منم عاشقش شدم ولی حیف گرونه
Printable View
منم عاشقش شدم ولی حیف گرونه
امروز شرکت T-mobile ، اپراتور انحصاری iphone در آلمان، اعلام کرد که قصد داره تا iphone آنلاک شده هم بفروشه. قیمت؟ 1500 دلار! در حالی که قیمت iphone تحت انحصار خودش حدود 585 دلاره. حالا باز هم فکر میکنید iphone آنلاک شده که تو ایران هست و با قیمت 600 هزار تا 650 هزار تومن عرضه میشه، نمی ارزه؟ من فکر می کنم زیر 600 تومن، ارزششو داره. مسئله فقط زمانه...
T_mobile بدستور دادگاه مجبور به این کار شد.نقل قول:
البته نوکیا هم که بعضی از مدل هاش رو بصورت قانونی تنها با اپراتورهای خاص (در بعضی کشورهای اروپایی) عرضه می کنه قیمت هایی بالای ۹۰۰ دلار برای فروش آنلاک شده ها در نظر گرفته.
بیچاره اروپایی ها؟!
از ما که بیچاره تر نیستن !!!!!!!!!!!نقل قول:
تایید می شه! :27:نقل قول:
منم خیلی ازش خوشم میاد ولی وقتی پشتیبانی نداره به چه دردی می خوره؟
update : نرم افزارهای iphone تکراری شدن؟
با راهنمایی ویدیوی پایین installer رو iphone نصب کنید و از صدها نرم افزار قابل نصب لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://youtube.com/watch?v=yETCLqtSVCg
این تاپیک جای بحث راجب مسائلی مانند این نیست.نقل قول:
اگه می خواین بحث رو باز کنین لطفا یه تاپیک جداگانه بزنید.
خب امروز iPhone گرفتم به قیمت 585 تومن نسخه 1.1.1
Installer هم داره :دی
خیلی مبارکه...نقل قول:
از کجا خریدی؟ آدرس..؟
ایول . مبارکه.نقل قول:
sendSong : برای تعیین آهنگ های مورد علاقه بعنوان رینگ . ضمنا می تونی باهاش آهنگ هم ایمیل کنی.
SummerBoard : تغییر ظاهر آیکون ها و سایز و ... . ضمنا چند تا theme خوشگل هم داره.
iLight : خیلی ها از موبایلشون بعنوان چراغ قوه استفاده می کنن. iLight خیلی ساده صفحه ی سفیدی روی آی فون می ندازه که باعث روشنایی اطراف گوشی می شه.
LightsOut : یه بازیه جالب!
tap tap revolution : یه چیزی تو مایه های guitar hero برای آی فون! تو این بازی شما یه آهنگ رو انتخاب می کنی و ... . جالبه!
ممنون!نقل قول:
یکی از دوستان زحمت پیدا کردنش رو برام کشید.
virgil جان مبارک باشه 1 سوال از RezaTayebiJ داشتم میخواستم بدونم cpu آیفون چند mhz است p990 که در حال حاضر من دارم 208 است و اصلا راضی نیستم آیفون چه قدر است؟ سرعت کار با این گوشی بالاست؟
نقل قول:
من که دانلود کردم و حال کردم.
وقتی ویدئو رو ببینی تازه می فهمی یعنی چیه...
من که خیلی خوشم اومد...
نقل قول:
پاساژ علاالدین از در جمهوری که وارد بشی مغزه های سمت راستت دارن.
پشت ویترین یه کوهی از جعبه های این گوشی هست.
تا یه مدت پیش که اخبار سخت افزار آی فون رو دنبال می کردم اپل حاضر نبود cpu این گوشی رو معرفی کنه (الان خبر ندارم رسمی معرفی شده یا نه) ... اما اونهایی که گوشی رو باز کردن می گن آی فون دارای یه پروسسر 620MHz ARM CPU هست که احتمالا تولید شرکت سامسونگ باشه... مهم اینه که سرعت آی فون فوق العاده بالاست و با هیچ گوشیه دیگه ای قابل قیاس نیست. بنظر من دلیل اصلیش هسته ی سیستم عامل Mac OS X آی فونه. یکی از نکات جالب نرم افزارهای آی فون (بعضی از نرم افزارهای هکرها شامل این مطلب نمی شن) اینه که چیزی بنام خروج در این نرم افزارها وجود نداره. یعنی تمامی نرم افزارها همیشه باز هستن و در حالتیکه آخرین بار شما در آن نرم افزار بودین قرار دارن.نقل قول:
حالا که بحث سخت افزاری مطرح شد، این مطلب رو از سایت iphone freak نقل به مضمون میکنم که:
"چیپ اینفینیون که در iphone به کار رفته، قابلیت فلش، جاوا و mms را داراست و جالبتر اینکه این پلتفرم قابلیت GPS، رادیو و 3G را در خود دارد که با آپدیت firmware فعال می شوند."
از این مطلب این مورد روشن میشه که اپل به جای اینکه بخواد چند مدل گوشی با امکانات مختلف عرضه کنه، به مرور زمان قابلیتهایی رو از قبل به صورت passive یا بالقوه در iphone قرار داده رو با یک یا چند آپدیت نرم افزاری فعال میکنه. مثل این میمونه که یه بار پول بدین و یه گوشی بخرین، بعد به مرور زمان بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنید، یه گوشی با امکانات بهتر بخرین. سیاست جالب و هوشمندانه ایه. پس بدونین پولی که بابت iphone میدین، ارزششو داره و به مرور زمان ارزشش بیشتر معلوم میشه.
ضمنا صحبت آقا رضا در مورد cpu تایید میشه؛ cpu آیفون 620MHz هست؛ سریعترین cpu که در یک موبایل به کار رفته، البته به همراه یکی-دو مدل ویندوز موبایل.
ساسان جان سلامنقل قول:
ببین اکثر بچه ها میگن ایفون بهتره من دیگه نمیدونم چه کار کنم؟!!!!!!!
گیج شدم
از طرفی n95 رو هم دوست دارم!!
بعد از دو سه ساعت گشت زدن توی iPhone باید بگم تا الان همونچیزی بوده که انتظارش رو داشتم!
سیاست سخت افزار برای نرم افزار نه نرم افزار برای سخت افزار ، سیاستی بود که اپل از همون روز معرفی آی فون راجبش صحبت می کرد ... ضمنا از اطلاعاتی که درمورد سی پی یو در اختیارمون گذاشتین ممنون.نقل قول:
پیشنهاد می کنم ویدیوی راهنمای آی فون رو دانلود کنین.نقل قول:
بازم می گم... موبایل کاملا سلیقه ای هست. ممکنه یکی از آی فون بیشتر خوشش بیاد و یکی دیگه از N95کد:http://movies.apple.com/movies/us/apple/iphone/2007/welcome/apple-iphone-welcome_848x480.zip
خدا رو شکر. :40:نقل قول:
update : دوستان عزیز دو تا خبر خوب. :11:
۱. همونجوری که احتمالا می دونین آی فون قابلیت forward کردن SMS نداره. خب مشکل حل شد! Patch فروارد کردن SMS اومده. بعد از کسب اطلاعات کافی حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.
۲. اما خبر دوم. آی فون در حال حاضر زبان های کشورهای آسیایی من جمله زبان فارسی رو پشتیبانی نمی کنه. خیلی خوشحالم که بهتون اطلاع بدم یکی از اپل باز های قدیمی ایرانی ، موفق شده پشتیبانی زبان فارسی رو به این گوشی اضافه کنه. فردا شب یه سری میرم پیشش ببینم چه خبره !
دوست عزیز بیشتر توضیح بده از خریدت راضی هستی ؟ اگه الان بر میگشتی به لحظه قبل خرید دوباره میخریدی؟ به دیگران توصیه میکنی بخرن؟نقل قول:
وای اپل که داره تند تند اشکالاتش رو بر طرف میکنه گزینه 1 از طریق آپدیت است یا هک؟ گزینه 2 فکر کنم کار پسر عمه شما باشه!نقل قول:
۱. همونجوری که احتمالا می دونین آی فون قابلیت forward کردن SMS نداره. خب مشکل حل شد! Patch فروارد کردن SMS اومده. بعد از کسب اطلاعات کافی حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.
۲. اما خبر دوم. آی فون در حال حاضر زبان های کشورهای آسیایی من جمله زبان فارسی رو پشتیبانی نمی کنه. خیلی خوشحالم که بهتون اطلاع بدم یکی از اپل باز های قدیمی ایرانی ، موفق شده پشتیبانی زبان فارسی رو به این گوشی اضافه کنه. فردا شب یه سری میرم پیشش ببینم چه خبره !
