همچین میگه سوسک کردیم یکی ندونه خیال می کنه یه 10تایی گل زدن و 20تا نزدننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همچین میگه سوسک کردیم یکی ندونه خیال می کنه یه 10تایی گل زدن و 20تا نزدننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتونی جون جوش نزن برات بده!!! برو کریسمس رو خوش باش بابا!!! از قدیم میگن باختن گریه نداره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عشق است این عکس رو!!!!
آره فقط با جنگ و دعوا هیچی که از فوتبال سرش نمی شد فقط خطا می کرد کم مونده بود اون وسط کنده کشی کنند تا داور خطا بگیره.نقل قول:
این نتیجه به هیچ وجه عادلانه نبود
حالا اگه میبردن میگفتن: دیدین بدون مسی هم شما رو بردین!!!
راستی شایعه شده میخوان یک نفر از پیسی ورلد رو کنن مربی بارسا!!! ((= اینجام پست گذاشته نیگاه کینییییین!
بردن هم جنبه می خواد...... بعضیاتون خیلی حرف الکی می زنید..... رئال کجا خوب بازی کرد؟نقل قول:
بابا قربون کاپلو اگه 1-0 می برد این قدر مذخرف بازی نمی کرد.
تبریک میگم.
فقط خواهش میکنم که هواداران حریف رو تحقیر نکنین.
برای بارسلونا و هوادارانش آرزوی موفقیت دارم.
به همه رئالی ها تبریک میگم این برد دلچسب رو . قهرمان نیم فصل شدیم. ان شالا نیم فصل دوم هم در مادرید شکستشون میدیم و قهرمان تمام فصل میشیم ! :27:
خب معلومه وقتی که شما هی چپ و راست می گید بارسا بدون مسی هیچه خب ما هم با این حرف یادتون می آریم که بارسا با یک بازی کن نیست..... البته تو این بازی بارسا واقعا به مسی نیاز داشت چون رئال فقط داشت دفاع چند لایه کار می کرد که برای بهم ریختن هم چین دفاعی به یک مارادونا نیاز بود.نقل قول:
منظورت منه؟ آره بابا چند بار لاپورتا بهم پیشنهاد داد ولی من به خاطر این که جو باشگاه بهم نریزه اعلام نکردم!
بمیرم واست که تنها موندی!!! بورو بچه محلاتم بیار لااقل!!!
.
رئال خوب بازی نکرد؟ OK بیا اینو بخون که نظر سایت GOAL هست! ( اینگلیسیت که خوبه ایشالا!!! )
Frank Rijkaard's side were unable to break down a stubborn Madrid defence, while Bernd Schuster's side looked strong all over the pitch.
کجایی محمد که رونالدینهوت شده بود خرس وسط
عجبی یه آدم با جنبه پیدا شد.نقل قول:
چرا وحید نیستش؟!!! جای بسی تعجب داره!
رئال اگه خوب بازی نکرد که کرد حداقلش نظم تیمی خیلی خوبی داشت نه مثه بارسلون که همشون فکر میکنن که مارادونا به دنی آمدن!!!!نقل قول:
بردن هم جنبه می خواد...... بعضیاتون خیلی حرف الکی می زنید..... رئال کجا خوب بازی کرد؟
بابا قربون کاپلو اگه 1-0 می برد این قدر مذخرف بازی نمی کرد.
من این بازی رو قبلا دیده بودم
میدونستم یک هیچ میشه
تازه بازی برگشت رو هم دیدم
اون سه هیچ میشه
خوب امشب مشخص شد که بارسا با یک بازیکن بوده و هست! قبلا با رونالدینیو، حالا مسی!!! خوب دفاع کردن هم لیاقت می خواد!!! ما به بهترین خط دفاع نیم فصل گل زدیم و از دومین خط حمله ی نیم فصل گل نخوردیم!!! تیم دوم جدول رو بردیم! 7 امتیاز اختلاف داریم! قهرمان نیم فصل شدیم... بازم بگم؟ بابا روتونو والااااااااا:18::18::18:نقل قول:
دمت گرم داداش! با این حرفت عجب سیلی ای زدیییی!نقل قول:
کم کم رئال 3-4 تا گل نزد.
چنتا ضد حمله خراب کردن...
چی بگم؟ خودش همه چیز هست! مختصر مفید!:40::40::40:نقل قول:
دلم خیلی برای رایکارد سوخت چون فردا پس فرداست که از تیم بیرونش کنند
داره میخونه! تو روی این بارسایی ها مونده که هنوز میان اینجا قد قد میکنن!!! والا بده! زشته! زشته!:2:نقل قول:
اون قیافت اگه دخترکشه داداش، حرفت کسری کشه:31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا!!! باید بیاد واسه پگاه مربی گری کنه!!!نقل قول:
تو چی کار سایت گل داری؟خب اونم برا خودش یه نظری داره.مگه خودت بازیو ندیدی؟ رئال فقط دفاع می کرد وقتی که توپ رو می آورد تو زمین بارسا زرتی می داد به بازیکنان بارسانقل قول:
یکی از مربیان معروف اروپا هستن ایشون. چرا باید بیان برای پگاه مربیگری کنن ؟نقل قول:
البته پارسال ثابت کرد که خیلی ترسو تشریف داره باعث و بانی حذف بارسلونا از جام حذفی ( همون بازی 4 - 0 ) و از دست دادن صدر جدول در لالیگا بود.
اصلا هم به یه بازیکن نیست. الکی حرف در نیارید. مسی هم بود باز میخوردن. بد بازی کردننقل قول:
به بهترین خط دفاعی گل زدین در صورتیکه همشون همه کار کردن جز دفاع کردن
دومین خط حمله نیم فصل هم که قربونش برم
اصلا به نظر من رونالدینیو بره بهتره . خدارو چه دیدی شاید شد مثل آرسنال که هنری ازش رفت شده خدای لیگ برتر.
تا پایان فصل وقت بسیار است
این از بی عرضه بودن بازیکناتونه که همه بازیکنای بارسا داشتن بد بازی میکردنو 1گل بیشتر نزدیننقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم نیست دل برای رایکارد بسوزونی. برای خودتو تیمت دل بسوزوننقل قول:
کی قدقد کرد. تو این دوصفحه 7-8 تا پست دادی. تو خودت حرف میزنی خودتم جواب میدینقل قول:
چپیدن تو محوطه جریمه هم نظم تیمی می خواد؟نقل قول:
خوب گفتنی ها گفته شد!!! دیگه بقیه کل کل ها بچه بازی هست! میزارم شما باشینو وژدانتون!!! حالا میگم اگه خیلی ناراحتین، زنگ بزنم کالدرون بگم بزاره شما بیاین جای ما تو جدول! بجا 7امتیاز 10امتیاز هم بهتون میدیم!!!
.
.
.
شب خوش!
اولا دفاعی بازی کردن نمیتونه دلیل باخت باشه . پس اینتوری باید بیش از 90% بدرها لیورپول بی ارزش باشه.
در صورتی که تفکر غلطی هست . رئال بسته بازی نکرد . فوتبال همینه.
نقل قول:
راستی یادم افتاد که یک روز بر خانه نشستم بودم داشته تخمه نمیخورد یک دفع دیدم تیلیفنم زنگ زد برداشتم گفتم کیسته ؟
گفت رایکارد هسته . . . . .
که مربی ختافه همین شوستر خودمون بودنقل قول:
البته پارسال ثابت کرد که خیلی ترسو تشریف داره باعث و بانی حذف بارسلونا از جام حذفی ( همون بازی 4 - 0 ) و از دست دادن صدر جدول در لالیگا بود.
بابا شما دیگه کی هستید؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
صد رحمت به استقلالی ها ....... آخه رئال 4تا موقعیت خطرناک داشت
خوب دیگه بریم بخوابیم .................
برای شما بارسلونی ها هم آرزوی دیدن خوابهای خوشی دارم(بردن رئال)!!!!!!!!!!!!!
یاد یه ضرب المثلی افتادم که میگه ....در خواب بیند پنبه دانه........
شب بخیر
فوتبال اینه؟......( ولی زدی تو خال چون از لیورپول هم خیلی بدم میاد)...... فوتبالی که همش دفاع باشه به درد می خوره؟ فوتبال فقط فوتبال آرژانتینی و بارسایی ضد فوتبال هم کاپلو و لیورپول+اکبر میثاقیاننقل قول:
فوتبالی که بخواد فقط دفاع باشه میشه مثل یوونتوس که به جایی رسید که دیگه حتی شهروندان تورینو هم به ورزشگاه نمی رفتند...... حتی سپ بلاتر هم بعد از قهرمانی یونان در مورد دفاعی شدن فوتبال ها هشدار داده بود.
حالا شما می گید فوتبال همینه؟
روی این بارسایی ها مثل استقلالی ها زیاده.
اگه آخرهم بشن بازم میگن اولن !!!!!!!!!!!
گویا همه دارن میرن........ کسی دیگه نیست؟ فردا نیاید بگید این بارسایی ها ترسیدند و نیومدند.
بارسا رو با استقلال یه جا ننویس که کفر خالصهنقل قول:
شما پر رویید ما که گفتیم بارسا خوب بازی نکرد شما هی می گید رئال باید 4تا می زد .
دفاع بارسلونا واقعا ضعیفه !!!
صرف نظر از نتیجه بازی ، از دیدن بازی لذت بردم .
بیشتر از این چی میخواین؟
مرسی
رئال خیلی حرفه ای بازی کرد. من که لذت بردم. واقعا دمشون گرم.
چون مربی آلمانیهنقل قول:
رئال خیلی حرفه ای بازی کرد. من که لذت بردم. واقعا دمشون گرم.
امروز هر چی بارسایی تو مدرسه بود رو گریشون رو در اووردم شرط بسته بودیم از همشون گرفتم...
شما هم دیگه کم نمی خواهید بیارید ؟؟؟؟؟؟
ما که تو مدرسمون هیچ کس رئالی نیست.......... منظورت از کم آوردن چیه؟نقل قول: