سلام ممنون
حالا شما یه کولینگ خوب که دما رو در حالت اور هم پایین نگه داره و از 50 دیگه بیشتر نشه چی پیشنهاد میدی و قیمت هم بگید؟عکس هم بزارید ممنون میشم.
cpu core i7 960
Printable View
سلام ممنون
حالا شما یه کولینگ خوب که دما رو در حالت اور هم پایین نگه داره و از 50 دیگه بیشتر نشه چی پیشنهاد میدی و قیمت هم بگید؟عکس هم بزارید ممنون میشم.
cpu core i7 960
سلام دوستان
کسی میدونه این فن رو از کجا میشه خرید؟
ZALMAN VNF100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزون ترین فن برای core 2 due 8400 چیه؟
فنش مشکل داره.دما میره رو 90!
اهل اورکلاک و این کارها هم نیستم.فوقش یه بازی بکنم.
ارزون ترین که اگه فن خودش رو پیدا کنید همونه...نقل قول:
ارزون ترین فن برای core 2 due 8400 چیه؟
فنش مشکل داره.دما میره رو 90!
اهل اورکلاک و این کارها هم نیستم.فوقش یه بازی بکنم.
ولی من Green بوفالو رو به قیمت 18.000 تومان پیشنهاد میکنم.
یه فنو هیدسینگ خفن برای 9600gt معرفی کنید
سیستم من CPU Intel Core i5 760 هست با 4 گیگ رم و گرافیک Nvidia Geforce 460 GTX 1GB
میخواستم ببینم واسه خنک نگه داشتن این سیستم چه فنی رو پیشنهاد میدید؟ قیمتشم بگید ممنون میشم.
(در ضمن من سیستمم رو اوورکلاک نکردم)
سلام.نقل قول:
سیستم من CPU Intel Core i5 760 هست با 4 گیگ رم و گرافیک Nvidia Geforce 460 GTX 1GB
میخواستم ببینم واسه خنک نگه داشتن این سیستم چه فنی رو پیشنهاد میدید؟ قیمتشم بگید ممنون میشم.
(در ضمن من سیستمم رو اوورکلاک نکردم)
کولر CPU دیگه؟
گزینه های مختلفی هست... کیستون چیه؟
در حالت کلی:
Tuniq Tower 120 Extreme قیمت حدودی 45
Zalman CNPS10X Performa قیمت حدودی 60
مناسبن.
اگر هم آورکلاک نمیکنید خرج اضافی هست.
من پاور رو باز کردم. حالا که بستمش پشت پاور که دستم رو میگیرم به فاصله 2 تا 2.5 سانت کم باد میزنه.
نمی دونم الان فن پاور رو درست بستم ؟
فن پاور باید هوا رو بکشه تو ؟
کیس من Redmax هست. یه کولر سی پی یو دیدم (CoolerMaster 8) روش نوشته بود سوکت 1366 و...نقل قول:
سی پی یو سیستم من سوکت 1156 هست. کولرش استفاده نشده، طرف 70 خریده میگه 40 میفروشتش.
فکر نمیکنم به سی پی یو من بخوره درسته؟
V8 CPU شما رو ساپورت میکنه:نقل قول:
ولی ممکنه در کیستون جا نشه اول تحقیق کنید در مورد اندازش و سپس اقدام به خرید کنید.کد:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5279
کولر بدی نیست. 40 تومان میارزه.
البته تهویه کیس هم در دمای CPU نقش زیادی داره...
قراره کیس رو ببرم شرکت تمیزکاری کنم همونجا بازش کردم چک میکنم.اگه بخوره میخرم.
فقط یه سؤال...لوازم اضافی چیزی نداره؟
من اطلاعاتم زیاد نیست.
اینم عکسشه:
سلام.
من یه کارت گرافیک asus eah 4650 دارم بعد از یه مددتی من وقتی سیستم رو رو شن میکنم یه صدای زیادی میداد بعد من رفتم یکی از این فن های کوچیک 3-4 تومنی براش خریدم اونم همینجوری شده تا اینکه امروز خواستم سیستم رو روشن کنم مانیتور روشن نشد بعد از چند بار ریست کردن 2رست شد حالا:
1.مشکل از کارت گرافیک بود؟
2.اگه بود یه فن نسبتا ارزون که تو بازار پیدا بشه برا این کارت گرافیک سراغ دارین ؟(نه از این 3-4 تومنیا)
نقل قول:
سلام
شما سیستم رو در حالت نرمال بهش صداش توجه کن. بعد یه بازی سنگین لود کن.اگه صدای فن گرافیک زیاد شده ناشی، از گرافیکه. البته به شرطی بقیه فنها صدای کمی داشته باشنا!!!!!
بعدشم اینکه اگه گرافیک مشکل داشته باشه با ریسیت کردن درست نمیشه.
شلید زیادی داغ کرده باشه.
در کل اگه خواستی کولر پردازنده بندازی من اینا رو پیشنهائ میکنم"
Zalman-VNF100
Zalman-VF1000 LED
میشه راجب قیمت این فن برام بگید !!
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ؟!
thermalright ultra 120 extreme
قیمت این فن 79.000تومنه.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر هم بهتره به تاپیک زیر مراجعه کنی:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517077
کولر مستر جدید ترین فن خود را در سری موفق هایپر به نام Hyper 612S عرضه کرد. در این خنک ساز از یک هیت سینک بزرگ استفاده شده است تا حتی باسرعت پایین فن پخش کنندگی گرما به اطراف به راحتی انجام گردد.ابعاد Hyper 612S برابر ۱۴۰x128x163 mm و وزن آن ۸۰۶ گرم است .فن ۱۲۰ میلی متری هایپر با سرعت ۱۳۰۰ RPM ±۱۰% دور دردقیقه و فشار هوایی برابر با ۵۲٫۶ CFM تولید میکند.تنظیم کننده سرعتی که بر روی هایپر ۶۱۲ قرار دارد کاربر را قاد خواهد ساخت تا سرعت فن را به ۹۰۰ دور در دقیقه و شدت جریانی برابر ۳۶٫۴ CFM کاهش دهد و با این تغییر سرعت صدای نویز تولیدی از حد ۲۲ دی سیبل به پایین ترین حد خود ۱۶٫۱ دی سیبل خواهد رسید که هایپر را به یک خنک ساز فوق العاده ساکت تبدیل می نماید.
۶ عدد لوله انتقال حرارت به صورت دو ردیف موازی در درون هیت سینک و پایه مسی برای انتقال هر چه بیشتر حرارت از سطح پردازنده در این فن تعبیه شده است.
از دیگر امتیازات فن های کولر مستر و این سری پشتیبانی کامل از هر دو پلتفرم اینتل و AMD می باشد که می توان به سوکتهای LGA1366/1156/1155/775, و AMD Socket AM3/AM2+/AM2. اشاره داشت .
کد:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6727
آقا این دوستتون که v8 داره و میخواد بفروشه دلیل فروشش رو نگفته؟ میتونید بپرسید 70 از کجا خریده؟نقل قول:
من قصد خرید دارم ولی یا پیدا نمیشه یا قیمت رو بالا میگن ... ممنون میشم جواب بدین.
سلام دوستان
من Hyper212 دارم که متاسفانه فنش سوخته :( . فعلا یه فن 4 تومنی گرین روش بستم اما جواب گئ نیست و دما تا 58 درجه هم میره :( (آخه سرعت فن 1000 هستش و بازدهیش کمه) یه فن 12 سانتی متری پدرمادر دار می خوام .
لطفاً راهنمایم کنید .
فعلاً فن VORTEX PWM رو دیدم تو یکی از سایت ها . قیمتش چنده؟ پیشنهاد های بهتر؟
ممنون :11:
با سلام
لطفا یه فن خوب برای اینتل 2600K معرفی کنید. من تا 4700 با فن خودش اور می کنم تو بازی ها دما بالای 60 نمیره اما تو رندر مکس سه سوت دما میره روی 90! البته اولش اوضاع بدتر از این بود وقتی بایوس رو آپدیت کردم این دما ها به دست اومد. لطفا یه فن خوب معرفی کنید.ممنون.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز نیازی به دادن پستهای مشاهبه در قسمتهای مختلف نیست. در قسمت زیر تاپیک جدید باز کنید تا بررسی بشه:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=252
سلام
اقا من یه گرافیک دارم با مدل vtx radeon hd 5450 1GB
میخواستم ببینم میشه یه فن روش سوار کنم؟
مگه داغه که میخوای فن سوار کنی این گرافیک زیاد داغ نمیکند
اره داداش کلا سیستم من جاش ناجوره و من مشکل گرما دارم و حالا میشه یا نه؟
سلام
دوستان نظرتون در مورد خنک کننده ی گرین مدل transformer3 چیه ؟ قیمتش رو میدونید ؟ ( بودجه 50 الی 60 تومن)
برای CPU INTEL Q6600 میخوام بخرم
سلام مهدی جان
قیمت ترانسفورمر هم بین 50 تا 56 بود .
اگه بتونی بودجه رو افزایش بدی و این مدل رو تهیه کنی
به نسبت قیمتش عالیه آخرین قیمتی که ازش داشتم 88 بود.
و یاحداقل به جای تراسفورمر 3 این مدل رو بگیر قیمتش هم 66
کیفیت ساخت کولر های Thermalright بالاتر از Ever Cool هست.
تعداد هیت پایپ ها و نوع فن مهم ترین ملاک در انتخاب هست.
قربانت علی
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام ،
مقدار ولتاژ برق سوکت هایی که روی مادربرد برای فن CPU گذاشته شده رو میخواستم بدونم چقدره؟؟
فن کارت گرافیکم خراب شده میخوام یه فن 3*3 کوچیک بهش وصل کنم و برقش رو از روی مادربرد بگیرم.
سلام.دوستان
من یه مشکلی دارم وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم فن کارت گرافیک یه صدای عجیبی میده فن رو هم عوض کردم ولی باز همون مشکل رو داره.
به مظر شما مشکل از کجاست؟
نه دوست عزیز اصلا احتیاج نداره من خودم همین گرافیکو دارم تازه اورشم کردم در کل بدرد نمیخورهنقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان محترم . یه سوال در مورد پایین آوردن دمای داخل کیسم داشتم وقتی بازی می کنم داغ می کنه باد خیلی گرمی میده بیرون..حرفه ای نیستم تاحالا فنو کولرو و غیره نصب نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل کیسم سادست و فکر کنم یکم کوچیکه .
نمی دونم برای خنک کردنش از چه قطعاتی می تونم استفاده کنم .ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
اگر مدل پاور هم نیازه پاور کیسم Acbel 550 هستش. ممنون
سلام
برای مادربرد INTEL Server Board S 5000 VSA در نظر دارم فن های بی صدا با قدرت خنک کنندگی خوب تهیه کنم . ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. در حال حاظر فن های خودش که فابریک هستند صدای خیلی زیادی دارند.
مدل سی پی یو : XEON E5405
ممنون
سلام
CPU من AMD PhenomII X4 965 BE هست و مدتی هست که مثلا در هنگام اجرای بازی های معمولی یا کارهای سبک حتی صدای فنش خیلی زیاد میشه انگار موتور هواپیما روشنه ، میخواستم بدونم راه حل تعویض فن و هتسینک هست یا میشه درستش کرد؟
فن و هتسینک رو کاملا تمیز کردم ولی روغن کاری نکردم
اگه بخوام بخرم چقدر باید هزینه کرد و کلا لطفا راهنمایی کنید
مرسی
Cpu q9650 سوکت ۷۷۵ هست تو حالت معمول وقتی حدود ۳۰ یا ۴۰ درصد سیپی یو فعاله دما حدود ۴۵ یا ۵۰ هست با orthos که سی پی یو رو ۱۰۰ درصد تحت فشار میذارم دما به حدود ۹۲ یا ۹۳ میرسه خمیر رو هم عوض کردم ۳ یا ۴ درجه بهتر شد ولی در کل هنوز زیادا لطفا یه کولر بهم معرفی کنید که جواب پس داده باشه کولینگ بهتر بشه و ارزش داشته باشه برا این سی پی یو قدیمی خرج کنم حدود ۵۰ یا ۶۰ تومان
سلام خسته نباشید علت خرابی یا کاهش عمر فن چیه
سلام دوست عزیز. میتونید برای اطلاعات بیشتر این مطلب رو مطالعه کنیدنقل قول:
سلام . من میخام یه فن پردازنده بخرم از فروشگاه بروزکالا 2 مدل انتخاب کردم به نظرتون کدوم .بهتره. گرین 3 فن هست و کول مستره تک فن
فن مدل فن خنک کننده پردازنده کولر مستر مدل Hyper H۴۱۰R
یا
سیستم خنک کننده مایع گرین مدل GLACIER 360 ARGB