اینم یه عکس از نسخه فیفا در XBOX
بچه ها بهتره که دیگه بحث فیفا رو اینجا نیاریمنقل قول:
کد:http://www.bagthatpic.com/images/0034/IbG12255.jpg
از همه ممنونم:11:
Printable View
اینم یه عکس از نسخه فیفا در XBOX
بچه ها بهتره که دیگه بحث فیفا رو اینجا نیاریمنقل قول:
کد:http://www.bagthatpic.com/images/0034/IbG12255.jpg
از همه ممنونم:11:
بچه ها چه جوری میشه فهمید Pes2008 نسخه اصلیش هست باسه من نصب کردم یه Dvd بود و وقتی بازی می کنم گزارشگر نداره؟؟؟؟!!!!!
دوست عزیز امین جان شما این نسخه رو از کجا گرفتین؟نقل قول:
میدون ولیعصر گرفتم از مرکز کامپیوتر ولیعصر؟!!!
ببخشید اما فکر کنم اونایی که نسخه ی یک دی وی دی رو خریدن نسخه ی دموی بازی روخریده باشن
چون طبق اعلام کونامی این بازی امکان ساخت استادیوم با ظرفیت های مختلف رو داره
اقا تو رو خدا یکی کمک کنه؟ چه جوری میشه فهمید نسخه اصلییه یا نه؟ باسه من گزارشگر نداره!؟؟؟؟
من 1 دی وی دی رو سفارش دادم! به نظر شما کنسلش کنم؟
من دیروز سفارش دادم به همین P30world که با پیک موتری واسم بدن
این شرکت رو رشت هستش منم تو رشت هستم
به من گفتم که تا امروز ساعت 1 میرسه دستتون
هنوز که هنوزه نرسیده
الآنم شرکتش بسته هست
من بعد ظهر ساعت 5 میرم شرکت ببینم چه خبره
اعصاب واسه ما نذاشتن
ماله منم یک دی وی دی هستش
هر وقت گرفتمش جزئیاتش رو به همه میگم
دو تا سوال:
1.خوده بازی PES2008 امکان تبدیل عکس صورت واقعی به صورت در بازی هست؟
2.تو P30 world تک دی وی دی PES2008 چنده و چه مدت طول میکشه تا برسه دستم؟
اگثر بچه ها نسخه 1 دی وی دی را گرفتن
و مشکل گزارشگر نداشته
برنامه ساخت استادیوم هم فکر کنم شایعه بوده ..
چون هیچ عکس تا الان از محیطش منتشر نشده؟
جواب 1 : آره - خیلی قشنگ هم میتونینقل قول:
2- اگه بری تو قسمت SHOP همه ی جزئیاتش همونجا هست
من سفارش دادم حالا رو کاپیوترم میاد یا نه؟
graphic:128 readon 9250
CPU: 2.5
RAM:512
نه بابا فقط و فقط یه دی وی دی هستش .
اینو مطمئن باشین .
مگه چیه.
1dvd=>4.7 gb========================>7 cd
my system :
cpu amd 3500
ram 512
geforce 256 7300 gs
آقا pes 2008شرطی نبود.
only a®gentina
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آخه چرا پست الکی میدی:grrr::angry::grrr:. مثلا می خوایم حجم تاپیک بیخودی افزایش پیدا نکنه ها پست اول رو بخون:نقل قول:
لطفا بقیه دوستان هم فقط سوالها و نظرات ضروری شون رو پست کنن. ممنون :11:نقل قول:
بهتره يه يكي دو روزي صبر كنيم تا مطمعن اين بازي رو تهيه كنيم
من بازي رو گرفتم
خبري از اين بود كه ميگفتن مسترليگ قفل هست اصلا چنين چيزي صحت نداره و حتي در pro 6 اول بازي نميتونستي تيم هايي كه تو ليگ با اونها بازي ميخواي بكني رو تايين كني كه تو اين نسخه ميشه.
به خواهش داشتم
طرز گول زدن داور رو چه كشيدن پيراهن و انداختن زمين رو يكي يه من ياد بده (من با دسته بازي ميكنم)
من منتظر هستم:8::8::8:
گزارشگر داشت ؟نقل قول:
از كجا خريدي ؟
كسايي كه از سايت خودمون خريدن بهشون رسيده ؟
آره چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من از ميدان خراسان تو تهران:31:
بچه ها سلام
این دفعه هم براتون یه چیز جالب دارم
مخصوص برای هواداران برزیل و اینتر و آدریانو
چون تو PES 2008 قیافه یا چهره ی آدریانو زیاد قشنگ و شبیه خودش نبود براتون چند تا عکس تمام رخ از چهره ی واقعیش میذارم تا بتونین تو خود بازی ادیتش کنین و به جای اون قیافه ی قبلیش یکی از اینارو وارد کنین
امیدوارم که خوشتون بیاد:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اینم یه لینک باحال برای طرفداران تیم ملی ایران
عکس تمام رخ تمام سه در چهار بازیکنان تیم ملی ایران با سایز کم مخصوص PES2008 توش هست
برید و کامل اینبار حالشو ببرید:11:
نقل قول:
کد:http://www.teammelli.com/Roster/
سلام دوستان منم بازی رو گرفتم خیلی کولاک فقط من یه مشکل دارم و اونم اینه که بعضی موقع ها فقط داخل بازی یعنی زمانی که بازی می کنم یه خطی از بالا به پایین میاد هم تو حالت high و هم تو حالت normal البته یه کار کردم یه خورده این خطه کم شده ولی بازم هست ولی این خطا جوری نیست که اصلا نشه بازی کرد ولی خیلی بده کمکم کنید
ببخشیدا
ولی این واقعا pes 2008 هست
آخه تو همین فروشگاه سایت در مورد pes 8 گفته که این بازی به طور رسمی هنوز ارائه نشده !
من بازيو خريدم اما رو medium يكم تيك ميزنه كه اعصاب آدمو خورد ميكنه.
رو low هم كه ميزاري كه ديگه خيلي ...
راهي نيست اين تيكشو درست كنم؟
در ضمن بازي خيلي باحاليه هر كي نخريده بره بخره.
راستي تمارض و كشيدن لباس چي جوريه؟؟
من همین الان دو دی وی دی رو از سایت لیمو سفارش دادم!دیگه مطمئنم چیزی کم و کسر نداره!!
به setting بازی برو و wait for Vsync رو فعال کن (تیک دارش کن )نقل قول:
بچه ها هشدار!!!توی این سایت لیمو به دروغ نوشته شده 2 دی وی دی!!!وقتی وارد مرحله ی بعدی سفارش میشی فقط نوشته یک دی وی دی و در مرحله ی اخر سفارش قیمت 1800 تومن +هزینه ی پست رو میزنه!والسلام!!!پس بازی 1 دی وی دی هست و بحث مختومه هست!!من شنبه 1 دی وی دی رو میخرم!!
بازی 100% یک دی وی دی هست شک نکنید و اون شرکت ها فقط می خوان بیشتر پول بگیرن
سلام دوستان . يكي منو راهنماييم كنه . به نظر شما من با سيستم زير ميتونم بازي كنم ؟؟؟
graphic : Nvidia -Geforce FX 5200
ram : 512
cpu : 2.4 celeron
اینارو با کمال پر رویی بخونین:
بازیه جالبی بود اما اونی که فکر میکردم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چرا قیافه ها انقدر ضایع در میان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی نمیدونه اون option file رو چجوری بچپونم تو بازی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیز جدیدی ندارین؟
========
خوب من یک معضرت هم بخوام!الان دیگه مطمئنم face maker تو بازی هست و من چون خوب اون متن رو نخوندم فکر کردم تو 360 فقط هست.بازم شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر عزیزم!شما باید گرافیکتون حداقل 5700 باشه و سی پی یوتون 2800 باشه!!
