چه جالب . زحمتش رو يك نفر ديگه ميكشه . قدر داني از يك نفر ديگه ميشه ! :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
Printable View
چه جالب . زحمتش رو يك نفر ديگه ميكشه . قدر داني از يك نفر ديگه ميشه ! :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
اين مقاله بدون هيچ گونه هماهنگي از وبلاگ تخصصي سخت افزار كپي برداري شده و با بي حرمتي به مطالب اين وبلاگ بدون ذكر نام منبع و نام نويسنده از آن استفاده شده است. :sad:
حق با Arh جان هست ايشون نويسنده مقاله هاي سخت افزار مجله خوب كاربر هستن و استاد بنده . عليرضا جان ايرانه كپي رايت رو رعايت نميكنن. ولي خيلي خوشحال شدم عوض شدي اينجا. خوش اومدي رفيق
سلام . بابا میشه یه نفر Fx5500Q رو اوور کلامک کنه ببینه تا چند جواب می ده من کردم Memory clock از 400 ب483 رسوندم و core clock رو از 270 به 310 . ولی هیچی به هیچی . در صورت عادی این فرکانسها چجوری باید عمل کنن .
اگر اور كلاك اضافه عملي بود كارخونه خودش به عقلش مي رسيد واين زحمت رو به گردن ما نمي انداخت
اي بابا من كه اور كلاك كردم هيچ فرقي نكرد كه هيچ يه كم كه كار كرد داغ كرد بدتر هم شد
مموری کلاک رو از 400 به 500 مگا هرتز رسوندم . کور کلاک هم به 315 . کارتم چقدر داغ می کنه تازه یه کمی داره خودشو نشون می ده . من از خود انویدیا ( Utility nvidia( استفاده کردم .
جناب آقاي عليرضا حقدوست عزيز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ARH
خيلي خوشحاليم كه شما رو در جمع خودمون ميبينيم .
جناب منبع مقاله نوشته شده :
شما اگر يه مقدار بيشتر توجه ميفرموديد متوجه اين امر ميشديد .نقل قول:
توضيح : اين مقاله در ماهنامه کاربر شماره ۱۱ چاپ شده است لذا کليه حقوق نشر و نشر الکترونيک آن مطعلق به نشريه کاربر ميباشد. )
به هر حال من هم موافقم كه ميبايست از وبلاگ شما نيز به عنوان منبع يادي بشه كه اين كوتاهي صورت گرفته .
ضمن پوزش از شما
درخواست ميكنم كه به ادامه همكاري خودتان با ما ادامه دهيد
ممنون :rolleye:
ممنون استفاده كرديم !
كارت گرافيكمون ميتركه
دوست عزیز شما یه چیز یادت رفت اونم اینه که بنده منبع رو نوشتم و دیگه اینکه وبلاگ سخت افزار که شما میگی از ماهنامه کاربر مثل من برداشته.در ضمن یه چیزایی رو خود بنده اضافه کردم .نقل قول:
نوشته شده توسط ARH
خواهشا سعی نکنید جو تاپیک رو خراب کنید چون مطمئن باش بنده فوقالعاده بدم میاد از کپی گرفتن بدون منبع. ;)
امیدوارم با هم دوستای خوبی باشیم :tongue:
باتشکر.
علیرضا بی خیل بشی بیتره..حالا بیا 20 جای دیگه هم من نشونت بدم کپی کردن.. :puke: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط ARH
گیلوپا جان قربون شکلت...علیرضا حقدوست نویسنده همون مقاله همین ARH خودمونه...مجله کاربر رو باز کنید و اسمنقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
نویسنده رو بخونید..
چرا اینجا اینقدر زود قضاوت میشه..علیرضا هم احتمالا بخاطر اون طلبی که من یه جا نوشتم امده بود یه نیگا بندازه اینو دیده..بهر صورت اینقدرا قضیه مهم نیست ولی صداقت شما نباید تحت شعاع شک و ضن قرار بگیره..
