سلام من عضو جدیدم
تمام عکسهام encrypt بود و من ویندوز جدید ریختم
تمام سایتها رو گشتم اما راه حلی پیدا نشد
کمکم کنییییییییییییییید
Printable View
سلام من عضو جدیدم
تمام عکسهام encrypt بود و من ویندوز جدید ریختم
تمام سایتها رو گشتم اما راه حلی پیدا نشد
کمکم کنییییییییییییییید
:41:mohsen6558 عزیز برنامه شما رو روی یک نوت بوک اجرا کردم جواب نداد در مورد کامپیوترهای pc هم فقط موقعی که داخل admin هستی جواب میده در user های دیگه یا میگه نمیتونم اسکرین سیور رو پیدا کنم یا در محیط cmd میگه 5 خطا در اجرا اگه ما در اجرا دچار مشکل هستیم راهنمایی کن چون خیلی گیرم بحث حیثیت و ایناست
tanks
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست کمک فوری
من روی رمز عبور ادمین سیستمم رو گم کردم.برنامه های گرافیکی زیادی نصب کردم و وقت نصب ویندوز رو ندارم.
تمام لینکهایی که توی فروم برای دانلود سی دی ایمیج گذاشتید خراب هستند.
لطفا یکی یه لینک جدید بذاره.
فوری....فوری.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این مشکل را با فردی که لینک رو گذاشته به صورت پیغام خصوصی در میان بگذارید.
سلام
یک شبکه را در نظر بگیرید با چندین کلاینت و یک سرور و یوزر های محدود شده.
آیا با یوزر محدود شده واز طریق کلاینت می توان hash های سرور مربوط به admin و سایر یوزر ها را بدست آورد؟
البته با wire shark و cain امتحان کردم نتونستم اسنیف کنم.
لطفا راهنمایی کنید........
ظاهرا كه قضيه مربوط به يك ماهه پيشه!
در هر حال
نقل قول:
خوشبختانه! اين لينكه سالمه
لازم به ذكره كه ايميج فلاپيه ...کد:http://seyyedali.persiangig.com/floppy.zip
سلام به همه
تو روخدا این لینک رو درست کنید
[کد:http://www.techadvice.cc/files/s29k2...Disk/himem.sys
سلام
من تونستم sam رو دو در کنم
مال دانشگاهمون
حالا هر کی بلده پسورد این sam رو برای ما در بیارهً
ببینم کی مرده عمله
کد:http://www.2shared.com/file/2986708/85f7f56c/SAM.html
آقااااااااااااااا جون مادرتون يكي يه روش توووووووووپ به ما نشون بده كه بتونم پسورد محيط ادمين رو پيدا كنم واقعا نياز دارم.
یه نفر رمز آیدی منو تغییر داده و من برای به دست آوردنش به forgot password یاهو هم رفتم واقعا گیرم هیشکی هست کمک کنه!
سلام همگی دوستان
من پسورد ایدیم یادم رفته چه باید بکنک
البته بگم تمام کارهای که باید تو یاهو انجام میدادم رو انجام دادم ولی فایده نداشت
کمکم کنید:20:
دوستان لینک 1 دونه از این برنامه ها که از رو سی دی بوت میشه و میشه پسورد ادمین رو تغییر داد رو بدین که رو سرویس پک 3 و 2 ویندوز xp کار کنه من برنامه Reset XP Admin Password رو دارم و ویندوزم سرویس پک 2 هست برنامه پیغان میده که پسورد رو عوض کرده ولی وقتی وبندوز میاد بالا تغییر ایجاد نشده حالا نمیدونم ایراد از کار منه یا به خاطر سرویس پک 2 بودن ویندوز منه حالا شما بار طرز کازشو بازم دقیف بگین مه ببینم من اشتباه انجام دادم
اين روش هايي كه اين جا هست كدومش 100% و هميشه جواب ميده ؟
متاسفانه هیچ کدوم از سی دی ها یا فلاپی هایی که قبل از ویندوز گفته میشه با اعمال تغییراتی (تاکید می کنم قبل از بالا اومدن ویندوز) پسورد ادمین رو برمی دارند روی فرمت فایل ntfs که فرمت رایج ویندوز های 2000 به بعده کار نمی کنند..( just fat32 , fat)
هر چند که من هنوز کاملا این تاپیک رو نخوندم و از امکانات جدیدی که توش معرفی شده خبر ندارم
در کل ntfs خیلی از مشکلات امنیتی fat رو نداره...
SODIOM
گفته شما کاملا اشتباه است برنامه به راحتی پسورد ویندوز را ریست میکندنقل قول:
Active@ Password Changer
بله .. با شما موافقمنقل قول:
سلام به دوستان
من یه مشکل دارم اگه کمک کنید ممنون می شم
isp من که ازش سرویس adsl گرفتم برداشته روی بیشتر سایت ها موقع دانلود کردن فایل ها پسورد گذاشته مثلووقتی می خوام دانلود کنم مثلا با IDM یا FDM یا مستقیم ازم username و pass ادمین رو می خوادکد:www.download.com
چکار کنم از این رد بشم و بتونم دانلود کنم
ممنون می شم کمک کنید
برنامه های l0pht cracker و cain هم مفید هستند
سلامنقل قول:
پسورد ادمین چه ربطی به isp داره؟
بعدشم isp نمیتونه روی سایتا رمز بزاره مگه اینکه توی قراردادش نوشته باشه
مگه الکیه؟
با سلام
اقا کسی روشی رو میدونه که بوسیله اون بتونم رمز و قفل vista رو هک کنم ؟!!
تنها برنامه ای که هم رو XP و هم رو Vista جواب میده و ما داریم تو شرکتمون قانونی ازش استفاده میکنیم Active@ Password Changer هستش
با سلام
چه جوری میشه وارد ویندوز یه لپ تاپ بشیم که finger print داره(sony)
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان
بدرد من یکی که خورد بقیه دوستان رو نمی دونم
مثل اينكه اين فايل sam قصد هك شدن نداره!
با وجود چنین برنامه هایی نمیدونم چرا هنوز هم افرادی هستند که به دنبال هک کردن sam میرن ؟!نقل قول:
تنها برنامه ای که هم رو XP و هم رو Vista جواب میده و ما داریم تو شرکتمون قانونی ازش استفاده میکنیم Active@ Password Changer هستش
اگه سنسورش سیستم تشخیص بافت زنده رو نداشته باشه (که به احتمال 99 % نداره !) به راحتی میشه با قالب زدن اثر انگشت ادمین ، این مانع رو دور زد ، فقط یه کم هزینه و وقت لازم داره و مقداری پلی اتیلن ویژه (نوعی پلاستیک ویژه که خاصیت الاستیکی شبیه به پوست انسان داره با همان قوام و سفتی و البته تهیه اون هم ساده و بی دردسره). البته برخی سیستم های جدید از نوعی واکنشگر الکتریکی نیز استفاده می کنند چرا که پوست انسان بر خلاف مواد پلاستیکی خاصیت رسانایی ضعیفی داره و این عامل میتونه دقت بیشتری رو برای سیستم تامین کنه که البته اون هم راه حل مخصوص به خودش رو داره !!نقل قول:
با سلام
چه جوری میشه وارد ویندوز یه لپ تاپ بشیم که finger print داره(sony)
فایل sam سالهاست که هک شده فقط چون نحوه هک کردنش بالاتر از دیپلمه یه عده از عهده اش برنمیان !نقل قول:
مثل اينكه اين فايل sam قصد هك شدن نداره!
احتمالآ پورت 21 شما از طرف isp بر روی سایت های خاصی بسته است.نقل قول:
ووقتی می خوام دانلود کنم مثلا با IDM یا FDM یا مستقیم ازم username و pass ادمین رو می خواد
چکار کنم از این رد بشم و بتونم دانلود کنم
ممنون می شم کمک کنید
سلام
سایت استقلال تهران
توسط هکر جوانرودی بنام Route هک شد
یوزر و پاسوردش رو هم برملا کرده،خوب اسقلالیها ناراحت نشن
یوزر : abiazeen
پسورد: 123
چرا گیرش دادید به sam مگه با sam همه چیه حله !!!!!!!!!!!!!!
تازه بعد از وارد شدن به sam بایدبتوید اون decod کنید که من لاف کرک رو پیشنهاد میدم !!!!!
در ضمن بهار خانم خواهشن مغرور نشید.
ممنون از همتون به خصوص بهاره که تا حالا ندیده بودم یه خانم از هک بگه
جا نداره از مجید که این یحث ها رو پارسال شروع کرد تشکر کنیم ؟؟؟
من خودم از دوست خوبم majeed که چند ساله با هاشم ممنونم (واقعا تلاش میکنه)
سلام کامل و مفید بود
با تشکر از شما...می خواستم ببینم روش برای شکستن پسورد آدمین ویستا نیست؟!
سلام دوستان
ببخشید یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم.چون نمیدونستم که تاپیک مخصوصی درباره این موضوع هست سوالم رو اینجا مطرح می کنم
ایا ترفندی هست که پسورد برنامه pc security برداشته بشه؟
خیلی خیلی برام مهم هست.لطفا اگر کسی میدونه سریعا من و راهنمایی کنه.خیلی ممنون
باسلام خدمت عزیزان
پسورد ایمیلمو عوض کردم حالا یادم نیست خیلی خیلی بهش احتیاج دارم .وقت ثبت نام واسه ثبت ایمیل هم نمیدونم چه سوالی رو جواب دادم!!
چطورمیشه بدست آورد؟؟اگه از دوستان کسی بلده پیغام خصوصی بهم بده.هزینه ای هم داشته باشه بروی چشم.
دوست من شما با
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس بگیر
با من
با سلام و عرض ارادت
چندی پیش در پی اقدام یک جوجه حکر؛ ناجوانمردانه طی ارسال یک فایل مشکوک ؛ آِ دی یاهویم هک شد
و دیگه نتونستم که با آِ دی خودم وارد یاهو شوم
بناچار بعد از مدتی آی دی دومی با اسمی گول زنک ساخته و وارد چت با فرد مذبورکه با آِ دی خود من وارد میشه شدم
حالا از اساتید محترم کمک میخوام که بدونم چطور وتوسط چه برنامه ای میشه رمز آی دی خودم رواز طرف هک کنم و آِ دی خودم رو پس بگیرم.
در ضمن من متاسفانه سوال و جوابهایی که برای برگردوندن آی دی در یاهو پرسیده میشه رو یادم نیست
ممنون میشم کمکم کنین که حق خودم رو از این آدم پس بگیرم
اشتباها 2 بار ارسال شده بود...
یه برنامه ای بود که از یه سایت ایرانی دانلود کرده بودم و بدون این که نصب بشه اجرا می شد و هم کاربر می ساخت و هم هر نوع پسوردی رو عوض می کرد. کسی می تونه به من بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mamnun
نقل قول:
با سلام
می شود اسم یا لینک اون برنامه هایی که با آنها پسورد ادمین و bios را بدست آوردید بدهید؟
دوست عزیز من برای شما یه فیک پیج (صفحه ی دروغین) که مثلا برای آنلاین شدن و دسترسی به امکانات یاهو اما سریع تر میسازم.نقل قول:
خیلی کاری نداره فقط پیج ورودشو میسازم و مثلا می گم این سیستم برای استفاده سریعتر از امکانات یاهو میل هست و فرد مزبور میره و لاگین می کنه و هر چی هم میره لاگین کنه یه پیج میاد می گه یوزر یا پس غلطه!
اما نمی دونه که من در فایل یه اسکریپت (جاوا یا VB یا انواع اسکریپت من زیاد دارم) جاسازی کردم که یوزر و پس رو برای آدرس ایمیل شما می فرسته!
فقط مسنجرت رو بگو تا بتونم باهات راجع بهش بیشتر صحبت کنم و بتونم اسکریپت رو بسازم.
یعنی چی؟؟؟