با cpu 2.4 و گرافيك 7300 چطور ؟نقل قول:
امین جان پس بازی بیخوده؟؟؟؟؟چقدر بهتر از پرو6 هست؟؟؟؟2 تا 5 تا 6 تا یکی؟؟؟؟؟؟سوالات بچه گانه!!!!!امین جان میتونی یه توضیح کامل در مورد بازی بدی؟؟من تا شنبه میمیرم!!!وجدانا اگه شده تلگرافی بنویسی ولی یه توضیحی برای مقایسه ی این بازی با فیفا 08 و پرو 6 بنویس!چون برای این بازی خیلی تاپیکها زده شد و خیلی ها برای رسیدن به این بازی به درجه ی پر فیض معلولیت دچار شدند!(شکستگی پا!!)دی:
عزیزم سی پی یوی شما کمه!!اساتید باید نظر بدن!سی پی یو برای بازی ای ام دی مناسبه!من یه دونه 3500 ای ام دی 64 بیت فول پارسال خریدم از تهران 120 تومن!!تا رسیدم شهر خودمون دیدم شده 80 تومن!الان هم فکر کنم 60 تومنه!!عالی و قوی برای گیم!رمت رو هم با 30 الی 35 تومن میتونی یه گیگ کنی!!
آقا اینهمه بحث شد ولی یه نفر نیومد یه عکس از خود بازی بزاره........
خوهشاً یه عکس معمولی از وسط بازی بگیرید ببینیم این نسخش چه جوریاست؟
دوست عزیز دکمه ی R2 پیراهن رو در حین دویدن میکشه.نقل قول:
دکمه ی L1,L2+R1 اینا رو بزنی خودشو میندازه روی زمین.
دارم حال میکنم
راستی مال من یک دی وی دی هستش که از همین P30world خریدمش تو بازی همه چیزش کامله ولی نمیدونم چرا داره برنامه بالا میاد اولش دمو نداره!!!!!
بچه ها هر کی عکسهای تمام رخ تمام بازیکنان تیم ملی ایران رو میخواد بره تو این سایتی که میذارم
همه ی بازیکنان ایران عکسهای سه در چهار تمام رخشون و مشخصات کاملشون توش هست
خوراک PES2008 هستش
من خودم تیم ملی رو باهاش درست کردم
نقل قول:
کد:http://www.teammelli.com/Roster/
3 عکس میزارم.1-از محیط استادیوم2-یک عکس گرفتم تو لحظه3 ای که scape رو میزنیم.هم بازی رو ببینین هم محیط اونجا رو3-یک عکسم از موقع خطا.بازم خواستین بگین.این عکسا رو بالاترین درجه گرفیکیه بازی هست.فقط نمیدونم چرا رو رزولیشن 1600 آدما یکم کش اومدن.
گیم پلی خیلی عوض شده!درسته ریشه اش همون قبلیه ولی تغییرات زیاده.تو ادیت هم رفتم.بعضیا اصلا شبیه نبودن!ایرانیا خیلی داغونن.فقط برای خنده بهتون پیشنهاد میکنم از دماغ عنایتی دیدن کنین.چشم چپ فندر سار هم فراموش نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ادیت واقعا رم میکشه.من با 2 گیگ رم راحت نمیتونم از این بازیکن برم رو بعدی.1 ثانیه طول میکشه تا صورت بازیکن بیاد کناره اسکیلاش!
قیافه سمیر نصری(عشق منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )واقعا قشنگ بود(چه ربطی داشت؟:31:)
منوی بازی آهنگ داشت!!!خیلیم با کلاس شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ولی مشکل لیسانس بد تو ذوق میزنه.نصف بازیکنای دنیا تو این بازی نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم از بازی لذت ببرین همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.---------------/uploads456/1/z.JPG
کد:http://www.---------------/uploads456/1/zz.JPG
عکسا چون اندازش بزرگه لینکشو گزاشتمکد:http://www.---------------/uploads456/1/zzz.JPG
راستی من فیفا 08 کنسول رو بازی نکردم.نمیتونم بگم کدوم بهتره اما این از نسخه پسیه فیفا خیلی سرتره!اما خوب من هر دو رو دوست دارم و بازی میکنم.فیفا رو برای کرییرش دوست دارم.
در مورد عکسا هم بگم که تو یکیش راحت میشه تماشاگر 3 بعدی رو دید.البته من گرافیک پایین رو ندیدم نمیدونم رو اونا هم این مدلی اجرا میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیست به من بگه چه جوری از این آپشن فایل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]