پس ارزان شدن 3870 به همین خاطره ....
کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102719
Printable View
پس ارزان شدن 3870 به همین خاطره ....
کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102719
دوستان این Open Gl2 چی هست؟؟
نقل قول:
یک چیزی تو مایه های directx باشه یعنی یه واسط گرافیکی
با یکمی جستجو اینو پیدا کردم
OpenGL دقیقا به عنوان یک "رابط نرم افزاری برای سخت افزار گرافیکی" تعریف شده است. OpenGL در ماهیت خود یک کتابخانه مدل سازی و گرافیک سه بعدی میباشد که بسیار سریع و قابل انتقال است. با استفاده از OpenGL شما میتوانید تصاویر سه بعدی زیبا و جذابی طراحی کنید. بزرگترین فایده استفاده از OpenGL اینست که فوق العاده از یک ردیاب نور (ray tracer ) سریعتر است. OpenGL از الگوریتمهایی استفاده میکند که توسط شرکت Silicon Graphics توسعه یافته و بهینه شده است.
SGI یک رهبر تائید شده در دنیای گرافیک کامپیوتری و انیمیشن میباشد.
OpenGL یک زبان برنامه نویسی مانند c یاc++ نیست. OpenGL بیشتر شبیه کتابخانه زمان اجرای C می باشدکه یک سری توابع از پیش بسته بندی شده را تدارک دیده. در عمل چیزی به نام برنامه OpenGL وجود ندارد. وقتی ما میگوییم این یک برنامه OpenGL است یعنی در ساختار این برنامه از OpenGL به عنوان API گرافیکی اش استفاده کرده است همانطور که ما از توابع API ویندوز استفاده میکنیم تا بتوانیم به فایلها و امکانات شبکه ای و غیره ویندوز دسترسی پیدا کنیم. همین طور هم ما از توابع OpenGL استفاده میکنیم تا بتوانیم گرافیک سه بعدی بلادرنگ طراحی کنیم.
IRIS GL در ابتدا یک کتابخانه دوبعدی بود که پیشرفت کرد و به OpenGL تبدیل شد. در حقیقت OpenGL نتیجه تلاشی بود که شرکت SGI برای اصلاح و بهبود IRIS GL کرد.
OpenGL استاندارد به سازندگان شخصی سخت افزار گرافیکی این اجازه را میدهد که قابلیت های افزودنی خودشان را با عنوان Extension تهیه کنند که ممکن است بعضی از محدودیت های توابع OpenGL را کم کند یا راحت تر کند و یا اینکه قابلیت های جدیدی را به آن بیفزاید. Extension ها از توابع و ثابت های جدیدی ساخته شده اند که قابلیت های جدیدی را به OpenGL استاندارد می افزایند.
هر سازنده سخت افزار گرافیکی یک اختصار الفبایی مخصوص به خود برای نامگذاری Extension های خودش دارد. برای مثال شرکت NVIDIA از حروف اختصاری NV برای نامگذاری Extension هایی که درست میکنند استفاده میکنند.
OpenGL 2.0 توسط شرکت 3D Labs ایجاد شد که نگران راکد ماندن و نداشتن یک مدیریت قوی برای
OpenGL بود. . این شرکت قابلیت های جدیدی را به OpenGL اضافه کرد که پر اهمییت ترین آنها زبان سایه زنی GLSL بود.
OpenGL 2.0 توسط شرکت 3D Labs ایجاد شد که نگران راکد ماندن و نداشتن یک مدیریت قوی برایOpenGL بود. این شرکت قابلیت های جدیدی را به OpenGL اضافه کرد که پر اهمییت ترین آنها زبان سایه زنی GLSL بود.
این قابلیت برنامه نویسان را قادر میساخت که خطوط لوله تکه و راس تابع ثابت OpenGL را با سایه زن های نوشته شده در زبانی شبیه به C تعویض کنند.
منبع : کتاب OpenGL SuperBible 3rd Edition
اینجا تاپیک اخبار است. سوالات خود را اینجا مطرح نکنید.
Biostar کارت گرافیک را بر اساسی سری 9 معرفی کرد
مشخصات
Core Clock
650MHz
Memory Clock
1800MHz
Memory Amount
512MB
Memory Interface
256-bit
Output
Dual DVI & HDTV
دیروز NVIDIA به طور رسمی شروع به تولید سری 9600 که از چیپ G94 استفاده شده پرداخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NVIDIA GeForce 9600GT Specifications
NVIDIA GeForce 9600GT Game Performance - Single Card vs SLI
کد:http://www.dailytech.com/NVIDIA+Launches+GeForce+9600+GT/article10792.htm
دیروز نه دوست عزیز!نقل قول:
دیروز Nvidia به طور رسمی شروع به تولید سری 9600 که از چیپ G94 استفاده شده پرداخت
nvidia هم رفت تو خط10.1 ????
اطلاعات توی اون عکس اشتباهه و Geforce 8800 GS هم DirectX 10.0 هست.نقل قول:
هفته پیش Nvidia گرافیک Gainward 9600 GT GS رو که مبنی بر چیپ G94 می باشد به کار انداخته که از خصوصیات بارز آن HDMI می باشدکه می توان مستقیم به تلویزون وصل و با کیفیت بالا تماشا کرد
The reference Geforce 9600 GT runs at 650MHz core, 1625MHz Shader and 900MHz memory speed. This was too slow for Gainward so they overclocked it to 700+MHz core and 1000+MHz memory (effective 2000+MHz).بنچمارک و جزئیات بیشتر
supports DirectX 10, Shader Model 4.0, OpenGL 2.1 and DisplayPort
:11::11::11:نقل قول:
خوبه شما هستین من هم داشتم کم کم شک میکردم !!!!:18::18::18::18::18:
کارت جدید 9800 GTx که به زودی معرفی خواهد شد کارآیی شبیه 8800 GTS خواهد داشت !
برای دیدن ادامه مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید ..
من موندم هدف این nVIDIA چی بود که این مدل رو می خواد بده بیرون ! :13:نقل قول:
من هم هنگ کردم.نقل قول:
من موندم هدف این nVIDIA چی بود که این مدل رو می خواد بده بیرون !
احتمالا دوست نداره الترا رو پس بزنه!
خبر جدید اینکه 9800 GTX در 25 March و 9800 GX2 در 18 March معرفی رسمی خواهندشد
برنامه ریزی AMD برای استفاده از چیپ R770 باسرعت بالای 1G و مموری استفاده شده در این نوع کارت از نوع GDDR5 می باشد که معماری آن با R670 یکی می باشد ولی با سرعتی بالاتر
کد:http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=17259&extra=page%3D1
سلام
خدا کنه این خبر تکراری نباشه
یکی از سریعترین کارات گرافیکهای سری (g92) از 8800gts با مموریه 1 گیگا بایت از نو ع GDDR3--سامسونگ --
با مشخصات
1050=مموری کلاک
730=کور کلاک
1825=شیدر کلاک
ساخته شده تو سط شرکتGainward به نمایش دارمد
Gainward 8800 GTS 1GB is good, but pricey
سایتکد:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5891&Itemid=40
نقل قول:
دوست عزیز توضیح فارسی بزار
چه جوری از چیش بزارم همچی تو ی تصویرواضحه به اضا فه ی اسم خبر گیر دادیا اره
من در او.ن حدی که بتو نم زبا نهای دیگه رو ترجمه کنم نیستم و فقط گزارش و عکسو می زارم تجرمه به گردن
دو ستانی که بهتر مسلط هستن و اگه شما مسلط هستید نقل قولش کنید و به اضا فه تو ضیحات بهتر
بازم میگم من به متن های در حد خودم که می تو نم بخو نم به کمک ....... می خو نمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگه ناراحت شدی ویرایش می کنم
مو فق باشی
البته جدید نیست.نقل قول:
سلام
خدا کنه این خبر تکراری نباشه
یکی از سریعترین کارات گرافیکهای سری (g92) از 8800gts با مموریه 1 گیگا بایت از نو ع GDDR3--سامسونگ --
با مشخصات
1050=مموری کلاک
730=کور کلاک
1825=شیدر کلاک
ساخته شده تو سط شرکتGainward به نمایش دارمد
Gainward 8800 GTS 1GB is good, but pricey
'نقل قول:
البته جدید نیست.
گیر ....نده یکی دیگم سرو کلش پیدا شده او نم خو استم بزارم ولی نا امیدم کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این به بعد تو تا یپک
خودش معرفی می کنم اگه گیر دادن حالتو می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چه جوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این مدل اسم خاصی نداره مثلا Gts Glh آیا بازم با کولینکش جا برای اور داره؟
Sapphire کات جدید 3690 خود را معرفی کرد ...
چرا Gpu-Z نام کارت 3690 رو 3850 زده؟ دلیلی داره؟
نسخه 0.1.7 از این کارتها پشتیبانی نمی کنه و اطلاعات نادرست نشون می ده.نقل قول:
:11::11::11::11::11::11:نقل قول:
حالا قیمتش چند قرار باشه
کاراییش در حد چه کازتیه
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
دوستان این خبر کاملا درسته جایی دیدید تا یید شده ست
راستش من اینو تو سایت sakhtafzar دیدم و گفتم که بزارمش تا از خبری که روش قیمت 300 دلاری گزاشتن
بیشتر بدونم ولی خیلی قیمت با حالی داره
موفق باشیدنقل قول:
به این ادرس مراجعه کنید
کد:http://www.---------------/news/geforce-9800-gtx-specs-confirmed.html
دستت درد نکنه.نقل قول:
دوستان این خبر کاملا درسته جایی دیدید تا یید شده ست
خب مثل اینکه ای ام دی کار خودش رو کرد(عجب سیاستی)و انویدیا هم مجبور شده کارتهای بالای 500 دلار دیگه تولید نکنه.
چند بیتی بودنشو معلوم نکرده؟ direx x 10.1 رو ساپورت می کنه؟
تو مملکت ما اگه اونجا 350 دلار باشه اینجا به خاطر اسمش از 8800 اولترا گرونتر می دن.حسابو کتاب که نداره
مثل اینکه اینتل اخیراً از خبر تولید پردازنده گرافیکی خودش را با نام Larrabee پرده برداشته. بنابراین با عرضه اولین محصول گرافیکی این شرکت در اواخر سال 2008 یا اوایل 2009 - که گفته فقط به دنبال High-End هست - نبرد بین تولیدکنندگان پردازنده های گرافیکی سه قطبی خواهد شد. خبرهای تکمیلی رو دوستان مدیر و همکار این انجمن بذارن ، چون من چندان اطلاعات تخصصی و فنی در مورد این چیپ ندارم.
