ولی در حالت عادی 10% ضعیفتره ....
ولی در حالت عادی 10% ضعیفتره ....
بالاخره ژنرال ها هم به ایران رسیدند:27:
تیتر عصر ارتباط مینویسی ؟؟؟ :d
کل برندهای ATI که Certify شدند رو اینجا می بینید :نقل قول:
PowerColor و HIS در این سری نسبت به بقیه بهتر عمل کرده اند.کد:http://ati.amd.com/products/certified/graphics.html
اینا یی که نوشته بعضی هاشون کارت گرافیک درست نمیکنن! با Amd هم که همکاری دارن. ببخشید چقدر کمپانیای پارتنرش نسبت به انویدیا در پیتن. چندتاشونم که قطعه برای مادر برد و چیپ و اینا تولید میکنن.
برای ما امیدورا کننده و برای صاحبان این کارت ها بدترین خبر ممکن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Transcend چیش به کارت گرافیک؟ عهد بوق سری 9000 میزده ...tyan که سیستم کارشه چیش به گرافیک ... اون یکی Viking Inter Work که ... واقعا برای Ati متاسفم برای پارتنر هاش. اون طرف انویدیا هنوز جیک نزده پارتنرا محصول جدید رو بیرون دادن و به طور تخصصی روی کارت کار میکنن از اینطرف Atiپارتنر های خوشکلش هنو ز 3000 سری رو بیرون ندادن بعضی هاشونم که ازشون انتظار نمیره هنوز 3870 ندارن!!! نکنه Amd با هر کی قرارداد همکاری داره میزارشون توی لیست Partner ها!
کدومهاش درپیت هستند ؟ اینجا اسمهای بزرگتری نسبت به Authorized Partner های NVIDIA پیدا میشه.نقل قول:
بعضی هاشون الان فقط همکاری تحقیقاتی با ATI دارند.
اون لیست نیاز به آپدیت شدن داره :دی قبلا Ati سایتش بروز بود ولی مثل اینکه Amd این رو هم سالم نگذاشته ...
نقل قول:
اینم از شانس ماست که به گفته شما این دو تا شرکت خوب نمایندگی تو ایران ندارند.
البته من دیروز تو پاساژ طالقانی PowerColor HD2400 با برچست گارانتی دیدم ولی چون قدیمی بود(البته فکر میکنم قدیمی بود) دنبالش نرفتم ببینم ماله چه شرکتیه.
میگم کسی سایتی سراغ نداره که فقط 3870 ها را از شرکت های مختلف با هم تست کرده باشه ببینیم این Sapphire چقدر کم میاره.
پ.ن:انگلیسی نوشتم گیر ندید!
نقل قول:
عصر ارتباط که چند ماهی هست گیر داده به کارتهای شرکت nvidia و بی خیال ati شده.
ايراد Sapphire HD 3850 از مموريش هست به خاطر مموريهاي 1.1 نانوثانيه كه داره كمتر از PowerColor يا HIS اوركلاك ميشه. در صورتي كه قصد اوركلاك نداريد تفاوت زيادي نيست...نقل قول:
من منظورم از درپیت توی حوزه ی کارت گرافیک هست وگرنه ترنسند که خیلی کارش درسته اونم توی حوزهی فلش مموری رم هم داره که تا حدودی حرفهای هم هستن و لی توی کارت گرافیک... همین چند تایی که گفتم کجاش توی کارت گرافیک تخصصی مثل سففایر کار کردن؟ کلی هاشون هم چند مدل رو اصلا نمیزنن.:41:نقل قول:
درسته تا حدودي ولي همون Sapphire يا HIS ( يا همون eVGA و BFG و XFX براي NVIDIA ) خيلي كمپاني هاي بزرگي نيستند فقط در زمينه طراحي برد اون هم اكثرا Reference كار مي كنند. چند تا از اين كمپاني ها هم قبلا فعاليتشون با AMD بوده و حالا اومدن توي اين ليست !!نقل قول:
البته NVIDIA فقط پارتنر هاي توليد كننده رو اونجا نوشته وگرنه همچين كمپاني هايي با NVIDIA هم همكاري دارند.
