همه مهمتر !!!!!!!!!!!!!!!!! DC 0.290
ضریب درگ باور نکردنی ! به فکر فرو می رویم !
دوست عزیز به نظر من این لامبورگینی دیابلو هستش نه فراری یا مک لارن. ولی در هر صورت خیلی جالبهنقل قول:
تقابل سه لوکس ساز بزرگ در آمریکا از کشورهای ژاپن - آلمان و امریکا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدام یک از سدان های لوکس اسپرت کلاس D را بر می گزینید
2007 BMW 328i
Mercedes-Benz C300 2008
Cadillac CTS 2008
Infiniti G35 2008
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ">
مشخصات تست در دو عکس زیر
این هم امتیازات در تست در عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 640) {">
این 2 تا جدول ادیت نشدن؟
تابلو میزنه
نظر من هم دقیقا همین هست. مجله معتبر MotorTrend اتومبیل Cadillac CTS 2008 رو از میان مدل های معروف کمپانی های معتبر اتومبیل سازی به عنوان برترین اتومبیل سال برگزید. اکثر مجلات و سازمان ها هم این اتومبیل و Audi R8 رو برترین اتومبیل های سال معرفی کردن ولی اینجا چیز دیگری می بینیم.نقل قول:
ببخشید از چه لحاظ برتر شدننقل قول:
من دقیقآ یادمه وقتی audi r8 در برابر bmw اسم مدلش دقیق یادم نیست که دقیقآ دو شرکت برای هم ساخته بودن audi r8 فقط تنها برتری نسبت به اون مدل بی ام دابلیو داشت پایین بودن قیمت و مصرف کمتر بود همین
مقایسه های کاراند درایو هستش اکتروس جان 100% صحیح هستننقل قول: