گوش کنید.اینم به خاطر خاکی بودنتون
Printable View
گوش کنید.اینم به خاطر خاکی بودنتون
دگر شب شد که تا جانم بسوزد
گریبان تا به دامانم بسوزد
برای خاطر دلدار فایز
همی ترسم که ایمانم بسوزد
من محمد صادق زارعی از نگین علم و فرهنگ بوشهر،دیار شروه های ناب فایز دشتی با همه شما سخن می گویم.بعدشم هیچ نسبتی با دوست خوبم mb_danger ندارم فقط دوست مجازی هستیم و هیچ کتابی هم برای یادگیری این ترفند ها نخوانده ام و مثل شما ها که مو را از ماست بیرون می کشن تجربه ندارم و کامپیوتر بلد نیستم.19سال دارم عاشق فیزیک هستم.خیلی از ریاضیات خوشم نمیاد اگر چه یه چیزایی بلدم.هوش و استعداد فراوانی در یادگیری دارم.کاری را انجام نمی دم یا اگر انجام دادم تا جوابش را پیدا نکردم رهاش نمی کنم.عاشق اختراعات و سرعتم.همیشه دنبال چیز های جدید و تازه هستم.پروفسور حسابی و انیشتین را دوست دارم.دوست دارم منو TATAR صدا بزنید.من این کار ها را در مدت 2 تا 3 ماه همش را قورت دادم.زیاد هم سخت نبود.البته نزد هر ایرانی این کار ها سخت نیست.
مگه نشنیدی که چه کسی گفته اگه علم در ثریا هم باشه ایرانی ها بهش دست پیدا میکنند.
سلام می خواهم ویندوزو دست کاری کنم (مثلامی خواهم موقع نصب ویندوز تنظیماتی که من میخواهم ایجاد شوند باید چکار کنم تا با نصب ویندوز تنظیمات ذخیره شوند)
با سلام خدمت دوستان عزیز تمام صفحات تاپیک را خوندم
از زحمات دوستان بسیار تشکر می کنم
یه سوالی که من دارم در رابطه با عوض کردن صداهای ویندوز و آرم دلخواه قرار دادن در پراپرتیز my computer و
نصب خودکار زبان فارسی موقع نصب سی دی ویندوز هست ؟
ممنونم منتظر جوابتون هستم
سلام دوست عزیز
من هم خیلی دنبال یه همچین بحثی میگشتم وسوالاتی دارم
1) چه جوری میشه همراه با ویندوز برنامه های کاربردی را نصب کرد؟
یه پیشنهاد هم برات دارم واونم ای هست که یا لینک سمپل ها رو تو پست آموزش بگذار یا اگه میخوای تو پست جداگونه بگذاری بنویس مربوط به کدوم آموزشه.
یکی اگه می تونه جواب من بیچاره رو بده
چطوری می تونم در پوسته ویندوز تغییر ایجاد کنم
مثلا وقتی یه پوسته رو باز می کنم عکس صفحه دسکتاپ عوض بشه (به دلخواه من)
مثل پوسته(تم) ویندوز ام آر تی که وقتی پوسته رو می زنم عکس دسکتاپ به یه عکس که توش کلمه ام آر تی است تغییر می کنه
کسی اینجا هست که جواب ما فقیر فقرا را بده؟!
سلام دوست عزیز
از اين تاپيك بهره بردم و از Tatar به خاطر وقت گذاري و آموزشش ممنون هستم.
سوالي كه در اين پست بي جواب ماند اينست كه
چگونه میشه همراه با ویندوز برنامه های کاربردی را نصب کرد؟
همانند ويندوز MRT و PPS
ممنون ميشوم جواب بدهيد. :11:
زیاد نباید عجله کرد.پله پله تا ملاقات نصب برنامه هم میریم.بعدشم این روز ها خیلی گرفتار خوندنم شاید تا یه یک ماهی نتونم سر بزنم.پس خودتون با این آموزش ها پیش برید.زیاد سخت نیست.نکات اصلی را گفتم و چند تا نکات جزیی که خدتون هم بهش میرسین.
برای تغییر دادن آهنگ های ویندوز کافیه توی پوشه 1386 این را سرچ کنید(_wa)را سرچ کنید.بعد هر چی که نشون داد با winrar یا 7zip باز کن ببین این فرمت صوتی است یا تصویری.اگه صوتی باشه ببین آهنگ ویندوز هست یا نه.اگه هست با آموزش هایی که دادم اهنگ مورد نظر را همون فرمت جایگزین کن.حالا اسماش هم بعد با چند تا نمونه براتون میزارم که کدوم ها آهنگ ویندوز هست که بخاین تغییر بدین.
با برنامه restorator میتونی تغیرات را انجام بدی ولی برای تغییر بکگراند اگه تم مورد نظر این قابلیت را داشت که عکس را تغییر بده برو عکس مرد نظر خودت را جاش با عکس تم عوض کن که باید مسیر زیر را دنبال کنی.نقل قول:
system drive(generaly c):C:\WINDOWS\Resources\Themes\name theme\wallpaper
یا یه جایی توی همون پوشه تم کنار msstyles
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوستان
در هنگام جستجو به يك برنامه برخوردم كه ميتواند در نوع خودش جالب باشد.
برنامهاي به نام : Windows Unattended CD Creator 1.0.2 beta 10
البته هنوز با آن كار نكردهام.كار ميكنم و اگر موردي داشت توضيح ميدهم.به نظرسادهتر از nLite است و نياز به
NET Framework 2.0 دارد.
توضيحات خود برنامه:
با استفاده از اين نرم افزار شما ميتوانيد يك ويندوز شخصي براي خودتون بسازيد.
برخي امكانات:
ميتوانيد ويندوز را كاملآ اتوماتيك نصب كنيد يعني همه چيز را به اين برنامه بدهيد.از سريال گرفته تا رزوليشن ورودي ويندوز.
ميتوانيد همراه با نصب ويندوز برنامه يا بازي هم نصب كنيد.
ميتوانيد امكانات ويندوز مثل مديا پلير يا ويندوز ميكر را آپديت شده كنيد(مثلآ مديا پلير 9 را به 11تبديل كنيد).
ميتوانيد در هنگام نصب ، درايورهاي كامپيوتر از قبيل مودم ، كارت گرافيك ، كارت صدا و... را نصب كنيد.
ميتوانيد بر نصب امكانات ويندوز نظارت كنيد.يعني تعيين كنيد كدام امكان نصب شود و كدام امكان نصب نشود.
اللهم صل علي محمد و آل محمد :40:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/RM/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg[/IMG]
نقل قول:
سلام دوست عزیز
واقعا ممنون
برنامه کار درستی هست حتی در بعضی موارد به نظر من بهتر از nlite
سلام بر همه دوستان
يك سئوال دارم. واقعا ممنون ميشوم اگر جواب بدهيد:
هنگام بستن ويندوز (Turn Off Computer) يك كادر با سه گزينه:خاموش كردن ، ري استارت و ... ميآيد.
يا هنگامLog Off كردن يك كادر ظاهر ميشود. ميخواهم بدانم كه اين دو كادر در كدام فايلهاي ويندوز ميباشند.و همچنين در كجاي فولدر I386. موفق و سلامت باشيد. :11:
اللهم صل علي محمد و آل محمد:40:
سلام بر شمانقل قول:
قابلي نداشت. به نظر من كارش راحتتر ازnlite است و محيطش هم فارسي ميشود.ديشب يك ويندوز با آن ساختم و سرويس پك 3 را نيز داخل آن كردم با نصب چند برنامه كاربردي. و ايرادي نگرفت. البته هنوز آنرا نصب نكردهام تا ببينم چند مرده حلاج است.انشاالله خبرش را به شما ميدهم.
یه سر بزن مشکلت حل میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=66069
تغيير دادن تصاوير دسکتاپ ويندوز
براي اين کار فايل هاي زير را پيدا کرده و اقدام به تغيير دادن آن ها کنيد.سعي کنيد تقاوير با فرمتBitmap را تغيير ندهيد.چون با وجود نصب از طريق ميانبر desktop اجرا نخواهد شد.
_ASCENT.JP
_AUTUMN.JP
_AZUL.JP
_BLISS.JP
_BLUEHILL.JP
_CRYSTAL.JP
_FOLLOW.JP
_FRIEND.JP
_HOME.JP
_MOON.JP
_PEACE.JP
_POWER.JP
_PURPLEF.JP
_RADIANCE.JP
_REDMOON.JP
_RIPPLE.JP
_STONEH.JP
_SUNSET.JP
_TULIPS.JP
_VORTEC.JP
_WATERLIL.JP
_WIND.JP
_WINTER.JP
_WINXP.JP
تغيي دادن system properties
در جاهاي مختلفي در همين سايت و همين موضوعات با هين مسئله پرداخته شده که زياد روش بحث نمي کنيم و فقط يه اشاره کوتاه مي کنيم اگه کسي مشکل داشت بگه تا بيشتر توضيح بدم
ميري يه فايل به اسم _sysdm.cp را پيدا مي کني و استخراج ميکني.با استفاده از restorator بازش مي کني
در قسمت bitmap تصاوير را اضافه يا به دلخواه تغيير ميدي.در قسمت dialog و string ميتوني متن ها و نوشته ها را تغيي بدي.در قسمت icon هم ميتوني آيکون ها را تغيير بدي.
kamran749 از اینکه نرمفزار های مفید مربوط به بحث را معرفی میکنی ممنونم ولی اگه میشه بزار تا موضوعات روال طبیعی پیش بگیره.به اونجاش هم میرسیم و آموزش های خودمون را میزاریم.دوست ندارم که تاپیک پیچ در پیچ بشه.
باز هم از شما تشکر میکنم
سلام
تاپیک مهم شد !
موفق باشین
سلام سايلنت جاننقل قول:
به آدرس مذكور رفتم پست خوبي بود.استفاده كردم.از شما خيلي متشكرم.