ممنون.. ;)
راکس عزیز بنده هم قربون شکل شما که میرم هیچ.زیر پاتم میرم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط rax
به والله اگه میدونستم چنین کاری نمیکردم.ولی امیدوارم که حق بدید بنده قصدی نداشتم .من نام مجله رو نوشتم دیگه شرمنده.حالا برا اینکه این دوستمون ناراحت نشه من این تاپیک رو پاک میکنم.
باور کن من 3 تا آموزش در مورد نرم افزار نوشتم که یکیش مودم اسپای اگه بخوای برات 10 جور سایت میارم ببین چند جا کپی شده .حالا من باید برم یقه طرف رو بگیرم.فکر نمیکنم زیاد جالب باشه .تو اینجا هم اکگه پاییینش مینوشتم گیلوپا .یه چیزی ولی وقتی ننوشتم دیگه بی انصافیه. :)
-------------------------
بابا من کارتمو اوور کلا ک کردم البان به تته پته افتاده . قاط زد رفت ... الان چی کارش کنم بهتر شه یا اصلا بر گرده به حالت قبلش
داغ کرده، من که می گم بیخیال اور کلاک شونقل قول:
نوشته شده توسط Master
توی راهنمای کارت گرافیک من نوشته اگر خواستید اورکلاک کنید از خنک کننده آبی استفاده کنید.
این حرفا چیه گیلوپا جان...اصلا مسئله مهمی نبود..در مورد مقاله های خودت هم موافقم که این اتفاق بارها افتاده...نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
من خودم دیگه اصلا نمینویسم مگه تو سایت بروبکس اشنا چون بد جوری اینجور چیزا ادم رو دلسرد میکنه.. :)
بازم تاکید میکنم قضیه اینقدرا هم مهم نبود..میدونم علیرضا هم مثل شما و باقی دوستان با اینچیزا دلخور نمیشه.. ;)
کارت گرافیک من سرعت Gpuش 350 تا 700 جا داره، سرعت رمش هم 400 تا 1400 جا داره آیا میشه این سرعت رو روی درجه آخر گذاشت، کارت اصلا کار میکنه.
من اصلا اوركلاك رو پيشنهاد نميكنم .نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
اولا ! اين يك كار كاملا تخصصيه
دوما ! براي مدت زياد نميشه كارتي رو اوركلاك كرد.
شركت هاي سازنده هم مسووليتي در قبال هر گونه تغييري نمي پذيرن . در نتيجه ريسكش بالاست .
من اهل ریسکم، Cpuم 2.6 هست اورکلاکش کردم شده 3.3 یک چند ماهی میشه.
ولی کارت گرافیکم نویه دلم نمیاد دستش کنم، بعدش هم سرعت خوبه نیازی نیست دستش کنم.
زيادي اور كلاك شده . گفتيم اوركلاك ديگه نه اينقدر !!نقل قول:
Cpuم 2.6 هست اورکلاکش کردم شده 3.3 یک چند ماهی میشه
احتمالا روي كاغذ مينويسه برات 3.3 ولي در عملكرد مثله 2.8 برات كار ميكنه
کلاکش 3.3 شده ولی سرعتش نه چون CPU 3.3 اصلا معماریش فرق می کنه، ولی فکر می کنم اندازه CPU 3.0 شده باشه
cpu های 775 قابلیت اور کلاک رو دارن، ولی 478 ندارن و اگه اورکلاکشونم بکنیم بدتر کار می کنن.
الان کارت های 5200 تا 6200 مشخصاتشون مشابه ولی توانشون فرق می کنه چون معماریشون فرق می کنه.
اگه سرعت به کلاک بستگی داشت، آدم به جای اینکه 70 80 تومن پول زیادتر بده می رفت یک فن 5 هزار تومنی می خرید!!!
