سلام فلش منو اصلن کامپیوتر نمیخونه باید چیکارش کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
Printable View
سلام فلش منو اصلن کامپیوتر نمیخونه باید چیکارش کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
با سلام خدمت اساتید، من یک فلش سلیکون پاور 8 گیگ دارم که 2 سالی به خوبی کار میکرد ولی حالا به محض اتصال به یو اس بی شناسایی میشه ولی ظرفیتش 8 مگ شده، فرمت کردم بازهم درست نشد. لطفاً راهنمایی بفرمایید چه کاری باید انجام بدم؟
سلام دوستان برنامه برای تعمیر فلش pny می خوام ؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی وصلش میکنم ایکونش کم رنگه و پیغام insert dick .... رو میده
فکر کنم frimware رش پاک شده یه برنامه تو مایه های jet flash online recovery می خوام برنامه falsh memory tool kit هم اصلا نمیشناسه فلش رو
سلام
من یه فلش مموری transcend 2GB دارم که دیگه نمی تونم بازش کنم و پیغام میده که دیسک را وارد کنید.
فلشم روشن میشه، گرم هم میشه و درآیوش هم میآد! نباید کامل سوخته باشه نه؟!!!!
این برنامه OnLineRecovery v1.0 رو دانلود کردم و اجرا ولی هیچ تاثیری نداشت! و این پبغام رو میده!
راستی این برنامه با سرعت کم اینترنت هم جواب میده؟
لطفا راهنمایی کنید! یعنی دیگه امیدی به فلشم نیست؟ یه چیزایی هم توش بود که می خواستم!!:41:
سلام
من یه فلش 8 گیگ Kingmax دارم که اشتباها وسط کپی از سیستم جدا کردم الان دیگه سیستم اون رو نمی شناسه
همه جور برنامه ای هم امتحان کردم
یعنی واقعا نمیشه هیچ کاری براش کرد ؟؟؟؟
عزیزانی که میخان فلششون درست شه یه سر به وبلاگ من بزنن
کد:http://sa-weblog.persianblog.ir/
سلام به همه ی دوستان عزیز
من هم دو تا فلش دارم یکیش trancend 8 GB که وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و بعد از چند لحظه هم خیلی داغ میشه
البته فکر کنم از آی سی هاش باشه که بیخیال اون شدم چون برای تعمیرش شماتیکش نیازه که ندارم
و اما یکی دیگه دارم Z- cyber 8GB که این یکی بعد از وصل کردن فقط چراغش روشن میشه و چشمک میزنه اما روی سیستم هیچی رو نشان نمی ده حتی توی mmy computer هم درایوش بالا نمی یاد که این رو هم فکر کنم پروگرام باید بشه اما بازم برنامه اش رو ندارم
دوستان اگه کسی برمامه ی پروگرام و شماتیک داره بزاره تا استفاده کنیم یا حداقل یه سایتی معرفی کنید ممنون میشم
نقل قول:
کارش از برنامه گذشته
اگه درایورش نمیاد و به احتمال زیاد پیغام USB Not Recognized رو میده باید کنترلرش تعویض شه.
میتونم بدونم که برای تعمیر ای سی سوخته نقشه شماتیک به چه دردی میخوره لطفا توضیح بدید ماهم بدونیم!
تنهاچیزی که نیازه کنترلر هم مدله که لحیم میکنی جای این یکی.
دوست عزیز فکر کنم اینجا جای توضیحات فنی و تخصصی نیست بهتره برای مشکل دوستان کاری کنیم اگه سایت یا شماتیک داری بزار خیلی نیازه مخصوصا برای تعمیر سخت افزاری
اگر هم دوست داری از نظر تخصصی با هم صحبت کنیم من امشب بهت یه مسیج آف میزنم هماهنگ میکنم
نقل قول:
ببینم لابد اون 8 گیگه سری وی ده هم هست. من از اونا دشاتم و سه بار تعویضش رو هم استفاده کردم و دقیاق مثل مال شما بعد از یه مدتی الکی داغ میکرد و سوخته بود کلا.
اصلا مدلای جالبی نبوده ولی سری های بعدی ترنسند این مشکل رو نداره خدا رو شکر. یه 4 گیگ وی 30 دارم هیچ وقت تاحالا گیر نداشته.
چون جای بحث تخصصی نیست باید شماتیک گذاشت؟؟؟!!!!(ازون حرفا بودا)نقل قول:
بیا اف بده ما که هستیم.اینم ایدی:iran_muscle_cars@ymail.com
در هر حال رادیو تلویزیون که نمیخای درس کنی شماتیک بخاد یه چیپه ورش میداری یکی دیگه میندازی جاش
شما میخای پیرنتو عوض کنی نمیری که امار دقیق مسیر رگهای خونی بدنتو بگیری که!
سلام. آقا فلش من نسوخته فقط خیلی کنده یعنی یه فایلی که باید 30 ثانیه کپی کنه 3 دقه کپی میکنه چیکارش کنم؟ فرمتشم کردم 1000 بار D: تمامی راه حلا رو بهم بگین البت اگر زحمتی نیست. مدل فلش:ProMax 8GB
از اول همینطور کند بوده؟
سلام دوستان و دوست عزيز!!
من مشكل اينكه ويندوز فلش رو نمي شناسه رو حل كردم (please insert a disk on drive)
البته از راه هاي مختلفي اين اتفاق ميوفته!
اينم راه حل:
right Click On MyComputer
Click manage
click on disk management
Please Wait.... :ِِD
find your flash drive
Right Click On it
Click Format
به همين سادگي!!
در ضمن اعلام مي كنم فلش در اين حالت(البته در اكثر موارد) نسوخته! بلكه تبديل به فرمتي ناخوانا براي ويندوز شده! (يعني غير fat و ntfs و اينا)
مدل فلشمم: kingmax 4GB
دوستان اگه نشد partition Magic و يا فرمت با سيستم عامل لينوكس رو امتحان كنند، ايشالا كه جواب مي ده!
موفق باشين
سلام دوستان و دوست عزيز!!
من مشكل اينكه ويندوز فلش رو نمي شناسه رو حل كردم (please insert a disk on drive)
البته از راه هاي مختلفي اين اتفاق ميوفته!
اينم راه حل:
right Click On MyComputer
Click manage
click on disk management
Please Wait.... :ِِD
find your flash drive
Right Click On it
Click Format
به همين سادگي!!
در ضمن اعلام مي كنم فلش در اين حالت(البته در اكثر موارد) نسوخته! بلكه تبديل به فرمتي ناخوانا براي ويندوز شده! (يعني غير fat و ntfs و اينا)
مدل فلشم: kingmax 4GB
دوستان اگه نشد partition Magic و يا فرمت با سيستم عامل لينوكس رو امتحان كنند، ايشالا كه جواب مي ده!
موفق باشين
آره دوست عزیز این فلش از همون اول کند بود، یعنی مال من اینجوریه یا کلا این برند همینجوریه؟!!
سلام رفقا....
من یه سفلش سونی 4 gigi دارم که پارسال مثل خر برام کار میکرد....
الان حدود دو سه ماهی بود که اصلا بهش دست نزده بودم و تو کشوم قایمش کرده بودم...بعد از چند روز بردشن به دانشگاه(بدون یانکه وصلش کرده باشم!) میبینم که دیگه کار نمیده.....
اینو هم بگم که اخرین باری که با سیستمم باهاش کرا کردم،ویندوز 7 یه پیغامی اورد که من فیکس کردن رو زدم و بعدش هم معمولی کارهام رو کردم....
بعد از چند روز الان میبینم که کار نمیده....
یعنی چراغش کلا روشن نمیشه....
از این کشوییهاست که یه تکمه داره پشتش ....
به احتمال زیاد یا فلشت تقلبیه یا اینکه کلا اینطوریه.اگه سرعت کپیش زیر 2-3 مگه روش نمیشه حساب کرد.نقل قول:
اگه مطمئنی که اصله یه فلش 2 ترنسند بگیر با فلشت بده من چیپاشونو جابه جا کنم سرعتش بره بالا.
چند خریدی فلشتو؟
اگه اصلا روشن نمیشه سوخته .با سیف ریمو جدا کردیش یانه؟نقل قول:
حالا رو چنتا سیستم تست کن اگه همینطور بود 10 درصد سوخته.اگه بخای من سوختشو ازت میخرم.
نه من اصلا این غرتی بازیها حالیم نیست که سیو ریمو کنم!!!
متاسفانه اصلا روشن نمیشه...لپ تاپ،و چند تا سیستم تستش کردم....
اگه بدم بیرون،چقد برام اب میخوره درست کردنش؟راستش اطلاعاتی که روش دارم،برام به اندازه ی کل سیستمم مهمه!!!!
همینه دیگه.همه فک میکنن سیف ریمو کار الکیه در حالی که اصلا اینطور نیست.
چرا بدی بیرون؟مگه ما اینجا بوقیم؟کارمون تعمیرات فلشه
هم مدل فلشتو که سالمه برو بخر جفتشو بفرست اطلاعاتتو برات برمیگردونم.
احتمالا چه قطعه ایش سوخته باشه؟!!
من تو خونه فلش سوخته دارم دو تا...(یه 8 گیگ و یه 4 گیگ) که البته اونا کینگ هستن....
نقل قول:
کلا بردش سوخته!
اگه اطلاعاتش اینقدر برات مهمه که حالا 20 تومن واسه یه فلش دیگه ناچیزه در برابرش.
راستی اون فلشهای سوختت رو هم ازت برمیدارم.اونارم بفرست یه جابرات تعمیر کنم
داداش black می بخشی نقل قول نمیکنم چون با موبایلم. من فلشمو از زاهدان خریداری کردم (یه اشتباه احمقانه) اونم با قیمت 17 تومن (حالا میفهمم ارزش 1 تومن هم نداره) اصلا این فلش جاش توی سطل آشغاله. خر ما از کره گی دم نداشت.
سلام دوستان فلش من توشیبای 2گیگه چند وقت پیش موقعه کپی کردن از پورت کشیدمش البته قبلاً هم اینکارو کرده بودم ولی اتفاقی براش نمی افتاد حالا شناختن که میشناسدش ولی دیگه نه میشه فرمتش کرد نه فایلی رو توش کپی کرد! می خواستم بدونم امیدی بهش هست یا نه؟ اینم پیغامیه که موقعه کپی کردن فایل میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعرض شر مندگی باید بگم که برای فلشهای توشیبا فعلا هیچ راه حلی وجوود نداره!
خودمم یه 4 و یه 16 گیگ دارم همینطوری شده ولی راه حلی نیست که درست شه.
سلام من یه فلش trancsend گیگ4 دارم که چراغش روشن نمیشه گارانتیش برای ۱شرکتی به اسم پارسیان هست میخوام بدم گارانتی ولی نمیدونم این شرکت کجاست؟! کسی میتونه منو کمک کنه ؟
من برای حل مشکل شما راهی را پیشنهاد میکنم حتما موثر است ابتدا از ریجستری این کار باید انجام شود :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies]بهترین روش برای مقابله با فلش هایی که فرمت و خذف و کپی نمیشوند این روش است
"WriteProtect"=dword:00000000
موفق باشید اگه درست نشد زنگ بزنید راههای دیگشو بهتون بگم بای
شماره 09383328173
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یک مموری گوشی m2 دارام که گوشیم دیگه اوو نمیشناسه وپیغام memory corrupted میده
کامپیوتر هم به همین شکلplease insert disk drive میده
چاره کار چیه؟
سلام خدمت همه عزيزان
من اين تاپيك و سايتهاي ديگه رو جستجو كردم ولي مشكل من حل نشد
وقتي فلش رو به كامپيوتر وصل ميكنم اونو ميشناسه و درايوش نصب ميشه اما از هر طريقي كه ميخوام بازش كنم يا فرمتش كنم نميشه و ميگه please insert a a disk in to drive لطفا بگيد چكار كنم. همه نرم افزارها رو هم دانلود و امتحان كردم و نشد.
من 5سال پیش یک فلش genx اورجینال خریدم پس از وصل به usb جلوی کیس که اشتباه وصل شده بود خراب شد باید چیکار کرد وقتی وصل میکنم یک ارور میاد و کنار چنتا علامت usb علامت سوا میزنه
نرم افزار usb ریکاوری iهم نمیشناسه فلشمو
وقتی به سیستمی میزنم یک پنجره که عنوان (usb divice not recognized)
و رو یواس بی هاب پورت 2 ارورش هست
لطفا کمک کنید من 5 سل پیش 90 تومن بابتش پول دادم واسم مهم
چیپش سوخته برادر من با برنامه تعمیر نمیشه
نقل قول mohammadi4netنقل قول:
دوستان اگه کسی برمامه ی پروگرام و شماتیک داره بزاره تا استفاده کنیم یا حداقل یه سایتی معرفی کنید ممنون میشم
اینم سایت روسی که شاید شاه کلید مشکلات خیلی از فلش ها باشه :
کد:http://flashboot.ru/
فلش رو به دستگاه ميزنم اطلاعات ميگيره در ميارم ميپره....
دوست عزيز فلش هاي تقلبي هم درست ميشه؟؟؟؟
خیر قلابیاش درس نمیشه
یکی از فلش های منم همین جوریه باید چی کارش کنم تا درست بشهنقل قول:
سلام به همه
من یه فلش مموری های "Transcend 2GB" دارم که وقتی وصل به کامپیوتر میگه باید فرمت شه!
وقتی میخوام فرمتش کنم میگه "the disk is write protected" و نمیزاره فرمتش کنم
در ضمن ویندوز من سون است و یضی برنامه ها روش نصب نمیشه
سلام خدمت همه ی دوستان گل :11:
من یه فلش مارک سونی دارم از مدل کشویی هاش ( 8 گیگی ) که پس از زدن فلش داخل usb بعدش تو task bar یه چیز هایی مبنی بر شناختن اون توسط کامپیوتر میاد ولی تو my computer نشونش نمیده .
بنظر شما فلش سوخته ؟ ( راستی خیلی از جاها امتحان کردم )
میشه با برنامه ها درستش کرد
من چون قوطی و سایر مدارکشو گم کردم واسه همین نمیتونم از گارانتی هم استفاده کنم .
:40:با تشکر و سپاس فراوان:40:
سلامنقل قول:
با برنامه JetFlash Online و با اتصال به اینترنت میتونی فرمت کنی و به حالت اول برگردونی.
لینک:
کد:http://4downloads.ir/tag/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1%20%D9%81%D9%84%D8%B4%20%D9%85%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%20Transcend
با سلام من یه فلش Transcend 64GB برام اوردن و دیروز اومدم اونو به فرمت ntfs ببرم و حالا از دیروز که وصل میکنم به کامپیوتر میکه باید فرمت بشه و هر کاری میکنم فرمت نمیشه توی پروپرتیس میرو میزنه حجمو صفر بایت
سلام
من یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور دارم که الان دیگه باز نمیشه. پارتیشن بندیش به صورت NTFS بود. توی my computer نشونش میده ولی حجمش رو صفر نشون میده.
چند تا نرم افزار هم روش تست کردم ولی نرم افزار ها فلش رو نمیشناسه.
لطفا یکی راهنماییم کنه !!!!؟؟؟؟؟؟