کمپانی های بزرگی نیستن(جز ایسوس و الیت گروپ و گیگا ) ولی بعضی هاشون واقعا سود ده هستن. کلا میخام اینو بگم که چرا باید اینجوری باشه.انویدیا تمام تولید کننده هاش به شدت با هم رقابت میکنن که اینجوری هم قیمت بهتر میشه هم کیفیت. یه روز ایکس اف ایکسه یه روز گینوارد میاد میزنه روی دست بقیه یه وقت دیگه ایسوس 1 گیگ رو میده بیرون کلا همشون به جون هم میفتن.ولی ati چند تا رقابت کننده اصلی بیشتر نداره این خیلی بده !:13:خدا کنه اونا هم همین طور بشن اینطوری قیمت هم بهتر میشه.این که ای ام دی بیاد و کمپانی هایی که همکاری تکنولوژی ای باهاشون داره رو توی قسمت پارتنر گرافیک بنویسه یه جوریه.وگرنه من یکی که از خدامه amd یه تکونی توی تن nvidia و intel بده که منم هستم و جنس قابل رقابت دارم و قیمت رو الکی بالا نبرید.نقل قول:
حالا جدا از بحث اگه 3870 290 تومن باشه خوب چه فایده داره 8800gt که بهتره!؟
الان Sapphire و HIS و PowerColor و Diamond و Connect 3D رقابت خيلي خفني توي HD 3800 ها دارن. البته با اين موافقم كه رقابت به اندازه بردهاي NVIDIA نيست ولي داره بهتر ميشه.
درسته ولي برندهاي ديگه كه بيان قيمت مياد پايينتر...نقل قول:
از CONNECT 3D اطلاع نداشتم.نقل قول:
برند های دیگه کلا ریلیز نشدند یا اصلا تو ایران نیستند ؟
دلیلش چیه اگه ریلیز نشدن نکنه عین انویدیا کم زدن Gpu ؟
توي ايران نيستند وگرنه همه برندها به سرعت كارتهاشون رو وارد بازار مي كنند.نقل قول:
ویرایش شد...نقل قول:
فکر کنم منظورش این بود که اون پارتنر ها چرا 3000 رو بعضی هاشون ریلیز نکردن.نقل قول:
مگه همه ی پارتنر ها تولید نکردند ؟؟؟نقل قول:
جواب سوال من هم جواب ورجیل جان بود ...
خوب نه! همه ی پارتنر ها 3000 رو تولید نکردن مثلا ما چیزی به نام TRANSCEND 3870 یا VIKING 3800 یاABIT 3000 SERIES نداریم و ...نقل قول:
چرا ؟؟؟
سود نداره یا ... ؟؟
كلا اونها ديگه اصلا كارت گرافيك توليد نمي كنند.نقل قول:
اونا توی لیست وایسادن بوق میزنن!! با Amd که همکاری دارن شاید جنبه ی تبلیغاتی هم داشته باشه چون صفحه ی لیست گرافیک که تاییدیه ای تی آی رو دارن میتونه توی فروش مثلا سیستم های Tyan که یکی از پارتنر هاست تاثیر داشته باشه.
به هر حال اينكه كدوم كمپاني توي اون ليست باشه برميگرده به كلي مذاكرات اقتصادي بين دو كمپاني و اصلا نميشه دربارش نظر داد. بايد ديد پشت پرده چه روابطي مثلا بين TYAN و ATI وجود داره.نقل قول:
شما شخصا دوست دارید کدوم برند رو داشته باشید؟
asusنقل قول:
power color
his
PowerColor ... ( انتخاب شخصي !)نقل قول:
من هم برند سفیر رو انتخاب میکنم
احساس میکنم کار این برند تمیزتر و مرتب تر هست.
:21: harky ghodratesh bishtar bashe barandastنقل قول:
AMD BEHTAREنقل قول:
Shoma Chetor ?
اگه فارسي تايپ كنيد بهتره ...نقل قول:
ASUS را انتخواب ميكنمنقل قول:
دوستان یک Reviwe جدید از کل Vga جدید بخصوص 3870و 3850 را دارید بذارین .
گرافیک 3850 با کارائی کمی کمتر که نسبت 8800 دارد و قیمت 100 پایین تر بهتر از 8800 نیست .
با تشکر فراوان !؟:40: