خیلی ممنون بابت جواب دادن به سوال قبلی ام که ذهنم رو مشغول کرده بودنقل قول:
در ضمن ان83 نه ان82 ما اینیم دیگه غلط املایی میگیریم پستمون زیاد میشه:18::18::18:
Printable View
خیلی ممنون بابت جواب دادن به سوال قبلی ام که ذهنم رو مشغول کرده بودنقل قول:
در ضمن ان83 نه ان82 ما اینیم دیگه غلط املایی میگیریم پستمون زیاد میشه:18::18::18:
اگه دیدمش می پرسم...اینم مشخصاتش، فقط اینو بگم که به پورت های نرمال وصل میشه...نقل قول:
خيلي خوبه....ميشه قيمتش رو بدين؟
اینم یه عکس از اون:کد:http://www.gsm.ir/a7111.asp?accid=88
تو سایت ننوشته روی 3250هم نصب میشه، ولی کار می کنه. شاید بقیه گوشی ها هم اینجوری باشه.کد:http://www.2shared.com/file/2506159/ccb8c6b7/001L.html
لطف مي كنيد..نقل قول:
اگه دیدمش می پرسم...اینم مشخصاتش، فقط اینو بگم که به پورت های نرمال وصل میشه...
البته روي گوشيهاي جديد نوكيا كار نمي كنه چون ديگه خبري از اين پورت نيست ..حتما واسه جديداها هم يه فكري كرده...نقل قول:
تو سایت ننوشته روی 3250هم نصب میشه، ولی کار می کنه. شاید بقیه گوشی ها هم اینجوری باشه.
امیدوارم...چون مدل های تازه از Mini Usb استفاده میکنن.نقل قول:
البته روي گوشيهاي جديد نوكيا كار نمي كنه چون ديگه خبري از اين پورت نيست ..حتما واسه جديداها هم يه فكري كرده...
یکی از دوستانم فنلاند هست بهم گفته من این گوشی را گرفتم منم گفتم خب یکی هم برای منم بیار به نظر شما راست میگه؟اگه راست بگه حتما عکس و چیزهای دیگشو براتون می زارم!
n82 را برای من به قیمت 450 یورو خریده.
ها؟!!؟!!؟!؟!؟!؟!
این گوشی رو که به زور اسم کامینگ سون رو روش گذاشتن و اگر نه هنوز هم معرفی نشده بود
اون موقع چجوری این دوستت گرفته؟
حتی اگه تو فنلاند همسایه کارخونه نوکیا هم باشه بازم نمیتونه بگیره
عرضه شده اینم خبرش. قیمتش همون 450 یوروئه...
Finally, Nokia has rolled out the Nokia N82 to the mobile phone market. This is exciting news for Nokia’s fans. The Nokia N82 is identical with the N95 in hardware. The phone has 5MP auto-focus camera, it can capture 30fps MPEG4 videos at VGA resolution. Moreover, the users can also have A-GPA that works with Nokia Maps.
فقط خدا كنه نوكيا براي همه مناطق 2گيگ مموري همراه رو بزاره...
اخه مگه تو نمی گفتی که برای من یه n81 8gb خریده؟نقل قول:
n82 را برای من به قیمت 450 یورو خریده.
هم n82 وهم n81 8gig خریدهنقل قول:
اخه مگه تو نمی گفتی که برای من یه n81 8gb خریده؟
گوشیم رسید!!!!!!!!!!!!!!!:27::46:
خیلی گوشی خوبیه یکم کیبوردش بد دسته!صداشم خیلی توپه حیف که کارتنشو نیاورده وگرنه براتون عکسهایی که گرفتم می گذاشتم!کیفیت عکسش در مقایسه با n95 8gig به نظر این بهتر از n95 هست وتوی شب!!!!!!!!!وای کیفیتش آدمو دیوونه می کنه!ولی توی فیلمبرداری n95 برد اون n81 8gig که برام اورده بود گوشی خوبی بود ولی دوربینش بد بود فروختمش!الان من 2 گوشی دارم n82 و n95 8gig فعلا یکم n82 جلو می زنه بعد n95 8gig توی صدا در مقابل n95 کم نمیاره!
نقل قول:
عمو محمد منبع خبرت کدوم سایته
من کل سایت ها رو گشتم خبری پیدا نکردم!
سرعت گوشيها رو مقايسه كنيد خصوصا موقع گرفتن عكسنقل قول:
خیلی گوشی خوبیه یکم کیبوردش بد دسته!صداشم خیلی توپه حیف که کارتنشو نیاورده وگرنه براتون عکسهایی که گرفتم می گذاشتم!کیفیت عکسش در مقایسه با n95 8gig به نظر این بهتر از n95 هست وتوی شب!!!!!!!!!وای کیفیتش آدمو دیوونه می کنه!ولی توی فیلمبرداری n95 برد اون n81 8gig که برام اورده بود گوشی خوبی بود ولی دوربینش بد بود فروختمش!الان من 2 گوشی دارم n82 و n95 8gig فعلا یکم n82 جلو می زنه بعد n95 8gig توی صدا در مقابل n95 کم نمیاره!
بابا ایول
ما کلمون سون میکشه که این گوشی رو شما دارین
آدرس بده ما بیایم پیشت گوشی رو زیارت کنیم !!!
یه عکس با n95 8gig از n82 بنداز بزار اینجا ما هم ببینیم...نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.zimbio.com/Nokia/articles/660/Nokia+N82+ready+Mobile+Market+Users
مسئله اینه که من بیشتر گوشیهایی که می گیرم از اونور میاد بدون کارتون ولی سعی میکنم عکسشو براتون بزارم.نقل قول:
هر کس این گوشی را دستم می بینه (البته نه نزدیک)فکر می کنه از این گوشیهایی هست که تلویزیون میگیره!
این گوشی که به من میگفتن حافظه 1 گیگ روشه ولی 2 گیگ هست که!
در ضمن:دو تا مشتری پای این گوشی هست یکیشون میگه 690 اون یکی میگه 700 بفروشم یا حیفه من خودم میگم یکم دیگه باهاش حال کنم بعد می فروشمش!
ببین یه عکس ازش بگیر بزار دیگه. فکر نکنم در کل 5 دقیقه وقتت رو بگیره.
منم خیلی دوست دارم ببینمش:21:نقل قول:
به خدا اگه می تونستم می گذاشتم گفتم که هر طور شده براتون میزارم.
یه جوری میگه اگه میتونستم انگار کار مشکلیه. با n95 8gig یه عکس از n82 بگیر بعد برو تو سایت tinypic.com عکس رو آپلود کن به همین راحتی.
خب عزیز من, من که بهت گفتم که من بیشتر گوشیهامو از اونور آب میارم و بدون کارتون هست یعنی نه کابل نه هیچی نداره!
ای بابا کابل یو اس بی n95 که تو بازار ریخته. یعنی تو واسه گوشی 700 تومان پول دادی یه کابل 2 3 تومانی نمیگیری ؟ بابا مارو فیلم نکن پسر ما خودمون اسکار گرفتیم.
چه نیازی به 32 تومن هست؟! کابش مینیusb هست. مینونی با 10 تومن بهترینش رو بخری.
بزارید راحتتون کنم!!کدوم ادم اسکل باور میکنه که در عرض دو روز از فنلاند یه جنسی برسه دستت؟؟؟؟؟ما از پی سو ورلد خودمون سفارش میدیم هفته ای دستمون میرسه!!!به قول متالیک جون ما ما خودمون زغال فروشیم نمیخواد ما رو سیاه کنی!!!اگه راست میگی یه عکس ناقابل با یه گوشی دیگه از این ان82 بگیر ببینیم چطظوره/؟؟
شاید قاب گوشی بوده، نه خودش!
من که همون اول به همتون گفتم که
فکر کنم شما تو خواب این گوشی رو گرفتین
اگه بخوای ازش عکس بگیری باید بخوابی و دوباره خوابش رو ببینی
برا همین کار سختیه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آخه من میخوام بدونم آدم واسه چی باید واسه چیزهای کم اهمیت دروغ بگه. بابا دروغم واسه خودش ارزشی داره. ارزشش رو پایین نیارید با این چیزا....
مودبانه صحبت کن.نقل قول:
من که همون اول به همتون گفتم که
فکر کنم شما تو خواب این گوشی رو گرفتین
اگه بخوای ازش عکس بگیری باید بخوابی و دوباره خوابش رو ببینی
برا همین کار سختیه
من دروغ نمیگم.نقل قول:
خوب آخه من میخوام بدونم آدم واسه چی باید واسه چیزهای کم اهمیت دروغ بگه. بابا دروغم واسه خودش ارزشی داره. ارزشش رو پایین نیارید با این چیزا....
اسکل حرف قشنگی نیست که زدی!نقل قول:
بزارید راحتتون کنم!!کدوم ادم اسکل باور میکنه که در عرض دو روز از فنلاند یه جنسی برسه دستت؟؟؟؟؟ما از پی سو ورلد خودمون سفارش میدیم هفته ای دستمون میرسه!!!به قول متالیک جون ما ما خودمون زغال فروشیم نمیخواد ما رو سیاه کنی!!!اگه راست میگی یه عکس ناقابل با یه گوشی دیگه از این ان82 بگیر ببینیم چطظوره/؟؟
پس حالا که شده یه گوشی می خرم و براتون عکسشو میزارم.
خوب باشه ما قبول کردیم شما 2 روزه این گوشی 2 روزه رسیده دستتون پس اگه میشه تا 2 روز اینده حتما یه عکس از این گوشی بزار!اسکل هم نوعی پرنده هست!!دی:
این یکیش ببخشید من تبدیلش کردم اینجوری شده خدا رحم کرد که پسر عموم اینجا بود وگرنه به خاطر شما باید یه گوشی می خریدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خواین باور کنین می خواین باور نکنین!از عکس اولی تعجب نکنید که چرا فقط lcd ان نیفتاده چون در جایی بودم که نمی تونستم عکسشو بزارم (در حالت عکسبرادی بود و روی عکس موج می انداخت و ان را تاریک می کرد!)
عکسها خیلی اشناست...
من که عکسی نمی بینم... یه ضربدر قرمز کشیده و دیسپلی نشده!
عکسهات هم که لود نشد!یکی از بچه ها هم میگه عکسهات مشکوکه!!!!!دیگه قضاوت با بقیه ی بچه ها!!!!!
شما که می گید این عکس اشناست من همین عکسو توی یکی از فرومها گذاشته بودم!
در ضمن من که گفتم برای شما که گوشی نخریدم که باور کنید یا باور نکنید!
بابا بیخیال تو راست میگی بحث رو به دعوا نکشونین خواهشا
فقط لطفا این عکسها رو یه بار دیگه آپلود کن خرابن