فهميدنش كاري نداره (البته از لحاظ افكتيو)نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
اگر با ساندرا تست كني به راحتي مي فهمي چقدر كارايي واقعي داره
مگه اندازه گیری می کنه :blink:، شاید هم منظورت اینه که با این چشم ها :blink: اندازه بگیرمنقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
حسن جان چيز عجيبي گفتم؟نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
مگه نميگي فركانس cpu بردي بالا
براي اينكه بفهمي واقعا از لحاظ بازدهي(افكتيو) در سطح چه cpu هست با ساندرا( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تست كن
ميتوني به راحتي نتايج با ساير cpu ها مقايسه كني تا ببيني چقدر تغيير فركانس به بالا بردن كارايي cpu كرده
توضيحات جالب بود ممنون از تلاش شبانه روزي شما براي اينكه به برو بچ كمك كنيد تا حالي ببرند
يه سوال داشتم آيا به نظر شما كارت Gforce mx 4000 رو هم میشه منفجر کرد اگه میشه بگین چقدر میشه بالا برد ؟ ممنون
دوست عزيز كارت شما فايدهاي براش نداره اين كار..
دوست عزيز تويه اين كارت برنامه اوركلاك هست ومن نصب كردم فقط نمي دونم چقدر مي تونم بالا ببرم :rambo:نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
mahdy2021 ببخشید سواد که نیست، خیال کردم GTA رو میگی.
سلام.اقا من 6600gt aopen دارم.می خواستم ببینم میشه اورش کرد و تا چه حدی اور میشه؟
خوب اور کلاک رو تغییر بده بعد کمی با کامپیوتر کار کن، اگه مشکلی نداشت باز زیادتر کن، آخرین جایی که خوب کار کرد حدش همونجاست.نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
شاید هم اصلا نشه تغییرش داد و تغییر بدی کامپیوتر قفل کنه!!!
اقا من كارت گرافيكمو كه geforce 5200fx با درایور خودش اور کلاک کردم از اون راهی که شما گفتید نرفتم چون خودش
یه گزینه داشت به نام auto detect وقتی اینو زدم خودش اتومات اورکلاک کرد و تصویر فوتبال که بازی میکردم خیلی خوب شد
میخواستم ببینم اتومات اور کلاک برای کارت ضرر نداره
پیشفرضش هم اینهاست
GPU CORE=250 MEMORY=333
بعد از اور کلاک
GPU CORE=270 MEMORY=420
کسی میدونه که کارت های آنبرد اورکلاک میشن یا نه من که برنامه RivaTuner رو دانلود کردم ولی با کارت گرافیک آنبرد کار نمی کنه.
اگه کسی برنامه ای برای اور کلاک سراغ داره لینکش رو برام بزاره
نرم افزار PowerStrip3.6 رو هم نصب کردم بازم نشد کسی می دونه این کارت گرافیک های آنبرد رو چرا نمیشه اورکلاک کرد؟؟؟
نرم افزار PowerStrip خیلی امکاناتش بیشتره، علاوه بر اورکلاک تنظیمات بیشتری میشه بکنی، خیلی بدرد کارت گرافیک های قدیمی می خوره که تصویرشون با مانیتور جور نیست، و درایورشون روی XP کار نمی کنه.
اینم آدرسش:
From: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Size: 783 KB (800,845 bytes)
سلام.
گرافيك ما 660 PCI ه و فن هم نداره(فابريك).خيلي داغ ميكنه.Over clock هم نكردم.
آيا مشكلي براش پيش نمياد؟
Gigabyte NX6600 DP
از کجا فهمیدی که داغه؟
دماش چنده؟
یک فن توی کیس بذار جوری که باد بزنه به کارت گرافیک، معمولا بالای هارد جای یک فن هست، یا هارد رو یک کم بیار پایینتر
خود كيس يه فن داره كه پايين پاور از پشت نصب شده . و به هارد ميزنه . البته يه كم روي گرافيك هم تاثير داره ولي كارساز نيست.
راستش يه كم ضعيفه و كلا تاثير چنداني نداره.
عکسا ديگه لود نمي شوند! پي دي اف اينجا پيدا ميشه؟
اورکلاک همان از دست رفتن کارت من هم همان
مدلش چي بودنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz