دوست من اگر آب و برق زندگی می کنی منطقه ی مخابراتی شما استقلال است نه پیروزینقل قول:
Printable View
دوست من اگر آب و برق زندگی می کنی منطقه ی مخابراتی شما استقلال است نه پیروزینقل قول:
سكوت دوستان در 5 روز گذشته، حاكي از رضايت نسبي از كيفيت اينترنت دارد؟!
میدونم اینجا مربوط به adsl هست ولی میخواستم بگم از رفقای مشهدی کسی اینترنت ماهواره ای رو استفاده میکنه؟
یه قیمت میخاستم و نوع اکانت..
شرکت سابین به نظر من یک کلاه بردار است.
من 18 روز پیش یک سرویس 2 ماه 128 گرفتم . اما هنوز وصل نشده علتش هم نداشتن پورت آزاد در مرکز مخابراتی است.
حالا مسئول شرکت میگه: شما باید اول می دونستین که پورت ازاد دارین بعد ثبت نام می کردین.
این در حالی که من موقع ثبت نام از انها پرسیدم و گفتند مشکلی نیست.
پول ما رو که خوردن.......
ممنون كه ما رو هم با اطلاع كردي:46:، يادم باشه از اين شركت نگيرم.:13:نقل قول:
شما كدوم مركز مخابراتي هستي؟نقل قول:
نه انشاا... كه هر چه زودتر وصل مي كنند.
اگر انصاف هم در نظر داشته باشيم تمام تقصيرات به گردن ISP ها نيست
اگه مراكز مخابراتي بهشون فضا بدهند تا بتوانند پورتهاي مورد نيازشون را نصب كنند اين جور مسائل پيش نمي ياد.
درسته عزيز همينجوره . حالا شما فك كردي جاي ديگه پول داده بودي چكار مي كردن. يعني الان اينا ميگن پولتم بهت نميدن يا بهتره بگم اصلا شما ميخواي خودت كنسل كني قراردادتو ؟نقل قول:
من مرکز مخابراتی صابری هستم با پیش شماره 762
در شرایط عمومی قراداد نوشته : مشتری مجاز به انصراف قرار داد تا زمان نصب نمی باشد.بعد از نصب و برگشت سرویس . کسر هزینها راه اندازی مابقی مبلغ برگشت شده بابت شارژ سرویس است.
همچنین در یکی از بندهای قرار داد نوشته : روال راه اندازی سرویس بین 7 تا 10 روز است.:21:
نقل قول:
من هم دو هفته پيش رفتم براي اشتراك گرفتن كه گفتن پورت آْزاد ندارن .
من ميخواستم يه اشتراك يه ماهه بگيرم ببينم چه جورياست . كه طرف گفت براي بار اول اشتراك يه ماهه نميديم .وفقط بايد 3 ماهه بگيريد
من از صبا گرفتم اوایل سرعت حدود 50 بود اما الان شده حدود 6 یا 7
البته با توجه به این که من 64 کیلو گرفتم باید هم همینقدر باشه
اما میخوام بدونم برای بقیه هم همینقدره؟
سلام
منم تو منطقه صابری وحید هستم مانند دوستمون که گفتن پورت خالی نداره راست می گفت. البته هفته پیش سه شنبه به من زنگ زدن که مخابرات پورت خالی کرده و تا پنج شنبه نصاب ما مباد که سیستم رو وصل کنه. پنج شنبه که زنگ زدم گفتن که حداقل 4 روز طول می کشه و شنبه دوباره خبر بگیرین. امروز هم که شنبه است و زنگ زدم گفتن انشالله دوشنبه.
حالا اونایی که از سابین سرویس گرفتن اگه دیدن دوشنبه نمی تونن به اینترنت وصل بشن بدونن که من شرکت رو با خاک یکسان کردم.
حالا خیلی جالبه چون روزی که من زنگ زدم گفتن 80% تا 7 روز دیگه پورت خالی میشه و تا 15 روز دیگه 100% پورت خالی میشه. ولی نمی دونم چرا بعد از 45 روز پورت خالی شد. آخه چیزی که دست شما نیست چرا قول می دین؟
چهار سوال:
1. انشالله که این شرکت با مودم های Level1 که مشکلی نداره؟
2. نصاب رایگان هست یا نه؟
3. آیا آپلود هم جزء محدودیت دانلود حساب میشه؟
4. اگه من بعد از اتمام این دوره برم از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم باز باید منتظر پورت خالی باشم ول هزینه اش رو بپردازم یا نه؟
من نمدونم با اين برنامه ريزي هاي دقيق چرا ميگن تا سال 1404 ما قطب منطقه ميشيم. همين الانشم رو دست دنيا زديم!!نقل قول:
لعنت بر .... من! نه كس ديگه خداي ناكرده.
كسي از بچه ها از سرويس هاي شركت فن آوا گستر توس استفاده كرده بگه چطورياست ؟
تو مشهد غیر از Goldnet کسی بدون محدودیت هم اینترنت می ده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خيلي ها هستند.نقل قول:
شرح مفصل اينها ، در صفحات قبلي وجود دارد.
كسي نيست كه استفاده كرده باشه :19::19:نقل قول:
ممنون!!!نقل قول:
کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟؟؟
سرعت بالا برای دانلود خیلی مهمه !!1
دوستان هسا چطوره؟؟؟ خوبه؟؟؟؟؟
سلام
من يك 64كيلو سابين دارم و صبحا كه دانلود منجاني هست با سرعت حدود 50 كيلو دانلود مي كنم.حالا مي خوام بدونم كه اگه من 128 بخرم دانلود صبحهم بيشتر مي شه يا نه.
من تاحالا فقط با سابين سرويس داشتم و تقريبا هم از سرويسشون راضي بودم ولي مي خوام بدونم آيا شركتي هست كه سرويس بهتري با هزينه كمتر ارائه بده؟
رد پا :
هسا تا جایی که من خبر دارم سرعت مناسبی نداره
نقل قول:
نه خير، سرعتتون بالا نخواهد رفت.
از كجا خبرداري ؟ خودت ديدي ؟نقل قول:
چرا سرعتش خوب نیست؟؟؟؟؟؟زیاد قطع می شه؟؟
Net Speed چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان!
امروز مطلع شدم آفتاب، تغييراتي در تعرفه هايش اعمال كرده است.
براي آگاهي از اين تغييرات به لينك زير برويد:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1956016&postcount=6
کسی نبود به ما جواب بده؟نقل قول:
توی تعرفه های جدید شرکت آفتاب آیا سرعت ها بر حسب کیلو بایت هست یا کیلوبیت؟
چون حرف B رو با حرف بزرگ نوشته باید بایت باشه ولی بعید می دونم.
اگه بر حسب بایت باشه که خیلی خوبه.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز !!!!
به نظرتون صبانت تو منطقه فرشچی خوبه یا نه؟؟؟؟
کلا شما کدوم رو پیشنهاد می کنید که محدودیت دانلود نداشته باشه!!!!!!!!!!!1
1- در اين مورد اطلاعي ندارم. بهتره از خود سابين بپرسيد.نقل قول:
2- خير
3- بله
4- براي اينكه دوباره منتظر پورت خالي نمانيد قبل از اينكه مهلت قراردادتان به پايان برسد با شركت مورد نظرتان قرارداد ببنديد. هزينه هم دوباره دريافت مي شود.
دستت درد نکنه و مرسی
دوستان دور این ساببین ( ندا گستر صبا) رو یک خط قرمز بکشین. بعد از 34 روز هنوز سرویس 3 ماه من وصل نشده .
این شرکت لعنتی یک عده دزد و کلاش و کلاه بردار دور هم جمع شدند . دوستانی که مرکز مخابراتی آن ها صابری می توانند به شماره (7621117) تماس بگیرن وضیعت پورتشون رو بدونن.
ما که زنگ زدیم یارو گفت شرکت شما هنوز برای نصب پورت اقدام نکرده با اینکه 13 روز پورت ها آزاد شدند.
نمی دونم صبانت تهران می دونه نمایندگی شهرستانش چه شرکت دزد کلاشی است؟
خیلی ها از آفتاب سرویس گرفتن راضی هستن حالا میخواد 4 یا 5 هزار تومان گران تر باشه اما شرکت درستی و برای بیشتر افرادی که من می شناسم در مرکز صابری هستن سر 1 هفته پورتشون رو وصل کرده.
دوستان کسی اصلاع نداره چگونه میشه از این شرکت کوفتی لعنتی (سابیین خراسان ) اعتراض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين ايميل خود سابينه: info@sabinnet.comنقل قول:
اول يك ايميل به خودشون بزن، ببين چي ميگن
اگه جواب غيرمنطقي دادن، برو به اينجا شكايت كن:
صفحه دريافت شكايات از نمايندگي هاي صبانت تهران:http://www.sabanet.ir/custom_form.asp
ايميل كه من يه بار زدم جواب نگرفتم. زنگ بزن بهشون.
نقل قول:
ای قربونت برم
تو هم همدرد خودمی. اون مسئول پاسخگوییشون که فکر کنم سادیسم داره و فقط دنبال سرکار گذاشتن ملته. امروز من رو از ساعت 11 صبح تا 9.5 شب سر کار گذاشت تا بهم زنگ بزنه. حالا در یه فرصت مناسب حتما روش های سادیسمی این خانم رو براتون شرح میدم.
شیطان شخصا دهان این شرکت رو مورد عنایت قرار دهد. بلند بگو آمین
بیا با هم یه شکایتی به صبانت تهران بکنیم. هر وقت خواستی یه پیام خصوصی به من بزن و یه روز و یه ساعتی رو مشخص کن که پشت سر هم زنگ بزنیم دهن این شرکت رو .... کنیم.
آخه اگه قرار بود آپولو هوا کنن بازم 2 ماه طول نمیکشد.
تمامی حرف هایی هم که mani6606 عزیز گفتن تماما صحت داره. خودم شاهد زنده.
من امشب با آقای کشمیری صحبت کردم گفت فردا صبح ساعت 9:30 زنگ بزن با خودم صحبت کن. حالا شما فردا صبح ساعت 9:30 زنگ بزن با آقای کشمیری صحبت کن یک کم داد و قال کنیم ببینیم چی میشه.
ببخشید یک کم طولانی و بی ادبی و بلند شد. به پیر به پیغمبر دلم خونه.
اقا ما که دیروز ساعت 4 بعد از ظهر زنگ زدیم این شرکت لعنتی ان چنان داد و قالی پشت خط کردم .
حالا جالب زنه میگه: جواب 3 تا خط که مرکز صابری نمیده خط شما هم توی این سه خط بعد برای اینکه ما رو اروم کنه میگه جواب خط خودم 2 ماه طول کشید تا بیاد. مکز مخابراتی خانم مطهری بوده .به این خانم میگم چرا جواب خط ما نیمیاد ؟ا اخه این چه وضعیه؟ میگه من چکار کنم من هم گفتم پس شما اونجا چه غلطی می کنین فقط بلدین پول بگیرین؟
این هم برهانی بر کلاه بردار بودن این شرکت .
جا داره همین جا از دوست عزیز (Nevissande) به خاطر راهنمایی تشکر کنم.
دوستان من اعتراض به خود صبانت کردم چون صبانت بین شرکت های داخل کشور محبوب تر است و تمام تلاشش بر این است که هر مشکلی مشتریش داره حل کنه. یک اعتراض سوزناک پر درد نوشتم که شاید اثر کنه.
به خود سابیین ایمیل نزنید اونل جواب تلفن به زور میدن چه برسه به ایمیل.
سلام
منم به صبانت اعتراض کردم. خدا کنه پیگیری کنن
به ايميل من، اينطور پاسخ دادند:
Ba salam
Be ellat pare ee az moshkelat ke bozorgatrin an tahrim haye akhir mibashad
tamin ghateaat va tajhizat mokhaberati ghadri sakht shod east ....
Albate dar movarekh 1386/12/10 ghateaat be Tehran resideh va enshallah dar
chand rooz ayande dar mashhad bude va nasb migardad....
Pishapish az takhir be vojud amade poozesh mitalabim va az taamol va sabr
hazrataali kamal tashakkor ra darim ...
Sabin NET Team !!
+98 511 7283800
حالا تصميم دارم با ارسال متن اين ايميل به خود صبانت، از صحت موضوع جويا شوم.
سیستم تلفن ما فیبر نوریه و پیش شماره ما 893 است و مال مرکز استقلال.
تو رو به خدا یکی بگه از کدوم شرکتها میتونم ADSL بگیرم.
حالم از DialUp بهم خورده.
من هم خطوطم فیبر نوری شده شش ماهه
توی مشهد شرکت الکا با شماره تلفن : 8435981 و 8435982
و گلدنت با شماره : 8408626
روی فیبر نوری خدمات میدن
من شرکت گلدنت رو پیشنهاد میکنم
ولی باید شانس بیاری هر کدوم از این دو تا که تجهیزاتشون روی hunet ها نصب شده بود بتونن بهت خدمات بدن
به من همین امروز اعلام کردن که شرکت گلدنت تجهیزاتش روی هانت ما نصبه
احتمالا فردا بعد از 6 ماه معطلی دی اس الم راه میفته
شما هم مراجعه کن اگه تجهیزات روی هانت مربوط به خط تلفنت وصل نبود سعی کن با هر دو تا شرکتی که گفتم قرار داد ببندی
تا این دو تا شرکت اقدام کنن برای راه اندازی تجهیزات و هر کدوم که زودتر تجهیزات نصب کردن باهاشون قرار داد ببند
من همین کار رو کردم
و گلدنت از شرکت الکا زودتر تجهیزات نصب کرده و میخوام برم با اونا قرار داد ببندم
البته گلدنت برای راه اندازی دی اس ال روی فیبر های نوری 20 تومن میگیره که باز هم می ارزه