راهی هست که بشه بازیهای ngage2رو روی گوشی انگیج اجرا کرد؟؟؟دوستان کمک کنن لطفا":
Printable View
راهی هست که بشه بازیهای ngage2رو روی گوشی انگیج اجرا کرد؟؟؟دوستان کمک کنن لطفا":
نه ......... نمیشه .......نقل قول:
راستی از دوستان کسی اطلاع داره که آیا نوکیا یا برندهای دیگه می خوان گوشی مخصوص بازی بدن بیرون یا نه ؟یه خبرایی در مورد psp phoneسونی بود که فکر کنم فقط در حد حرف باقی موند نوکیا نمی خواد یه انگیج پیشرفته و به روز بسازه ؟(منظور گوشی انگیج هستش )
احتمالش هست...ولی در حد شایعه...ولی اگه بسازه کاسبی این گوشی ها کساد مییشه...نقل قول:
خداییش این تاپیک برای دوستداران بازی های موبایلی خیلی لازمه و حیفه بره پایین راستی legendجان من کجا میتونم بازی برای گوشی انگیج دان کنم ؟ngage qd?منم مثل خودت خوره بازی ام حالا روی هر چیزی دستم بیاد چه گوشی چه ساعت مچی!!!!!
سلامنقل قول:
خدمت شما:
شاد باشي(د):40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68618
بچه ها من کمبوده ویتامین بازی دارم که روی n-gage اجرا بشه
یعنی سری 60 ورژن 1
جایی رو سراغ ندارید که به صورته پک بده؟
تو اون انجمن هست؟
اينم لينك...همه بازي ها ليست شده اند..هر كدومو خواستي دانلود كن...:46:نقل قول:
شاد باشي(د):40:کد:http://rapidshare.com/users/1SP9US
راستی legendجان تو که پیداست مثل خودم موهات رو تو آسیاب بازی سفید کردی فکر میکنی بازی با کیبوردn97چه حسی میتونه داشته باشه ؟صفحه نمایشش که خوراک بازیه خودش یه پا psp هستش
دستت درد نکنه برارنقل قول:
ولی منظورم این نبود
بازی های سری 60 ورژن 1
خوده N-gage نباشه:10::40:
مو رو معمولا" میگن تو آسیاب سفید نکردن...تو میگی کردن؟؟؟؟:31::31:نقل قول:
خب اینکه دیگه کاری نداره اینم انجمنش:نقل قول:
البته نمیدونم رو ngage هم اجرا میشه یا نه...:41:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=208
ای بابا !!! خب من منظورم همون oggplay بود !!! اصلا اجرا نمیشه روی گوشی !!!نقل قول:
فرق که نه !!!! مهم نیتشه که پاکه !!! LOL !!!!نقل قول:
ببینم حالا این N-gage 2 کلا برای چه گوشی هایی ساخته شده ؟
نمیشه روی N-gage به هر دردسری اجراش کرد ؟؟؟
---------------------------------------
راستی داریوش ورژن گوشی تو چنده ؟ من طی یک عملایاته جان فدایی کشف کردم که ورژن 4 روش نصبه !!! کلی کف کردم جان تو !!!!!!!!!
نه....نمیشه...سیستم عامل گوشی شما فرق داره....نقل قول:
حالا خدایی با این پلتفرم ngage2جای یه گوشی مخصوص بازی از نوکیا خالیه خدایش اگه همچین گوشی با این گرافیک خفن بازی میزد چه غولی میشد حالا اگر بالفرض همین ngageمعمولی رو فقط یه تغییراتی میداد و مخصوص بازیهای ngage2چی میشد!!!!!!!!!!!!
دوستان لطفا بگین که ورژن گوشی شما چنده !
منظورت از ورژن چیه برار؟
legend جان آخه مشکل همینجاس دیگه! با این سرعته خسته ی دایال که نیمشه تست کرد و ریسک کرد همی
oggplay به کار نمیاد که
ultra mp3 به مراتب از بقیه بهتر و قوی تر و سریع تره
این ویرایش هم که مرده! کار نمیکنه
حالا oggplayer رو میخوای چی کار؟
با وارد کردن کد #0000#* میشه ورژن گوشی رو فهمید ......نقل قول:
بله درسته !!! منم طی یک عملیاته جانانه فهمیدم که ورژن چهار هست !!! اخه تعجبم به اینه که یه ان 73 رو زدم ورژن 1.7 زد @!!
حالا می خوام ببینم گوشی من بر اثر فلش 4 شده یا ان گیج به کل 4 هست !
برای من اینو زد:
4.6 v
20-10-2005
RH-29
مال تو پیشرفته تر از منه !!! مال من زده سال 2003 !!! ورژن 4.2 !
گوشیت الان qd هست ؟ یا کلاسیک ؟
-------------------------------------
می گم این برنامهه که این فایل های مسیج رو می فرسته توی مموری ! این فایل ها رو کجا سیو می کنه ؟
مال من qd الان
آخرین ورژن ها هست
moviestar
برو تو این آدرس:
e:\system\mail\
بچه ها می دونستین نوکیا گوشی ngageرو حتی قبل از pspسونی زده ؟من به عنوان گوشی دوم دارم ازش استفاده میکنم و واقعا" گوشیه خوبیه راستی نرم افزاری نداره برای فارسی کردن گوشی یا حد اقل برای فارسی کردن اس ام اس ها؟؟؟؟؟
هست !!! من زدم ولی فارسی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lol !~!~!~! یعنی تو می تونی فارسی بنویسی ولی باز هم مربع مربع ای میشه !
PVPlayer روی گوشی من کار نداد !
راستی این پست سوم رو کاملش کن!!! اخه بعضی هاش لینک هاش نیست !
تا این همه توی تاپیک های دیگه نگردیم !!
نقل قول:
چه شکلی بگیرم این ورژن رو ؟؟؟ چون فکر کنم بیشتر برنامه هایی که اجرا نمیشه مشکلش از همین باشه !
چیزه به دردبخوری نداره در این زمینه!نقل قول:
گوشیش کلا خارجکیه:27:
بفرما! یه نمونش!نقل قول:
تو چی رو گوشیت کار میده!نقل قول:
من همه ی اینا رو بدونه مشکل باز میکنم
اون پسته هم نیاکانم نوشتن! یادم نیست که چیا بوده و هست و خواهد بود!×!
ندانم والانقل قول:
من 4-5 تا عوض کردم تا این اومد دستم و نگه داشتم
ولی از این نظرها کلاسیک مشکلی نداره
باید همه ی این برنامه ها رو ساپورت کنه اونم
می گم دیکشنری انگلیسی به انگلیسی برای N-gage کسی داره ؟؟؟؟؟؟؟ چون انگلیسی به فارسی رو هم مربع مربع نشون میده :!!!!
باید باشه
ولی سراغ ندارم منم
نمیدونم چه طوریاس که قران رو نشون میده!
فک نکنم عکس باشن
عکسه !!!! یعنی عکس که نه ولی یهی چیزی مثل همونه !!!!!!!!!! Lol !!! من جکش رو دارم ! جک ها رو هم نشون می ده !
راستی تست کردی این ای بوک های جاوا رو نشون میده یا نه؟
نه !!!!!! کجا هست ؟؟؟؟؟ لینکش رو لطف کن !!!!!!!!!:27:نقل قول:
خسته نباشی!
من دارم از کی میپرسم!!!
خودم زیاد سراغ ندارم قدیما تست کردم که اونم اکثرا جاوا ها رو نشون نمیداد
LOL !!!!!!!!!! راستی اون برنامه هه کار کردا ! فقط به یه ریست نیاز داشت ! در ضمن آسفالت اجرا نشد ولی One اجرا شد ! باحال هم هست !!!!!!!!!!!
خوب پس چی!
بایدم کار میکرد
برنامه هایی که معرفی کردم رو خودم بارها تست کردم و کار کردم باهاشون
می گما من مموری 128 دارم !!!!!!!!!!!!!! چه طوری روش فیلم برزیم ؟؟؟؟ تازه اگه هم 512 بخرم ! بازم کمه ! اخه فیلم ها اکثرا یه 700 مگی هستن ! پس تو چه طوری فیلم می بینی /؟
من تو را خفه!!! خواهم کرد!
آخه پسر
چرا اینقدر منو حرس میدی!
بابا باید تبدیل بشن فیلم ها!
با همون برنامه smatmovie فایل ها رو تبدیل میکنی خودش اپشن داره برای n-gage یه فسلم رو میتونی طرفای 100-150 مگ در بیاری
حالا فیلم هم نخواستی نیتونی کلی کلیپ و ... تبدیل کنی بریزی
هر کدوم زیره 5 مگ میشه
اون مموریت رو هم عوض کن!!!!
ها !!!!!!! چه طوری تبدیل کنم ؟؟؟؟؟؟؟ اسمارت مووی که توی گوشیه !!! عجبا !!!!!!!نقل قول:
یعنی فیلم ها رو بریزم روی گوشی بعد دوباره با اون تبدیلش کنم ؟
راستی می دونستی من یه چیز عجیب کشف کردم و کف کردم !!!!!!!!!!!!!
ان گیج یو اس بی داره !!! سیم موتورولا razr v3i بهش می خوره !!!!:27::27::27::27:
--------------------
البته یو اس بی رو گم کردم !!!!!!! یعنی گم نکردم گمش کردن !!!!! خداوکیلی می آن اتاق بنده رو درست کنن ! میزنن هر چی بود و نبود رو گم می کنن !!!!!!!!!! کل اتاق رو ریختم بیرون ! من پیداش می کنم !
--------------------
طی یک عملیات خطرناک ! پیداش کردم !!! همیشه وقتی خیلی دنبال یه چیزی بگردی پیدا نمیشه ! ولی یه 5 دقیقه بیخیالش می شی ! معلوم نیست چرا ولی خودش می آد جلو چشت !!!!!!!!!!!!! مثل این یکی !!!!!!! خیلی عجیب من اون جا رو گشتم !!!! به جز تبدیل های ساتا و چند تا فیش و کابل هیچی نبود ! ولی ناگهان چشمم بهش خورد خیلی باحاله مگه نه ؟
ای بابا !!!!!!!!!!! پس بلاخره من این فایل ها رو چه طوری تبدیل کنم ؟؟؟؟؟؟ یه فایل کم حجم Avi هم ریختم ولی اجرا نکرد !
کسی تبدیل نداره که فیلم ها رو با اسمارت مویی روی ان گیج اجرا کرد ؟