اما قسمت مربوط به لاگ آف را پيدا نكردم. اميدوارم به كمك شما دوست عزيز و سرور گرامي آقاي تاتار آنرا پيدا كنم.
باز هم ممنون.:31:
سلام بر تاتار عزيز ، مردي از تبار شهر زيبا و قهرمان خيز بوشهرنقل قول:
چند برنامه ديگر هم بود كه معرفي نمي كنم يا در جاي خودش معرفي مينمايم.
از شما هم به خاطر وقت گذاري و زحماتت به نوبه خود تشكر مي نمايم.و واقعا از آموزشهايت بهره ميبرم.
باز هم ممنون. موفق و سلامت باشي.:11:
در اينجا ديگر از كسي خبري نيست و اين تاپيك گرد غربت گرفته است!!!!
تاتار جان كجايي؟
يك سئوال: چگونه مي شود برنامه هايي مثل Internet Explorer7 و Windows Media Player11 و... را داخل CD ويندوز آپديت كرد؟ لطفا روش كار آن را بگوييد و اگر برنامه اي در اين رابطه وجود دارد معرفي و توضييح دهيد.
خواهشا نگوييد بعدا.
خيلي خيلي از شما ممنون و متشكر :11:
اللهم صل علي محمد و آل محمد
از غم دوست در این میکده فریاد کشم دادرس نیست که در هجر رخش داد کشم
سالها میگذرد،حادثه ها می آید انتظار فرج از نیمه خرداد کشم
شما می توانید از نرمفزار Nlite استفاده کنید.بعدشم اگه یه کم تحمل کنید در مبحث نصب نرمفزار همراه ویندوز این موارد هم بحث خواهد شد.
اینم سایتش....کد:http://www.nliteos.com/download.html
نقل قول:
سلام
میدونی چرا من اینقدر عجله دارم؟
چون به نظر من تغییر توی رجستری و اضافه کردن برنامه ها به صورت نصب اتوماتیک خیلی مهمتر از مثلا تغییر برند یا عکس زمینه نصب ویندوزه!
پس برا همین میگم اگه نمیخوای اول فقط این مهم ها رو بگی لااقل هر چند وقت یه بار بین پست های معمولی
چند تایی هم از اینا معرفی کن.
با تشکر دوست عزیز.
اینم یه نرمفزار برای وصل کردن windows media player 11 به ویندوز که همراه ویندوز نصب میشه و مسکل nlite را نداره.
سلام دوست عزیز
میگم یا مرورگر من قاطی کرده یا شما لینکی از برنامه نگذاشتید!
من اين تاپيك و تازه پيدا كردم خيلي رديفه كارتون توپه ادامه بديد .
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
تاتار جان من مي خوام كاري كنم مثلا Nero و Power DVD و يكي دوتا نرم افزار ديگه هم با ويندوز نصب بشه آيا ميشه ؟؟؟
اگه ميشه خيلي مونده تا به تو ضيحش برسي ؟؟؟
دمت گرم
سلامنقل قول:
تاتار جان يادت رفته لينك و اسم برنامه را بنويسي. ممنون
سالگرد 15 خرداد و رحلت امام تسليت باد.
سلام بر همه دوستان
يك سايت آموزشي خيلي خوب براي سفارشي كردن ويندوز پيدا كردم كه به انگليسي است. اگر فرصت داشتم مطالب آنرا ترجمه و در اختيار شما ميگذاشتم.اگر خدا توفيق داد و فرصت كردم ، اينكار را انجام ميدهم.
اين هم لينك:
کد:http://unattended.msfn.org/unattended.xp/sitemap
شرمنده همتونم.لینک را گزاشته بودم ولی نمیدونم چه طور شد که این طور شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خونش
کد:http://www.boooggy.org/slipstreamer
دشمنت شرمنده و البته دستت هم درد نکنه
ممنون.
وقتی با برنامه ی Resource Hacker فایل ntoskrnl رو ویرایش می کنم
عکسی که انتخاب می کنم موقع بوت شدن کیفیت پایینی داره ولی توی ویندوز ویستا یه بوت اسکرین مخفی هست که گرافیک خوبیی داره
چجوری میشه یه همچین بوت اسکرین با کیفیت بالا درست کرد ؟
خودت که میگی ویندوز وستا.ویستا 360 درجه با ایکس پی فرق داره از نطر کد نویسی و هزاران چیز دیگه.ایکس پی همین قدر توان داره و بهتر از این هم نمیشه.ولی در تصاویر تک رنگی قدرتش خوبه
سلام
عكس مربوطه را در فتوشاپ باز كن و بعد از انجام تغييرات ، آنرا با پسوند بيت مپ و با 8 بيت ذخيره كن.سپس با برنامه ريسورس هكر داخل بوت اسكرين بنما.
اینو خودم بلدم می خوام یه جوری کیفیت عکس رو بالا ببرم
سلام.منظورت همون 180 درجه است دیگه!:10:نقل قول:
همیشه صفر درجه با 360 درجه یکسان نیستند . 360 میتواند از صفر بیشتر باشد.نقل قول:
آهان بهش فکر نکرده بودم.:27:نقل قول: