یکی هم جواب ما رو بده
خیلی ضروریه
Printable View
یکی هم جواب ما رو بده
خیلی ضروریه
من نمیدونم چطوری باید دو نفری با کیبورد بازی کنم
اگه از دوستان کسی میدونه کمکم کنه
یک کیبورد بیشتر تعریف نشده optionتو قسمت
فرزاد جان اگه منظورت اینه که یه نفر با کیبورد بازی کنه و یه نفر هم با Gamepad ، باید کیبورد رو به عنوان دسته یک معرفی کنی و Gamepad رو به عنوان دسته ی دو. متوجه شدی؟نقل قول:
نوشته شده توسط farzad13
اگه مشکلی داشتی بگو تا روشنت کنم.
موفق باشی
سلام بچه ها
اشکان جان منظورم اینه که هر دو نفر بتونن با کیبورد به طور همزمان بازی کنن
من یک تیم رو میگیرم و برادره من هم یک تیم دیگه و دوتایی با هم دیگه از طریق کیبورد بازی کنیم masalan
با سلام یه سوال از بچه های گل پی سی ورلد
من میخوام که عملکرد دکمه های Q و S جوری باشه که وقتی توپ تو دست منه پاس بده و وقتی که دست حریفه بازیکانانم عوش بشه
یعنی میخوام کلید اس هم کار خودشو بکنه هم کار کیو
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
نميشه اين كارو كرد
هر دكمه دو كار رو انجام ميده (يكي زماني كه توپ دست شماست و ديگري زماني كه توپ دست حريف هستش)
شما نميتونيد تنها نيمي از عملكرد دكمهها رو عوض كنيد
با سلام
ممنون از راهنماییت
من اون سوال بالا رو هم داشتم
[/QUOTE]سلام بچه ها
من یک تیم رو میگیرم و برادره من هم یک تیم دیگه و دوتایی با هم دیگه از طریق کیبورد بازی کنیم masalan[QUOTE]
اگه دوتا کیبورد داشته باشیم چی؟
نه اصلا چنین چیزی توی این بازی امکان پذیر نیست. چون وقتی میری توی آپشن، نوشته مثلا Player 1 و Player 2نقل قول:
نوشته شده توسط farzad13
و........ خوب وقتی شما میگیری کیبورد رو برای P1 تعریف می کنی دیگه از انتخاب برای Player های دیگه خارج میشه.
موفق باشی
سلام بچه هانقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
من یک تیم رو میگیرم و برادره من هم یک تیم دیگه و دوتایی با هم دیگه از طریق کیبورد بازی کنیم masalanوالا من که اصلا نمیدونم دو تا کیبورد به کامپیوتر وصل کنیم جفتشون کار می کنن و یا فقط یکیشون کار می کنه.نقل قول:
اگه دوتا کیبورد داشته باشیم چی؟
آخه من این کار رو با موس انجام دادم دیدم عملی نیست. گرفتم یه موس رو به پورت سریال و دیگری رو به PS/2 وصل کردم که فقط یکیش کار میکرد.
موفق باشی
با سلامنقل قول:
والا من که اصلا نمیدونم دو تا کیبورد به کامپیوتر وصل کنیم جفتشون کار می کنن و یا فقط یکیشون کار می کنه.
آخه من این کار رو با موس انجام دادم دیدم عملی نیست. گرفتم یه موس رو به پورت سریال و دیگری رو به Ps/2 وصل کردم که فقط یکیش کار میکرد.
موفق باشی
من دوتا موس به کامپیوتر وصل کردم جفتش هم کار کرد به همون ترتیبی که گفتید
آقا کی میدونه چه جوری میشه این PES 4 رو online بازی کرد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
Amin جان از جوابت ممنونم ولي گفتم كه ،ميرم تو Edit و Edit Team و ...خلاصه همه ي تنظيمات رو انجام ميدم
از تنظيم تركيب تيم گرفته تا موقعيت و نحوه حركت هر بازيكن ولي موقع بازي تركيب تيم و جاي بازيكن ها عوض ميشه
يه مثال بزنم:
من اسم بازيكنها قيافه و خصوصياتشون رو تغيير دادم.فرض كن مهدويكيا رو ميذارم هافبك سمت راست و تنظيم ميكنم كه موقع حمله بصورت مستقيم به طرف جلو حركت كنه(اين كارا رو تو Edit انجام ميدم )
ولي موقع بازي ميبيني رضايي جاي مهدويكياست و يه بازيكن ذخيره جاي رضايي وايساده و مهدويكيا هم ذخيره هستش تو اين حالت وضعيت حركتي رضايي موقع حمله مستقيم به سمت جلو هستش يعني همون جوري كه تنظيم شده بود(البته واسه مهدويكيا)
اميدوارم با اين مثال منظورم رو خوب رسونده باشم و شما بتونيد واسه رفع اين مشكل منو راهنمايي كنين
با تشكر
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Aamoo
احتمالا مشكل اينه كه وقتي شما تركيب رو تغيير ميديد به وسيله stock تغييرات رو سيو ميكنيد و هر بار موقع بازي اين تغييرات رو لود ميكنيد
در صوردتيكه گزينه Stock فقط Fortmation رو سيو ميكنه و به بازيكنا اهميتي نميده
شما وقتي به Edit >> Edit Team >> Formation ميريد نيازي به سيو از طريق Stock نداريد .... فقط كافيه پس از انجام تغييرات OK رو بزنيد تا تركيب + تغيير بازيكنان براي هميشه سيو بشه
آقا کی میدونه چه جوری میشه این PES 4 رو online بازی کرد
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط naeim
شما كافيه مشكلتون رو يكبار مطرح كنيد :)
-----------------------------------------------------------
آنلاين بازي كردن بازيهاي جديد نياز به DVD اريجينال بازي داره
در مورد PES5 كه اينطوره
PES4 هم به احتمال 90% همينطور هستش
شما به قسمت Network برويد و سرچ كنيد
احتمالا از سما CD-Key ميخواد
سلام.من كارت گرافيكم 128 هست.و بازي خوب اجرا ميشود ولي يك مشكل هست كه از زيبايي اين بازي كم كرده اينكه در دموي قبل از بازي ورزشگاه پر است ولي هنگام بازي كردن ورزشگاه خالي خالي هست.مشكل از كجاست؟
يك سوال ديگر ايا نسخه اي وجود دارد pes5 كه پسورد و سربال بخواهد اگر بله ميشود سريال بازي را بديهد
سلام براي بازي در هواي برفي و باراني در مستر ليگ بايد چي كار كرد؟
للطفا راهنمايي كنيد
برنامه DOWNLOAD LOD MIXER 1.6 را ريختم در جايي که pes5.exe است و اجراش کردم و قسمت season را در حالت winter و effects را هم on کن و در اخر save کردم ولي بازم نتونستم در هواي برفي در مسترليگ بازي كنم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
من ازstock استفاده نمي كنم okمي كنم (enterرو ميزنم) و ميام بيرون البته اين رو هم بگم كه اين اشكال موقعي هستش كه من cup رو بازي مي كنم و در بازي هاي دوستانه اين مشكل وجود نداره
با تشكر
سلام به همگی
من وقتی توپهایی که مدلشون بالاتر از 20 کیلوبایت هست رو ایمپورت می کنم از بازی خارج میشه
اگه میشه یه کمکی به من بکنید
مشخصات کامپیوتر من اینه
CPU : 2.4 Intel Celeron
VGA : Geforce4 MX 4000 128 MB
Motherboard : Matrix
Ram : 256 Kingeston
Hard : 80 Maxtor
ممنون میشم اگه کمکم کنید خیلی تو کفم
Navid جان میشه بگی با چه برنامه ای ایمپورت میکنی . اگه تونستی یک نمونه از آن توپها را بزار .
عزيز من از هر سه برنامه DKZ Studio و GGS و AFS ايمپورت كردم ولي جوابي نگرفتم
نمونه توپها هم مثلا همين توپ جام جهاني
راستي اينم بگم حتي من استاديوم برنابئو رو هم ميريزم مياد بيرون
سلام نويد جاننقل قول:
نوشته شده توسط navid_gh
فكر كنم اشتباه اووومديد
شما بايد برين سراغ تاپيك اديت PES
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشیدنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
واسه آنلاين بازي كردن pes4 چه سرعتی می خواد؟
با اين سرعت مودمي كه تو يه ايرانه نميشه يه باز يه فلش رو آنلاين بازي كردنقل قول:
نوشته شده توسط naeim
چه برسه به pes از فكرش بيا بيرون.
سلام مي خواستم بدونم بازي wennig eleven 10 كي براي كامپويتر مياد اگر كسي اين بازي رو داره توضيح بده
بازي pes 6 براي كامپيوتر كي مياد كسي ميدونه ؟
قبل جام جهاني يا بعد ان اگر كسي ميدونه بي زحمت توضيح بده
عزیز جان تاریخ عرضه این بازی 20 آگوست هست یعنی 3 ماه دیگه
البته اگه تا اون موقع تصمیمشون عوض نشه
كسي نمي دونه تو فوتبال pes5 چگونه مشه روپايي زد ممنونم. :
با سلام
من ميخوام پيراهن تيمم در مستر ليگ مثل real بشه نوشته هاش هم مثل اون بشه بايد چي كار كنم؟
من مي خواستم طريقه غيچي زدن و بر گردون با صفحه كليد رو توضيح بدين ممنون از شما
سلام
یه مشکل بزرگ دارم توی بازی 5pees
اولا" کلمه ی brokedownکه بعد هر بازی تو مستر لیگ میاد یعنی چی؟
دوما" چجوری بازی کن بخرم؟
کریمی رو خریدم ولی تو لیست بازیکن هام
نمیادممنون میشم اگه زود تر جوابمو بدین
چطوری میشه یه بازیکن رو به تیم ملی دعوت کرد یعنی از تیم باشگاهی بیاریمش تو تیم ملی
EDITنقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
REGISTER PLAYER
NATIONAL TEAMS
انتخاب تيم ملي مورد نظر براي اضافه كردن بازيكن
انتخاب بازيكني كه ميخواهيد با بازيكن مورد نظر شما شما تعويض شود
انتخاب نام بازيكن مورد نظر از ليست
ممنونم لنگ همین یه مسیله بودمنقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
نمیدونم چرا این فرانسه پیرس رو به تیم ملی دعوت نکرده
من با فرانسه خیلی حال میکنم پیرس و ژولی رو خودم دعوت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
با اين كارت مثل من بايد در حالتlow بازي كني
نه بابا. روی Medium هم میتونی خیلی راحت اجراش کنی. من که تست کردم خیلی راحت اجرا شد و حالشو بردم.نقل قول:
نوشته شده توسط khaniyan
من با اين كارت گرافيك تازه با درايور خودش اور كلاك كردم ولي هنوز نميشه medium بازی کرد
شما چه طوری بازی میکنین؟
البته فکر کنم گرافیکم با mainboard ساز گار نیست !!!!!
سلام،نقل قول:
نوشته شده توسط prance3
Prance3 جان شما رزولوشن بازی رو روی کمترين درجه بزار...
رزولوشن بازی رو بزار رو 640 در 480 و با همون گرافيک Medium بازی کن.
من هم FX5200 128/m 128/bit دارم.با اين تنظيمات بازی رو مثل هلو اجرا ميکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رزولوشن رو كم هم ميگزارم ولي باز هم مديوم نميشه بازي كرد با اينكه اور كلاك كردم گرافيك رو
حالا شما يه بار کارت گرافيکت رو از حالات آورکلاک در بيار....يه بار ديگه تست کن ببين چی ميشه...نقل قول:
نوشته شده توسط prance3
آخه من از يکی دوتا بچه ها شنيده بودم وقتی کارت گرافيکشون رو آور کلاک ميکنن
تو بعضی بازی ها کارايی کارتشون حتی کمتر هم شده!
بعد دوباره اگه نشد درايور کارت گرافيکت رو به روز کن....احتمال داره بهتر بشه.
اگه باز هم نشد حتماً کارت گرافيکت يا 64 بيتيه يا از اين ريمارک هاست...!
چون کارت های ريمارک که ولمعتل هستن....و کارت های 64 بيتی هم زياد خوب اين بازی رو اجرا نميکنن.
البته اين رو هم بگم که کارت من 256 بيتی هستش.نقل قول:
نوشته شده توسط prance3