سلام دوست عزیزنقل قول:
دقیقا تو صفحه ی 6 همین تاپیک کامنت 53 فیلم آموزش دسترسی به اطلاعات قفل شده داده شده و میتونین از اون استفاده کنین
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
دقیقا تو صفحه ی 6 همین تاپیک کامنت 53 فیلم آموزش دسترسی به اطلاعات قفل شده داده شده و میتونین از اون استفاده کنین
موفق باشید
سلام. یه مشکل واقعا بزرگ و بشدت بد برام پیش اومده که اگه حل نشه نمی دونم چکار کنم لطف تا حد امکان کمکم کنید بی نهایت ممنون میشم.
من نرم افزار pismo file mount دو سالی بود نصب داشتم.ازش استفاده میکردم.هر چی داشتمو نداشتم توش بود:n03::n03::n28::n28::41::41::41:حاصل 10 سال عکسایی که جمع کردم تو سفر مهمونی با دوستام اقوام همه و همه توش بود.یوزر و پسوردای مختلفم توش بود.اطلاعات مهمم توش بود.تقریبا 8.5 گیگابایت اطلاعات بود.هی خاستم بریزم رو سی دی تنبلی کردم.1 هفته پیش دیدم حجم فایل صفر شده بی خود و بی دلیل نمی دونم چرا هر کارم کردم درس نشد.در صورتی که فایلای دیگه که دیگران با همین برنامه تو همین سیستم ساختن سالمه و کار میکنن.چکار میشه کرد؟
من یه فایل دارم که خیلی مهم شاید تو کل ایران اون برنامه نباشه ولی متاسفانه با قفل وینرار حفاظ شده اگه کسی بتونه بشکنه من هزینشم خدمتش میدم خیل برام مهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
من هم یکسری فایل با این نرم افزار قفل کردم الان پسوردشو گم کردم ممنون میشم کمکم کنی
Program Name/Title:
File and Folder Protector
Program Version:
1.84
آنلاک شدنقل قول:
پیام خصوصی ارسال شد....
سلام به دوستان
من چندتا فیل RAR داشتم که ارشیو اطلاعاتم بود و پسورد هم روش گزاشته بودم ولی حالا که می خوام بازشون کنم نمیشه و ارور پسورد میده! تقریبا هم مطمئنم که پسورد رو درست میزنم ولی بی فایدس.
از برنامه های پسورد یاب هم استفاده کردم ولی یه قرن طول میکشه تا پیدا کنه :n03: آخه پسوردش یچیزی تو ای مایه هاست: wedaRAD#$ffard$rd465dgf :n04:
راه حلی وجود داره که بشه پسورد رو بدست آورد؟
دوستان یعنی هیچ راه حلی وجود نداره؟؟!نقل قول:
باسلام
من یه پوشه رو قفل کردم ولی چند روزی هست که دیگه باز نمیکنه از وقتی این اتفاق افتاد که ناخواسته پاکش کردم ولی دوباره از توی سطل آشغال برگردوندم
فایل های دیگه مشکلی نداره ولی فقط همینه که میگه پسوورد اشتباهه
لطفا کمکم کنید چندتا از برنامه های دانشگاهیم توشه لازم دارم شدید
:n27:
سلام دوستان
من خانمم خاطراتشو توی ورد مینویسه و تازگی ها گفته میخوام پوشمو قفل کنم منم براش برنامه ی secour folder دانلود کردم و نصبش کردم الان که بازش قفل و باز میکنم اصلا پوشه ی قفلی وجود نداره و هرچی تو سیستم میگردم اصلا اون پوشه رو پیدا نمیکنم انگاری اب شده ..تا حالا با چند تا برنامه ریکاوری زدم چیزی نیومد گفتم شاید پاک شده باشه اما اصلا انگار همچین چیزی تا حالا وجود نداشته...ممنون میشم کمکم کنید خانمم خیلی ناراحته چون تموم زندگیش تو اون ورد هاست...لطفا کمکم کنید ...ممنون
ورژن برنامه رو میگین و اینکه فقط قفل گذاشتین یا رمزنگاری هم انجام دادین!نقل قول:
مورد اول قابل باز شدن هستش...
نقل قول:
میشه اینا رو ی بار دیگه ی جای دیگه آپلود کنی
سلام عزیزنقل قول:
آموزش مورد نظرتون رو بگین تا جای دیگه آپ کنم. همچنین بیشتر آموزشها توی سایت شخصی هم قرار داده شده که میتونین از اونجا هم دانلود کنین
موفق باشید
مانی
آموزش مربوط به نرم افزار Folder Protectنقل قول:
آدرس سایتتون چیه؟؟؟؟
با تشکر
چی شد پس؟؟
سایت به صورت پیام کاربری و پیام خصوصی برای شما ارسال شد.نقل قول:
فکر کنم گذاشتن سایت شخصی روی فروم خلاف مقررات این سایت باشه...
نقل قول:
:n06::n02::n16:
سلام
دوستان لطفا کمکممممممممممممم کنید
من فایلهای شخصیم را با نرم افزار advance file lock قفل کردم اما الان هرکار میکنم میکه پسورد اشتباه است ورژن جدیدشم نصب کردم ولی فایده نداشت
لطفا اگر کسی راه حل باز کردن قفلش را بلده جواب بده چون تمام فایلهام قفل شده که تمامش واسم مهم
ممنون
آقا خیلی خیلی دسست درد نکنه. سپاس فراوان
سلام میشه در مورد بازیابی پسورد برنامه folder protector توضیح بدید ممنون:n16:
سلام
آیا میشه برنامه های زیر را باز کرد؟
Anvide Lock Folder
Wise Folder Hider
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده میخوام نرم افرار تاپسیس نصب کنم، چندین بار نصب کردم ، این پیام رو نشون میده، ممون میشم کمک کنید.
معذرت میخوام که سوال رو اینجا مطرح کردم،
با سلام خدمت دوستان عزیز من این برنامه Wondershare SafeLock رمز گذاری و مخفی کردن فایل ها رو نصب کردم ویه فولدر به نام 1 ایجاد کردم وتعدادی فیلم با حجم تقریب 30 گیگ داخلش قرار دادم بعد ویندوز سیستمم رو عوض کردم و الان دوباره همون برنامه رو نصب کردم اما هر کار م یکنم اون فولدر رو پیدا نمیکنم ضمن اینکه وقتی از هاردم اطلاعاتش رو میگیرم همچین حجمی رو نشون می ده که خالی نیست اما پیداش نمیکنم
سلامنقل قول:
این برنامه همون برنامه ی folder lock professional mrt هستش ...
ورژن anvide lock folder رو بگین تا ببینم کدومشه؟نقل قول:
برنامه ی دوم باز شده قبلا ...
سلامنقل قول:
قبلا بازش کردم ولی دوباره دانلود و تست میکنم..
____همه ی دوستان: بعضی از این برنامه ها قبلا آنلاک شده ولی در هیچ سایتی روش رو نگفتم ، هر کی لازم داره در خدمتم( ایمیل)____
سلام دوبارهنقل قول:
من تونستم رمز ورود به برنامه + محل پوشه های مخفی شده + محل پوشه های محافظت شده با رمز رو پیدا کنم...
راستی گزینه ای داره که میشه اطلاعات رو باهاش ریکاوری کرد
موفق باشید
مانی
خب دوست عزیز نفرمودین چجوری اینکار رو باید انجام دادنقل قول:
ضمنا همش ارور می داد که نسخه جدیدش هست باید ابدیت بشه ومن ابدیت کردم الان برای ریجسترش هم سریال نامبر می خواد
کم مشکل داشتم یه مشکل دیگه هم اضافه شد
ورژن جدید؟؟؟؟ همون یدونه نسخه رو داشت!!!!نقل قول:
با چه ویندوزی قفل گذاری کردین تا روش رو درست کنم (خصوصی)
نقل قول:
دوست عزیز ضمن تشکر من با ویندوز 8 رمز گذاری کردم ولی الان ویندوز 8.1 نصبیدم
اوکی. من با 7 تست کردم و چون پایه ی این دو تا یکیه میشه کاریش کرد.نقل قول:
به عنوان آخرین سوال: درایوی هم که اطلاعات قفل شده توی اون هستن رو هم بگین تا برنامه رو آماده کنم
نقل قول:
با تشکر مجدد
درایو E می باشد
سلام این نرم افزار ها هیچ کدام برای من جواب نداد چون فرمت(PFO) برای بازیابی رمز عبورپوشه ای که توسط نرم افزار Pismo File Mount قفل شده بود نداشت
دوستان من نرم افزار یا راه حلی می خواهم واسه بازکردن پوشه ام لطفا راهنمایی کنید.
سلام به دوستان
لطفا کمکم کنید دنبال نرم افزاری هستم که رمز فایل rar رو باز کنه با آموزش استفادش
نقل قول:
آقا پس چی شد؟
سلامنقل قول:
شرمنده دیر شد .... آمادس ولی من چون جاهای زیادی عضو هستم نمیتونم به همشون سر بزنم و یادم میره
برای پیگیری از ایمیلم استفاده کنین
خب ایمیلتون کو ؟ لطفا اگه مقدوره جواب بدین ممنون میشمنقل قول:
سلامنقل قول:
من یه مشکلی دارم با نرم افزار
Anvide lock folder
توی یکی از پارتیشن ها تعداد زیادی عکس و فیلم خانوادگی داشتم و با این نرم افزار قفلش کرده بودم
بعد بدون باز کردنشون ویندوز عوض کردم
و بازم این نرم افزار را اجرا کردم و از همون پسورد هم استفاده کردم
اما فولدرها و فایلهام رو نمیبینم
فضای پارتیشن اشغال شده است اما ................
توی انجمن دیدم نوشتید با سون زیپ میشه اونا رو دید
من نتونستم منظورتون را بفهمم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
ممنون میشم
دوستان عزیز اگر تجربه ای در این زمینه دارن لطفا کمک کنند
سپاسگذارم
در حال پیگیری از طریق ایمیل ...نقل قول:
سلام
ممنون که همیاری میکنید
من از Anvidelock folder 2.42 که بصورت پرتابل هست استفاده کردم
بازم ممنونم
سلام
من یه مشکلی دارم با نرم افزار
Anvide lock folder
توی یکی از پارتیشن ها تعداد زیادی عکس و فیلم خانوادگی داشتم و با این نرم افزار قفلش کرده بودم
بعد بدون باز کردنشون ویندوز عوض کردم
و بازم این نرم افزار را اجرا کردم و از همون پسورد هم استفاده کردم
اما فولدرها و فایلهام رو نمیبینم
فضای پارتیشن اشغال شده است اما ................
توی انجمن دیدم نوشتید با سون زیپ میشه اونا رو دید
من نتونستم منظورتون را بفهمم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
ممنون میشم
با سلام
خسته نباشید
ممنون از زحماتتون
مشکلم حل شد
نرم افزار را درون همون پارتیشن ریختم و با دوبار کلیک اجراش کردم اما بازم چیزی نبود یه دفعه به ذهنم رسیدکه با استفاده از گزینه :
run as Administrator
اجراش کنم همین کار هم کردم و با کمال ناباوری دیدم فولدرهام مشخص شد و تونستم از حالت مخفی خارجش کنم
خوشحالم و از شما هم کمال تشکر را دارم
حق یارتون
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
همچنان نیازمند یاری سبزتان هستیم