Sending u a hug ..To ease ur stress,a kiss..to make u smile amd my heart to say I am thinking of u .
برای تو فرستادم تا از ناراحتی هات کم کنم //برای تو فرستادم تا لبخندی به لبات بشونم //و قلبم رو فرستادم تا بگم یادتم
Printable View
Sending u a hug ..To ease ur stress,a kiss..to make u smile amd my heart to say I am thinking of u .
برای تو فرستادم تا از ناراحتی هات کم کنم //برای تو فرستادم تا لبخندی به لبات بشونم //و قلبم رو فرستادم تا بگم یادتم
If i get scared..would u hold me tight?..If i make a mistake ..would u make it right?
If i built a fire..would u keep me from the flame?/If i say i miss u ..would u feel the same?
اگه من بترسم.آیا منو آروم میکنی؟؟اگه من اشتباهی ازم سر بزنه .آیا اونو درست میکنی؟
اگه من آتشی بر افروزم.آیا من رو در مقابل شعله اش محافظتمیکنی؟؟و اگه من بگم که دلتنگت هستم آیا تو هم این احساس روداری؟؟
An angel asked me a reason why I care for you so much. I told her I care for you so much coz there's no reason not to
فرشته ای از من پرسید چرا من این قدر به تو علاقه دارم.بهش گفتم من به تو علاقه دارم چون دلیلی نداره که نداشته باشم
I used to think that the world is so unfair, that it gave me so many reasons to hate it. But now, how can I hate such a wonderful world that gave me you?
قبلا فکر میکردم که دنیا خیلی بد و بی رحمه و یه عالمه دلیلبود که از دنیا بیزار باشم ..اما حالا چه جوری میتونم از دنیایی بیزار باشمکه تو رو به من داده؟
Can I say I love you today? If not, can I ask you again tomorrow? And the day after tomorrow? And the day after that? Coz I'll be loving you every single day of my lifeمیتونم بهت بگم دوستت دارم ؟؟اگه نه..میتونم فردا ازت اینسوال رو بکنم ؟؟یا پس فردا؟ بواسه این که من هر روز از زندگیم تو رو دوست خواهمداشت.
ُسلام
حيف اين تايپيك كه ديگه كسي نمي ايد داخلش
ما که هر روز مییایم از اس ام اس های این استفاده کنیم ولی خیلی دیر آپ میشه ولی بازم دمتون گرم سال خوبی داشته باشید .
مرسی مرسی. جای تاپیک خالی بود. مرسی
There are 3 kinds of people.they who can count and they who can`t
سه قسم از مردم وجود داره.اونهایی که می تونند بشمارند و اونهایی که نمی تونند
Its not your mistake if you cant read the eyes which cheats you . But its really your mistake if you cant read the eyes which loves you.
cheat : فريب دادن
I was asked about Newton's law and I said I don't know. I was questioned on the current President of USA and I wasn't sure if it is Clinton or Bush. But when I was asked on who I love, the only answer I can think of, is you.
Don’t Love a Friend who Hurts U
Don’t Hurt a Friend who Loves U.
سلام دوستان . ببخشيد چگونه مي شه فونت و اتدازه خطوط و چپ به راست رو تنظيم كرد ؟
نقل قول:نقل قول:پس معني هاش چـــــي ننوشتي !نقل قول:
اين پست هات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حساب ميشه هااااااااااا
موفق باشيد!:40:
کاری نداره بزن تو دیکشنری :31:نقل قول:
ولی در کل حال میکنم با این اس ام اس های انگلیسی
از من از قانون نیوتن سئوال کردند گفتم نمی دونم. از ریاست جمهوری آمریکا سئوال کردند، مطمئن نبودم که کلینکتونه یا بوش.ازم پیرسیدند کیو دوست داری و تنها جوابی که می تونم فکرش رو بکنم تویینقل قول:
دوستانی رو که آزارت می دند و دوست ندارمنقل قول:
دوستانی رو که دوستت دارند رو آزار نمی رسونم
خودمونیم ها اگه اینا ترجمه بشن اون روحیه اصلیشون از بین می ره!!!!نقل قول:
سلام دوست عزيز .نقل قول:
اين جملات واقعا كلمه خاصي نداشته و همه كلماتش رو دوستان بلدند .و به قول دوستمون اگر ترجمه بشه خيلي جالب نمي شه .
البته من سعي مي كنم معني جمله هايي رو كه مفهوم نيستند رو بنويسم به هر حال از توجهتون ممنونم .
راستي چگونه مي شه رنگ و فونت و اندازه و چپ به راست رو تنظيم كرد . من كد html رو از تو front page اينجا كپي كردم ولي نمي دونم چرا اينجا همش به هم مي خوره .
ازدوستمون كه ترجمه كرده بودند ممنونم .
موفق باشيد . باي
My eyes detected
My heart reacted
Thousand were rejected &
Only you were selected.
.
.
.
.
.
.
Because I needed a monkey
for an advertisement.
چشمانم پيدا كردند . قلبم عكس العمل نشان داد . هزاران نفر رد شدند و تنها تو انتخاب شدي
.
.
.
چون من به يك ميمون براي تبليغات نياز داشتم .
(يكي بگه به من كه چطوري ميشه فونت و اندازه رو عوض كرد . خيلي لازمه . )
باي
Never cry for those who do not deserve your tears but who deserve your tears never let you cry
هرگز براي كساني كه لايق اشك هاي تو نيستند گريه نكن . اما كساني كه سزاوار اشك هاي تو هستند هرگز نمي گذارند كه گريه كني .
بغل ارسال جواب سریع یه گزینه هست اسمش حالت پیشرفته هست از اوجا میتونی فونتو تغییر بدینقل قول:
(يكي بگه به من كه چطوري ميشه فونت و اندازه رو عوض كرد . خيلي لازمه . )
ما كه تو حالت پيشرفته فونت و رنگ و اين چيزا نديديم . يه نگاه بنداز ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان . مشكل فونت حل شد رفتم تو تنظيمات پروفايلم و full edit رو انتخاب كردم .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trying to forget someone you loved is like trying to remember someone you never knew.
سعي براي فراموش كردن كسي كه دوستش داري مثل سعي براي به خاطر آوردن كسي است كه هرگز نمي شناسيش .
Hearts could only love for a while, feet could only walk for a mile,
clothes won't forever be in style but having you as my friend is forever worthwhile
-------------------------------------------------------------------------
while : مدت
feet : پاها
worthwhile : ارزشمند
What is the difference between BLOOD and FRIEND. BLOOD enters the heart and flows out. But FRIEND enter the HEART and Stays inside Forever
--------------------------------------------------------------------------------------
difference : تفاوت
blood : خون
flows out : خارج شدن
I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you
Love is Not how long you have been together; not how much you have given or receive; Not how many times you have helped each other --- Its how you value each other
receive : دريافت كردن
value : ارزش قائل شدن
اقا کارت خیلی عالیه ادامه بده
If I never met you, I wouldn't like you. If I didn't like you, I wouldn't love you. If I didn't love you, I wouldn't miss you. But I did, I do, and I will
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
met : ملاقات كردن (گذشته)
miss : از دست دادن
Your SMS is electrical activity of my Heart...!
Your miss call is beat of my Heart...!
Your call is blood circulation of my heart...!
So please keep active my Heart...!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
electrical activity : شوك الكتريكي
beat : ضربان
blood circulation : جريان خون
a lot of thanks
GODISNOWHERE
This can be read as "GOD IS NO WHERE" or as "GOD IS NOW HERE"
" every thing in life depend on how you look at them
always think positive
I have a pair of Eyes But cant See you every day.
I have a pair of Ears But cant hear your voice every time.
But I have only 1 heart that cares for you every day !
:11::40::11:
بابت اس ام اس ها ممنون.
One tear rolled out of my eyes,
I said why are you out,
The tear said,
Here is someone so beautiful in your eyes that there is no place for me to stay in it.
.......... i was watching you .........:40:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tear : اشك
rolled out : افتادن
stay : ماندن
Near ones are not dear &
Dear ones are not near..
It is easy to remember the near ones
But very difficult to forget the dear ones
keep your heart just beside me im with u all the time
continue!!!!!
plz
واقعا قشنگ بود... من با این اس ام اس های سر کاری خیلی حال میکنم ... لااقل آدم میخونه دلش شاد میشه ... از اس ام اس های عاشقانه هم حالم ...../:2:نقل قول:
The desciplin you learn and character you build from setting and achieving a goal can be more valuable than the achievement of the goal itself/Bo Bennet
تو را هيچگاه نمي توانم از زندگي ام پاک کنم چون تو پاک هستي
مي توانم تو را خط خطي کنم که آن وقت در زندان خط هايم براي هميشه ماندگار ميشوي
و وقتي که نيستي بي رنگي روزهايم را با مداد رنگي هاي يادت رنگ مي زنم