پیشنهاد: یه تاپیک در مورد این پردازنده گرافیکی ایجاد بشه بهتر نیست؟
و بالا خره این کارت 9800 GX2 در سایتبه معرض فروش گزا شته شدکد:www.scan.co.uk
میا نگین قیمت برای این کارت $ 599.99 :18:حساب شده است
مشخصات این کارت برای فروش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Model
Model = VCG98GX2XPB
Interface
Interface = PCI Express 2.0 x16
Chipset
Chipset Manufacturer = NVIDIA
GPU = GeForce 9800 GX2
Core clock = 600MHz
Stream Processors = 256 (128 per GPU)
Memory
Memory Clock = 2000MHz
Memory Size = 1GB (512MB per GPU)
Memory Interface = 256-bit (256-bit per GPU)
Memory Type = GDDR3
3D API
DirectX = DirectX 10
OpenGL = OpenGL 2.0
Ports
HDMI = 1
DVI = 2
VIVO = No
General
Tuner None
RAMDAC 400 MHz
Max Resolution 2560 x 1600
SLI Supported Yes
Cooler With Fan
Operating Systems Supported = Microsoft Windows 2000, XP, or Vista
System Requirements = Intel or AMD compatible motherboard
At least 512MB system RAM
50 MB of available hard drive space
CD-ROM or DVD-ROM drive
PCI Express or PCI Express 2.0-compliant motherboard with one dual-width x16 graphics slot
One 8-pin and one 6-pin supplementary power connectors
Minimum 580W or greater system power supply (with a minimum 12V current rating of 40A)
VGA or DVI-I compatible monitor
Dual-Link DVI Supported =Yes
HDCP Ready =Yes
Features
Features NVIDIA Unified Architecture
Full Microsoft DirectX 10 Shader Model 4.0 support
Quad NVIDIA SLI technology
NVIDIA PureVideo HD technology
NVIDIA HybridPower technology
Two dual-link DVI and one HDMI output (w/Audio)
High Definition 1080p Display Support
Dual-link HDCP Capable
PCI Express 2.0 support
OpenGL 2.1 suppor
128-bit floating point High Dynamic-Range (HDR)
16x Anti-aliasing
HDMI Output Support
Microsoft DirectX® 10
NVIDIA ForceWare Unified Driver Architecture
NVIDIA GigaThread Technology
NVIDIA HybridPower™
NVIDIA Lumenex Engine
NVIDIA nView Multi-Display Technology
NVIDIA Quantum Effects
OpenGL 2.1
PureVideo HD
Shader Model 4.0
نقل قول:
و اینم سایتی دیگر دراین را بطه
کد:http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=9800+GX2&x=22&y=38
نظرتون چیه ؟نقل قول:
میا نگین قیمت برای این کارت $ 599.99 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حساب شده است
نظرم منوچی کار می خوایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط 1$ ارزونه تخفیف دادن به خاطر عید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همش تو اون اخبار اولی درست بود در باره ی قیمت یه سال پیش یا 6 ماه پیشو می گم فقط مموریو کلا کاش فرق
می کرد تو اون اخبار ..................اون میانگین قیمتم در مورد برندی به اسم Palit صدق نمی کنه فقط یه خورده قیمتش پایینه نسبت به برندای رقیبش
چیه می خوای بخری منو سر کار گزاشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مو فق باشید دو ستان
دوستان من چند تا سوال دارم .
اول اینکه آیا درسته که Geforce 9600 از دایرکت ایکس 10.1 پشتیبانی نمی کنه ؟
دوم اینکه 9600 قوی تره یا 3850 از Ati ؟
9600gt تو بعضی از تست ها hd3870 رو هم جا گذاشته ، ضمنآ سری 9 کارت گرافیک های nVIDIA هم از همون DIRECTX 10 پشتیبانی میکنند و هنوز از DIRECT X 10.1 تو کارت های nVIDIA خبری نیست .نقل قول:
Geforce 9600GT = DX 10 - S.v 4.0نقل قول:
دوستان من چند تا سوال دارم .
اول اینکه آیا درسته که Geforce 9600 از دایرکت ایکس 10.1 پشتیبانی نمی کنه ؟
دوم اینکه 9600 قوی تره یا 3850 از Ati ؟
HD 38xx = DX 10.1 - S.v 4.1
9600 قویتر است.
یاسر جان ، میشه بگی چرا نه تنها اینجا بلکه تو تاپیک های دیگه ، پستی که بقیه دوستان جواب دادن رو دوباره جواب میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
AMD کارت گرافیک Radeon HD 3830 را که به خانواده HD 3000 اضافه می کند این کارت که قرار است در April یا May کار خود را شروع کند از ویژگیهای زیر برخوردار می باشد
The 3830 will have a 128-bit memory interface, 320 stream processing units, 16 texture filtering units and 16 ROPs, and will support memory capacities up to 256MB