سلام من كتاب Ajax را از سايت Aminehelp گرفتم ولي با Asp توضيح داده من با php كار ميكنم چه كار كنم؟
كمكم كنيد
Printable View
سلام من كتاب Ajax را از سايت Aminehelp گرفتم ولي با Asp توضيح داده من با php كار ميكنم چه كار كنم؟
كمكم كنيد
امین جون یه Help ی بده به بچه مردم دیگه!
من پشت کنکورم، زیاد وقت ندارم.
eli32 جان، یه Search فارسی تو گوگل بکنی، آموزشش ریخته!
سلام من رفتم فارسيم search كردم پيدا نكردم من هفت ماهه دارم رو پايان نامم كار ميكنم مثل شما ها هم تو يه محيط با امكانات نيستم .كسي هم نيست اشكالامو جواب بده.php رو مجبور بودم خودم ياد بگيرم بدون هيچ كلاس و استادي.فقط هر جا اشكال بر ميخوردم تو همين سايتا مطرح ميكردم كه دوستان جوابمو ميدادن.الآنم خواهش ميكنم اگه ميتونين كمكم كنين.
عزیز جان، فکر می کنم اینجا تقریباً همه همین شرایط رو دارند.
فوقش یه EBook هم خوندن!
مگه تو همون پست اول توضیح داده نشده؟ (من نخوندمش!)
سلام مرسي از توجهت داداشي يا آبجي فنتي نداره.چرا رفتم گرفتم يه كتابش كه دو بارم دانلود كردم باز نميكنه يكي ديگشم. با جاوا گفته فصل آخرشم باAspاست.
خواهش می کنم.
(با توجه به شرایط) شما همون داداشی رو اگر بگی بهتره.
ببین آبجی (یا داداش) گلم، شما داری 1 اشتباهی می کنی.
AJAXبه روایتی مخفف Async JAVASCRIPT And Xml ه.
و با توجه به اون قرمزه، نتیجه میگیریم که جناب آجاکس هیچ ربطی به PHP نداره.
آجاکس کاملاً در سمت کاربر (client side) اجرا میشه و به عنوان واسط بین کاربر و سرور عمل می کنه.
(همون طور که می دونید، نه زیونه، نه Framework ه و نه هیچی! فقط یه متد ه)
یعنی شما به یه صفحه HTML + یه اسکریپت کوچولو JavaScript نیاز داری که خدایی امین انقدر عالی توضیح داده که دیگه من جسارت نمی کنم دوباره توضیح بدم.
حالا این وسط نقش PHP چیه؟
هیچی!
مثلاً وقتی از GET تو آجاکس استفاده می کنی برای گرفتن صفحه forum.p30world.com/index.php، دقیقاً مثل این می مونه که آدرس اون صفحه رو خیلی ساده تو Web Browserت وارد کرده باشی.
واسه POST هم انگار یه فرم رو Submit کرده باشی.
اگر هنوز هم متوجه نشدی، بگو تا با یه روش دیگه (چک و لگد :27: - شوخی ه ها! ناراحت نشی!) یادت بدم
موفق باشی
سلام شما هم همون آبجي بگو.
مرسي.يعني من همون searchi كه قبلاًبا PHP نوشتمو همونجا جاي GET بذارم.البته آدرسشو به عنوان آرگومان دومي.آره؟
بازم مرسي
بله دقیقاً.
اگر مشکلی بود، همه دوستان در خدمتیم.
سلام اون كارو كردم ولي متاسفانه نشد.كتابي رو هم كه معرفي كردن خوندم،اگه درست متوجه شده باشم بايد برا جستجويي كه من ميخوام يه فايلايي رو به جاوا بنويسم كه باز اون به جاواسرولت بستگي داره.مثال آخر يه فصل به آخر كتاب تقريباً همونيه كه من ميخوام ولي تو جاواي دريم ويور نوشتمش بازم جواب نداد تو net beanam همين طور.
ببخشيد من اينقدر خنگم
اصلاً 1 کار دیگه:
شما بفرمایید دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق چی می خواید.
من براتون می نویسم.
تاپیک این بنده خدا، الکی شلوغ نشه.
سلام آدرسم(ميلم) رسيد؟
سلام:
من تو ميهن بلاگ يك وبلاك دارم ميخوام ببينم ميشه تو وبلاگ از سيستم آژاكس استفاده كرد مثلا چجوري ميشه منوي موضوعات يا تماس با ما رو به صورت آژاكس در آورد؟
باتشكر
سلام:
من تو ميهن بلاگ يك وبلاگ دارم ميخوام ببينم ميشه تو وبلاگ از سيستم آژاكس استفاده كرد مثلا چجوري ميشه منوي موضوعات يا تماس با ما رو به صورت آژاكس در آورد؟
باتشكر
دروود
آیا حتمن برای بهرهگیری از آژاکس باید ازسرویسهای میزبانی ویندوزی بهره بورد؟
چگونه میتوان یک کاربرگ طراحی شدهدر فوتوشاپ را با آژاکس بر روی تارنما اجرا کرد؟
عزیز جان، شما هم دارید همون اشتباه الهام خانوم رو می کنید.
لطفاً پست 92 رو مطالعه کن.
اون Photoshop رو هم باید اول HTML ش کنی، بعد آجاکس رو توش پیاده کنی.
اگر هم فکر می کنی که تعداد لینک و فرم هات زیاده، می تونی از اسکریپت Ajax Injector استفاده کنی:
شرمنده برای تبلیغ! :دیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293400
با دروودنقل قول:
پست 92؟؟آیا اشتباهی نمی کنید ؟:18:
چگونه می فرمایید HTML ش کنیم؟اگر می شود قدم به قدم بفرمایید:11:
نه ،خیلی هم زیاد نیست،البته من می خواهم تازه آغاز به پیاده سازی یک تارنما بکنم،اگر بتوانید مراراهنمایی یکنید سپاسگزار می شوم
این تارنماقراراست،نقشه چند ده از ایران را داشته باشد(به گونه آژاکسی)که امکان جست و جو ،و با نزدیگک کردن اشاره گر به یک مکان،نماهایی از آن ماکان را به همراه یک پیوند برای آگاهی های بیشتر داشته باشد...
همچنین کاربرگهای دیگری نیز برای امکانهای دیگر...شاید بیشینه دارای 4 کاربرگ باشد
:11:
92 ديگه!
اين :
فكر كنم تو Photoshop يه چيزي داشت براي Save كردن فايل HTML و اين حرف ها!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3699727&postcount=92
من با طراحي حال نمي كنم، زياد وارد نيستم.
ولي مشكل برنامه نويسي داشتي در خدمتم.
دروود بر شما
خوب،حالا من کاربرگها رو درست کردم،اما هنوز آژاکسی نیستند!
آیا شما می توانید به من کمک کنید در این زمینه؟
سلام dagtag
شاید سوالام خیلی ابتدایی اما چه کنم شایدم نباید اینجا میپرسیدم اینم از کم سوادیه ببخشید
اگه بخوای با dreamveawer کار کنی بازم لازمه کهhtml وasp رو یاد بگیری؟
سلام.
من ميخوام يكي برام با آزاكس سايت بزنه.09125245797
يك سايت تبليغاتي .لطفا اونهايي كه حرفهاي هستند كمك كنن.ممنون
سلام و درود بر شما 3 عزیز
خیلی دوست دارم ولی 1 ماه هم کمتر مونده تا این کنکور #$%#%^$%^ !!! :41:نقل قول:
نوشته شده توسط saeed258s
شما مشکل داشتی، بپرس. قطعاً من یا دیگر دوستان بهتون خواهند داد.
شما مختارید هر سوالی از من 1 نفر بپرسید.نقل قول:
نوشته شده توسط arash77
همین که دارید می پرسید یعنی از این به بعد می دونید و خیلی خوبه.
اول بگم به کارتون ربط داره که قسمت کلی جواب بشه.
و برای توضیحش بذارید با 1 چیز ملموس مقایسه کنم:
فرق dreamveawer با html مثل فرق سیم لخت کن اتوماتیک و لخت کردن سیم ه.
شما اگر بخواهید سیم معمولی رو لخت کنید، از اتوماتیک استفاده می کنید که خیلی ساده تر و سریع تر و دقیق تره.
ولی اگر یک سیم خاص داشته باشید که مثلاً 4 گوش باشه، دیگه نمی تونید از اتوماتیک استفاده کنید و باید اصول لخت کردن سیم رو بلد باشید.
فرقش با asp قدیمی یا asp .NET جدید مثل فرق خودکار با کارخانه تولید لوازم تحریر ه.
حالا تخصصی تر بگم: HTML یک زبون سمت کاربر ه و برای راحت تر تولید کردنش میشه از برنامه dreamveawer کمک گرفت.
ولی asp یا asp .NET زبان برنامه نویسی سمت سروره که در اکثر موارد بعد از همه ی کار ها، کد HTML رو تولید می کنه و تحویل میده.
الان تو همین انجمن، وقتی که ثبت نام می کنی یا پست می دی یا ... ، زبان سمت سرور همه ی پردازش ها رو انجام می ده و کد HTML که ظاهر سایت رو می سازه پس میده.
برادر یا خواهر گرامی.نقل قول:
نوشته شده توسط juibar
تو این انجمن این چیز ها غیر قانونی ه.
اگر بخوای ما می تونیم کمک کنیم ولی برات نمی نویسیم.
ولی شاید 1 تماس گرفتم تا بتونم کمکی بکنم.
من در جریان بحث شما نیستم فقط خواستم از این تاپیکی که گذاشتید تشکر کنم برای من که خیلی مفید بود
كي مي تونه در رابطه با نصب تولكيت ajax كمك كنه ، نمي تونم تولكيت ها رو به تولباكسم اضافه كنم ، فايل dll رو به شاخه bin اضافه مي كنم ولي وقتي كه مي خوام به تولباكس اضافه كنم كامپوننت هاي مربوطه انتخاب مي شن ولي به تول باكس اضافه نمي شن .
لطفا راهنمايي كنيد
اکثر سرویس دهندگان وبلاگ این کار ها دارند و بعضی ها هم مثل بلاگفا اجازه این کد ها رو به جز کد های اصلی نمیدن ولی شما میتونین در کنار کد های اصلی از این قبیل کد ها رو هم به کار ببرید نمونه اش همین وبلاگ خودم که در زیر صفحه فرم ارتباطی گذاشتم البته الان هاست قابلیت خودش رو از دست داده برای تماشا خوبه دوست داشتی نگاه کن:27:نقل قول:
کد:www.btheme.blogfa.com
سلام
مرسی بابت تاپیک خوبتون
من توی آژاکس یه مشکلی دارم
میشه کمکم کنید؟
من میخوام یه لینک رو توی یه div باز کنم...
لطفا راهنماییم کنید خیلی فوریه
منتظرم
سلام دوستان راستش من ای جکس رو به صورت برنامه نویسی بلد نیستم و از DLL های خود مایکروسافت که ضمیمه visual studio شده استفاده میکنم
این فایل های پی دی اف که دادید رو دانلود کردم
یه دونش ارور میده
اما قبلش یه سوال داشتم؟؟
یادگیری ای جکس در همین حدی که تو سایت های ایرانی کاربرد داره نه خیلی حرفه ای در صورتی من بیشتر از هفته ای سه ساعت نمیتونم براش وقت بذارم چه مدت ممکنه طول بکشه
پ.ن - من چند زبان برنامه نویسی بلدم و پیش زمینه آموزشی دارم و کار با وب هم انجام دادم تا حدودی با چالش های وب آشنا هستم
اگر یه تخمین بزنید بگید برنامه نویسی ای جکس چه مدت یادگیریش ممکنه طول بشکه ممنون میشم
2-3 روز !!
اگه جاوا اسکریپت بلدی 2-3 ساعت!
من میگم در طول هفته کلا 3ساعت میتونم وقت بذارم
چه جوری میشه دو سه روز؟؟؟
:31::31:
همون 2-3 روز
هر روزش 2-3 ساعت بخونی بسه
مرسی جالب بود
فقط یه مسئله میمونه
اگه سیستم عامل لینوک بود یا مرورگر اینترنت اکسپلورر نبود چی؟:5:
خوب هيچي ميري IE رو نصب ميكني كه خدا رو شكر تو همه سيستم هاي ويندوز نصب هست در مورد لينوكس هم بايد بگم نميدونم كار ميكنه يا نه ولي فكر كنم كار كنهنقل قول:
سلام آیا کسی نرم افزار Dream weaver بلده؟
داداش اينجا همه اين كاره اند كارتون چي هست!!!
سلام
با توجه به این که میدونم این تاپیک قدیمیه اما باز سوالم را می پرسم خدا راچه دیدی شاید یکی جوابمون را داد
من در صفحه ام یک combo و یک گرید ویو و چند کنترل دیگه دارم
حالا می خوام گرید ویو بر اساس Selected value کمبو فیلتر بشه البته این کار فعلا درست انجام میشه با این مشکل که کل صفح رفرش میشه من شنیدم که میشه که این مشکل را با Ajax حل کرد که فقط همون گرید ویو و کمبو رفرش بشن
دوستان میتونن کمکم کنند
با تشکر
سلام خوبید همگی؟
من 1 مشکل دارم
من 1 برنامه دارم که با ASP 2 نوشته شده و ajaxs 2 کار شده حالا میخوام با asp 2008 بازش کنم .
با توجه به اینکه تو asp 2008 خودش ajax داره باید چکار کنم.
چون به همه یajaxها ارور میده.:41:
لطفا بگید چکارکنم
میدونم تاپیک خیلی قدیمیه ولی اگر میشه لینک های جدید بذارید. همه ی لینک ها خرابن :(
با سپاس
البته اگر میشه روش ajax + php رو هم بذارین من asp بلد نیستم. :(
پست اول ویرایش شد.
سلام
یه سوال فنی
من با آژاکس کاراشو انجام دادم وقتی اطلاعات کامل میشه
یعنی readyState==4 میشه status==0 (گوگل کروم) وstatus==2 در اینترنت اکسپلورر میشه یعنی برابر 200 نمیشه
باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
فك نكنم كسي جواب منو بده؟؟؟