اگه اطلاعات تازه داشتی مارو حتما در جریان بذار ؟ یک سوال حیاتی دیگه چند درصد احتمال میدی با گذشت زمان آیفون دیگه هیچ اشکالی نداشته باشه؟
این سوال مهمه که آیا آیفون برای بازی کردن خوبه؟ من زیاد اهل بازی با گوشی نیستم ولی این سوال تو ذهنم به وجود آمد
آقا با اين نقد كوچولوت كلي كار مارو راه انداختي . ان شالله عروسي پسرتنقل قول:
لطف كن لينك آپديت فريم وير جديد و لينك اينستالر جديد رو بده . منم يه مهندسي بزنم
شايد موقع ريختن فريم وير جديد . چند تا پيچ اضافه اوردم
بله، 100 درصد دوباره iPhone می خریدم.نقل قول:
۱ از طریق هک هست. البته اپل در فایرورم های بعدی این مشکل رو حل خواهد کرد اما برای اونایی که عجله دارن این شیوه ی خوبیه. :27:نقل قول:
۲. آره! کار پسر عممه. الان هم داره روی کیبورد فارسی برای آی فون کار می کنه.
قطعا در همین روزها مشکلاتش حل خواهند شد. فقط قضیه ی فرستادن فایل از طریق بلوتوث یه مقداری مشکوکه. هرچند به خود ما ثابت شده می شه از طریق بلوتوثش فایل فرستاد ، اما در مورد سرعت فایل فرستادن و ... یه مقدار مشکوکیم.
بازی های خوبی برای آی فون اومده اما من هم چون اهل بازی کردن با گوشی نیستم نمی تونم جواب مناسبی به این سوال شما بدم.نقل قول:
به تازگی قابلیت اجرای بازی های کنسول Game Boy به آی فون اضافه شده!! برای اونایی که اهلش هستن. شاید بخاطر سوپر ماریو (یادش بخیر) نصبش کنم.
شما فکر می کنم از ورژن ۱.۱.۱ استفاده می کنین. نصب installer روی این ورژن خیلی سادس.نقل قول:
۱. با آی فون به اینترنت وصل بش.
۲. تو Safari برین به این آدرس:
۳. از طریق راهنمایی این صفحه به ساده ترین شکل ممکن installer رو نصب کنید.کد:http://jailbreakme.com
فریم ویر ورژن ۱.۱.۲ یکسری نقص ها و مشکلات داره. اجازه بدین بعد از رفع شدن این نقص ها آی فونتون رو آپدیت کنین.
ايشالله كي مشكلاتش حل ميشهنقل قول:
ضمنا اگه ميتوني لينك 1.1.2 رو هم بده . يك سري مهندسي بلدم . منم امتحان كنم
يا علي
نوشته شده توسط Virgil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دو سه ساعت گشت زدن توی iPhone باید بگم تا الان همونچیزی بوده که انتظارش رو داشتم
آره چیزه توپیه
من هم فردا دارم یکی می خرم.
میشه قیمت دقیق رو بهم بگی چند گرفتی؟
و از کجا؟
که اگه داشتن می کردن تو پاچم حواسم باشه.
یه سؤال مهم:
الان این مدل هایی که تو ایرانه ، ساخت کدوم کشوره؟
مشکلاتش حل شده!نقل قول:
امشب آی فونم رو آپدیت می کنم... چشم . لینک آپدیت تو ویندوزش (من تو مک آپدیت می کنم) رو پیدا که کردم می ذارم.
قیمت بین ۴۸۰ تا ۶۵۰ هزار تومنه.نقل قول:
از پاساژ علاعدین یا پایتخت... امیدوارم ویروس آی فون به شما هم سرایت پیدا کنه! :11:
تمامی محصولات اپل در کالیفرنیای آمریکا طراحی شده و در چین اسمبل می شن.
رضا جان من اگه صبر کنم الان بگيرم بهتره يا صبر کنم وقتي عيد نوروز شد بهتره از طرفي الان با حرف هاي شما خيلي هوسم کرده بگيرم از طرف ديگه دوست دارم 1- تو خاور ميانه معرفي بشه 2- ورزن firmware جديد تر براش بياد ببينم واقعا اشکالاتش بر طرف ميشه 3- ممکنه تا اون موقع قيمتش پايين بياد 4- جشنواره اپل هم برگزار بشه و چيز هايي که ميخواد به آيفون اظافه شه مي فهميم 5 - از طرف ديگر معقولانه تره تو ايام تعطيل اين گوشي را داشته باشم
واي خودم موندم چه کار کنم ؟
همه ی حرفات کاملا درستن. :11:نقل قول:
شاید تو MacWorld آی فون جدید معرفی بشه ... هرچند که بعید بنظر می رسه آپدیت سخت افزاری بشه
من هم فیلمش رو 3GP کردم حالا 13 مگابایت شده و می شه بهتر دانلود کردش.نقل قول:
البته کیفیتش خیلی اومده پایین ولی میشه توی موبایل ریخت و راحت دید.
کد:http://www.2shared.com/file/2531981/a3a92319/apple-iphone-welcome_848x480.html
خیلی ممنون. :11:نقل قول: