هه هه هه:31:نقل قول:
مبارک باشه مطمئن باش اگه سود نکرده باشی ضرر نکردی:10::11:
خواهشنقل قول:
اغفال میکنیم هر کی دمه دستمون بیاد:31:
بله همین جاهایی که دوستمون اشاره کردن ولی زیاد trade به درده این بازی نمیخوره
پول مول همینطوریش خوبه
Printable View
هه هه هه:31:نقل قول:
مبارک باشه مطمئن باش اگه سود نکرده باشی ضرر نکردی:10::11:
خواهشنقل قول:
اغفال میکنیم هر کی دمه دستمون بیاد:31:
بله همین جاهایی که دوستمون اشاره کردن ولی زیاد trade به درده این بازی نمیخوره
پول مول همینطوریش خوبه
اون مرحله رو چطوری بازی میکنیم ؟ بعد از کشتن Grand master یا یه Camping جدا ـه ؟نقل قول:
این قسمت تو همین پچه 1.3 هم موجوده
با شما موافقم داریوش جان.تنها چیزی که به درد خریدن میخوره انواع الکل ها برای ساختن potion است.البته کتاب خریدنم بد نیست.چون ممکنه آدم حال و حوصله ی اینور اونور دویدن واسه پیدا کردن کتاب نداشته باشه.نقل قول:
در واقع این مرحله تو اول بازیه و یک campaign جدا محسوب میشه.همون طوری که قبلاٌ هم نوشتم هدفش آشنایی بهتر با سایر witcher هاست.نقل قول:
میشه بگین gameplay این بازی مشابه چه بازی ای هست؟
مثلا drak messiah یا oblivion?
ببینید دوست عزیز در گیم پلی witcher یک ته مایه ی fantasy وجود دارد که از این جهت آن را به سمت dark messiah متمایل می سازد.اما این بدین معنی نیست که witcher به oblivion شباهت ندارد.بلکه از نظر فاکتورهای یک بازی rpg این بازی به oblivion شبیه تر است تا به dark messiah.به نظر من diablo از هر بازی دیگری به این بازی شبیه تر است.نقل قول:
سلام،
من هیچ بازیی به باحالی {FABLE THE LOST CHAPTER } بازی نکردم!
البته oblivion و THE WITCHER جای خود دارد! ب
برای دوستانی که ترینر میخوان میتونن در ادامه مشاهده کنن و دانلود کنن البته برای ورژن 1.3 بازی هم دارم ولی چون مال CHEAT HAPPENS هستش و برای کاربرای پولی میترسم بزارمش اینجا منو اخراج کنید برم پی کارم پس نمیزارم!
ترینر اول برای ورژن 1.2a و 1.1a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترینر دوم برای ورژن 1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بازی ای که گفتید احتمالا ماله reflexive نیس؟؟؟!
ممنون بابته ترینر ها ولی gameplay بازی به نظرم همینطوری طوری هست که بشه بازی کرد بدونه مشکل
من فقط یه مقدار اونجا که اون خرچنگ بود عنکبتون بود چی بود باید غار رو خراب میکمردی رو سرش اونجا معطل شدم همین
سلام،
داریوش عزیز بعضی ها هم هستند که با ترینر بازی میکنند!
البته بنده اول تموم میکنم بعد یه دستم با ترینر بازی میکنم!
از دوستان کسی آدرس کرک پچ 1.3 این بازی رو نداره لینک بذاره؟
in bazi ba 6600 ejra mishe
بله اجرا ميشه ولي ديوونت ميكنه ! چون گرافيكت فقط ميتونه بازي را بالا بياره!نقل قول:
من توی شهر Vizema هستم و برای پیدا کردن دهمین شاپیروت به مشکل بر خوردم توی نقشه خانه ی رایماند نشان داده می شود ولی وقتی به اونجا میرم اتفاقی نمی افته و فقط میگه قیمت من دو برابر شده میشه راهنمایی کنید
رایمند به شما میگه باید ramsmeat را از سر راه بردارید.میتونی این کار را انجام بدی یا انجام ندی.ولی به هر حال دوباره پس از مدتی پیش رایمند برگردو در هر دو صورت بهش بگو که ramsmeat رو کشتی.توی دیالوگ بعدی درباره ی برج موجود در swamp،رایمند آخرین sephirah رو به شما میده.(Keth'aar sephirah)نقل قول:
من که گفتم هیچ دیالگی برای گفتگو وجود نداره قبل از این کار باید چه کار کنم که این دیالوگ ها بیاننقل قول:
اگه اولین باره پیشش رفتی و هنوز تحقیق درباره ی vincent و kalkstein و ramsmeat و ... رو انجام ندادی راه درازی در پیش داری.در ابتدا باید بهش 100 ارنز بدی تا تحقیق رو روی salamandra شروع کنه.بعد بهت مأموریت های مختلف میده که باید اونا رو انجام بدینقل قول:
اولین بار نیست گفتم که نه تا sephirah رو گرفتم
بگذار بهتر بگم توی quest های اصلی دو تا انتخاب وجود داره یکی همینه که هیچ علامتی نداره دومی هم که در مورد سنگ قبر درست کنه هست که اونم نمیدونم چی می خواد
دوست عزیز،رایمند به شما گفته که ramsmeat را از سر راه بردارین یا اینکه autopsy انجام بدین؟نقل قول:
ramsmeat کجا میشه پیدا کرد و autopsy از کجا گیر می ایدنقل قول:
تحقیق درباره ی ramsmeat و انجام autopsy مربوط به اواخر این quest هست.شما ابتدا باید 100 ارنز به رایمند بدی تا او تحقیقاتش را درباره ی salamandra شروع کنه.پس از گرفتن پول رایمند به شما می گه که یک شخصی که به احتمال زیاد از لیدرهای salamandra هست دستگیر شده و زندانی است.همچنین به شما می گه که رفتار vincent مشکوک است و باید در موردش تحقیق کنی.تحقیق درباره ی vincent و همچنین پیگیری وضعیت زندانی،اولین subquest این quest است.همین که از خانه ی رایمند خارج شدی چند نفر بهت حمله می کنند.بعد از کشتن آنها باید به سراغ vincent بری و از او اطلاعات بخوای.vincent در مورد زندانی به شما اطلاعاتی نمیده.سپس به سراغ Jethro(زندانبان) برو که او در ازای دادن اطلاعات چیزی از شما خواهد خواست و ...نقل قول:
این quest بسیار تو در تو،پیچیده و طولانیست.اگه بازم اشکالی بود بگو
پست تکراری
سلام دوستان...من توی همون مرحله اول گیر کردم....همون جایی که دختره زخمیه...اصلا نمیدونم باید چیکار کنم...لطف میکنید یه سیو بازی رو بهم بدید دقیقا بعد از اینکه این دختره خوب میشه..بازیش یه خورده همچین پیچیدست...مرسی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با savolla(جادوگر) جنگیدی بعد از کشتنش به سمت laboratory برو.کنار پلکان triss رو زمین افتاده.از اون پلکان برو پایین.نقل قول:
اگه با frightener(هیولا) جنگیدی بعد از کشتنش triss ظاهر میشه و بعد میوفته رو زمین.اونوقت برو داخل قلعه و برو به سمت laboratory و از اون پلکان برو پایین
اگه بازم نتونستی بگو save شو واست می ذارم
قربونت همون سیو رو واسم بذار...دقیقا بعد از اون جایی که دختره خوب میشه...اصلا معلوم نیست توی این بازی کجا باید محلول درست کرد؟!!..مرسی..
چون برای ادامه ی این بازی درست کردن potion بسیار مهم است اول نحوه ی meditate و درست کردن potion رو توضیح میدم:نقل قول:
اگر روی آتش کلیک کنید حالت meditate فعال می شود.در این حالت geralt جلوی آتش زانو می زند و شما می توانید این کارها را انجام دهید:
1)استراحت کنید
2)اگر talent کسب کرده اید توانایی هایتان را افزایش دهید
3) oil،potion و bomb درست کنید
پس از فعال کردن حالت meditate برای درست کردن potion باید گزینه ی مربوط به Alchemy را انتخاب کنید که در بالا سمت راست(گزینه ی دوم) قرار دارد(در مراحل بالاتر برای ساختن oil و bomb هم باید همین گزینه را انتخاب کرد).در تصویر پایین این گزینه با رنگ سبز مشخص شده:
پس از کلیک کردن گزینه ی مربوط به alchemy صفحه ای ظاهر می شود که در آن باید نام محلول مورد نظر(در اینجا potion for triss) را از لیست مربوط به formula واقع در سمت چپ انتخاب کنید،مطابق شکل زیر:
پس از کلیک کردن روی نام محلول،چنانچه مواد مورد نیاز برای تهیه ی محلول فراهم باشد گزینه ی mix که در پایین صفحه است قابل کلیک کردن خواهد شد.با کلیک کردن بر روی mix محلول تهیه می شود:
و اما این هم save.این save مربوط است به بعد از تهیه ی potion برای Triss.تنها کاری که باید بکنید این است که potion را به او بدهید.هرچند که با توضیحات بالا دیگر فکر نمی کنم به این save نیاز داشته باشید:46:
کد:http://rapidshare.com/files/112715294/000631_-_Kaer_Morhen_interior-631.TheWitcherSave.html
مرسی دوست عزیزم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساسان جان واقعا دستت درد نكنه عالي بود من هم همينجا گير كرده بودم.
نقل قول:خواهش می کنم دوستان:11:نقل قول:
ساسان جان شما سيو گيم دوم!اينبازي را نداري دموين سيوگيم اگه دارين لطفا بزارين ممنونتون ميشم البته تو راپيد شر آپ نكنيد mediafire.com خيلي بهتره ممنون:11:
سیو گیم دوم بازی کدومه؟
اگه داشته باشم واسه شما رو mediafire آپش می کنم
سيو گيم مرحله دو را بدين ممنون ميشم ازتون:11:نقل قول:
متأسفانه سیو گیم مرحله ی دوم من پاک شده:41:نقل قول:
ولی اگه مشکلی دارید شاید با توضیح دادن حل بشه
حيف شد:19:طوري نيست بيخيال:46:نقل قول:
هرجايي گير كردم ميگم:46:
ساسان جان ميتوني واسم ترينر اين بازي را جور كني هرچقدر سرچ كردم گير ناوردم.
بفرمایید دوست عزیزنقل قول:
ترینر برای The witcher 1.0
کد:http://www.mediafire.com/?dbeoyygzbgo
خيلي ممنون دمت گرم حال دادي:10: خيلي دنبال ترينرش گشتم ولي پيدا نكردم.نقل قول:
خواهش می کنم :20:نقل قول:
آقا به من ربطی نداره ها !!!! ولی به نظر من با ترینر بازی را تموم نکنید .... چون مزه بازی می ره ...
آخه ميدوني بازيش خيلي سخت!نقل قول:
تا حدودی با حرفت موافقم !نقل قول:
آخه ميدوني بازيش خيلي سخت!
اما اگه بعد از 10 بار تلاش موفق بشی خیلی حال می کنی تا دفعه اول با ترینر موفق بشی ....
آخه حوصلمو سر ميبره!نقل قول:
از دوستان كسي ميدونه چطوري ميشه با يك ضربه شمشير حريف را از پا در بياريم آخه آدم خسته ميشه اين همه ضربه بزنه!