مشکل کرک هست يکي اين مشکلش را در تاپيک جداگانه گفت و منم جوابش را دادم و اينجا هم مي دم:نقل قول:
همه کرک بازيهاي سيمز 2 در ايران مشکل داره و نمي شه خونه ساخت ok?
برو اينترنت سالمش را دانولد کن
Printable View
مشکل کرک هست يکي اين مشکلش را در تاپيک جداگانه گفت و منم جوابش را دادم و اينجا هم مي دم:نقل قول:
همه کرک بازيهاي سيمز 2 در ايران مشکل داره و نمي شه خونه ساخت ok?
برو اينترنت سالمش را دانولد کن
عزیزم تو همین تاپیک گفته شد که پک های شرکت دارینوس مشکلی ندارن و کرکشون هم سالمه و من پک تکین این بازی رو هم شنیدم که مشکلی نداره پس تو ایران پکهای درست هم پیدا میشن.بعدش هم برم اینترنت دانلود کنم؟خوب مگه حالا دارم چیکار می کنم ؟نقل قول:
عزیزم شما به جای اینکه CD 04 رو توی دستگاه قرار بدی CD 01 رو توی دستگاه قرار بده درست میشه.نقل قول:
من که میگم مذخرفه
اصلا معلوم نیست چی به چیه
سلام:
ببخشید من که نفهمیدم این بازی چه جوریه البته این بازی رو دارم ولی بازیش نمی کنم چون جذابیت خاصی توش ندیده ام.اگه میشه یکی توضیح مختصر راجع به ابن بازی بدبد.
منم با سعید موافقم
جذابیت خاصی نداره
[quote=Ali-Bahal;825713]استفاده اين به افراد کوچکتر از ۱۸ سال توصیه نمیشود. با استفاده از این پچ سانسور بازی ۱۰۰٪ برداشته میشود و با استفاده از دیگر پچ ها دخترهای +۱۸ به بازی اضافه خواهند شد.
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فقط برای sims 2)
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای university)
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای night life)
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای open for business )
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای pets)
پچ اضافه کردن دخترهای +۱۸ ِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای تمامی مجموعه ها)
دیگه کسی پچ نداره فیلتر شده
[QUOTE=619;943302]نقل قول:
با این سیستم فیلتر نه دیگر هیچ سایت سالمی باقی نمانده
[QUOTE=619;943302]اگه كسي دانلود كرده اپلود كنه يه جاي ديگه يا تك تك يا با همنقل قول:
چیه سیمز بابا
عوض زندگی مجازی زندگی نئشگی رو نشون میده!
دکمه سریع تر کردن داره:31: :46:نقل قول:
این پچ رو که برای برداشتن سانسور داخل سیمس دو هست دانلود کردم!تغییر زیادی نمی ده!فقط اون صفحه شطرنجی رو حذف می کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه سوال:وقتی که یه خانواده جدید داخل بازی ساختی،اول کار 20000 دلار پول دارند،چه جوری می شه پول اون خانواده رو زیاد کرد؟؟؟
هم اصل بازیش همونه چرا سریعتر آخه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کمه سریع تر کردن داره
خوب اگه بخوای بشینی همه ی کارهاشونو نگاه کنی واقعا خسته کنندست .نقل قول:
هم اصل بازیش همونه چرا سریعتر آخه؟
نمیشه . اول باید بفرستی توی یک خونه بعد کد تقلبش رو بزنی بعد Move In کنی.نقل قول:
این پچ رو که برای برداشتن سانسور داخل سیمس دو هست دانلود کردم!تغییر زیادی نمی ده!فقط اون صفحه شطرنجی رو حذف می کنه:
در ضمن یه سوال:وقتی که یه خانواده جدید داخل بازی ساختی،اول کار 20000 دلار پول دارند،چه جوری می شه پول اون خانواده رو زیاد کرد؟؟؟
میگم راسته که تو این بازی میشه یه قیافه واسه خودت درست کنی
یا از همون بچگی شروع کنی به زندگی؟؟
باورتون میشه من هنوز این بازی رو. بازی نکردم
سلام. اين تايپيك براي تبادل نظر كاربران درمورد بازي زندگي سيمس هست. بازي قشنگيه منم همين امروز ريختمش.فقط يه مشكليكه داره سانسور شده(ببينم چطور ميشه سانسورشو برداشت؟):13:
من این نسخه اش را هنوز نگرفتم
چجوریه؟
چطوري بگم چجوري آخه؟ من تنها هيمن سيمس رو بيشتر بازي نكردم ولي مثل اينكه پيشرفته تر سيمس 2 هست! درضمن كسي ضد سانسور اي بازيو نداره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل نداره!
فایل اصلی اش را در فولدر اصلی برنامه بریز
منظورم فولدر اصلی است نه TSBIN
بعد پچ را اجرا کن!
رو جلد بازی نمای نوروز نوشته بود تو دیویدیش life stories هست اما season بود.
کلاهبردارا!!!!
فکر کنم این نسخه ی زندگی در دانشگاه باشه
یعنی وقتی بزرگ شدی میری دانشگاه میتونی سوالای امتحانو خرید فروش کنی پول در بیاری
خیلی جالبه
البته فکر کنم این نسخه باشه
چون زندگی در شب هم هست
حالا بگو بببینم چند سی دی هست؟؟
بببین گفتم شاید
شایدم همون نسخه تولد و یا کریسمس باشه
یعنی کسی به این بازی علاقه نداره؟؟
اقا يه سوال... اين دي وي دي هاي دو رو ...دي وي دي رام مخصوص ميخواد؟نقل قول:
اخه ما كه نتونستيم مال بازينما رو اجراش كنيم!
این یه بازی دیگس یا باید رو سیمس نصب بشه.
من حتی از دو شرکت مختلف سیمز2 رو گرفتم بعد از کرک لود شدن بازی تمام میشه یه اختار میده
کادر کوچیک که توش یه ضربدر قرمز وokکنی میاد بیرون.
والا من هنوز به اونجاهاش نرسيدم! 4 سي دي هست. درضمن ديويديشو بگير بهتره.ماله من سي دي 1 ش خش داشت. رفتم دي وي ديشو از دوستم گرفتم.نقل قول:
عجب که باید روی خود سیمز نصب بشهنقل قول:
این یه بازی دیگس یا باید رو سیمس نصب بشه.
میدونی اخه من دی وی دی ندارم
خوب وقتی به اونجاش رسیدی خبر بده
میخوام بدونم کدوم نسخشه
برای گوش کردن به موزیک های مورد علاقه در ضبط صوت خانه تان فایل MP3 خود را در مسیر زیر کپی کنید:
یکی از فایل ها به دلخواه/My Documents/EA Games/The Sims 2/Music:40:
در The Sims 2 شما ممکن است با آدم های فضایی ملاقات کنید در بعضی مواقع آن ها شما رو مجبور می کنند تا بچه های فضایی رو بزگ کنید ، شما باید پاسخ مثبت بدید در غیر این صورت اونا سیم ها تون رو می کشند یا ممکن است در لحظه مرگ با فرشته مرگ درگیر شوید که باید از او تمناي عمر بيشتری كنيد تا به شما عمر بیشتری دهد. (این دو مورد فقط در بعضی مواقع پیش میاد)
این یه گلدون (پولدون) که باید بهش آب بدید تا
بهتون پول بده.
جالب بود نه؟
بعضی مواقع هم هست که شب ها دزد میاد خونتون
که باید دزدگیر بخری تا پلیس بیاد دزدو بگیره
ساختن زامبی
ورژن:Night Life
شما ميتونيد آدم هاي مرده اي را كه با آنها رابطه داشتيد دوباره زنده كنيد
به وسيله ي يه تلفن خاص به نام The Resurrect-O-Nomitron كه تو قسمت
Career Rewards هست فقط بايد با اين تلفن به ازرائيل(Grim Repaer)
زنگ بزنيد و زنده شدن مرده تون رو ازش بخواييد البته اون هم در مقابل ازتون
مبلقي رو دريافت مي كنه كه اگه اين مبلغ كم باشه مردتون رو زنده مي كنه
اما بصورت ناقص و تكامل نيافته كه بهش ميگن زامبي
چرا به گلدون آب بدیم به جاش ctrl+shift+c رو میزنیم مینویسیم :motherlode
به نظر من یکی از معدود بازیایی که باید با رمز رفت sims هست.مثل gta.
واقا بدون رمز بازی قشنگی میشه
اگه میخوای رمز بزنی اصلا حال نمیده
تایید میشه........نقل قول:
اخر نفهمیدم اسمت چیه
اقا حمید یا حامد
به هر حال ممنون که تایید کردی.
این ها یه نوع عینک هستن که اگه سیمز شما اون
به چشماش بزنه زودتر میتونه با دیگران رفیق بشه
خیلی راحته
یه شب وقتی که تلسکپ دارید
البته قبلش اینو بگم که ورژن زندگی در شب
به اسمان نگاه کنید
یه نور توجه شما رو جلب میکنه دنبال اون بروید تا ادم فضای ها شما رو ببرند
بعد از 5 روز شمار و به زمین بر میگردونن و شمار حامله میشود و یک بچه فضایی به دنیا می اوردید
(چه سیمز شما مرد باشد چه زن) باید بچه فضایی رو بزرگ کنید
به این ترتیب شما یک بچه فضایی دارید
قبل از اینکه فضایی ها شمارو ببرند از شما سوال میکنن اگر جواب منفی بدی سیمز شمارو میکشن
و شایدم اون رو ببرند فضا دیگه برش نگردونن بستگی به شانس شما داره