رئال رم را حذف می کنه ولی در مرخله بعد 100% خذف میشه
الان هم مشخصه موفق ترین تیم در بازی های اروپایی میلانه و ما الکی خوش نیستیم
کافیه عملکرد تیمها را در اروپا بازبینی کنی متوجه میشی
میلان قهرمانه
Printable View
رئال رم را حذف می کنه ولی در مرخله بعد 100% خذف میشه
الان هم مشخصه موفق ترین تیم در بازی های اروپایی میلانه و ما الکی خوش نیستیم
کافیه عملکرد تیمها را در اروپا بازبینی کنی متوجه میشی
میلان قهرمانه
خوبيش اينه كه رئال رم رو حذف ميكنه ولي دلها بسوزه براي ميلان كه نميتونه از پس آرسنال برآد
من این نظر سنجی رو محکوم میکنم!!!!خیلی نامردید!!چرا ارسنال رو توی نظرسنجی اخر گذاشتید؟؟؟یعنی ارزش ارسنال با این بازی زیباش کمتر از سویا و لیورپول و فنرباغچه و رمو لیون و 4 تا تیم در پیت دیگه هست که باید توی این همه تیم اسمشو اخر بزارید؟؟؟ممکنه حرفم بچه گانه باشه و بی ربط ولی اینکه اسم 20 تیم رو نوشتید و تیمهای خوب رو بالا گذاشتید و بقیه ی تیمها رو در اخر نوشتید و لرسنال بدبخت بیچاره رو گذاشتید اخر!!این تیم هوادار داره توی این سایت!!کلوپ داره توی این سایت !وقتی تیم میلان رو که اون همه ستاره و ادعا داره توی جام باشگاههای اروپا حذف کرد اونوقت میفهمید با چه تیمی اولید!2سال پیش رو که خیلی زود فراموش کردید؟؟؟!!!!واقعا که!زشته زشته نکنید این کار رو!!!!:19::19::19::13::13::41::41:
Ok....................نقل قول:
خوبيش اينه كه رئال رم رو حذف ميكنه ولي دلها بسوزه براي ميلان كه نميتونه از پس آرسنال برآد
میلان توانایی برد آرسنال را نداره!
رئال قهرمان میشه! فقط اگه این مصدومیت های پیاپی بازیکناش خوب شه!
ما در این فصل، یکی از بهترین نتیجه ها رو در لیگ گرفتیم، شاید چندین رکورد را تا 10 سال قبل شکسته باشیم که به چند موردش در اخبار شبکه سه هم اشاره شده.
در مورد زیبا بازی کردنم که هم خوب دفاع می کنیم (دومین تیم "با یک گل اختلاف" از نظر گل خورده) و بهترین خط حمله ی فصل رو داریم!
.
.
.
اما در کل اگه واقع بین باشیم: رئال، آرسنال، میلان، منچستر و اینتر شانس قهرمانی دارن، بقیه رو بیخیال!
قربون ادم چیز فهم!درست گفتی!همین تیمهایی که نام بردی شتنس قهرمانی دارند+منچستر!!
سلام به همگی دوستان :
طبق سندیات موجود و بحثهای متعدد فی هذاالقصه معلوم و مبرا میباشد که سرور تیمها در این قبییله از بحثهای مشخص رئال مادرید یا همان قوهای سفید ایالت مادرید بوده و هست و خواهد بود و اما بعد اظهار دارم که دوستان و رفقای اهل ایالت کاتالان و میلان و منچستر و لندن ابدا سر بر نیارن و جلوی دهمینقهرمانی تتمه تیمهای عالم قد علم نکن که ما حتی المقدور 4 تا کمتر به سوراخ های عدیده انها نمی توانیم بیفزاییم .
اما در باره دوست که از مطالعات دور مانده و تواریخ سنوات لیگ قهرمانان رو از یاد برده و فراموش کرده ابراز میدارم که شهنشاه گلزنی ادوار این مسابقات کسی نتوان بود الا رائول گنزالز بلانکو و پس از ایشان فرد دیگری هستند که نام زیبای نیستلروی رو به خود اختصاص داده که تنها اسمشان در زمین کافیست تا حریف را از معرکه به در کند.
باز هم حرف هست.
بابا دمت گرم! شستی همه رو که:27::27::27:نقل قول:
بسی حال کردیم.نقل قول:
شکی نیست که رئال قهرمانه
هر چند که میلان رو هم خیلی دوست دارم ولی رئال یه چیز دیگست.
دمت گرم تيم فقطنقل قول:
ميلان پيش به سوي هشتمين قهرماني
شرمنده بچه ها، ولی حتی اگه از جنبه آماری و خرافاتی به این جریان نگاه کینم شما قهرمان نمیشید! چون هیچ تیمی تا حالا دوبارپیاپی قهرمان نشده:27::27::27:نقل قول:
با اظهار ادب و احترام خدمت همه رئالی ها به اطلاع همه هم تیمیهای جان میرسانم که کهکشانی های همیشه درخشان اسمان این ورزش جان در این فقره از رقبای خود بد جوری گوی سبقت را ربوده بطوری که با 5بار قهرمانی متوالی یک رکورد جاودان از خود به یادگار بنهادند که اگر رقبا درصورت عرض اندام توانستند 2 بار متوالی این جام را در اغوش فشردند ما سر تعظیم فرود اورده و ایشان را منصبکی بالاتر از حد اماتور در بینش خود جای خواهیم داد البت ابزار امیدواری دارم که شاید تیمی توان حضور را داشته باشد.نقل قول:
(رئالی ها همه دست دست)
ابراز نه ابزار!!
میلانیها بیشینید بینیم بابا!حال نداریم!!اگه شما ارسنال رو زدید من با تیغ رگمو میزنم!این قدر مطمئنم از برد ارسنال در مقابل میلان!!!
نه که من بگم حرف شما اشتباه هست ولی منم خیلی شنیدم که هیچ تیمی نتونسته دو بار متوالی قهرمان بشه حتیاز زبان گزاشگران تلویزیون حالا میشه شما بگید اون 5 بار متوالی کی بود به نظر من که اشتباه میکنیدنقل قول:
اين طلسم امسال شكسته ميشه:33:نقل قول:
ميلاني ها كجاييد
البته دوستمون یه کم تند رفت.نقل قول:
لیگ قهرمانان اسمیه که از حدود سال 199x که xاش نمیدونم چنده به روی این دوره مسابقات گذاشته شده و تا قبل از اون این مسابقات جام باشگاه های اروپا نام داشته.
اینکه میگن هیچ تیمی نتونسته از قهرمانیش دفاع کنه منظور بعد از تغییر نام به Championship League بوده و الا قبل از اون رئال 5 بار
آژاکس و بایرن مونیخ هر کدام 3 بار از قهرمانی خودشون دفاع کردن.
میلان هم فکر کنم تونسته دو بار پشت سر هم اون قدیما قهرمان بشه که البته زیاد مهم نیست.
معلومه که رئال مادرید قهرمانه
ایا میشه در حضور قوهای سپید مادرید شانسی برای سایر تیمها قائل بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oooo!!!مثل اینکه یادتون رفته 2 سال پیش همین رئال مادریدتون از ارسنال باخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رئال توی زمین خودش بدجوری هنگ کرده بود در برابر بازی ارسنالیها!!!تازه امسال ارسنال مثل سالهای قبل بیشتر از اینکه نتیجه گرا باشه تو فکر گل زدنه!!!پس بگیرید که اومدیم به سوی قهرمانی!روبرو اماده باش روبرو اماده باش!ارسنال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه ...........بقیشو خودتون میدونید!!!
بچه ها اینجارو! بعضی افتخارشون اینه که رئال مادرید رو بردن!!!!نقل قول:
البته حق هم دارن! پرافتخار ترین اروپا هستیم!
پرسپولیس هم جلو رئال مساوی بگیره، تا آخر عمرش فراموش نمی کنه!
حالا خوبه اون زمان رئال وضعیت خوبی نداشت!
.
شما فعلا میلان رو ببرین، فینال رسیدین، اونجا سنگامونو وا می کنیم!
حرفتان معقول در این زمینه اما ابراز میدارم که در همین مسابقات اما نه به اسم لیگ قهرمانان بلکه به اسم: European Champions Clubs' که در سالهای زیر ما توانستیم این افتخار عمید را به افتخارات عدیده خویش بیفزودیم و روی بعضی از اماتورها را کم نموده و فک مبارک را به خاک ضلالت نشانیده و قدرت را به رخ کشیده و اسمان همیشه درخشان فوتبال جان را صفا داده و نورانی گردانیدم .(اگر اسم بازیکنهای که این افتخار را کسب کردند میخواهید یک نگاهی به امضای بنده بیندازید)
1955/56, 1956/57, 1957/58, 1958/59, 1959/60,
حالا میبینیم!برد ارسنال در برابر میلان حتمیه!!در ضمن تیم ارسنال مثل رئا مادرید یا بارسلونا یا همین میلان نیست که ستاره بخره!خودش ستاره میسازه میده به باشگاهها!!یه چیزی تو مایه های فجر سپاسی!!به خاطر همین طرفدارای ارسنال حتی خود انگلیسیها فقط از ارسنال بازی زیبا میخوان نه جام!!البته امسال شرایطش جور شده و باید حداقل 1 جام رو ارسنال بگیره!یا لیگ برتر انگلیس یا جام اروپا!!
اقا این قدر تو سر و کول همدیگه نزنید
شیاطین هستند
در واقع اینجا باید بر اساس توان تیم ها در این فصل نظر داده بشه، اما همه فقط به تیم مورد علاقشون رای میدن!
مثلا این بارسا، بااین وضعیتی که داره، ببینین تو رای گیری تیم چندم هست!!!
کاملا موافقمممممم:5::5::5:نقل قول:
تازه وضعیت بارسلونای بیچاره هر چی هم که تو لیگشون بد باشه از وضعیت میلان که بدتر نیست.:27::27::27:
اخه این میلانیها اومدن چی بگن اول برن 21 امتیاز خودشون رو با اینتر کم کنند و بعد بیان حرف بزنن.
ولی نباید از کنار آرسنال وحتی سویا به راحتی گذشت!!!!!!!!!!!!!!!!!
از کی تا حالا ارسنال رو با سویا مقایسه میکنند؟؟؟دیگه دارید شورشو در میارید!!:19::19::19::18::18::2:نقل قول:
سلام
از نظر علاقه دوست دارم به تریتیب رئال(به رئال رای دادم) ، اینتر یا چلسی قهرمان بشن.
از نظر شانس قهرمانی گمان نکنم اینتر و چلسس قهرمان بشن چون شخصیت قهرمانی در اروپارو ندارند ولی رئال مادرید عزیز به نظرم شانس بیشتری دارند ! میلان و منچستر تیم های دیگه ای هستن که امکان قهرمانیشون وجود داره. میلان و لیورپول مثل سال گذشته همه توانشون رو برای لیگ قهرمانان گذشتن و مثل رئال و منچستر درگیر لیگ کشورشون نیستن البته از از ته دل آرزو میکنم که لیورپول بالا نیاد !
سلام علیکم
ببین یه هفته نبودیم چی کردن به این تاپیک
با تمام احترام برای طرفداران سایر تیمها باید بگم که امسال میلان قهرمان میشه چون حداقل تو 6-7 سال اخیر این رو نشون داده و در همه ی نیمه نهایی ها حاضر بوده اگه تیمی رو با این شرایط سراغ دارید خبر بدید
فک نمیکنم همچین اتفاقی بیفته:5:نقل قول:
اگه شما و همه ی دوستان یه سری به صفحه ی اول بزنید و تاریخچه رو مطالعه بکنید تمام قضایا دستتون میاد .نقل قول:
خدمت جناب ahmad08 هم عرض بنمایم که آقای اینزاگی با زدن 52 گل در مجموع مسابقات لیگ عنوان دار هستند
حالا می نشینیم و می بینیم که کی این شهنشاه شما به آقای ما می رسه ؟!؟!؟!
فقط رم............
ولي منچستر قهرمانه
:10::5::40:نقل قول:
میلان 5 بار متوالی قهرمان شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه شما و همه ی دوستان یه سری به صفحه ی اول بزنید و تاریخچه رو مطالعه بکنید تمام قضایا دستتون میاد
شاید من بد متوجه شدم!!!!!!!!!!!!!
ولی من تاریخچه ی رو که از تو تلتکست نگاه میکدم بایرن و آژاکس و یکی . دو تا تم دیگه هم بود که 3بار÷شت سر هم قهرمان شده بودند ولی 5 بارو ندیدم ...............
شاید منظور شما چیز دیگه ای بوده!!!!!!!!!!!
:40:فقط چلسی قهرمانه ..... یا یه تیم انگلیسی دیگه ...:40:
چلسی قهرمان میشه.......
به هر حال، کسی نمیتونه منکر این باشه که رئال پرافتخار ترین تیم اروپاست!نقل قول:
حالا بقیه هرچی میخوان بگن