بابا نوشته دیگه تختهای خونی رو تو یه جهت قرار بدهنقل قول:
نه فایده نداره الان میرم بازی رو میخرم ردش میکنم سیوشو میذارم :27:
Printable View
بابا نوشته دیگه تختهای خونی رو تو یه جهت قرار بدهنقل قول:
نه فایده نداره الان میرم بازی رو میخرم ردش میکنم سیوشو میذارم :27:
من با پلي 2 بازي مي كنم!نقل قول:
مرتضی من که گفتم ساده س
بیا این سیو بازی
این سیو خودته ها میتونی از همونجا ادامه بدی ولی پیشنهاد میکنم یه بار خودت انجام بدی تا لذت ببری (چون یه دموی کوچولو هم داره) :27:کد:http://dangerous-boy.parsaspace.com/save.rar
ببین باید اون اطاقهایی که تختش خونی هستش رو روی آشپزخانه قرار بدی - عکساشو واست میذارم تا دقیقا متوجه بشی
در واقع اگه بخوای از روی سیو خودت (همون سیوی که گذاشتی) بری اینجوری میشه : اطاق دوم دو تا به چپ - اطاق سوم سه تا به راست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه شما پیش زمینه داشتی راهشم بلد بودی من بهش حق میدم دفه اول منم اونجا کلافه شده بودم خلاصه دستت درد نکنه چون مننقل قول:
مرتضی من که گفتم ساده س
بیا این سیو بازی
تازه میخواستم امروزنصب کنم برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این دوستمون فعلا کار داره تا آخر بازی اون تیکه کاغذای قرمز یادته یا اونجایی که باید از زیر تخت خودش برگردی یه چیزی ورداری مخمو پوکوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایولا ، بابا دمت گرمنقل قول:
البته خودم بلد بودم خواستم برای شما هم یه تجدید خاطره بشه :27:
خیلی کارت درسته:46:
خیلی وقت پیش بازی کردم الان فقط بعضی قسمتاشو یادم موندهنقل قول:
سیو بازی رو بذار ببینم میتونم کمکت کنم
آره عجیب تجدید خاطره شد خصوصا دموی اولش - حسابی حال کردم - رفتم فضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با این بازی زندگیها کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کمک نمیخوام با هر مصیبتی بود هر دو حالتشو تموم کردمنقل قول:
خیلی وقت پیش بازی کردم الان فقط بعضی قسمتاشو یادم مونده
سیو بازی رو بذار ببینم میتونم کمکت کنم
میزان سختی بازی منظورم بود
یه آهنگی داره وقتی دختره تو مترو میمیره پخش میشه من عاشق اون آهنگشمنقل قول:
من با این بازی زندگیها کردم
سلام
ميگم از اين بازي نسخه جديد تري تو بازار موجوده يا نه ؟ ( منظورم نسخه پنجمه )
يا حق
نه عزیز این آخریش بود البته شاید بعدنا بزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
ميگم از اين بازي نسخه جديد تري تو بازار موجوده يا نه ؟ ( منظورم نسخه پنجمه )
يا حق
نقل قول:اخبار مربوطه به نسخه ي 5 اين بازي :نقل قول:
من دوباره تو مرحله ی آپارتمان گیر کردم :5:
همه ی اتاقارو گشتم سه بار کامل
فکر کنم همه ی کاغذ قرمزا رو برداشتم وزیر در اتاقم گذاشتم همشونم خوندم بعد کنار تختمم نگاه کردم ولی خبری نیست.
یه عروسک و یه کلید 105 هم دارم که استفاده ای ازشون نکردم.
تا اونجا که یادمه این کاغذارو باهم کمبو میکرد یعنی میچسبوند بهم بعد میخوند این کارو کردی ؟نقل قول:
فکر کنم همه ی کاغذ قرمزا رو برداشت
چطوری باید بچسبونم به همنقل قول:
دو تا کاغذ بزرگ و یه کاغد که از وسط پاره شده دارم ولی فقط یه دونست ینی اون یکی رو برنداشتم؟ من که
همه جا رو کامل گشتم:13:
یه قفسه ی کتاب کوچولو هم تو طبقه ی پایین یه جوری مشکوک میزنه
با کلید 105 اون قفسه ی طبقه ی پایین که توش نامه بود رو باز کردم یه نامه ی عاشقانه برای راشل از طرف میکی بود که فقط یه خطشو میخونه و هیچی از قفسه بر نمیداره
فقط الان این عروسکو باید یه کاریش بکنم
کجا رفتین ؟ چرا منو تنها گذاشتین ؟ چی کار کنم الان :10:
تا جايي كه من يادمه عروسكه به هيچ دردي نمي خوره مي توني بذاريش توي صندوقت
زیر در هست یدونه یادمه یه تیکش تو یخچال بود یکی تو یکی از اتاقی کناری اون دری هست که ازش صدا میاد شمارش دقیق یادم نیست دوستان اگه میدونن کمکم کنننقل قول:
همه جا رو کامل گشت
اینارو همشو اگه بگیری تو ایتم هات میتونی باهم کمبو کنی بهم بچسبونی کار خیلی خاصی نیست اگه همشو پیدا کنی اینایی
که الان گفتم رو ببین پیدا کردی کردی برو بگرد
خیلی گلی mist جون اون از راهنمایت تو تام رایدر اینم از این، ممنون عزیز :10:نقل قول:
یکیشم تو یخچال بود
خیلی بد شد دختر مرد تنها سرگرمیمون همین نگا کردن به اتاق الین بود که اونم اینطوری شد :13:
خیلی غم انگیز :41: :2:
تا آخرش برو مطمئنم برات خاطره خوبی میشه این بازینقل قول:
خیلی بد شد دختر مرد تنها سرگرمیمون همین نگا کردن به اتاق الین بود که اونم اینطوری شد
این سوراخ که بسته شده
باید چیکار کرد؟
یه سوراخ دیگه باز میشه کنار در خروجی ساختمان یه انباری مانندی هست تو اون اتاق
نقل قول:
درسته یه سوراخ کوچولو بود اونو ندیده بودم یه سری کاغذ گذاشتم توش بزرگ شد :46:
بازم دوباره طبق معمول :دی
من تو مرحله ی جنگل نمیتونم مشعلو پیدا کنم میشه دقیقا بگین کجاست؟
سلام سلام چه تایپیکی شده خوب یه قدم به قدم راهنماشو بگیر هی تو میای بعدش من میام فک کنم اونجایی که باید تیکه های
عروسک رو جمع کنی آره ؟
خدایی یادم نیست مشعل باید تو جنگل همون دورو ورا باشه اون بیلچه یادمه زیر درخت بود و کی مشعل
اون آخرای باغ رو بگرد شاید باشه همونجایی که محل سیو داشت یه قبرستون مانندی بود شاید اونجا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الیک
من خیل کم تو بازیها گیر میکنم ولی این سایلنت هیل کلا یه جوریه :13:
ممنون که راهنمایی میکنی ولی اگه برات زحمته میتونی جواب سوالامو ندی
آره همونجاست
یه قبرستون هست اونجا رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
در هر ورت ممنون
نه بابا زحمتی نیست بازیشو دوست دارم دوست دارم یکی دیگه تمومش کنه هیج میدونی چند مدل پایان داره این بازی ؟نقل قول:
ممنون که راهنمایی میکنی ولی اگه برات زحمته میتونی جواب سوالامو ندی
اون قسمت از حرفام رو جدی نگیر یادم رفت یه اسمایل شوخی بندازم کنارش اصلا زحمتی نیست رفیقی دیگه
اینجا اومدیم تا چیزایی که بلدیم بهم یاد بدیم
خوبیش به همین فکری بودن و متفاوت بودنشه من اینجور بازیا رو دوست دارم یه مدل دیگه هم بود مثل این توصیه میکنم بعد این اونو بری ببینی چقد سخته Obscure 2نمیدونم املاش درسته یا نه ولی بازیش خوب بودنقل قول:
من خیل کم تو بازیها گیر میکنم ولی این سایلنت هیل کلا یه جوریه
ولی اینجاشو واقعا یادم نیست میدونم تو همون باغه باید باشه همه جارو خوب بگرد شاید کس دیگه ای باشه بتونه دقیق بگه خیلی وقت پیش بازیش کردم
یکم هنگ کرده مغزم
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشعل توی همون قبرستونه.....یکم دقیق بگردی پیداش میکنی
فکر کنم گوشه ها رو باید بگردی
من کوچیکتم داداش:10:نقل قول:
مشعلو پیدا کردم :46:
راستی ینی چی چند مدل پایان داره ؟
این روحا به خونمم نفوذ کردن عجب خر تو خری شده :5:
ممنون دوست عزیز پیداش کردمنقل قول:
4 تا كه البته هيچكدومش شوخي يا فرعي نيستشنقل قول:
باید مراقب دختره باشی زیاد زخمی نشه خودت ميري ميبيني عجله نکن ولی حتما یه راهنما پیدا کن خیلی بهت کمک میکنه حداقل درنقل قول:
مورد پایان بازی
فعلا دنبال دست و پای عروسک بگرد برو تو چاه یکم بترس کیف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا چند مدلشو تونستی بری خیلی سختهنقل قول:
4 تا كه البته هيچكدومش شوخي يا فرعي نيستش
نقل قول:
ینی امکانش هست که الین بمیره تو مرحله ی زندان تنهاش گذاشتم الان همه جاش خونی شده:13:
نمیشه جونشو زیاد کرد؟ :2:
من الان تو مرحله ای هستم که باید روحو تو زیر زمین بکشیم بعد صلیب بکینم تو شکمش ولی هرچی میزنمش
نمیفته زمین
سلام
من تاحالا دنبال سری سایلنت هیل و این چیزا نرفتم میشه بگین این بازی در چه سبکیه ؟ و چند دی وی دیه ؟ و به چه سیستمی میخوره و ارزش بازیو داره یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من یکی از بهترین بازیها ستنقل قول:
من فقط نسخه های 4 و origins رو بازی کردم که دو تاشونم تو مراحل آخرشونم
سبک بازی یه چیزی تو مایه های مرموز و ترسناکه ، سوم شخس
4 یه دی وی دی، origins هم فقط برای psp و ps2 اومده با psp شبا خیلی فاز میده :8:
با یه سیستم معمولی میتونی اجراش کنی ، کلا این بازی ارزش بازی کردنو داره اگه تا حالا بازی نکردی حتما
بازی کن :46:
اگه مرحله اخری بگو یه راهنماییت بکنم که دختره رو زنده نگه داری...............
برو بگیر ولی فک نکنم کار تو باشه مغزت هنگ میکنه موتورت داغ میکنه باید هی آب بخوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیش عالیه برو بگیر محمد جدی میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تاحالا دنبال سری سایلنت هیل و این چیزا نرفتم میشه بگین این بازی در چه سبکیه ؟ و چند دی وی دیه ؟ و به چه سیستمی میخوره و ارزش بازیو داره یا نه
داری تبلیغ میکنی دفه بعد برا راهنمایی خودت بیا اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی کجای بازی هستی تموم نکردی هنوزنقل قول:
یکی از بهترین بازیها ست
من فقط نسخه های 4 و origins رو بازی کردم که دو تاشونم تو مراحل آخرشونم
سبک بازی یه چیزی تو مایه های مرموز و ترسناکه ، سوم شخس
4 یه دی وی دی، origins هم فقط برای psp و ps2 اومده با psp شبا خیلی فاز میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه سیستم معمولی میتونی اجراش کنی ، کلا این بازی ارزش بازی کردنو داره اگه تا حالا بازی نکردی حتما
بازی کن
شما هم خسته نباشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه مرحله اخری بگو یه راهنماییت بکنم که دختره رو زنده نگه داری...............
خسته نباشی :10:نقل قول:
دیروز تمومش کردم دختره هم زنده موند:21:
دیگه این تاپیکو به ما جونا بسپارین هر کی مشکلی داشت من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تو هم مشکلی داشتینقل قول:
خجالت نکش بپرس :38:
فکر کنم به بهترین شکل تمومش کردم :10:
از راهنمایی هات ممنون :11:
نسخه های 1و2و3 چجورین؟ به 4 میرسن؟ به نظرت ارزش بازی کردنو دارن؟
نسخه 2 که شاهکاره حتما بازیش کن تا ببینی برای چی میگن سایلنت استاد ترسه
از نظر داستانی هم که حرف نداره....اگه بازیش نکنی نصف عمرت بر فناست
1 رو هم باید روی play station 1 بازی کنی....اون هم خیلی بازیه زیباییه ولی 3 رو بازی نکردم
ولی زیاد در موردش شنیدم
پس نصف عمرت بر فناس :31:نقل قول:
بین 4 نسخه , 3 از همه قشنگ تره (نظر من)
در ضمن من یک رو روی پی سی بازی کردم - این نسخه (1) گرافیک پایینی داره اما خیلی طولانیه - من و رفیقم تو کپ بودیم که چجوری این همه مرحله رو تو یه سی دی جا دادن :18: (احتمالا با winrar فشردش کرده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پیشنهاد میکنم تمام نسخه هاشو بازی کنی تا لذت یک بازی محشر رو تجربه کنی :8:
در ضمن پیشنهاد میکنم بهترین بازی عمر منو هم بازی کنی ---> Syberia
نقل قول:
دیگه این تاپیکو به ما جونا بسپارین هر کی مشکلی داشت من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تو هم مشکلی داشتی
خجالت نکش بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به بهترین شکل تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی هات ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه های 1و2و3 چجورین؟ به 4 میرسن؟ به نظرت ارزش بازی کردنو دارن؟
وظیفه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از راهنمایی هات ممنون
نظر من :
همچین بازیهایی رو باید سری تموم کنی وگرنه اصلا حال نمیده از جمله
پرنس ,دویل می کرای ,سایلنت هیل, اویل ...... Wow عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید:
وقتی کلید رو با بیلچه از دست درخت در باغ پیدا میکنه چکار باید بکنه؟
مرسی
باید از سوراخ برگردی کلید رو بذاری تو صندوق تو خونت بعد راهتو ادامه بدی وقتی رسیدی کنار خونه ی متروک بری و دوباره کلید رو بردای:10:نقل قول:
سلام
ممنون
قشنگ بود
مرحله ی پایانی:
تمام تیر های اسلحه تمام شده!!
تمام نیزه ها رو داخل شکم هیولا کردم
اما و.التر همچنان قوی هست
من نمیتونم والتر رو بکشم
مگنوم نداری؟نقل قول:
والترو با مگنوم میشه راحت کشت
در غیر اینصورت کارت یکمی مشکل میشه